פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אור לגויים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אור לגויים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אור לגויים נושא הבא
עמוד: מתוך 7

עמית ד. עמית ד. מנותק

10 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  14:18:36  הצג פרופיל שלח ל- עמית ד. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמית ד.

אולי פשוט כדאי להחליף בין הספסלים. זה של הקבוצה האורחת יעבור לצד שמאל של היציע וזה שלנו יעבור לצד הימני.

תחכום טקטי ממש! ככה חמומי המוח שלנו לא ימצאו את ספסל היריבה?

הנחתי שתגיע הודעה שכזו.
החלפת הספסלים תרחיק את הספסל האורח מהגוש המעודד (והקוון). לדעתי זה יכול לצמצם משמעותית את החיכוכים.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  14:39:33  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בני סובטקין

גזענות זה גועל נפש, אנחנו מסמלים משהו נגד זה. מה שגם מגעיל, זה כל היום לנסות לחנך אנשים אחרים. התעסקו בשלכם, מי שרוצה לקלל שיקלל. לא כל קללה היא גזענות, ולא כל מילה נגד הפועל בית שאן היא ירידה על עיירת פיתוח נחשלת. תרפו קצת, תראו שיהיה הרבה יותר טוב לכולם.

ותהנו מהידיעה הבאמת משמחת של הסופש: http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=11924

טוב שהבאת את הכתבה הזאת, אולי נלמד גם קצת מהערסים של יפו? הרי זה כדורגל, לא קונצרט.
לא רוצים לחנך, תפסיקו עם השטות הזאת. אבל זכותנו, שלא נאמר חובתנו, להלחם על הפרצוף של הקבוצה האהובה שלנו.

תודה קיפוד.
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  16:50:20  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תקראו לי מתחסד

אבל מבחינתי כל המהומה הזאת היא אך ורק בגלל הצ'חצ'חים מבית שאן.

אוהדים יכולים לצעוק, ואוהדים יכולים לקלל, אלה אוהדים.

בעלי תפקיד על הספסל תפקידם לשבת על התחת שלהם, ולהתעסק אך ורק במה שקורה על כר הדשא.

ברגע שהם חוצים את הקו הזה, מסתובבים לכיוון שלנו, ומתחילים להגיב, הדרך למהומה היא קצרה מאוד.

יכול להיות שיש מן תחושה כזאת רווחת בקרב קבוצות הכדורגל בישראל, שאנחנו "נחמדים מדי" ורופסים מדי
אף אחד לא ישתין לנו בסלון, מבלי לקבל בראש על כך.
כן אנחנו איכותיים, כן אנחנו ערכיים, וזה לא אומר שאנחנו שק חבטות של אף אחד.

כמו שאנשים פה הקריבו את גופם בשביל להציל את אותו שלט שתלינו נגד סאסי
ככה אנשים גם ישתוללו כשכל מיני עבריינים באים לכאן ועושים עלינו פוזות.

זה מאוד פשוט, תכבד אותנו, אנחנו נכבד אותך
קבוצות שבאות לכאן ברוח טובה ומשחקות ספורטיבי מקבלות מחיאות כפיים.
קבוצות שיגיעו לכאן לשחק מלוכלך, וחברי ההנהלה שלהם יתנהגו כמו חיות, יקבלו קללות,יקבלו יריקות, יקבלו ארגז, ואם צריך אז גם יותר מזה.

בשורה התחתונה
תהיו נחמדים, נהיה נחמדים כפליים
תהיו רעים, אנחנו נהיה רעים כפליים

שבוע טוב.

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  18:10:37  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא חושב שיש סיבה בעולם לשבת על הספסל של היריבות. בשביל מה זה טוב, ובמה זה עוזר לנו חוץ מליצור התגרות מיותרת?
ד"א, במחצית היה שוטר שירד לחדרי ההלבשה כדי לקחת פרטים של מישהו ולהגיש תלונה.
זה קשור למקרה?

נערך על ידי - האחים מרילי ב-13/12/2014 18:11:53
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  18:51:47  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

תקראו לי מתחסד

בעלי תפקיד על הספסל תפקידם לשבת על התחת שלהם, ולהתעסק אך ורק במה שקורה על כר הדשא.

ברגע שהם חוצים את הקו הזה, מסתובבים לכיוון שלנו, ומתחילים להגיב, הדרך למהומה היא קצרה מאוד.

יכול להיות שיש מן תחושה כזאת רווחת בקרב קבוצות הכדורגל בישראל, שאנחנו "נחמדים מדי" ורופסים מדי

קבוצות שיגיעו לכאן לשחק מלוכלך, וחברי ההנהלה שלהם יתנהגו כמו חיות, יקבלו קללות,יקבלו יריקות, יקבלו ארגז, ואם צריך אז גם יותר מזה.

בשורה התחתונה

שבוע טוב.

תסלח לי אבל אתה נשמע ילדותי למדיי ,שלא תבין לא נכון אני לא חושב שאם קהל יריב מתנהג באלימות/גזענות אנחנו צריכים למחוא כפיים להוריד את הראש אבל בין זה לבין "לחפש" את האקשן כדי להרגיש גבר המרחק ענק. בתכלס התעצבנו בגלל הטקטיקה המסריחה של בית שאן לעשות הצגות ולדבר עם השופטים כל הזמן בין לזה לבין לעוף על הספסל שלהם בגל של איומים קללות והשלכת חפצים כמו שאמרתי המרחק רב. אז נכון שברגע שהגענו לספסל שלהם קם "ראש העיר" וזרק גם קללות/סטירה? והאיש משק שלהם גם ירק אבל זה כבר אחרי שהיינו שמה על הראש שלהם. עזוב ממה שאני ראיתי זה היה מיותר לגמריי.
לדעתי היינו גיבורים על ספסל מסכן ומבודד.
עבור לתחילת הדף

shorot shorot מנותק

91 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  19:29:32  הצג פרופיל שלח ל- shorot הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

תקראו לי מתחסד

בשורה התחתונה

שבוע טוב.

צודק במאה אחוז
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  19:36:56  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

תקראו לי מתחסד

בשורה התחתונה

שבוע טוב.

מחפש סמיילי של מחיאת כפיים...שאפו
עבור לתחילת הדף

B.M.06 B.M.06 מנותק

56 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  19:45:43  הצג פרופיל שלח ל- B.M.06 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

תקראו לי מתחסד

בשורה התחתונה

שבוע טוב.

"אין תנאיים לאהבה "
BRIGADE MALCHA
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  20:18:31  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

תקראו לי מתחסד

בשורה התחתונה

שבוע טוב.

אני ממש לא יודע על מה אתה מדבר, מי שהתחיל את הכל זה אוהד שלנו שירד לצעוק ולקלל אותם.
ההבדל בין צודק לחכם זה ההפך מהגישה שלך. אולי צודק לנסות ולחנך קבוצות אחרות שלא לזלזל בנו ולא להתגרות בנו. אבל יותר חכם לא להגיב לכל שטות ולא להגרר למצבים כאלה.

חשבת אולי שהצד השני גם יכול לנסות ולהגן על כבודו (ואין פה שום דבר מעבר למאבקי כבוד), אז איפה זה יגמר?? בקטטה המונית??? או אולי גרוע מכך?

ועם כל הכבוד, אני לא צריך משהו שיגן עלי או על כבוד.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  20:54:04  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:

אולי פשוט כדאי להחליף בין הספסלים. זה של הקבוצה האורחת יעבור לצד שמאל של היציע וזה שלנו יעבור לצד הימני.

תחכום טקטי ממש! ככה חמומי המוח שלנו לא ימצאו את ספסל היריבה?

הנחתי שתגיע הודעה שכזו.
החלפת הספסלים תרחיק את הספסל האורח מהגוש המעודד (והקוון). לדעתי זה יכול לצמצם משמעותית את החיכוכים.

יש חיכוכים פשוט כי יש אצלנו כמה אנשים שכנראה לא מסוגלים לשלוט בעצמם ושאף אחד לא יבלבל את השכל עם השיפוט המזוויע. בתור אחד שנמצא בגוש המעודד, אני יכול לומר שהירידה לקלל ולהתעמת עם ספסל היריבה הפכה למנהג עבור כמה אנשים שרק מחפשים לסיבה הראשונה במשחק לעשות את זה וחבל.
עבור לתחילת הדף

581 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  22:19:24  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

תקראו לי מתחסד

בשורה התחתונה

שבוע טוב.

תסלח לי אבל אתה נשמע ילדותי למדיי ,שלא תבין לא נכון אני לא חושב שאם קהל יריב מתנהג באלימות/גזענות אנחנו צריכים למחוא כפיים להוריד את הראש אבל בין זה לבין "לחפש" את האקשן כדי להרגיש גבר המרחק ענק. בתכלס התעצבנו בגלל הטקטיקה המסריחה של בית שאן לעשות הצגות ולדבר עם השופטים כל הזמן בין לזה לבין לעוף על הספסל שלהם בגל של איומים קללות והשלכת חפצים כמו שאמרתי המרחק רב. אז נכון שברגע שהגענו לספסל שלהם קם "ראש העיר" וזרק גם קללות/סטירה? והאיש משק שלהם גם ירק אבל זה כבר אחרי שהיינו שמה על הראש שלהם. עזוב ממה שאני ראיתי זה היה מיותר לגמריי.

אין קשר לילדותיות, לא מדובר במאבקי "אגו" ו"כוח"
מדובר במשוואה פשוטה של פעולה=תגובה
כל אחד יגיב כראות עיניו, אני לא מצפה ממך לצעוק ולקלל אם זה לא תואם את הרצונות שלך.
אבל אל תשפוט אחרים שכן מגיבים ככה, בתגובה לגיטימית להתלהמות של מישהו אחר.

"לחפש את האקשן" פשוט לא נכון.
הקהל שלנו רחוק מקהל שמחפש אקשן, הקהל שלנו מחפש לעודד נטו.
במקרה הייתי מאוד בסמוך לאירוע
מה שקרה זה שבחור אחד שהיה שתי שורות מעלי ירד למטה לצעוק על השופט+הקוונית, וזה אכן קרה סמוך לספסל של בית שאן.

הצ'חצ'חים מעיירת השרוכים כנראה לא אהבו את העובדה שמישהו באזור צועק וזה לא הם(או שסתם לא אהבו שמישהו צועק על הבייבי שלהם), קמו והסתובבו לאותו אוהד, והחלו לקלל אותו, מספר אוהדים שראו את ההתלהמות של הספסל של בית שאן, הגיעו לאזור, חלקם להרגיע את הרוחות, וחלקם להשיב אש לאותם עבריינים.

כאמור, גם בקהל הדעות מאוד חלוקות לגבי התגובה שצריכה להיות
חלק רצים להרגיע ולהשכין שלום, חלק באים להשיב אש.
מה לעשות, אני יותר תומך בגישה השנייה

מה זה ייתן? אולי בפעם הבאה שקושרי השרוכים יגיעו לטדי(ובואו נקווה שנעוף מהליגה הזאת, והם יירקבו בה, ולא נפגוש אותם יותר)
הם ישבו על הספסל כמו ילדים טובים, ולא ינסו להתגרות בנו, כי הם יקבלו שוב על הראש.

גיבורים על ספסל מסכן ומבודד?
לא, מישהו קילל אחד משלנו, וקיבל את מה שמגיע לו חזרה
אל תתיימר להתחיל משהו, אם אתה לא בשל לעמוד בתוצאות.

ואתה יודע מה? אפילו אם אותו אוהד קילל את הספסל של בית שאן(והוא לא, ואני אומר את זה בוודאות)
כפי שכתבתי בהודעה הראשונה שלי, הם אנשי מקצוע, אנשי הנהלה, הם לא אמורים להתעסק עם אוהדים, תפקידם להסתכל על מה שקורה בדשא, סה טו.

עבור לתחילת הדף

581 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  22:41:37  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

ציטוט:

תקראו לי מתחסד

בשורה התחתונה

שבוע טוב.

אני ממש לא יודע על מה אתה מדבר, מי שהתחיל את הכל זה אוהד שלנו שירד לצעוק ולקלל אותם.
ההבדל בין צודק לחכם זה ההפך מהגישה שלך. אולי צודק לנסות ולחנך קבוצות אחרות שלא לזלזל בנו ולא להתגרות בנו. אבל יותר חכם לא להגיב לכל שטות ולא להגרר למצבים כאלה.

חשבת אולי שהצד השני גם יכול לנסות ולהגן על כבודו (ואין פה שום דבר מעבר למאבקי כבוד), אז איפה זה יגמר?? בקטטה המונית??? או אולי גרוע מכך?

ועם כל הכבוד, אני לא צריך משהו שיגן עלי או על כבוד.

קודם כל תשלוט בחומר
כפי שכתבתי בתגובה מעלי, הייתי סמוך לאירוע, אותו אוהד ירד לאזור לצעוק את השופט והקוונית, זה התרחש לספסל של בית שאן, בתגובה לצעקות שלו הם קמו והסתובבו לכיוונו, והחלו לקלל אותו.

אני לא מחפש צדק, ואני לא מתיימר להיות שלמה המלך.
אני בסך הכל אומר את דעתי לגבי אותו אירוע, ולגבי התלהמות של קבוצות אורחות בטדי כלפינו.

איפה זה ייגמר? מן הסתם בהפרדת כוחות של סדרנים+משטרה, בשביל זה הם שם והם מקבלים כסף.
איפה לדעתי זה צריך להיגמר?
ברגע שמישהו מספסל האורחת מקלל אוהדים, באותו רגע הוא צריך לעוף ליציע(ומבחינתי גם מחוץ למגרשים, ולתקופה ארוכה)
זה שהשופט במשחק היה חתיכת סמרטוט על שתיים, ולא שלט במשחק ובמתרחש בו, ואולי בכלל לא היה ער למהומה הזאת(או שבמודע בחר להתעלם) זה כבר עניין אחר.

סליחה שאני צריך לערב פוליטיקה בעניין, אבל הגישה של "לא לעשות כלום כי זה רק ילבה את האש וירחיב את מעגל האלימות" היא בדיוק הסיבה למה אנחנו בעיצומה של אינתיפאדה שלישית פה במדינה הזאת, כי אנשים מעדיפים להסתכל רק על המיקרו, ולא על המאקרו.

יש אנשים שמבינים רק כוח, והדרך להתמודד עם כוח, היא ליצור הרתעה(בטח ובטח כשאתה החזק)

לאף שחקן או איש הנהלה מכל קבוצה, אין זכות לבוא לטדי ולקלל אותנו.

אני רק מנסה לדמיין סיטואציה שבה אורי, ירון ושי מסתובבים לקהל במשחק חוץ ומקללים אותו ומתעמתים אתו פיזית, אלו קיתונות של אש יעופו פה להעיף אותם מקרבנו.

אז כשספסל בית שאן עושה את זה אנחנו אמורים לתת לזה לגיטימציה? לבהות בהם משפילים אותנו בביתנו?

אם אני נוסע לבית שאן בעוד 4 חודשים, אני צריך לחשוש שאם מישהו שם יתנפל עלי, כל האוהדים שמסבבי יבהו במתרחש ואף אחד לא יבוא לעזרתי?

או שאני צריך להרגיש בטוח, כי קטמון היא משפחה, ואם מישהו מאיים על בן משפחתך אתה תחלץ לעזרתו.

אז נכון, אולי זה לא נעים לראות את זה, ובטח לא כשאנחנו מארחים ילדים ומורים מבית ספר.

אבל זה כן הכרחי ליצור הרתעה שבה אף אחד לא ירגיש נוח לבוא לטדי ולאיים עלינו.
זה הבית שלנו, ויש חוקים מאוד ברורים בבית הזה.
מי שלא יתנהג בהתאם, ישלם את המחיר.

רצו לשמור על כבודם?
היו נשארים לשבת על הספסל, והיו יוצאים מטדי עם מעט הכבוד העצמי שעוד נשאר לקבוצה הבזויה הזאת
בכך שהם הגיבו הם איבדו את מעט הכבוד שעוד נשאר להם, מהנזק שהדור ההוא של בית שאן גרם לפני כמעט 20 שנה.

נערך על ידי - האדום מהכפר ב-13/12/2014 22:44:32
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  22:48:08  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[/quote]

[/quote]

אין קשר לילדותיות, לא מדובר במאבקי "אגו" ו"כוח"
מדובר במשוואה פשוטה של פעולה=תגובה
כל אחד יגיב כראות עיניו, אני לא מצפה ממך לצעוק ולקלל אם זה לא תואם את הרצונות שלך.
אבל אל תשפוט אחרים שכן מגיבים ככה, בתגובה לגיטימית להתלהמות של מישהו אחר.

"לחפש את האקשן" פשוט לא נכון.
הקהל שלנו רחוק מקהל שמחפש אקשן, הקהל שלנו מחפש לעודד נטו.
במקרה הייתי מאוד בסמוך לאירוע
מה שקרה זה שבחור אחד שהיה שתי שורות מעלי ירד למטה לצעוק על השופט+הקוונית, וזה אכן קרה סמוך לספסל של בית שאן.

הצ'חצ'חים מעיירת השרוכים כנראה לא אהבו את העובדה שמישהו באזור צועק וזה לא הם(או שסתם לא אהבו שמישהו צועק על הבייבי שלהם), קמו והסתובבו לאותו אוהד, והחלו לקלל אותו, מספר אוהדים שראו את ההתלהמות של הספסל של בית שאן, הגיעו לאזור, חלקם להרגיע את הרוחות, וחלקם להשיב אש לאותם עבריינים.

כאמור, גם בקהל הדעות מאוד חלוקות לגבי התגובה שצריכה להיות
חלק רצים להרגיע ולהשכין שלום, חלק באים להשיב אש.
מה לעשות, אני יותר תומך בגישה השנייה

מה זה ייתן? אולי בפעם הבאה שקושרי השרוכים יגיעו לטדי(ובואו נקווה שנעוף מהליגה הזאת, והם יירקבו בה, ולא נפגוש אותם יותר)
הם ישבו על הספסל כמו ילדים טובים, ולא ינסו להתגרות בנו, כי הם יקבלו שוב על הראש.

גיבורים על ספסל מסכן ומבודד?
לא, מישהו קילל אחד משלנו, וקיבל את מה שמגיע לו חזרה
אל תתיימר להתחיל משהו, אם אתה לא בשל לעמוד בתוצאות.

ואתה יודע מה? אפילו אם אותו אוהד קילל את הספסל של בית שאן(והוא לא, ואני אומר את זה בוודאות)
כפי שכתבתי בהודעה הראשונה שלי, הם אנשי מקצוע, אנשי הנהלה, הם לא אמורים להתעסק עם אוהדים, תפקידם להסתכל על מה שקורה בדשא, סה טו.
[/quote]

נתחיל מעניין סמנטי פשוט. את המילה המגעילה צ'חצח'ים תשמור לחוגי בית של יש עתיד, ליברמן ודברים כאלה. פה זה בית משותף שכולל אנשים שביטויים כאלה מעורר בהם גועל נפש. במה שקשור לתושבי בית שאן, יש להם מספיק חרא בחיים ואלה שהיו במשחק לא זוכרים כלל את עניין השרוכים שאתה כל כך נדבק לו.
ולעניין המי התחיל מה....אתה יודע מה? זה בכלל לא חשוב. אתה שוגה אם אתה חושב שביציע של קטמון כל אחד יעשה "מה בראש שלו", כי קטמון שייכת לאוהדיה, והם (כלומר אנחנו) קבעו בתקנון שהקבוצה מתנגד לאלימות וגזענות (אגב התיאור האתני שבפוסט שלך).
לא מעניין אותי אם מי שהיה על הספסל של הקבוצה של האורחים
הם בעלי תפקידים באו"ם, בבית שאן או בועדה לאנרגיה אטומית של אירן. הם מתאחרים אצלנו ואנו חייבים לכבד אותם, גם אם ההתנהגות שלהם לא נראית לנו. כל אדם שבא למשחקי הפועל קטמון כאוהד הקבוצה מחוייב לתקן מסוים של התנהגות. על סמך אותו תקן הזמנו משפחות למשחק שלו והתחייבנו למשהו אחר. זו התחייבות שאני, אתה, וכל אוהדי הפועל קטמון נתנו. אם יש למישהו צורך פסיכולוי בעימותים או שיתחיל בטיפול פסיכולוגי או שילמד לשלוט על עצמו. עניין של אחריות.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-13/12/2014 22:55:04
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  22:50:55  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם מה שכבר אמרו פה, זה היה מיותר אבל גם לא צריך להגזים עם זה.
האלימות האמיתית בכל הסיפור הזה הייתה בצד של הספסל של בית שאן.

לגבי למה זה תמיד חוזר על עצמו, ושנמאס מהקלישאה של "ככה זה בכדורגל", איתן שאל פה שאלה טובה - "מה זה פה ילדים בני 5?". אז באמת ברוב המקרים זה החבר'ה הצעירים ביציע שרצים לספסל של היריבה, ובגילאים האלה לפעמים יותר קשה לשלוט באמוציות. זה לא תירוץ ובטח לא מצדיק, אבל זה המצב, והמצב אצלנו הרבה יותר טוב מבמקומות אחרים.
אנחנו רוצים לשנות כל מיני דברים, אבל יש דברים שלא בטוח שאפשר לשנות. בכדורגל יש אמוציות, ובכל קהל יש אוהדים שהאמוציות גוברות עליהם.

מה שמדהים אותי, זה שכל כמה זמן באה קבוצה תורנית עם אנשי ספסל (שאמורים לדעת להתעסק בשלהם ולא בקהל) בני 40 פלוס שמתנהגים בצורה ילדותית ומפגרת (ולפעמים גם ממש אלימה)
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 13/12/2014 :  23:32:30  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל אדם שבא למשחקי הפועל קטמון כאוהד הקבוצה מחוייב לתקן מסוים של התנהגות. על סמך אותו תקן הזמנו משפחות למשחק שלו והתחייבנו למשהו אחר. זו התחייבות שאני, אתה, וכל אוהדי הפועל קטמון נתנו. אם יש למישהו צורך פסיכולוי בעימותים או שיתחיל בטיפול פסיכולוגי או שילמד לשלוט על עצמו. עניין של אחריות.

+++ 1000
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם אור לגויים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07