משתמש |
ברוכיאן |
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 05/01/2015 : 16:39:28
|
מזלם של השניים וגם שלנו שהם מצויינים. אחרת אתם בזלזול במועדון. הלוואי והשלד שלנו היה מקבוצת הנוער, אבל בואו לא נעשה להם את מה שעושים בהפועל ת"א לערן זהבי. לא יפה, לא מכובד ולא הוגן. אני שמח ששחקנים כאלה לובשים אדום. כבוד הוא לנו. כבוד למועדון.
|
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 06/01/2015 : 14:40:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
לי דווקא עצוב שיש אצלנו אנשים שלא יכולים להכיל את העובדה שגם למי שגדל בסביבה אחרת והתחנך על ערכים אחרים יש זכות להישאר צמוד לערכים עליהם הוא גדל. אבירם ברוכיאן ואוהד סיידוף ראויים לכל הערכה והכבוד על הדרך המופתית בה השתלבו בהפועל קטמון, הן בקבוצה עצמה, הן במפעלים החברתיים שלה והן בקשר בינם לבין האוהדים. רק בברית המועצות הכריחו אנשים לשיר שירים ולקרוא ססמאות שלא היו שלמים איתם.
ולי דווקא עצוב שיש אצלנו אנשים שלא יכולים להכיל שיש אצלנו אנשים שקשה להם שהקבוצה האהובה שלהם הופכת לקבוצת בת של היריבה העירונית השנואה . זאת אחת הסיבות שעזבתי את סאסי . אני יודע שזה לא קל אבל נראה לי שאחרי שמונה שנים הגיע הזמן שנתחיל לייצר לנו תשתית של שחקני בית או לפחות שחקנים שבאים לכאן להשאר ולא לעשות סיבוב של שנה שנתיים ולברוח . |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 06/01/2015 : 16:23:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
לי דווקא עצוב שיש אצלנו אנשים שלא יכולים להכיל את העובדה שגם למי שגדל בסביבה אחרת והתחנך על ערכים אחרים יש זכות להישאר צמוד לערכים עליהם הוא גדל. אבירם ברוכיאן ואוהד סיידוף ראויים לכל הערכה והכבוד על הדרך המופתית בה השתלבו בהפועל קטמון, הן בקבוצה עצמה, הן במפעלים החברתיים שלה והן בקשר בינם לבין האוהדים. רק בברית המועצות הכריחו אנשים לשיר שירים ולקרוא ססמאות שלא היו שלמים איתם.
ולי דווקא עצוב שיש אצלנו אנשים שלא יכולים להכיל שיש אצלנו אנשים שקשה להם שהקבוצה האהובה שלהם הופכת לקבוצת בת של היריבה העירונית השנואה . זאת אחת הסיבות שעזבתי את סאסי . אני יודע שזה לא קל אבל נראה לי שאחרי שמונה שנים הגיע הזמן שנתחיל לייצר לנו תשתית של שחקני בית או לפחות שחקנים שבאים לכאן להשאר ולא לעשות סיבוב של שנה שנתיים ולברוח .
בואו לא ניתמם, אם תערכו סקר בקרב שחקני הבית שגדלים במחלקת הנוער הנבנית שלנו תגלו (באופן לא מפתיע) שרובם הגדול אוהדים של היריבה בצהוב. תהליך יצירת גרעין שחקנים שגדלו במועדון והגיעו אליו מבחירה ומתוך אהדה ומחויבות לקבוצה נמצא בחיתוליו, במקביל לפעילות המבורכת של גיוס דור חדש של אוהדים אדומים בעיר. זה ייקח עוד מספר שנים ולכן צריך סבלנות ובעיקר התמדה מצד כולנו. לי אין ספק שאנחנו בדרך הנכונה להגיע לשם |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 07/01/2015 : 04:53:22
|
מסכים עם המגיבים כאן, מעדיף כנות מאשר צביעות.
ומזכיר גם שבשנה שעברה, זה שחגג אחרי משחקים עם דגלים וצעיפים, ועשה "אצבע" בסופי משחקים, והפך לסוג של "יקיר האוהדים"
הוא גם אותו אחד שפירק לנו את חדר ההלבשה, עבר על לא מעט עבירות משמעת, ובסוף נחתך מהקבוצה בבושת פנים.
הוא היה אחד הגורמים לירידה שלנו.
בשורה התחתונה:
מעדיף מקצוענים שקטים שיעלו אותנו ליגה ולא יחגגו בטירוף אחרי ניצחונות מאשר רוח וצלצולים שירקדו איתנו וישלהבו את הקהל, אבל יורידו אותנו ליגה. |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
|
|
red moon
61 הודעות |
נשלח - 10/01/2015 : 21:16:01
|
יש איפשהו וידאו של ברוכיאן מתמסר עם אחד מהילדים שמביאים כדורים בזמן חילוף? |
|
|
ברוכיאן |
|