פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הצד האפל של מעורבות האוהדים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הצד האפל של מעורבות האוהדים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הצד האפל של מעורבות האוהדים נושא הבא
עמוד: מתוך 4

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 01/03/2010 :  17:51:01  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בית"ר באדום.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 01/03/2010 :  18:08:26  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

יש פה אנשים 15-25 שנה ביציע, לא מאז הקמת קטמון, תן להם טיפה קרדיט. בינתיים המציאות הוכיחה שלא צמח מזה שום דבר טוב. רק שונאים אותנו גם במקומות שלא צריך.

1. איש באמונתו ודעתו יחיה.
2. ולגבי הוותק - ניתן כבוד מלא, אולם כאשר עושים טעות חוזרת ונשנית אי אפשר לטעון שיש לך נסיון

ולפי מה בדיוק אתה קובע שזו טעות ?
אתה לא יודע כנראה מה זה להיות במשחקים עם קהל אמיתי. אם נמחא ככה כפיים לקהל שהוא לא 30 ילדים משועממים, יאכלו אותנו חיים, וכל השוטרים דה-לה שמאטע שאתה נהנה מהמחמאות שלהם יהיו האחרונים שיעזרו לנו. בדוק.
זה טוב ונחמד לחיות בעולם של דובוני איכפת לי, למלמל מנטרות על "משפחות וילדים", וחארטות של אמריקניזציה, אבל זה לא קשור למציאות.
תקרא מה שכתב אמיר גולה בחלק ג' של התגובה שלו.
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 01/03/2010 :  18:44:57  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קראנקו, אתה צודק, אבל באמת שזה שולי.
נכון שלא הייתה יד מקצועית מכוונת, אבל לקהל שם אף פעם לא הייתה סבלנות.
אל תשכח מי היה שם לפניה.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 01/03/2010 :  20:13:16  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא יודע מאיפה כולם פה כל כך חכמים, מחלקים ציונים, קובעים מי זכאי לצבע אדום. טרחנים

הפועל באר שבע היתה מועדון ענק עם עשרות אלפי אוהדים מסורים, שהציגה כדורגל שמח (והיתה בקשרים טובים עם הפועל ירושלים). כמו מכבי נתניה, היא סבלה מהדרדרות ומסוג של חזרה לאחרונה.

ברקת היתה חרא של מנהלת/בעלים. היא לא מינפה את הפוטנציאל של המועדון - לא שחקני בית (להפך - איפשרה לזרוק סמלים), לא השקעה בנוער (שתמיד היה בצמרת), לא מאמן התקפי, לא קשר עם האוהדים (ואולי נציג בהנהלה?), לא הישגים מקצועיים, כלום. הדבר היחיד שטוב בה זה שהיא לא אלי זינו (שזה ויקטור יונה בלי פשיטת רגל).

ההתקפה האלימה על עזורי ראויה לכל גינוי. איך מזה כולם יודעים הכל על כלל אוהדי באר שבע אני לא יודע (אני יודע אבל לא אומר). עוד נקודה למחשבה - אוהדי באר שבע ניסו לקדם רעיון של קבוצת אוהדים (דגם ברצלונה) לפני קטמון, ונכשלו.

יותר מגעיל זה ההתרפסות בפני ברקת ובעלי הון - גם כאן. גם בביתר. עכשו האוהדים יניפו שלטים בעדה. ואוהדי ביתר יקראו לה לבוא אליהם. וכמו עם גיידמק ואגיאר כל הטקס הזה מגעיל ודוחה - חנופה, התרפסות, ליקוק, ואחר-כך כעס, קללות, עצבים, אכזבה. קבוצת כדורגל היא לא צעצוע ואוהדים הם לא ילדים מפגרים (גם לא של ביתר ובטח לא של באר שבע), בניגוד למה שאנשים היו רוצים לחשוב. יכול להיות שאם היתה נציגות של אוהדים בהנהלות (גם לא בקבוצת אוהדים), כבוד םמסורת, סמלים, וקהילה, וערוצי תקשורת נוספים העולם היה טוב יותר
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 01/03/2010 :  20:28:33  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה סמלים היא זרקה?
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 01/03/2010 :  20:50:03  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סתיו אלימלך
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 01/03/2010 :  22:39:00  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחי amos נראה לי שאתה קצת מגזים לגבי ברקת .אפשר לשנוא בעלי ההון אבל בלעדהם(לצערי אין כדורגל .להזכרך גם את הפועל תל אביב מחזיקים בעלי ההון(טביב לדוגמה).אילנה ברקת לקחה מועדון מפריפריה וניסתה לקדם אותו..לא הצליחה כי אין לה נסיון,אבל את נסיון אפשר לצבור.אך נשמתי יש בעיה אחרת תכיר:חוסר תרבות זו בעיה כלל ארצית אבל אם זה גולש לאלימות כלפי מאמן....זו כבר רמה אחרת.היום זה היה עוזרי מחר אולי היא תפגע -לא שווה.בטח יש גם אוהדים אחרים להפועל באר שבע אבל כאלו "אחרים" יש גם בבית"ר אבל זה תמיד מיועט לא שומעים אותם.כך שבגלל רבים סובלים מעטים .ישראל זקוקה למושגים חדשים בתחום תרבות,הכיפת חוק אמתית(ולא נזיפות)כדי שדברים ישתנו.ויש לי עוד הפתעה כדי שקטמון תמשיך להתקיים על רמה(אם ואולי נעלה לגה זה עדיין מאוד רחוק אבל...)נצטרך הזרמה של מזומנים כי מניות שלנו לא יספיקו כך שעדיף להתמתן כלפי בעלי ההון......

אליה

נערך על ידי - אליה ב-01/03/2010 22:42:21
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 01/03/2010 :  23:48:07  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת היא שממש לא חסר לי אוהדי אולטראס עם ברק של שנאה בעיניים. הכבוד אצלי משחק תפקיד משני, ואם רומסים אותנו, אז זה חלק מהחיים. לא חושב שקצת מהומות ומלחמה על כבודנו היו מעמידים אותנו במקום טוב יותר.

מה שכן, הייתי מאוד שמח אם האוהדים שלנו היו מגיעים קצת לפני המשחק, או לכל הפחות בזמן, ואם היינו מצליחים למצא הסעה למשחקי החוץ. אבל לדעתי זה לא קשור לאולטראס עם השנאה שנאה בעיניים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 02/03/2010 :  01:02:17  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דבר ראשון, לפעמים כח זרוע ביציע זה חשוב. כשיודעים להשתמש בו חכם. לא כדי להתחיל מכות, אבל בעיקר כדי שלא יפוצצו אותך ובעיקר כדי שכמשעמם לילדים שבאים לראות את הקבוצה של השכונה משחקת נגדנו, הם יחשבו פעמיים.

דבר שני,
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

אחי amos נראה לי שאתה קצת מגזים לגבי ברקת .אפשר לשנוא בעלי ההון אבל בלעדהם(לצערי אין כדורגל .להזכרך גם את הפועל תל אביב מחזיקים בעלי ההון(טביב לדוגמה).אילנה ברקת לקחה מועדון מפריפריה וניסתה לקדם אותו..לא הצליחה כי אין לה נסיון,אבל את נסיון אפשר לצבור.אך נשמתי יש בעיה אחרת תכיר:חוסר תרבות זו בעיה כלל ארצית אבל אם זה גולש לאלימות כלפי מאמן....זו כבר רמה אחרת.היום זה היה עוזרי מחר אולי היא תפגע -לא שווה.בטח יש גם אוהדים אחרים להפועל באר שבע אבל כאלו "אחרים" יש גם בבית"ר אבל זה תמיד מיועט לא שומעים אותם.כך שבגלל רבים סובלים מעטים .ישראל זקוקה למושגים חדשים בתחום תרבות,הכיפת חוק אמתית(ולא נזיפות)כדי שדברים ישתנו.ויש לי עוד הפתעה כדי שקטמון תמשיך להתקיים על רמה(אם ואולי נעלה לגה זה עדיין מאוד רחוק אבל...)נצטרך הזרמה של מזומנים כי מניות שלנו לא יספיקו כך שעדיף להתמתן כלפי בעלי ההון......

חמוד, להזכירך, עם בעלי הון אין כדורגל. קח לדוגמא את כל הקבוצות הגרמניות. קח את ברצלונה וריאל. קח את אריס סלוניקי.
אלה רק מעט מאוד דוגמאות לקבוצות שבאמת מצליחות, בעזרת האוהדים. לא חרטה כמו הפועל ת"א שמצליחה רק בזירה הישראלית, בקושי. בעלי הון כאן כדי לגזור עליך קופון, אתה ממש לא צריך אותם, צא מזה.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 02/03/2010 :  01:27:56  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
[i] בעלי הון כאן כדי לגזור עליך קופון, אתה ממש לא צריך אותם, צא מזה.

ת-ו-ד-ה.
באשכול השכן כבר מכרו אותנו.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 02/03/2010 :  05:55:20  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה הבהרות (טרחניות?): אלונה ברקת ניסתה לעשות משהו לא רע וכשלה בשנתה הראשונה מחוסר ניסיון. זה נכון מאוד (וגם מהעדר זיקה לכדורגל). קראתי עכשו את דבריה האחרונים במלואם (כולל תגובתה לרעיון של הליכה לביתר) והתרשמתי שיש לה זיקה אמיתית להפועל ב"ש. המעשה של כמה אוהדים הוא חמור מאוד. אבל תגןבות כמו שהיו פה (או כמו של טביב מהפועל ת"א: "אצלנו זה לא היה קורה. יש לנו קהל מתורבת". כאילו לא נשרף אוהד שלהם...) מעצבנות אותי. כל העניין ראוי לדיון רציני כשלעצמו, רק אעיר כמה הערות:

א. קבוצת כדורגל אינה בעלים, הנהלה, או צוות מקצועי ארעי ומתחלף, אלא אך ורק קהילת האוהדים שלה על סמליה ומסורתה. (גם איש עסקים נבון יודע שאפילו חברה מסחרית היא צרכניה ומשתמשיה)

ב. הריטואל הקבוע של "אני הולך! אני הולך!" טוב לקסטות בים. והריקוד המתרפס של האוהדים "תשאר", ושל אוהדים אחרים: "תקנה אותנו! אנחנו יותר טובים!" דוחה ומגעיל ומבזה

ג. יש כמה מודלים שונים ליחסי בעלים-קבוצה ולאסטרטגיות, לא כולם אותו דבר. המודל העסקי: הקבוצה היא נכס סחיר. הכעלים חותר לרווחים בכסף ושווה כסף (יחסי ציבור, דימוי, הון פוליטי). המודל הבידורי: הקבוצה היא צעצוע (כמו יאכטה או זמר היפ-הופ). המטרה היא קצת בידור וזוהר. מודל פטרון האמנויות (מצנט בלועזית): הבעלים חובב כדורגל יפה (ובעל זיקה למועדון). כמו שרוקפלר או גטי מקימים מוזיאון או בלט או תיאטרון, הוא מקים מוזיאון לכדרוגל כיפי. המודל הקהילתי: הבעלים הוא קהילה, או מייצג קהילה, כשמעורבות, חינוך, עבודה חברתית, הן חלק מהמטרות...

שני המודלים הראשונים רעים לאוהדים. הם מובילים לגיידמאקים ויאמרים והופכים את הכדרוגל כולו למוצר סחיר בלבד. יעקב שחר הוא בודאי פטרון אמנויות. אלונה ברקת אני לא יודע, אבל לעזוב בגלל אלימות פלילית של קומץ (אוהדי הפעול חיפה ניסו להוריד את יניב קטן מהכביש פעם אחרי דרבי!) ומסע ה"קני אותנו" הופך את הכדורגל לסחורה ו/או צעצוע. אני לא אוהב את זה

עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 02/03/2010 :  13:39:46  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבוקר היה דיון בערוץ2 ב"נטישת בעל י קבוצות הכדורגל" עם עיתונאי אחד בשם אביעד פוהורוליס ועם נציג אוהדי ב"ש. נציג האוהדים דיבר יפה. העתונאי אחד הזכיר לרגע קבוצות אוהדים (אבל לא כמודל מתחרה!) את מכבי יפו ואת אוסישקין ואז אמר "היה גם ניסיון בירושלים... קטמון... וזה נכשל". מזה אני מסיק שהוא בן של זונה ואמא שלו גם זונה

מצד שני, במדינות ממש מפגרות ללא מסורת כדורגל לא תמיד מבינים את הגדולה שברכישה ללא אבחנה של קבוצות כדורגל בידי בעלי הון. למשל באנגליה - הנה המאבק של אוהדי מנצ'סטר יונייטד הטפשים בגלייזרים, והיוזמה לקבוצת אוהדים בנוסח קטמון ש"נכשלה"
http://www.one.co.il/Msites/Biz/InsideArticle.aspx?id=153996&bz=9
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 02/03/2010 :  14:14:55  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

ציטוט:
בעלי הון כאן כדי לגזור עליך קופון, אתה ממש לא צריך אותם, צא מזה.

החלק הראשון אולי נכון, גם בזה אני לא בטוח, תראה לי איזה בעלי הון גזרון "קופון" מהכדורגל הישראלי (ולא, 700 קולות בבחירות לעיריית ירושלים לא נחשבים קופון...).

לגבי החלק השני, תראה לי קבוצה שמצליחה בלי בעלי הון (ושוב, ברצלונה היא לא דוגמא טובה).

בכל מקרה, השאלה היחידה היא לאן מכוונים ומה מגדירים כהצלחה, לטווח הארוך.

בשורה התחתונה, הדיון לחלוטין לא רלוונטי כרגע.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 02/03/2010 :  16:50:03  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3856676,00.html

אוספים מיליארד פאונד כדי להיות הבעלים של מנצ'סטר יונייטד
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 02/03/2010 :  17:12:30  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל ת"א באמת חרטא . תראו אותם, העלובים האלה, בקושי ממלאים את בלומפילד. אנחנו מכוונים גבוה- ברצלונה , ריאל, גרמניה. יש לנו גם את כמות האוהדים לעשות את זה!

הפועל ירושלים זאת מנצסטר יונייטד, הגלייזרים הם ויקטור וסאסי. תשננו את זה, תאמינו בזה, תחיו את זה. הכל יראה לכם הגיוני, בפורום, ביציע. הלאה מהפכה

בקשר לברקת ספציפית, מומלץ לחפש עליה קצת ולקרוא לפני שקובעים שהיא באה לגזור קופון על הפריפריה (פחחח), אולי תלמדו שחשוב לה בכלל עשייה חברתית, עבודה עם נוער, ילדים פגועים, בבאר-שבע, אופקים, דימונה. "עושה מהכדורגל תנועת נוער" אמר האוהד והאיש המעצבן צביקה הדר. אממ מזכיר לי מששהו, מה זה ? אה? אוף יושב לי על קצה הלשון.. ארקדי גאידמק! נזכרתי.

לא לדאוג, סאב, בלאש ועמוס יבנו לנו מגרש אימונים. קטן עליהם .
יש לנו עקרונות והם מוצקים, לא לוקחים כסף מאנשים עשירים! רק מאוהדי בית"ר
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם הצד האפל של מעורבות האוהדים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07