פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מעלות שלי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מעלות שלי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מעלות שלי נושא הבא  

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 16/12/2014 :  13:09:38  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעלה כאן לשירותכם פוסט שהעליתי כעת בדף הפייסבוק שלי:
מעלות שלי
ביום שישי הקרוב תגיע קבוצת הכדורגל שלי (תרתי משמע)- הפועל קטמון ירושלים, לשחק במעלות נגד הקבוצה המקומית. עבורי זו תהיה סגירת מעגל מרגשת ביותר.
לפני כ-34 שנים התגוררתי במעלות ושיחקתי על אותו מגרש בקבוצת בית"ר (כן כן..) מעלות.
הגעתי למעלות במסגרת "גרעין עמרי"- נח"ל לעיירות פיתוח, ילד אשכנזי חנון מרעננה, שם גדלתי ולמדתי לשחק כדורגל במחלקת הנוער של הפועל רעננה. באמצעות הכדורגל פגשתי במעלות אנשים חמים ואוהבים שהעניקו לי הרגשת שייכות וקבלה מלאה למרות השוני והויכוחים המרים על פוליטיקה בינינו.
ברצוני לציין במיוחד את יהודה אדרי ז"ל. יהודה ז"ל שהוא ואחיו היוו למעשה את השדרה המרכזית של הקבוצה, שיקף לדעתי את ההבדל האידיאולוגי התהומי ביותר ביני ובין רובם של שחקני הקבוצה: אוהד בית"ר י-ם שרוף, ליכודניק שרוף עוד יותר, פנאט בכל הקשור למשחקים נגד קבוצות מהמגזר הערבי. מצד שני, איש חם ומסור שליבו ופיו שווים, אוהב אדם ונקי כפיים.
יהודה היה הכל בבית"ר מעלות- מאמן, שחקן, מנהל, אפסנאי ועוד..
עד היום אני נזכר בגעגועים וחיוך רחב בתדריכיו לפני משחק, חלקם בשפה מרוקאית עסיסית. כמובן שלא הבנתי שום דבר, אך הבנתי את רוח הדברים ואת הצחוק שעוררו, במיוחד אלה לפני המשחקים עם הקבוצות מהמגזר...
אנחנו נפגוש ביום שישי את "מכבי סקציה מעלות תרשיחא" שהיא גלגול של שתי הקבוצות המקומיות שפעלו בזמנו בליגות הנמוכות. מאמן הקבוצה- יוסי (ג'רי) בן חמו, שיחק איתי כנער בבית"ר. גבי שמחון- חבר הנהלה, היה שוער בזמנו. אלי (ללו) אסולין- חובש הקבוצה ע"פ אתר ההתאחדות, שיחק איתי כחלוץ בזמנו. ואחרון חביב, שימי אדרי- שחקן בקבוצה, אחיינו של יהודה ז"ל ובנו של חיים יבדל"א. חייים מאמן כדורגל בזכות עצמו, שיחק איתי בזמנו. הקים לזכרו של יהודה אחיו, בית ספר ומועדון כדורגל לתפארת (מ. כדורגל יהודה אדרי) במושב חוסן הסמוך.
המגרש עצמו ממוקם על ציר נהריה-סאסא ולא תתקשו להבחין בו, לדברי חיים אדרי הוא שודרג לאחרונה, אך זה אותו מגרש בדיוק עליו התרוצצנו בזמנו..
מעלות – תרשיחא מוכרזת כיום כעיר והעיריה תומכת בקבוצה לא מעט (בוודאי הרבה יותר מהתמיכה שאנחנו זוכים לה, אם בכלל). ראש העיריה הנוכחי- שלמה בוחבוט, היה ראש מועצה בזמני, לדעתי אחד השיאנים באורך קדנציה כראש רשות.

מאחל לכולנו משחק איכותי וספורטיבי ו...שהטובים ינצחו.

נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות...

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 16/12/2014 :  16:11:28  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחי גם ביתר וגם הפועל רעננה?זה עוד צריך לאקל...ממש חצית קוים

אליה
עבור לתחילת הדף

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 16/12/2014 :  17:31:11  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

אחי גם ביתר וגם הפועל רעננה?זה עוד צריך לאקל...ממש חצית קוים

אני אדום מגיל אפס, מזה 52 שנה, אנשים סביבי תמיד ידעו על זה. גם במעלות וגם ברעננה.
אחת האכזבות הגדולות שנכונו לי בילדותי כשהפועל י-ם של אז (בן רימוז', סינגל ועוד...) באו לשחק משחק גביע ברעננה (וניצחו). אבי ז"ל הבטיח שהקבוצה תגיע לביתנו לאחר המשחק. אני לא יודע על סמך מה הבטיח, אך זה לא קרה, והאכזבה צרובה אצלי מאז...

עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 16/12/2014 :  22:00:25  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אלחנן זה נוגע ללב.
בכלל, מאוד מסקרן לגעת בפינות הרחוקות של הארץ שלנו, זה היתרון של הליגות הנמוכות.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 17/12/2014 :  07:11:49  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יופי של סיפור.
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 17/12/2014 :  08:58:08  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן סגירת מעגל מרגשת.
עבור לתחילת הדף

אורי338 אורי338 מנותק

23 הודעות

נשלח - 18/12/2014 :  23:53:38  הצג פרופיל שלח ל- אורי338 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברצוני לשתף אותכם בעוד סיפור על עיר המעלות הטובות.
לפני 27 שנים הגעתי למעלות במסגרת שרותי הצבאי. הייתי סמל מחלקת טירונים בגולני. היה זה לפני ליל הסדר נשלחנו 2 מחלקות לאבטח את העיר וסביבותיה.
כמה שעות לפני ליל הסדר החלו להגיע התושבים וביקשו לארח את החיילים בבתיהם.
תוך זמן קצר לכל חייל פנוי מפעילות היה בית מארח. כמובן שמספר האנשים שרצו לארח היה גדול ממספר החיילים והאכזבה הייתה גדולה עד כדי דמעות.
במשך כל חול המועד זכינו לפינוקים וצ'ופרים בלי סוף. בסוף החג השני הוזמנו
לחגוג את המימונה בבתיהם של התושבים.
לי היה זה שבוע נהדר וחוויה מדהימה לפגוש כל כך הרבה אנשים טובים במקום אחד.
עבור לתחילת הדף

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 19/12/2014 :  01:09:32  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אורי338

ברצוני לשתף אותכם בעוד סיפור על עיר המעלות הטובות.
לפני 27 שנים הגעתי למעלות במסגרת שרותי הצבאי. הייתי סמל מחלקת טירונים בגולני. היה זה לפני ליל הסדר נשלחנו 2 מחלקות לאבטח את העיר וסביבותיה.
כמה שעות לפני ליל הסדר החלו להגיע התושבים וביקשו לארח את החיילים בבתיהם.
תוך זמן קצר לכל חייל פנוי מפעילות היה בית מארח. כמובן שמספר האנשים שרצו לארח היה גדול ממספר החיילים והאכזבה הייתה גדולה עד כדי דמעות.
במשך כל חול המועד זכינו לפינוקים וצ'ופרים בלי סוף. בסוף החג השני הוזמנו
לחגוג את המימונה בבתיהם של התושבים.
לי היה זה שבוע נהדר וחוויה מדהימה לפגוש כל כך הרבה אנשים טובים במקום אחד.

מרגש אורי... יש שם הרבה אנשים טובים וחמים, וגם- הרבה אוהדי בית"ר...

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מעלות שלי נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07