משתמש |
צהבת - עידכון |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 13/12/2014 : 16:30:04
|
במשחק אתמול (בית שאן) השופט הניף 10 כרטיסים צהובים, 5 לכל קבוצה.
המצה אצלנו: (צבירה) זדה - צהוב חמישי לא יוכל לשחק בעוד שבועיים. צור שלום בטדי. מזור - 4 חרמון - 3 ברוכיאן - 3 סיידוף - 2
לנאור סבג יש 3 צהובים (לא קיבל אתמול).
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-13/12/2014 16:32:35 |
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 13/12/2014 : 16:53:04
|
תודה |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 13/12/2014 : 16:59:00
|
זה לא הולך לכיוון טוב כמו שזה נראה כרגע חרמון\ברוכיאן\סבג הולכים לפספס את אחד המשחקים הראשונים בסיבוב השני, כולם משחקים קשים וחשובים(אולגה חוץ, נהריה בית, כרמיאל חוץ, הרצליה חוץ, נשר בית)
לפחות הם לא יפספסו את משחק העונה בקרית אתא בעוד 3 שבועות. מי שעלול להפסיד אותו זה שי מזור, במידה ויקבל צהוב נגד מעלות חשוב לדבר אתו ולגרום לו להפנים שאסור לו לקבל צהוב במשחק הזה.
אם נגיע לקרית אתא בלי הקשר האחורי היחיד האיכותי שלנו, נהיה בצרות צרורות. |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 16/12/2014 : 22:10:47
|
שי מזור הפך להיות אבן פינה סופר-משמעותית בהרכב. כואב לי המחשבה שהוא עלול להעדר דווקא נגד קרית אתא. אבל קשר אחורי איכותי נוסף יש לנו דווקא - אורן כהן, שכל פעם שנקרא לדגל עושה את זה בהתלהבות ובכישרון.
|
|
|
yossimaz
65 הודעות |
נשלח - 16/12/2014 : 22:51:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
שי מזור הפך להיות אבן פינה סופר-משמעותית בהרכב. כואב לי המחשבה שהוא עלול להעדר דווקא נגד קרית אתא. אבל קשר אחורי איכותי נוסף יש לנו דווקא - אורן כהן, שכל פעם שנקרא לדגל עושה את זה בהתלהבות ובכישרון.
מזור צריך לעבור את המשחק מול מעלות בשלום ואז הוא ישחק נגד קרית אתא. ובקשר לאורן כהן, אורן בכלל בלם אחורי, אך למרות זאת הוא מאוד נחוש ופעלתן בדקות שהוא עולה על הדשא ונראה שהוא מסתדר לא רע בעמדת הקשר האחורי.
|
|
|
|
צהבת - עידכון |
|
|
|