| משתמש |
הצד האפל של מעורבות האוהדים  |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 02/03/2010 : 18:37:07
|
בגלל מה שכתבת דוקא לא אבנה מגרש אימונים
|
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 02/03/2010 : 18:55:47
|
לא אמרתי שלא צריך לקחת כסף ממי שרוצה לעזור. לדעתי, לא צריך להתרפס ולמכור את עצמנו לכל מי שבא עם חופן דולרים. יש כל מיני שיטות של שותפות. כנראה ששנים עם צמד החמד גרמו לכם לשכוח; הפועל ירושלים זה מועדון גדול.
אולי זה ייקח זמן, אולי זה ידרוש הרבה מאוד מאמץ, אבל אם יש מועדון בישראל שיכול לעשות כזה דבר גם ברמות הגבוהות, זה הפועל ירושלים. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 02/03/2010 : 21:39:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
לא אמרתי שלא צריך לקחת כסף ממי שרוצה לעזור. לדעתי, לא צריך להתרפס ולמכור את עצמנו לכל מי שבא עם חופן דולרים. יש כל מיני שיטות של שותפות. כנראה ששנים עם צמד החמד גרמו לכם לשכוח; הפועל ירושלים זה מועדון גדול.
השנים עם הצמד חמד, והשנים שאתם מקשיבים לרדיו בית"ר ירושלים. הפועל ירושלים היא מהמועדונים הגדולים והמפוארים בארץ. זה עניין של זמן עד שנחזור למקומנו הטבעי |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 02/03/2010 : 23:40:03
|
טוב חבריה אני הולך להסתכן בתגובה אוינת אבל אין ברירה...אולי הפועל י_ם מועדון ענק אבל אנו מאוד רחוקים מימי הזוהר אני לא פיסימי אלה שפשוט מנסה להשאר על הקרקע .עניין הוא שהשנה הפועל קטמון הופכת ממותג מסחרי לקבוצת כדורגל של ממש וקבוצת כדורגל דורשת בית מסודר מגרש אימונים,מגרש (או מספר מגרשים9למחלקת נוער.בנוסף לכך מכיון שאנו הופכים לקבוצה של ממש אנו חייבים מקום שיהיה קשור לקבוצה(סוג של מרכז)בו תשב הנהלה,וירוכזו ענייני מחלקת נוער.כל זה מאוד יפה אבל מאוד ומאוד יקר ואנחנו עוד לא הגענו לתחזוקה עצמה שלקבוצה (אתם בטוח מבינים על מה אני מדבר)חלק השלישי של העניין קניית שחקני חיזוק(זהיכול להיות יקר אפילו בליגה ב).רבותי תתכוננו להרבה מאוד שנים קדימה זו דרך ארוכה אל תחשבו ש2000-2500 אוהדים יפטרו פה עניין אנו נצטרך הזרמה כספית מכובדת ותמיכה של רשויות שד"א די לא רואים אותנו ממטר(אתם כל הזמן בעצמכם שמים לב על כמה מעט מדברים עלינו).מביאים פה דוגמה של ברצלונה -אחלה דוגמה ואלה יש להם רק200000 מניות+כ200 אנשי עסקים מ עשירים שבספרד לא חבריה זו לא דוגמה.רדו מהר למציאות כמו שעשו בווימבלדון.(מי שמעוניין אספר לו....)אוהב אתכם.
|
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-02/03/2010 23:40:33 |
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 02/03/2010 : 23:44:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
טוב חבריה אני הולך להסתכן בתגובה אוינת אבל אין ברירה...אולי הפועל י_ם מועדון ענק אבל אנו מאוד רחוקים מימי הזוהר אני לא פיסימי אלה שפשוט מנסה להשאר על הקרקע .עניין הוא שהשנה הפועל קטמון הופכת ממותג מסחרי לקבוצת כדורגל של ממש וקבוצת כדורגל דורשת בית מסודר מגרש אימונים,מגרש (או מספר מגרשים9למחלקת נוער.בנוסף לכך מכיון שאנו הופכים לקבוצה של ממש אנו חייבים מקום שיהיה קשור לקבוצה(סוג של מרכז)בו תשב הנהלה,וירוכזו ענייני מחלקת נוער.כל זה מאוד יפה אבל מאוד ומאוד יקר ואנחנו עוד לא הגענו לתחזוקה עצמה שלקבוצה (אתם בטוח מבינים על מה אני מדבר)חלק השלישי של העניין קניית שחקני חיזוק(זהיכול להיות יקר אפילו בליגה ב).רבותי תתכוננו להרבה מאוד שנים קדימה זו דרך ארוכה אל תחשבו ש2000-2500 אוהדים יפטרו פה עניין אנו נצטרך הזרמה כספית מכובדת ותמיכה של רשויות שד"א די לא רואים אותנו ממטר(אתם כל הזמן בעצמכם שמים לב על כמה מעט מדברים עלינו).מביאים פה דוגמה של ברצלונה -אחלה דוגמה ואלה יש להם רק200000 מניות+כ200 אנשי עסקים מ עשירים שבספרד לא חבריה זו לא דוגמה.רדו מהר למציאות כמו שעשו בווימבלדון.(מי שמעוניין אספר לו....)אוהב אתכם.
|
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 03/03/2010 : 00:15:34
|
| אתה יכול לספר את המקרה של ווימבלדון. מנגד אני אספר את המקרה של אריס. |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 03/03/2010 : 02:13:56
|
היום בשעות הערב המוקדמות האזנתי בלית ברירה לרשת ב', שם ייחדו את השעה הכלכלית שלהם לדיון בסוגיית אלונה ברקת. ראש העיר דנילוביץ' עשה דבר אמיץ, והעז להגיד שגם אם הוא מוקיע ומגנה מכל וכל את האלימות, הפועל ב"ש עדיין גדולה בהרבה מכל בעל הון מזדמן, ושאם לאלונה לא נאה היא יכולה ללכת. סילבן שלום האבו-נפחא המתרפס הזה עלה מייד אחריו לשידור, וכמובן שתקף את דנילוביץ' בחריפות. וכי מי זה שמע על פוליטיקאי שאומר לבעלי הון ללכת לחפש את החברים שלהם?! הם עוד עלולים ללכת! ועוד אמר בעלה של הג'ודי, ואני מצטט מהזיכרון: "וכל מיני מודלים סטייל ברצלונה שפתאום מדברים עליהם...זה לא עובד ולא יכול לעבוד...אנחנו חייבים את אלונה ברקת, ואת דניאל יאמר, ואנשים כמוהם, כדי להצליח בכדורגל ולהגיע להישגים." אידיוט היה ואידיוט נשאר.
|
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 03/03/2010 : 05:24:27
|
אולי זה ייקח זמן, אולי זה ידרוש הרבה מאוד מאמץ, אבל אם יש מועדון בישראל שיכול לעשות כזה דבר גם ברמות הגבוהות, זה הפועל ירושלים.
הפועל ירושלים מועדון גדול בפוטנציה מכל מיני סיבות שאין לי כוח לפרט (והיא חלק מהאגודה הכי מפוארת בישראל להוציא את מכבי ת"א). הפועל ירושלים מועדון בינוני בערך 30 שנה . הפועל ירושלים כיום יש מאתיים אוהדים באצטדיון של בית"ר ושש מאות באצטדיון אתלטיקה- השבויה גוססת, לרלוונטית בליגה ג' אין תשתית של מועדון כדורגל . יש פה מועדון שצריך לבנות מהיסוד, אין לך מה למכור לאף אחד. אין נכסי נדל"ן מפתים, אין פירסום גדול, אין קופונים לגזור כרגע
העולם מלא באינטרסים, אבל אם האינטרסים האלה מתיישבים עם הדרך- תן לי לשאול אותך\כם: אלונה ברקת- אין לה זיקה מיוחדת להפועל או לכדורגל אבל הקטע החברתי קוסם לה וכדי לחדד את הנקודה נגיד שהיא גם נימפומנית של פירסום ותשומת לב - מגיעה להפועל לחמש שנים , בתום חמש שנים הוא עוזבת את הקבוצה והיא חוזרת לאוהדים ללא חובות (כמו בבאר-שבע רק ששם הקבוצה חוזרת לזינו הבעלים הקודמים), הסכם מגן. יש נציגי אוהדים, יש עקרונות שחשובים לאוהדים בחוזה. כן לא ולמה? אם לא, זה בגלל שאתם מאמינים שבאותה תקופה אנחנו יכולים לקדם יותר או בצורה דומה את המועדון בלעדיה? (מגרשים, נוער, הצלחה מקצועית, קהל במגרשים) או אידיאולוגית נטו- לא רוצים בעלי הון, זה עושה לעמוס אלרגיה (אתה אל תגדיל עלי אותיות!), לא משנה המחיר.
|
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 03/03/2010 : 07:25:37
|
קובקוב, די לייחס לי דיעה ואז להתווכח איתה כאילו היא דעתי. מעולם לא כתבתי שאני לא רוצה בעלי הון. ומה שכתבת על אלונה ברקת נכתב על ידי שתי תגובות מעליך. אם אתה לא מסוגל לקרוא ולהבין טקסט פשוט תבקש עזרה. להזכירך, כבר היו בהפועל ירושלים בעלי הון - מרדכי יונה (שגנב את המגרש), וויקטור יונה (שגנב את הקופה). אני ממליץ לך לקרוא שוב את מה שכתבתי על ארבעת המודלים של יחסי בעלות-קבוצה. גם הלגלוג על ההשוואה למנצ'סטר יונייטד מעיד על חוסר הבנה: אם אוהדי יונייטד, על מעמדה, שאיפותיה, והאינטרסים הכלכליים העצומים שקשורים אליה מוכנים לוותר על חצי מיליארד יורו (!) בגלל עקרונות, בודאי הפועל ירושלים שאין לה הרבה מה להפסיד.
עכשו, בקצרה ובפשטות, למי שכן יודע לקרוא: קבוצת כדורגל היא קהילת אוהדים. זכותם וחובתם של אלה להיות חשדנים כלפי בעלי הון המבקשים להכנס לקבוצתם, ולא לרקוד את ריקוד הקנה-אותי הדוחה והמתרפס בפני כל זבל. זכותם לבדוק את הזיקה שלו לקבוצה, את האינטרסים שלו (נדלן, פרסום, בחירות לעירייה, קשרים עם אולמרט וברקת), את היקף מעורבתו - האם התחייבות שלו היא לטווח ארוך? האם ישקיע בנוער ובמגרשים? האם ישתף אוהדים? האם ישמר מסורת - סמל, שם, כבוד לשחקני עבר ושילובם? האם יעזוב בפעם הראשונה שנקלל או קומץ פלילי יתקוף את המאמן האפס ההגנתי והפחדן שהביא שליש מהנקודות שהיה יכול (עזורי, למשל) או שהוא רציני ואכפת לו? האם יעזוב כשיתמוטט כלכלית ומה יהיה אז? האם יש ערבויות למצב כזה?
|
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 03/03/2010 : 12:45:27
|
אתה יכול לספר את המקרה של ווימבלדון. מנגד אני אספר את המקרה של אריס.
זה נותן דוגמא מוימבלדון,זה מאריס,זה ממודל ברצלונה וזה מהמודל הגרמני.אז לי דווקא בא לתת דוגמא ממשהו שיותר מוכר לי ,מישראל.......וקבוצה בשם הפועל קטמון(אולי יצא לכם לשמוע) שלוש שנים הקבוצה קיימת.השנה הראשונה כמובן לא קשורה לכלום.מה לא היה בה?התגיסות חרום למבצע ההתרמה "להצלת הפועל י-ם לפני מותה" ,ההמולה,סיפורים מרגשים של ילדים אוספים שקל לשקל,עמוס נוי שקונה מיליון מניות.בסוף נמכרו 700כ- מניות.ועדיין נזקקנו לבעלי הון שייתנו יותר מכפול מאיתנו. שנתיים אח"כ כמובן המספרים ירדו למצב ריאלי יותר.כל שנה מתחילה בהימור בלית ברירה של נציגנו לגבי התקציב ,כי בונים קבוצה לעלייה בלי מושג לגבי הגיוס .במהלך השנה זעקות מרות על הגירעון,ועל חוסר האחריות של האוהדים/בעלים בגיוסים ,ועל הצורך למצוא פתרון לפני שתיווצר בעיה חמורה.ובסוף באיסוף שקל לשקל,עוד מסיבה ,עוד שנור ,איכשהו מסתדרים על הקצה(אני מקווה) אז מי שבאמת מאמין שניתן לאורך זמן ובליגות גבוהות יותר להמשיך כך ,רק כי אידיאולוגית וערכית זה נכון יותר גם הוא יצטרך בסוף להתפשר.למה?לא כי זה נכון יותר.רק כי זה מציאותי יותר.
נכון.יש המון סיכונים עם בעלי הון שיכולים אבל לא ברור שרוצים.אבל יש גם מציאות עם אוהדים שרוצים אבל ממש לא יכולים.
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 03/03/2010 : 13:04:18
|
אם וכאשר נצא מהליגות החובבניות, אולי תבינו את גודל הגניבה של הקבלנים. כמות הכסף הציבורי שמגיע לקבוצות הכדורגל המקצועניות היא עצומה. מליונים שאפשר לנצל אותם בצורה חכמה. בתוספת לתקציבים, גיוס של האוהדים וספונסרים נוספים יכול להעמיד קבוצה ראויה. גם בליגה הראשונה.
בקשר לתהייה בנוגע לברקת ודומיה. אם הגברת כל כך רוצה להצטרף בגלל היוזמה החברתית הנהדרת או בגלל הקהילה הנפלאה של אוהדי הפועל ירושלים, אבל רק לחמש שנים?.. שתבוא, נחתום על הסכם של חמש שנים, באישור חברי העמותה, תעשה מה שהיא רואה לנכון ותלך. אנחנו נתמודד עם הבחירה שלנו.. |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 03/03/2010 : 13:51:10
|
| החולצה האדומה צודק! תשאלו את מוטי אבוקסיס! |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 03/03/2010 : 16:30:29
|
אני מרגיש מאוד עירום עכשיו, בלי לדעת לקרוא. אולי הייתי צריך לעשות יותר עם חיי. בנוסף , אני מרגיש שהגיע הזמן שתוציא את הראש מהתחת ותהיה פחות מרוכז בעצמך, לא כל מה שאני כותב מופנה אליך או קשור בך. בכלל חשבתי שאני מנהל דו שיח עם חולצה אדומה. ובעיקר חבל שאתה לא יודע מתי צוחקים איתך, אולי היה נחסך כל ההליך המביש אליו נקלענו, שבו אתה עולב בי ואני שומר על איפוק מופתי יא בן אדם מעפן.
* כתבת המון פעמים שאתה לא רוצה בעלי הון. (אל תתבלבל, זאת לא הזמנה לדו שיח, אני רק מעמיד את השקרים על דיוקם) |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 03/03/2010 : 17:43:47
|
אם אתה עונה לי ומזכיר אותי בשמי חשבתי שאתה מתכוון אלי. טעיתי.
על כל פעם שתמצא שכתבתי שאני לא רוצה בעלי הון אני תורם חמש מאות שקל לקטמון!
חוץ מזה אתה צודק. כולם כאן עצבנים וחופרים ולא נחמדים ולא מבינים בדיחות עקב מחסור ממושך בסם האדום... חבל. סליחה. מצטער אם פגעתי בך או במישהו אחר. הדיון הענייני כן חשוב וכן מעניין
|
 |
|
הצד האפל של מעורבות האוהדים  |
|
|
|