השיר שנכתב על מאיה חסון שככ שנאה אותנו... מנגינת השיר היא יש לך פה עניין עם פועלי בניין. יום יום אני פותח את הרדיו ושומע את הבהמה ותאמיני לנו זהו פשע שאת לא במחלקה סגורה נראית כמו אבי ביטר אפילו פי 3 סכנין זרקו עלייך כסא לתוך הראש והכסא נשבר לחתיכות הוא לא רגיל לראש של בהמות את אולי שמנה אבל את גם כן בהמה וכל חיוך שלך מפחיד ילדה... יש לך פה עניין עם אדומים בדם ששונאים אותך עד ראש הגג
צריך היה מזמן להוציא CD שירים, למכור במרצ'נדייז. אני בטוח שזה יחטף, ויוסיף לחיבור של קהל גדול יותר לגוש המעודד. אפשר להזכיר גם את: "יאללה יאללה הפועל, השני בדרך". פשוט אך אפקטיבי. היה מתאים במשחק בשבת. נדמה לי שיש גם גרסה עם "השלישי בדרך"..
אי אפשר להוציא דיסק... כי אצלנו כבר לא מוכנים שיהיו שירים נגד ביתר או עם קללות... ואני אדאג להזכיר שמדובר פה בשירי יציעים שבחלקם יש קללות וכמובן גידופים ושנאה ליריבה העירונית או בשמה הזבל הצהוב
בלי קשר לדיון המרתק בעניין מקצועה של ביתר ואיבריה המוצנעים של אימה, צריך לאמר - תודה לך סכנין שנתת לנו סיום מופלא של שבוע ספורט מושלם. שמחה גדולה הלילה עם ח׳אלד חלאילה.
כל העולם כולו... שונא את הפועל... שונא את הפועל.. שונא את הפועל... כל העולם כולו... שונא את הפועל... ורקקק אני אוהבבבבב והעיקר והעיקר שישרפו כל אוהדי ביתר!!!
לפני כמה שבועות ישבתי במושב ליד בית שמש עם גיסי (אוהד ביט"ר) כשפתאום הולך מולנו אופיר עזו שמסתבר שגר שם. אחרי שהוא הלך שרתי למשפחה את השיר הנ"ל כולל ההמשך-
אני נושא תפילה לאל שאוחנה ייכשל שיישרף המזרחי זה מאחז בלתי-חוקי
במזרחי יושבים קופים ת'אלפבית הם לא יודעים אז בואו נשרוף להם ת'גוב ומי שלא קופץ צהוב