פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ברוכיאן

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ברוכיאן
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם ברוכיאן נושא הבא
עמוד: מתוך 2

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 04/01/2015 :  18:43:47  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לי המון הערכה מקצועית כלפי ברוכיאן ואין ספק
שהוא שינה והוסיף המון לחלק ההתקפי בקבוצה .
קצת מטריד אותי שברוכיאן (וסיידוף) , לא מסוגלים
להצטרף לקריאות העידוד של השחקנים שלנו בסוף המשחקים.
במקרה הטוב הם עומדים ומוחאים כפיים , במקרה הפחות טוב
הם בורחים לחדר ההלבשה מיד עם שריקת הסיום . עצוב לי
ששחקנים שלנו לא מסוגלים להגיד "יאללה הפועל " .

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 04/01/2015 :  18:57:50  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

יש לי המון הערכה מקצועית כלפי ברוכיאן ואין ספק
שהוא שינה והוסיף המון לחלק ההתקפי בקבוצה .
קצת מטריד אותי שברוכיאן (וסיידוף) , לא מסוגלים
להצטרף לקריאות העידוד של השחקנים שלנו בסוף המשחקים.
במקרה הטוב הם עומדים ומוחאים כפיים , במקרה הפחות טוב
הם בורחים לחדר ההלבשה מיד עם שריקת הסיום . עצוב לי
ששחקנים שלנו לא מסוגלים להגיד "יאללה הפועל " .

תן להם זמן. אל תשכח ששניהם בית"רים מבטן ומלידה ועזבו (לשמחתנו והרווח שלנו) רק בגלל הבעלים העבריין שיש להם היום. אבא של סיידוף לדעתי עדיין עובד בבית"ר וברוכיאן הוא סמל ואחיין של סמל. אנחנו כל הזמן מדברים על זה שאין יותר שחקנים שנאמנים לסמל, אבל הנה שניים כאלה ולצערנו זה לא הסמל שלנו. מה היה עדיף שינשקו את הסמל כמו איציק זוהר שהיה מנשק כל סמל של כל מועדון ששיחק בו?
עבור לתחילת הדף

אריה דיין אריה דיין מנותק

98 הודעות

נשלח - 04/01/2015 :  19:00:45  הצג פרופיל שלח ל- אריה דיין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לי דווקא עצוב שיש אצלנו אנשים שלא יכולים להכיל את העובדה שגם למי שגדל בסביבה אחרת והתחנך על ערכים אחרים יש זכות להישאר צמוד לערכים עליהם הוא גדל. אבירם ברוכיאן ואוהד סיידוף ראויים לכל הערכה והכבוד על הדרך המופתית בה השתלבו בהפועל קטמון, הן בקבוצה עצמה, הן במפעלים החברתיים שלה והן בקשר בינם לבין האוהדים. רק בברית המועצות הכריחו אנשים לשיר שירים ולקרוא ססמאות שלא היו שלמים איתם.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 04/01/2015 :  19:12:49  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין הרבה דברים שאני רוצה פחות מזה שברוכיאן יתחיל לשיר יאללה הפועל, ינשק את הסמל או כל דבר אחר. הוא בית"רי ואין לי ציפייה ממנו להפוך לאוהד הפועל

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 04/01/2015 :  19:18:11  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעדיף ששחקן לא יגיד "יאללה הפועל" מאשר שיגיד את זה ויחגוג באופן צבוע כדי לרצות את האוהדים.

לא הרגשתי שברוכיאן לא מכבד את הקהל או מעריך אותו, אלא להיפך. הוא גם החליף נעליים כשהוא התבקש. ואני גם בטוח שהוא שמח בנצחונות שלנו. כל עוד הוא לא מביא את הגזענות והלאומנות הקיצונית מבית"ר, מבחינתי שיחגוג איך שבא לו, או שלא יחגוג בכלל.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 04/01/2015 :  20:10:13  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברוכיאן וסיידוף בין אלו שהביאו אותנו עד הלום. ראיתי גם בחדרה וגם בקרית אתא את השמחה והריצה לאוהדים של ברוכיאן. ראיתי גם בחדרה גם בקרית אתא את סיידוף מוחא כפיים יחד עם האוהדים והשחקנים. די לחפש מתחת לאדמה סיבות אז הם באו מביתר אז מה? עזו הענק שגדל בהפועל עושה עלינו סיבובי מלפפונים בערך כל חודש והוא אדום. ברוכיאן וסיידוף אוהב אותכם תמשיכו להצליח ותודה לכם
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 05/01/2015 :  00:56:05  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מביך מביך מביך
תראה את השמחה והאותנטיות אחרי השערים של ברוכיאן בחדרה ואתא..לא כולם זונות קהל כמו השחקנים שהיו לנו שנה שעברה וזה עדיף..שאבירם ימשיך לשחק כמו שהוא משחק ולהוביל אותנו זה הכי חשוב. ובלי קשר הוא מודה לקהל אחרי שהוא מוחלף וגם חוגג בסוף בדרכו. כמה זמן לקח לנו לשיר לברוכיאן? זה גם לקח זמן למרות התפוקה האדירה שלו, הכל בסדר אבירם מכבד ומעריך את הקהל ואנחנו אותו.

תפסיקו לחפש שטויות על אבירם..תתייחסו אם כבר ל"חגיגה" של מור ואדם בקרית אתא
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 05/01/2015 :  02:08:48  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מצטרף לאריה דיין ואוסיף מעצמי שאני מעדיף את יושרה ואמת של אבירם ואוהד אל מול שחקנים שהכרנו בעבר:אלו שמהרו לשיר"יאללה הפועל"ואז היו חוזרים לחדר הלבשה והורסים אותו עד תום.באופן אישי אני מאוד מחבב ומכבד את היחס של אבירם ואוהד לקבוצה ותמיד אעדיף אמת על פני התחזות מתחנפת.

אליה
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 05/01/2015 :  06:40:34  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התגובות בשרשור מוכיחות שהקהל שלנו בריא.
אין שום סיבה שהם ישירו יאללה הפועל, הם גדלו בבית"ר והם הגיעו אלינו אתמול. הסטטוס
קוו הנוכחי מצויין: אנחנו מעריכים אותם, הם תורמים מקצועית המון, אבל אין חנופה והכל נשאר אמיתי.
עבור לתחילת הדף

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 05/01/2015 :  08:01:04  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה מטריד אותך?! הם שחקני ביתר שהגיעו השנה... זה מובן וכל הכבוד להם שהם לא זונת קהל...
לפחות הם נשארים על הדשא לחגוג ולא כמו אדם ומור שאם לא משותפים כמו במשחק האחרון פשוט יורדים מהמגרש לבד בלי לשים על הקהל או הקבוצה
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 05/01/2015 :  09:00:24  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

אני מצטרף לאריה דיין ואוסיף מעצמי שאני מעדיף את יושרה ואמת של אבירם ואוהד אל מול שחקנים שהכרנו בעבר:אלו שמהרו לשיר"יאללה הפועל"ואז היו חוזרים לחדר הלבשה והורסים אותו עד תום.באופן אישי אני מאוד מחבב ומכבד את היחס של אבירם ואוהד לקבוצה ותמיד אעדיף אמת על פני התחזות מתחנפת.

+1
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 05/01/2015 :  11:27:31  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים.
שניהם שחקנים ביתר לשעבר ואולי גם בעתיד, מי יודע. כל חייהם היו שם, היו מזוהים עם ביתר וזה בסדר, זו בחירתם וזו ההסטוריה המקצועית ואולי גם האהדה הספורטיבית שלהם. בואו לא נשכח שאנו שרים נגד ביתר במהלך המשחק אז אל לנו להתפלא למה החיבור לא כזה מלא.

מאידך, אני כן רואה אותם שמחים בשערים ובסיום משחק, אם כי בצורה יותר מאופקת וזה בסדר. אינני חושש שהם מעמידי פנים אחרת לא היו משחקים אצלנו.

אני מכבד את בחירתם, אני שמח שהם תורמים לקבוצה ומפרידים בין אהדתם לבין מקום עבודתם והכי חשוב, הם מכבדים אותנו בכך שהם לא מתעלמים לחלוטין, לא משמיצים לא מתלוננים, מוחאים כפיים כשצריך ובאמת שמחים בהצלחה המקצועית של הקבוצה.

עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 05/01/2015 :  13:05:11  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההתנהגות של אוהד ואבירם באמת מעוררת הערכה
עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 05/01/2015 :  14:18:31  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.one.co.il/Article/147494.html
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 05/01/2015 :  14:24:34  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום החזה

http://www.one.co.il/Article/147494.html

מדהים איך הגענו למצב שאדם לא יכול להביע את דעתו הלגיטימית מבלי לשלם מחיר כל כך כבד.

כל הכבוד לברוכיאן על הפתיחות הכנות ועל אומץ הלב שהיתה אז ונכונה גם היום.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 05/01/2015 :  16:30:32  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tal_vaknin

זה מטריד אותך?! הם שחקני ביתר שהגיעו השנה... זה מובן וכל הכבוד להם שהם לא זונת קהל...
לפחות הם נשארים על הדשא לחגוג ולא כמו אדם ומור שאם לא משותפים כמו במשחק האחרון פשוט יורדים מהמגרש לבד בלי לשים על הקהל או הקבוצה

מדויק.

חברים תתחילו להתאפס על עצמכם, התרגלתם לזונות קהל שמוכרים אותנו בלי להסס, מעדיף פי אלף שחקנים שאמיתיים לפחות

ואף מילה על מור ואדם, אה?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם ברוכיאן נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07