פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עידן שמש - גיבור העלייה של מכבי פ"ת לרבע הגמר

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עידן שמש - גיבור העלייה של מכבי פ"ת לרבע הגמר
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם עידן שמש - גיבור העלייה של מכבי פ"ת לרבע הגמר נושא הבא
עמוד: מתוך 2

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 28/01/2015 :  18:57:20  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שב בלול ואל תחלק ציונים. אני אעשה את מה שאני עושה בשביל הקבוצה ואתה לך תחפש את החברים שלך עם התאוריות על כל שחקן שמחמיץ מול שוער. אני לא מצפה משחקן שיש לו נצעה מליגת העל לרדת איתי לליגה א'. לא כל שחקן הוא שי אהרון. אבל כל עוד שחקן רץ, מזיע ומתאמץ אני אעודד אותו בסוף המשחק. לא מתאים לך, שב בצד

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 28/01/2015 :  19:53:13  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

הכוונה היא לא מכר אותנו כפי ששחקנים אחרים עשו במכוון "לכאורה"

ואני גם לא חושב שעידן היה מעורב בבטים כלשהם...

אבל מכשהבין שקטמון תהיה קבוצת תחתית שתלחם על חייה, הוא עבר פציעה בשריר החשק.

משהו בו היה כבוי, הוא לא היה נותן 100%, והיכולת החלשה שלו בכל השליש האחרון של העונה היא אחת הסיבות העיקריות לירידה שלנו.

תסתכל על ההסטטיסטיקה שלו:

http://football.org.il/Leagues/Pages/PlayerDetails.aspx?PLAYER_ID=33768&SEASON_ID=15

כבש 10 שערים עד סוף פברואר, 10 שערים ב21 מחזורים(כשבחלק מהם היה קצת פצוע, נכנס מחליף, או יצא בחילוף)
לא רע בכלל.

אבל 0 שערים ב13 המחזורים האחרונים בעונה, נשמע לי הרבה מעבר למשבר מנטלי, הילד פשוט זרק עלינו זין.

סיכם את זה נהדר יונתן כהן בשער השבת לפני שבועיים כשפרימו אמר לו "העלה אתכם ליגה"

כהן השיב לו: "העלה אותנו ליגה, וגם הוריד אותנו ליגה"

ואין לי ספק שכהן יודע הרבה יותר ממני

אז כמובן שלא רק הוא אשם, אבל אם אני צריך לבחור פודיום של השחקנים שהורידו אותנו ליגה, יש לו קרב קשה על המקום הראשון יחד עם שמש, כשג'ורג'י בקרב על הארד עם עזו.

רק רוצה לציין שבחצי הראשון של העונה הייתה לנו את אחת הקבוצות הצעירות, המהירות והזריזות בליגה עם עידן שמש, רז שטיין, אוהד אדלשטיין ואורי כהן. בחצי השני של העונה (שבו שמש לא פגע) - אורי כהן ואדלשטיין עזבו כשלראשון לא היה באמת מחליף, שטיין נפצע לחודשיים וחזר רק לקראת סוף העונה ושמש? נשאר לשחק לבד עם כל השחקנים האחרים את הכדורגל הכבד והאיטי (שלא לדבר, חסר תוחלת או תכנית) שלנו. פלא שלא הבקיע? מי היה מוסר לו? עזו בבעיטות שלו לשום מקום?
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 30/01/2015 :  18:27:24  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבהרה חשובה

הבנתי שמספר אנשים מאוד לא אהבו את האמירה שלי שעידן לכאורה "מכר אותנו" וביקשו ממני הבהרה והתנצלות.

אז קודם כל אני מתנצל בפני עידן, ממש לא התכוונתי שהוא מכר אותנו בצורה לא כשרה ולא חוקית.

דאגתי להבהיר כששאלו אותי למה אני מתכוון, שאני לא מתכוון שעידן מכר אותנו בצורה לא חוקית, וגם אני לא חושב שהימר בבטים.

כל כוונתי הייתה שלעניות דעתי עידן לא נתן 100% מעצמו בשליש האחרון של העונה.

אני מצר על כך שדבריי יצאו מהקשרם, והובנו לא נכונה.

שוב, אני לא חושב שעידן מכר אותנו, ומעולם לא חשבתי כך.

סך הכל אני אוהב את עידן, כן התאכזבתי ממנו, אבל בחיים לא חשבתי עליו דברים כאלה.

אני מקווה שהתנצלותי תתקבל, והעניין ייסגר כאן.

ובכל מקרה אני מבטיח להיות יותר זהיר בעתיד לפני שאני מאשים לכאורה שחקנים במכירות :-)

שבת שלום :-)

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

dd63 dd63 מנותק

39 הודעות

נשלח - 30/01/2015 :  21:56:17  הצג פרופיל שלח ל- dd63 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אי אפשר להאשים שחקנים במכירה מבלי שבדקו, וחבל שלא בדקו כי יש כלים.
לא יודע מה היו הממצאים של פוליגרף שהיה עובר עמית שמש אחרי המשחק מול ראשון. מעניין לראות גם אם היה ביט שראשון תבקיע ראשונה וכמה אנשים הרוויחו מזה.... אבל כאמור, זה לא נבדק ולכן חזקת החפות נשמרת.
לגבי עידן, ברור שהוא חיפף אבל גם לו יש נסיבות מקילות. כשאין לקבוצה מגיניים שירוצו על הקו וירימו כדורים לרחבה (ולא היו אחרי שאורי כהן עזב וג'ורג'י הועזב), החלוצים שלנו הרימו כדורים בעצמם ורצו לנגוח או שלחלופין כל ההתקפות הלכו דרך האמצע, ונעצרו אצל שי והקישור האיטי והמסורבל. הסיבוב השני והפליאוף של קטמון בשנה שעברה צריכים להלמד בבתי ספר למאמנים כדוגמא לקבוצה שרוצה לרדת ליגה בכל מחיר....

dd
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 30/01/2015 :  22:19:44  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא חושב שמישהו מכר אותנו ולא הייתי אומר את זה מבלי להביא הוכחות.
העובדות מדברות בעד עצמן. מרגע ששוחררו אורי כהן ואדלשטיין, שטיין ושמש בהמשך נפצעו נגמר לנו המשחק. השיטה החכמה של עופר היתה להעיף כדורים ללא כתובת ולקוות ששמש יעשה קסמים.

אם מישהו מכר אותנו זה אולי המאמן שאותו היינו צריכים לשחרר יותר מוקדם.
כל זה חוכמה בדיעבד אבל....
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 30/01/2015 :  22:31:00  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

הבהרה חשובה

הבנתי שמספר אנשים מאוד לא אהבו את האמירה שלי שעידן לכאורה "מכר אותנו" וביקשו ממני הבהרה והתנצלות.

אז קודם כל אני מתנצל בפני עידן, ממש לא התכוונתי שהוא מכר אותנו בצורה לא כשרה ולא חוקית.

דאגתי להבהיר כששאלו אותי למה אני מתכוון, שאני לא מתכוון שעידן מכר אותנו בצורה לא חוקית, וגם אני לא חושב שהימר בבטים.

כל כוונתי הייתה שלעניות דעתי עידן לא נתן 100% מעצמו בשליש האחרון של העונה.

אני מצר על כך שדבריי יצאו מהקשרם, והובנו לא נכונה.

שוב, אני לא חושב שעידן מכר אותנו, ומעולם לא חשבתי כך.

סך הכל אני אוהב את עידן, כן התאכזבתי ממנו, אבל בחיים לא חשבתי עליו דברים כאלה.

אני מקווה שהתנצלותי תתקבל, והעניין ייסגר כאן.

ובכל מקרה אני מבטיח להיות יותר זהיר בעתיד לפני שאני מאשים לכאורה שחקנים במכירות :-)

שבת שלום :-)

כל מילה! אני מאוד אוהב את עידן הוא עבר איתנו לא מעט ושמח שהוא מצליח כרגע.
אבל בשליש האחרון של העונה היה לי את ההרגשה שהוא שומר על עצמו לליגת העל
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 31/01/2015 :  09:48:08  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצחיק שאנשים כותבים פה על אורי כהן ועל אדלשטיין ושוכחים להזכיר שבמשחק אחד נפצעו גם אלירן אוחנה וגם עאבד מורג'אן וכל מרכז הקישור שלנו התחרבן.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 31/01/2015 :  09:52:17  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצחיק שבוכים על חלב שנשפך
עידן שמש הלך וטוב שכך
מי שלא נלחם על הזכות לשחק שקטמון אין לו מקום אצלנו
שיהנה לו אצל הלוזונים שיצליח או שלא הוא ממש לא מענין אותי
צריך להתמקד בעונה זו ובשחקנים שיש
ללמוד מכל מה שקרה שנה שעברה
למען עתיד טוב יותר

נערך על ידי - לב אדום מקטמון ב-31/01/2015 09:53:48
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם עידן שמש - גיבור העלייה של מכבי פ"ת לרבע הגמר נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07