משתמש |
כתבה באתר הכתב - fכרמיאל - מול קטמון |
סטרלינג
8 הודעות |
נשלח - 21/01/2015 : 11:51:55
|
מה הקשר אוהדי בית"ר שבאים למשחקים שלנו? שיבואו, מוזמנים בכיף
אתם מדברים פה על בן אדם שעשה הכל, אבל הכל, בעונה שעברה כדי לפרק לנו את העמותה, כדי לסכסך, כדי לייצר ריבים, מתוך טענה ש"הורסים לו את הבית"
הבית הזה היה שלו במשך חצי שנה גג, אחרי זה בתקופה שקצת היה קשה קצת הפסדנו וקצת יצאו פרשיות לא נעימות הוא ישר עבר לבית אחר אחרי שלא הצליח לפרק את "הבית" הזה שלו
ועכשיו? חוזרים למקום ראשון ונראה שקצת נעלמו הבעיות אז הוא חוזר שוב ל"בית" שלו
יאללה, לנורדיה ובהצלחה לחולונייה |
נערך על ידי - סטרלינג ב-21/01/2015 11:53:08 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 21/01/2015 : 11:55:00
|
מה הייתי משלם בשביל דיון כזה ער בנושאים:
א. ספורט ואקטיבזם חברתי - פגישות עם מנהלי בתי ספר ב. תנו לי תנו לי עוד ועוד חברי עמותה |
ירון |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 21/01/2015 : 11:59:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי mstatar
עד כמה שזה עשוי להישמע כקלישאה ובכול זאת: נהג המונית שלקח אותי הבוקר לעבודה סיפר לי בהתרגשות רבה על הפעולה המדהימה של קטמון בבתי הספר. הבת שלו "מכריחה אותו" לבוא ולצפות.
סתם סקרנות: יש לך מושג איפה לומדת הבת שלו?
באופן אישי, מה שהכי הפריע לי בסיקור המשחק הזה זה "גזילת" האסיסט על הגול הראשון מקירטבה למיקו ממן. אבל זה רק אני, הפדאנט (אותו פדאנט שגם מתעכב על כך ששיא הנצחונות הקודם נקבע בליגה ב', לא ליגה ג'...). |
|
|
אודי ארנון
74 הודעות |
נשלח - 21/01/2015 : 12:05:59
|
אני חושב שאנו רוצים לקרב אוהדים חדשים ולא להרחיקם. אם אדם אהד את ביתר, ונגעל מהגזענות והאלימות שם הוא מועמד להצטרף אלינו. אם הוא מתלבט ביננו לבין נורדיה ובינתיים אוהד קצת את שתי הקבוצות הוא יותר מבסדר. בס"ה כל אחד אוהד "קצת" קבוצות בליגות אחרות: את ווסטהאם באנגליה, את סכנין בליגת העל ואת נורדיה בליגה ג'. לא התחייבנו למונוגמיות. מהכתבות של ה"כתב" אני מאוד נהנה והיו חסרות לי בתחילת העונה, אח"כ לצערי התרגלתי. בשבת לא הייתי בכרמיאל, אבל שמחתי לקרוא אותו ולהבין יותר טוב מה הלך שם. שרות אחד זו הברקה נחמדה שאני בטוח שבכרמיאל לא יראו בה התנשאות. בקיצור, אשמח מאוד לראות שוב את הכתב ביציע שלנו. |
|
|
סטרלינג
8 הודעות |
נשלח - 21/01/2015 : 12:26:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אודי ארנון
אני חושב שאנו רוצים לקרב אוהדים חדשים ולא להרחיקם. אם אדם אהד את ביתר, ונגעל מהגזענות והאלימות שם הוא מועמד להצטרף אלינו. אם הוא מתלבט ביננו לבין נורדיה ובינתיים אוהד קצת את שתי הקבוצות הוא יותר מבסדר. בס"ה כל אחד אוהד "קצת" קבוצות בליגות אחרות: את ווסטהאם באנגליה, את סכנין בליגת העל ואת נורדיה בליגה ג'. לא התחייבנו למונוגמיות. מהכתבות של ה"כתב" אני מאוד נהנה והיו חסרות לי בתחילת העונה, אח"כ לצערי התרגלתי. בשבת לא הייתי בכרמיאל, אבל שמחתי לקרוא אותו ולהבין יותר טוב מה הלך שם. שרות אחד זו הברקה נחמדה שאני בטוח שבכרמיאל לא יראו בה התנשאות. בקיצור, אשמח מאוד לראות שוב את הכתב ביציע שלנו.
תגיד אתה מדבר ברצינות??? מה הקשר עכשיו ווסטהאם ? מה הקשר סכנין?
בית"ר היא הי ר י ב ה ה ע י ר ו נ ית שלנו, אתה מבין? אתה יודע מה זה? לך שאל את אוהד ווסטהאם אם זה בסדר שיאהדו גם את הקבוצה שלו וגם את מילוול
המסקנה שלי מהדיון הזה היא שאנחנו צריכים לקלל קצת (הרבה) יותר את בית"ר במשחקים, כדי שאוהדים שלנו יבינו מה זה יריבות עירונית
אולי נקבל גם את ידי ימינו של הכתב, אדון קלי? אז מה אם ישב ביציע טבריה בעונה שעברה, הוא מתלבט בין כמה קבוצות, זכותו! |
נערך על ידי - סטרלינג ב-21/01/2015 12:30:22 |
|
|
אודי ארנון
74 הודעות |
נשלח - 21/01/2015 : 13:02:11
|
ביתר ירושלים היא ה י ר י ב ה שלנו. אבל בעיני זו לא סתם יריבות בין שתי קבוצות עירוניות, ולכן נורדיה, שקמה מתוך תחושת גועל ממנה, יכולה בהחלט להיות הקבוצה שלי בליגה ג'. בכלל, קבוצות שנוסדו ע"י אוהדים זוכות אצלי לקרדיט מיוחד, גם אם קוראים להן ביתר. אהדתי אפילו את הפועל אוסישקין, עד שהגיעה לליגה שלנו (וגם עכשיו היא מספר שתיים שלי). אגב, מה אתה משווה אהדה לשתי קבוצות להליכה ליציע של טבריה, קבוצה שהתמיכה בה היא רק מתוך שנאה אלינו. מה הקשר? |
נערך על ידי - אודי ארנון ב-21/01/2015 13:04:51 |
|
|
גאסטון
129 הודעות |
נשלח - 21/01/2015 : 13:20:21
|
על הזין נורדיה - אהאה אהאו אהאו. |
|
|
כתבה באתר הכתב - fכרמיאל - מול קטמון |
|