משתמש |
מדוע חייבים לנצח ולנצח ולנצח במשחקים? |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 17/12/2014 : 10:38:49
|
בעקבות מה שקרה בעונת העלייה של קטמון מליגה א' ללאומית (או בקיצור פרשת אורתודכסים לוד), תקנון האליפות של ההתאחדות שונה בעניין שיטת קביעת המיקום בטבלאות הליגה, ונקבע סעיף מיוחד בעניין קביעת הקבוצה שתעלה מהמקום הראשון בליגה א' במקרה של שיוויון בנקודות: במקרה כזה "יערך בין קבוצות אלה משחק אחד בשיטת משחקי הגביע (הארכה ובעיטות 11 מטר במקרה של היעדר הכרעה). במקרה של שיוויון בין יותר משתי קבוצות, ייקבעו שתי הקבוצות אשר יתמודדו במשחק המכריע על פי אמות המידה לפי הסדר הבא: הפרש שערים, מספר נצחונות, מספר שערי זכות. המשחק יתקיים במגרש נייטרלי שיקבע על ידי ועדת הליגה והגביע. ההתאחדות תישא בהוצאות ותהיה זכאית להכנסות בקשר לארגון וקיום המשחק".
המסקנה: לנצח והרבה. להבקיע שערי זכות - והרבה. לספוג מעט שערים.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 17/12/2014 : 11:04:31
|
שנים שיש לי תחושה כזו,אינטואיציה,שצריך להרבות בנצחונות,להבקיע מה שיותר ולספוג מה שפחות.היות והקבוצה שלי,מכורתי, לא נהגה כך,ולפעמים אפילו ההיפך,הרבתה להפסיד,הבקיעה מעט וספגה הרבה,חששתי שאני כנראה טועה. אבל הנה באה ההתאחדות וחיזקה את תחושתי המעורפלת רבת השנים.צדקתי. |
|
|
|
מדוע חייבים לנצח ולנצח ולנצח במשחקים? |
|
|
|