פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כתבה באתר הכתב - fכרמיאל - מול קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כתבה באתר הכתב - fכרמיאל - מול קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם כתבה באתר הכתב - fכרמיאל - מול קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 2

soza12 soza12 מנותק

160 הודעות

נשלח - 19/01/2015 :  21:09:52  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של soza12 שלח ל- soza12 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה הפועל למקום ראשון... הכתב היה בכרמיאל... http://hakatav.co.il/?p=3092

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 19/01/2015 :  23:04:09  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היי כתבנו היקר,
איזו הפתעה יפה חיכתה לנו בכרמיאל,
אתה אחד משלנו.
וגם הכתבה כרגיל - משעשעת במידה ומקצועית ברמה.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 20/01/2015 :  13:12:33  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבה מאוד לא טובה. אתן פה ברשותכם כמה נקודות של היקורת תקשורת:

א. לגבי המגרש בכרמיאל: היה מרגש לראות סוף סוף קהל ביתי של כמה ילדים כרמיאלים שבאו ועשו שמח עם תופים. גם המתקן עצמו היה כל הכיפאק. בתוך יער יפה עם טריבונות לגמרי סבבה. נכון, אמנם לא בונדסליגה אבל וואלה אני (וגם לא מעט מחבריי) נהנתי.
אז לבוא עם הגישה האליטיסטית והמתנשאת הזו זה קצת מגעיל וזה בעיקר הסיבה שכל קבוצה כמעט ללא יוצא מן הכלל בליגה א' דרום שונאת אותנו (חוץ מיפו המגעילים). ללגלג על "השירות" שלהם ועל המזנון בו מכרו כרטיסים זה מאוד לא מנומס בשביל קבוצה שאירחה אותנו יפה (ואגב התעקשה לקחת כסף על כניסה גם מהמקומיים ממה שאני ראיתי). אני מקווה ששום כרמיאלי לא קרא את הבלוג הזה ולא הפיץ את הקישור לחבריו תחת בהכותרת "איזה חראות אשכנזים מתייפיפים האלה מקטמון".

ב. לגבי ההסעה,
ההסעה ממומנת ב75% על ידי הקבוצה. מי שמארגן את 25% האחוז הנותרים הם הבריגדה שברוב טובם לקחו על עצמם אחריות זו. כפרה עליהם (זה בנוסף לאחריות קטנה נוספת שקשורה לעידוד ותפאורה). לא יודע מה קרה שם בהסעה ולמה העלו את המחיר אבל כל תגובה שאינה "תודה רבה לבריגדה המרגשת שלקחה אחריות על עניין ההסעות. באמת כל הכבוד לחברה הצעירים האלה שנרתמים לטובת הקבוצה.. אגב, איפה אפשר לתת תרומה נוספת?" היא תגובה לא לעניין.
זו קבוצת אוהדים פה בה אנחנו אחראיים על תפעול הקבוצה. כל הגישה הצרכנית הזו בזויה בעיניי.

ג. גבעת רם הוא לא המגרש הביתי של קטמון בשבע וחצי השנים האחרונות. כרגע אם אינני טועה הוא מגרשה הביתי של ביט"ר נורדיה.

ד. בחיים לא היו 600 צופים. סתם שתדע.

עד פה טור ביקורת התקשורת שלי. ניפגש שוב בפוסט הבא!

נערך על ידי - הדוב האדום ב-20/01/2015 13:23:04
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 20/01/2015 :  14:06:19  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דב יקר,
1. מחיר ההסעה - במהלך הנסיעה כאשר היינו "שבויים" ברכב נגבה מחיר גבוה מזה שפורסם מראש.. הכותב רק ציין זאת וציין שבסה"כ היה נחמד מאד בהסעה. אנו יודעים שההסעה מסובסדת ואנו מברכים כל פעם את אנשי הבריגדה על פועלם המכובד והמפואר.
2. המיתקן- המגרש: שאלתי כמה וכמה מאוהדי כרמיאל על ה"שירותים". הם עצמם השמיעו דברי ביקורת קשה על ראש העיר שלא בדיוק זורק לכיוון. ואגב - כיצד הגורמים הרלוונטיים (התאחדות משרד הכלכלה) מאשרים מגרש ללא שירותים נאותים. ע"ע המגרש בדלית אל כרמל וקרית אתא (לא ניו מים בשירותים - לצופים וגם לשופטים - דבר שעלה לק. אתץ 500 ש"ח בועדת המשמעת.
3. העמוד באמצע היציע הזכיר לרבים את גבעת רם, עוד מימי ליגה ג' וליגה ב'. אגב המגרש משמש מעת לעת כמגרש ביתי לקבוצות הצעירות של קטמון.
מכירת הכרטיסים: כמה צריך לשלם על כרטיס שהמחיר הנקוב בו הוא 20 ש"ח? אוהדי קטמון שילמו 30 ש"ח. במו עינינו ראינו אוהדי כרמיאל "חומקים" פנימה ללא תשלום. נכון, ההתאחדות הוציאה מכתב לקבוצות, אבל לא הציבה אף אחד (המבקר??) לבדוק את העניין.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

כוכב כוכב מנותק

47 הודעות

נשלח - 20/01/2015 :  14:17:10  הצג פרופיל שלח ל- כוכב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתב יקר,
לך לנורדיה ושחרר אותנו לנפשנו.

תודה.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 20/01/2015 :  14:23:04  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
1. אתם לא שבויים ולא נעליים. חלה טעות בפרסום מחיר ההסעה ונגבה מחיר היקר ב10 שקלים מהמחיר הנקוב. לא נפלו השמיים. אין צורך להגיב כל דבר כטרגדיה ולקרוא את קריאת הקוזאק הנגזל. מי שמפעיל את ההסעה זה אנחנו האוהדים ואם חלה טעות הכל בסדר ואפשר גם לפעמים להחליק.
2. שוב אני חוזר ואומר. המתקן אמנם לא בונדסליגה אבל יחסית לדברים שכבר ראינו היה סבבה.
3. ה"כתב" ציין שגבעת רם מזכיר נשכחות כמגרש ביתי רק הסבתי את תשומת ליבו שלא כך הדבר.
מלבד זאת, אני במו עיניי ראיתי שכרמיאל נעלו את שערי הכניסה למגרש והכניסו רק מי שהיה כרטיס בידו. ייתכן שכמה מקורבים ובני המקום נכנסו בחינם אבל אין צורך לחולל מהומות על לא מאומה. אנחנו רצים יפה. יש שקט סביב הקבוצה ונראה כי בניגוד לשנים עברו דווקא אנו לא מעוררים עלינו כזה אנטגוניזם. יש גם מקום לבחור את המלחמות שלנו.

אם ברצונכם לקרוא בלוג נחמד קליל ומפרגן אני ממליץ לקרוא אצ הטור של דוד חזקי כתב הספורט המקומי של כרמיאל שמחמיא לנו לא מעט:

http://www.inkarmiel.co.il/ספורט/181-מ-ס-כרמיאל-צפת-מול-הפועל-קטמון-ירושלים
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 20/01/2015 :  18:15:57  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבה שחצנית ואומללה של אנשי העיר הגדולה מגיעים לילידים.
לא נמאס כבר להתנשא על אחרים ולגרום לאנשים לשנוא אתכם???
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 20/01/2015 :  18:29:33  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מילה לגבי הכתב, אותי הוא מרתיח הוא בעיני חוצפן ממש. שנה שעברה בכל השיח של האיחוד הוא לא התבייש לצאת חוצץ נגד המהלך בפורום הסגור, בעוד הוא מצהיר שבעברו היה אוהד בית"ר. השנה אם אני מבין נכון הוא חידש את נעוריו ועבר לבית"ר נורדיה ולא בא למשחקים שלנו כלל (מה שלא ממש נורא). סוג של חוצפה אמיתית לא להבין לאיזה אכסניה הגעת בעוד אין לך שום קשר ריגשי למועדון, לא אהבתי. ואני לא מדבר אפילו על הטון המתנשא בכתבה.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 20/01/2015 :  18:31:59  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני באמת מקווה שנמשיך לנצח ושלא יבואו כמה הפסדים בטעות.

לא כמו הרצון לעלות ליגה, אלא הפחד ש"הכתב" שוב יראה כמה הפסדים ואז יערוק ליריבה העירונית שלנו.

יאללה יאללה, מי שכשהיה קצת קשה עבר לנורדיה שישאר שמה, אנחנו נסתדר בלי הסיקורים הנפלאים שלך.
עבור לתחילת הדף

בני סובטקין בני סובטקין מנותק

44 הודעות

נשלח - 20/01/2015 :  19:15:25  הצג פרופיל שלח ל- בני סובטקין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמע, טיפש, כאן עדיין רוצים קבוצה אחת שקוראים לה הפועל ירושלים. לך לחברים שלך בבית"ר, אתה והכתיבה הלא מעניינת, מתנשאת ולא קשורה שלך. באמת מפתיע שמכולם דווקא עליך ירקו.
עבור לתחילת הדף

אריה דיין אריה דיין מנותק

98 הודעות

נשלח - 20/01/2015 :  22:01:10  הצג פרופיל שלח ל- אריה דיין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תוכנו של האשכול הזה מוכיח, למרבה הצער, שחוסר-סובלנות ואטימות כלפי מי שחושב קצת אחרת הן תופעות שאינן פוסחות אפילו על מי שתומכים בכל הלב במיזם הקהילתי-חברתי-ספורטיבי היפה והחיובי ביותר שקם בישראל בעשורים האחרונים.
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 20/01/2015 :  22:39:04  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריה דיין

תוכנו של האשכול הזה מוכיח, למרבה הצער, שחוסר-סובלנות ואטימות כלפי מי שחושב קצת אחרת הן תופעות שאינן פוסחות אפילו על מי שתומכים בכל הלב במיזם הקהילתי-חברתי-ספורטיבי היפה והחיובי ביותר שקם בישראל בעשורים האחרונים.

מחשבה קצת אחרת מקובלת תמיד, דו פרצופיות וצביעות לעולם לא.

קודם שיחליט אם לנו הוא או לצרינו, עד אז שימצא לו מקום על הספסל של קלי ועמיקם.

כאן הוא לא רצוי
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 21/01/2015 :  00:10:11  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אלא אם יש פרטים בסיפור שלא ידועים לי, אני חושב שלא הוגן להשוות בין עמיקם וקלי לבין הכתב. עמיקם הסית והדיח וסיכסך, וקלי הלך לעודד את עירוני טבריה. אבל מה חטאו של הכתב? שהוא מעודד שתי קבוצות במקביל? אם האיש רוצה להיות תמוה שיהיה לו לבריאות. נכון שנורדיה היא יריבה עירונית, אבל האוהדים שלה הם אנשים שיוצאים באופן חד משמעי נגד האלימות והגזענות המבחילה של מועדון האם שלהם, צעד מבורך וחשוב.
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 21/01/2015 :  05:33:29  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

אלא אם יש פרטים בסיפור שלא ידועים לי, אני חושב שלא הוגן להשוות בין עמיקם וקלי לבין הכתב. עמיקם הסית והדיח וסיכסך, וקלי הלך לעודד את עירוני טבריה. אבל מה חטאו של הכתב? שהוא מעודד שתי קבוצות במקביל? אם האיש רוצה להיות תמוה שיהיה לו לבריאות. נכון שנורדיה היא יריבה עירונית, אבל האוהדים שלה הם אנשים שיוצאים באופן חד משמעי נגד האלימות והגזענות המבחילה של מועדון האם שלהם, צעד מבורך וחשוב.

+1 לך

+1 לדובי גל על הענייניות, למרות שגם עם דבריו איני לגמרי מסכים

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 21/01/2015 :  10:31:53  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ו
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריה דיין

צר לי, אין לי טיפת סובלנות כלפי האיש
הצטרף לפני כשנה, ארבעה חודשים אחרי הרשה לעצמו לבכות שלוקחים לו את הבית, אחר כך עובר ליריבה עירונית ועכשיו רוקד על שתי חתונות תוך שהוא כותב בסגנון כה יהיר ומתנשא?
שיחזור בדיוק, אבל בדיוק, למקום שממנו הוא בא
עבור לתחילת הדף

mstatar mstatar מנותק

37 הודעות

נשלח - 21/01/2015 :  11:45:19  הצג פרופיל שלח ל- mstatar הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עד כמה שזה עשוי להישמע כקלישאה ובכול זאת: נהג המונית שלקח אותי הבוקר לעבודה סיפר לי בהתרגשות רבה על הפעולה המדהימה של קטמון בבתי הספר. הבת שלו "מכריחה אותו" לבוא ולצפות. והוא אוהד ביתר "מלידה". אבל הוא חייב, חייב, להגיע לאחד מהמשחקים שלנו (כנראה בשישי הקרוב) כדי לפרגן (הבת שלו לוחצת עליו שייקח אותה ואת חברותיה). היציע שלנו מגוון: יש בינינו אוהדי קטמון שגם הולכים למשחקי הפועל ירושלים, יש שהולכים גם למשחקי ביתר ויש שהולכים גם לנורדיה. ויש, שבאים רק קטמון (ולדעתי הם הרוב). מה נעשה: נתחיל לראיין? לסנן? זו המציאות. כשכתבתי פעם שאינני אוהב חלק מאוד קטן מהשירים שלנו, את רובם המוחלט אני שר ככול יכולתי, ענו לי בפורום: אז אל תשיר! (וקיבלתי את זה בהחלט). לדעתי, היציע שלנו סובלני מספיק, רחב מספיק כדי להכיל את השונה!! ומעבר לעניין אם אני אוהב או לא, כול מה שהכתב מדווח או שאחרים כותבים, לא משנה. ובעניין אחר, אישית, אני מפרגן מאוד מאוד על מפעל ההסעות למשחקים (במחיר שלא יאומן) ובמיוחד מפרגן למארגנים הדואגים שהיא תצא בכול יום ובכול שעה, כי בלעדיהן, חלק מאתנו לא היה יכול להגיע!! וואמוס קטמון, נהריה בשישי!!!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם כתבה באתר הכתב - fכרמיאל - מול קטמון נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07