http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4595610,00.html מעניין שהם לא השתמשו בטיעון הזה ונכון שלהגיד יא ערבי יא מחבל זה לא אותו דבר כמו אמירה סקסיסטית ומגעילה על שדרנית ולא אותו דבר כמו אמירה אלימה שיישרפו כל אוהדי ביתר אבל זה באמת יותר טוב? אני מבין שבשבילך זאת נוסטלגיה, אבל תסלח לי שאני מתפלץ מהמילים
איזה כייף להיזכר בשירים... והלוואי דקה שלישית חרא שיר? פפחחח טוב בסדר... אחד השירים הגדולים שהיו ביציע... והאיחול הוא לכוכב שהערצנו ועבר ליריבה השנואה למרות שיכל לעבור למקומות אחרים
איזה כייף להיזכר בשירים... והלוואי דקה שלישית חרא שיר? פפחחח טוב בסדר... אחד השירים הגדולים שהיו ביציע... והאיחול הוא לכוכב שהערצנו ועבר ליריבה השנואה למרות שיכל לעבור למקומות אחרים
לא רק עבר ליריבה השנואה, גם אמר בראיון שהחלום שלו הוא לשחק ביריבה השנואה, וזה כשהוא עוד היה אצלנו. ואני מסכים איתך, חושב שזה שיר השנאה הטוב ביותר שאי פעם היה בישראל
בוח תעשה הפרדה בין אמירות גזעניות לבין שירי שנאה... בכדורגל יש יריבות... אני לא באמת הולך ושורף אוהדי ביתר אחרי המשחק.. אבל אין מה ל"התפלץ" מהשירים המדהימים שמלווים וילוו אותנו כל הזמן
בוח תעשה הפרדה בין אמירות גזעניות לבין שירי שנאה... ... אני לא באמת הולך ושורף אוהדי ביתר אחרי המשחק..
אני כמובן שמח לשמוע את זה! כמובן שגם אוהדי בית"ר ששרים מוות לערבים יטענו שגם הם לא באמת הולכים והורגים ערבים בסוף המשחק. רוצה לצעוק "בית'ר זבלים"? "בית"ר בהמות"? ואפילו "במזרחי יושבים קופים"? לא אגיד מילה. אבל "שיישרפו אוהדי בית"ר" ואז להתחבא מאחורי אמירות כמו "ככה זה בספורט/זה לא אופרה כאן/אני לא באמת הולך לעשות את זה" זה לא מקובל.