משתמש |
עידן שמש - גיבור העלייה של מכבי פ"ת לרבע הגמר  |
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 27/01/2015 : 20:53:39
|
עידן שמש כבש היום את שער הנצחון עבור מכבי בדרבי של פ"ת, והעלה אותם לשלב רבע הגמר!
כבוד עידן,אוהבים אותך.
|
|
talros
252 הודעות |
נשלח - 27/01/2015 : 20:57:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
עידן שמש כבש היום את שער הנצחון עבור מכבי בדרבי של פ"ת, והעלה אותם לשלב רבע הגמר!
כבוד עידן,אוהבים אותך.
גנבת לי את המילים כל הכבוד! |
"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי" - דנטה אליגיירי - |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 27/01/2015 : 20:59:20
|
אני מת לשמוח בשבילו
אבל אני רואה את השערים שלו וזה גורם לי להקיא קצת בפה
בעקבות יכולתו המקצועית בשליש האחרון של העונה שעברה... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-30/01/2015 18:22:56 |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 27/01/2015 : 21:43:13
|
אם כבר - אני מעדיף את הפועל פ"ת, ואת אוהד אדלשטיין שמשחק כרגע מול מכבי ת"א. |
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 27/01/2015 : 22:32:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
אני מת לשמוח בשבילו
אבל אני רואה את השערים שלו וזה גורם לי להקיא קצת בפה
הבן אדם פשוט מכר אותנו 
מכר אותנו??? למה? |
 |
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 27/01/2015 : 22:38:23
|
מה פירוש מכר אותנו? תסביר.
|
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 28/01/2015 : 11:00:04
|
הכוונה היא לא מכר אותנו כפי ששחקנים אחרים עשו במכוון "לכאורה"
ואני גם לא חושב שעידן היה מעורב בבטים כלשהם...
אבל מכשהבין שקטמון תהיה קבוצת תחתית שתלחם על חייה, הוא עבר פציעה בשריר החשק.
משהו בו היה כבוי, הוא לא היה נותן 100%, והיכולת החלשה שלו בכל השליש האחרון של העונה היא אחת הסיבות העיקריות לירידה שלנו.
תסתכל על ההסטטיסטיקה שלו:
http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=33768&SEASON_ID=15
כבש 10 שערים עד סוף פברואר, 10 שערים ב21 מחזורים(כשבחלק מהם היה קצת פצוע, נכנס מחליף, או יצא בחילוף) לא רע בכלל.
אבל 0 שערים ב13 המחזורים האחרונים בעונה, נשמע לי הרבה מעבר למשבר מנטלי, הילד פשוט זרק עלינו זין.
סיכם את זה נהדר יונתן כהן בשער השבת לפני שבועיים כשפרימו אמר לו "העלה אתכם ליגה"
כהן השיב לו: "העלה אותנו ליגה, וגם הוריד אותנו ליגה"
ואין לי ספק שכהן יודע הרבה יותר ממני
אז כמובן שלא רק הוא אשם, אבל אם אני צריך לבחור פודיום של השחקנים שהורידו אותנו ליגה, יש לו קרב קשה על המקום הראשון יחד עם שמש, כשג'ורג'י בקרב על הארד עם עזו. |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-28/01/2015 11:53:02 |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 28/01/2015 : 11:03:42
|
בעצם סליחה שקראתי לו ילד משום מה חשבתי שהוא יותר צעיר, ושהוא היה בן 20-21 שנה שעברה
מסתבר שהוא היה בן 24, כך שגם תירוץ של חוסר יציבות של שחקן מתחיל דוגמת שטיין אין לו...
בקיצור אין לי מושג מה התירוץ שלו, אבל הוא גרם לי אנטגוניזם רציני כלפיו, וחבל, כי עד אמצע עונה שעברה הוא היה אחד השחקנים האהובים עלי... |
 |
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 28/01/2015 : 11:49:23
|
שמע, אדום מהכפר, בדרך כלל אני לא מסכים עם ההודעות שלך, בטח שלא עם המנחוס שאתה מביא. אבל הפעם קלעת לתחושות הקשות שיש לי מעידן וממרבית הקבוצה של שנה שעברה. רובם שם כבו פתאום , הפסיקו לשחק, ומקבוצה שיכולה היתה להשתחל לפליאוף העליון וללכת לישון עד סוף העונה ירדנו ליגה בצורה מביכה כל כך. גם אני, כשאני רואה את עידן שמש מבקיע גול נפלא שכזה, תוהה מה בדיוק גרם לו לשכוח להבקיע כך אצלנו.
הכשלון המקצועי נבע כמובן גם מהיכולות והכישורים של המאמן החייכן והסימפטי שלנו, שכרגע מוביל את הקבוצה שלו לתחתית של ליגה א': http://goler1.co.il/article/8251
|
נערך על ידי - ולנטין תיאודוריקה ב-28/01/2015 12:01:22 |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 28/01/2015 : 14:24:05
|
גם אני מתקשה לשמוח בשביל עידן. מרגע שהתחילו הדיבורים בשנה שעברה על מעבר שלו לקבוצה בליגת העל הוא הפסיק להתאמץ ולכבוש. אם היה מגלה יותר אחריות, מחוייבות ומאמץ, אני מאמין שהיינו נישארים בלאומית.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 28/01/2015 : 14:50:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
גם אני מתקשה לשמוח בשביל עידן. מרגע שהתחילו הדיבורים בשנה שעברה על מעבר שלו לקבוצה בליגת העל הוא הפסיק להתאמץ ולכבוש. אם היה מגלה יותר אחריות, מחוייבות ומאמץ, אני מאמין שהיינו נישארים בלאומית.
לא שוכח. לא סולח. |
 |
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 28/01/2015 : 15:12:34
|
תודה על ההסבר. גם עמית שמש לא היה בסדר?
|
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 28/01/2015 : 16:08:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מיקי
תודה על ההסבר. גם עמית שמש לא היה בסדר?
האמת שבזמן אמת לא ממש ראיתי את זה, מודה.
חשבתי שסתם ההגנה חלשה, וגם הוא איבד קצת את הביטחון.
מדיבורים עם אוהדים שהיו קצת יותר מקורבים לצלחת, וידעו יותר על המתרחש בקבוצה, שמעתי לא מעט תלונות על יכולתו של שמש, ויש שמגדילים ואומרים שכמה מהשערים שספג היו חשודים "לכאורה"
מי שזוכר את השער הראשון שספגנו מראשל"צ בטדי שני מחזורים לסיום היה אשמה ישירה של שמש, שער מוזר מאוד לשוער ברמתו.
אבל שוב, הכל לכאורה, ויכול להיות שהדיבורים האלה נעשו בגלל אכזבה קשה מהיכולת של שמש דווקא ברגעים שהיינו חייבים אותו.
בסופו של יום, הוא לא הביא לנו נקודות במשחקים שבהם נלחמנו על החיים שלו.
עוד אחד שטבע יחד עם הספינה, בעוד אם היה מציג את היכולת הרגילה, היה יכול להביא אותנו לחוף מבטחים.
שלא במפתיע, גם הוא ירד לליגה א', לשחק בעמישב כנראה ששאר קבוצות הלאומית ראו בדיוק מה שאנחנו ראינו... |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 28/01/2015 : 17:03:48
|
אתם עושים לי בחילה. מגעילים אותי. למה שאיזשהו שחקן ירצה לשחק בשביל אוהדים כמוכם. אין דבר מבחיל יותר מאוהדים שברגע של חולשה מאשימים את כל העולם ואחותו שהוא מוכר אותם. בא לי להקיא |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 28/01/2015 : 17:41:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
אתם עושים לי בחילה. מגעילים אותי. למה שאיזשהו שחקן ירצה לשחק בשביל אוהדים כמוכם. אין דבר מבחיל יותר מאוהדים שברגע של חולשה מאשימים את כל העולם ואחותו שהוא מוכר אותם. בא לי להקיא
בארבו, הסנגור הראשי של שחקני הכדורגל בארץ הגיע סוף סוף.
אתה יודע למה אתה דומה?
לאותם שחקנים שעוברים כל שנה קבוצה ומנשקים כל פעם סמל אחר
אז אתה אומנם נשאר כל שנה באותה קבוצה, אבל מנשק כל שחקן ושחקן שבא לעשות פה סיבוב, כולל כאלה שהורידו אותך ליגה.
תגיד לי, למה אני צריך לאהוב ולהוכיר שחקנים שקיבלו כאן משכורת יפה,חשיפה מירבית, תנאים אידיאלים, יחס חם ואוהב מהצוות הניהולי ומהאוהדים, והם בתמורה "מכרו" אותנו?
למה אני צריך לכבד שחקנים שהלכו מכות בחדר ההלבשה בשעה שהיינו במשבר מקצועי קשה, ובמקום להיות חזקים ולהתגבר עליו, רק החריפו אותו בחולשתם ובחוסר אחריותם.
או כאלה שעברו על קודי התנהגות קשים כמו הימורים ואלימות וכולם יודעים במי מדובר(ולא, אני לא מכוון לעוז הפעם)
או אפילו סתם שחקנים רופסים שלא נתנו 100% ובעקבות יכולתם החלשה והחוסר בהקרבה שלהם, חווינו שברון לב אכזרי, צלקת שתלווה אותנו לכל החיים בתור אוהדים.
רוב אותם שחקנים המשיכו הלאה לקבוצות אחרות, חלקם אפילו התקדמו לקבוצות יותר בכירות, ואנחנו אלה שכאבנו, ומשלמים עד היום את המחיר בקרבות המרים של ליגה א' צפון.
בגלל אוהדים כמוך, שמחאו להם כפיים מדי משחק שהם ביישו את הקבוצה, והבהירו להם ש"הכל בסדר" ושאנחנו "נאהב אותם בכל מחיר" אותם שחקנים הרשו לעצמם לשחק באדישות ונרפות, והורידו אותנו ליגה.
אני לא בעד "לשרוף את המועדון" אבל אולי אם במקום למחוא כפיים מהפסד להפסד ולצעוק להם "הכל בסזר לא קרה כלום" היינו קצת יותר קשוחים איתם, סיכוי לא רע שהיינו מקבלים יותר הקרבה ונחישות, שהיו מולידים תוצאות אחרות, ואולי אפילו היינו נשארים בליגה(כי לא היה חסר לנו הרבה בשביל זה, נקודה ליתר דיוק)
על איזה רגע של חולשה אתה מדבר אגב? אנחנו יותר מחצי שנה אחרי, מפוכחים, ועדיין כואבים. ההצלחה של עידן שמש ברמות הגבוהות של הכדורגל הישראלי רק מבהירה עד כמה הוא זלזל בנו במשך זמן רב.
אוהדים כמוך שאוהדים אהבה עיוורת רק הופכים אותנו לקבוצה לא רצינית, ולאווירה של חוג במתנ"ס. אולי אתה לא לוקח ללב הפסדים וירידת ליגה אבל רובנו כן.
גם באהבה צריך לפעמים לדעת להיות קשוחים ודרשניים, אחרת זאת לא אהבה, זאת הערצה.
אחת הסיבות שהרבה יותר כיף השנה, ולא רק בגלל התוצאות, זה החיבור עם השחקנים, והתחושה שהחבורה הזאת נלחמת, ואכפת להם. רואים את זה בהקרבה על המגרש, ואפילו בדברים הקטנים כמו לצבוע את הנעליים הצהובות בלבן.
לקבוצה של שנה שעברה פשוט לא היה את זה הרבה בגלל שהיו שם המון שכירי חרב שפשוט לא היה אכפת להם מספיק וגם כי עופר פשוט לא שלט בקבוצה(ופה המקום דווקא להגיד מילה טובה על הפגיעה בול עם נמני, שעושה רושם ששולט אבסולוטית בחדר ההלבשה)
בשורה התחתונה, אנחנו לא יורדים עליהם כי הם עזבו אותנו והם לא משחקים פה יותר כי באמת הרגשנו שהם לא באמת היו מחויבים מספיק(והדברים נאמרו גם בזמן אמת, לא רק בדיעבד)
זאת לא כפיות טובה, זאת פשוט תפיסת מציאות שפויה.
תגיד רגע, אם יתברר שסמיר שכר בנשק חם בזמן ששיחק בקבוצה, גם את כפות הרגליים שלו אתה תמשיך לנשק? |
 |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 28/01/2015 : 18:33:22
|
אני רק שאלה, הבדיחה הזו, עם "שריר החשק".. זה אמור להצחיק?
ההודעת שכתבת לאמיר גולה היא אחת השטותיות שכתבת, לבטח כשאותו יוזר כתב לא פעם על ההתנגדות שלו להביא כמה וכמה שחקנים שהשמות שלהם רצו פה בעבר (כולל איום לא לחדש חברות בעמותה אם יבוא אחד כזה) - אמנם אני לא מסכים אם דעתו, אבל זה לא רלוונטי.
שחררו כבר עם השטויות המעייפות שלכם, בחייאת רבאק.
בינתיים אתה הוא הקטגור שכתב "מכר" ואחרי שתי הודעת אמרת "לא מכר מכר, אלא לא שיחק רציני". למה כתבת "מכר" מלכתחילה? הרגשת גבר? חלאס |
 |
|
עידן שמש - גיבור העלייה של מכבי פ"ת לרבע הגמר  |
|
|
|