| משתמש |
(שאלוהים יסלח לי) מישל דיין  |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 20/02/2010 : 01:20:00
|
לא יכול לשמוע אותו, לא יכול לראות אותו, לא יכול לקרוא עליו. אבו עלי אבו עלי. חושב שהוא מוריניו.
|
|
|
כלב במגרש
140 הודעות |
נשלח - 21/02/2010 : 22:48:27
|
תיזהר גרטל ... יש כאן להקת מעודדות שהולכות אחריו בעיוור.... |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 21/02/2010 : 22:59:02
|
גם הן כבר לא... וזה בדוק. |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 22/02/2010 : 00:15:58
|
וכרגיל כלב במגרש בדרכו האלגנטית, מביא את הדברים כהוויתם. זה לא שהוא כל כך אובססיבי כלפי מישל שבנוסף לאין ספור אשכולי סרק בנושא אף הרחיק לפורום של הכדורסל בשביל להכריז שמישל לא רצוי במלחה, מה פתאום, העיניים שלו פקוחות. מעניין אם תמשיך במנטרה הזו עוד ועוד תגיע לאיזו הארה דתית, אולי שלומי עמר יופיע בחלומך ויזליף עלייך מעט ממשנתו למחויבות טקטית?
|
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 22/02/2010 : 17:26:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי כלב במגרש
תיזהר גרטל ... יש כאן להקת מעודדות שהולכות אחריו בעיוור....
לא יודע אם יש להקה כזו,מסופקני.מה שבטוח שגם אם יש, היא עדיפה פי אלף מונים על הגישה ההפוכה.זו שמתייחסת לרגע הקמתה של קטמון כאל רגע בריאת העולם.כל מה שהיה בעבר נשכח.הכל נמדד אך ורק בשיטת האינסטנט. וכך אנשים כדוגמת מישל דיין ושי אהרון, שאין ספק שהיו מוערכים ע"פ תרומתם בעבר ע"י רובנו, נמדדים אך ורק ע"פ המשפט הביקורתי(רחמנא ליצלן) האחרון שאמרו על קטמון.
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 22/02/2010 : 18:27:40
|
גאה להיות מניפת הפונפונים הראשית בלהקת המעודדות. מי שלא יודע להוקיר את מישל, לא יודע מהי הפועל ירושלים. מי שלא יודע מהי הפועל ירושלים, לעולם לא יכול להיות איש קטמון אמיתי.
מישל, אני אוהבת אותך. פרשנות רדיופונית טיפשית כזו או אחרת לעולם לא תשנה את העובדה שלנצח אתה חלק מהמשפחה. מלעיזים הביתה. |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 23/02/2010 : 01:26:51
|
תפסיקו כבר לזיין בשכל ושוב לקשר הכל לקטמון(גם אתה קלי) מישל, סמל ושחקן עבר מוערך, עולה לי על העצבים משום שהוא מעצבן, חושב שהוא יודע הכל, חושב שהוא איזה מאמן דגול עם נסיון כשל הינדיק כשבתכל'ס הוא מאמן בינוני מינוס שלא עשה כמעט כלום בקריירת האימון הקצרה שלו. לא יכול לסבול את דרך ההתבטאות שלו, תמיד בטון של עפר שלח לעניים- "כן ברור, אני יודע הכל", "כן, אין ספק". מלקק לאוחנה בצורה מחליאה וגם מפחד לצאת נגד דמויות ירושלמיות באשר הם, בעיקר קבלנים מזדיינים שהרסו את הפועל ירושלים. זהו בערך. ושני הפלגים הקיצוניים, זה של כל דבר "קטמון" וזה שלא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו- תירגעו. |
 |
|
|
כלב במגרש
140 הודעות |
נשלח - 23/02/2010 : 11:19:26
|
| שחקן שהערצתי מאוד בשנות ה80 אין ספק שבלט מעל כולם! |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 23/02/2010 : 13:06:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
ושני הפלגים הקיצוניים, זה של כל דבר "קטמון" וזה שלא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו- תירגעו.
תודה |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 23/02/2010 : 13:13:43
|
למה מישל שונה מכל שאר שחקני העבר ? אנו שכיבדנו את עלי עותמן, בן רימוז - תא שמע וכד' מה יש לנו עם מישל דיין ? בניגוד לכולם - הוא מדבר ואומר את דעתו מה לא לגיטימי בזה ? |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 23/02/2010 : 16:51:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
תפסיקו כבר לזיין בשכל ושוב לקשר הכל לקטמון(גם אתה קלי) מישל, סמל ושחקן עבר מוערך, עולה לי על העצבים משום שהוא מעצבן, חושב שהוא יודע הכל, חושב שהוא איזה מאמן דגול עם נסיון כשל הינדיק כשבתכל'ס הוא מאמן בינוני מינוס שלא עשה כמעט כלום בקריירת האימון הקצרה שלו. לא יכול לסבול את דרך ההתבטאות שלו, תמיד בטון של עפר שלח לעניים- "כן ברור, אני יודע הכל", "כן, אין ספק". מלקק לאוחנה בצורה מחליאה וגם מפחד לצאת נגד דמויות ירושלמיות באשר הם, בעיקר קבלנים מזדיינים שהרסו את הפועל ירושלים. זהו בערך. ושני הפלגים הקיצוניים, זה של כל דבר "קטמון" וזה שלא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו- תירגעו.
אני לא חושב שהתייחסו פה בתגובות לעצבים שלך כלפי מישל, ככה שנראה לי שההודעה פה לא רלוונטית. יש הבדל בין מעצבן אותי, לפרסונה נון גרטה בהפועל (וכן זה בגלל שפעם או פעמיים הוא לא ליקק לקטמון, כל היתר- שלומי עמר, ההתנהגות שלו, יכולות האימון שלו, איך הוא במיטה- הלגיטימיים לכשעצמם, באו בעקבות זה) וזה אם כל הכבוד לא מקובל , מישל בשביל הפועל הוא הרבה יותר מכל אחד מאיתנו.
אני בכלל אוהב את אורי וורנר ואלי אוחנה. |
נערך על ידי - קובקוב ב-23/02/2010 17:48:56 |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 23/02/2010 : 18:15:50
|
| משה גרטל לעולם: אין קשר בין יכולת האימון של הפרשן לבין פרשנותו. על יכולת האימון של מישל יש מה להתווכח אבל אין לזה קשר למה שהוא אומר ברדיו. גם אלי אוחנה, מאמן כושל לכל הדעות, מפרשן ודווקא לא רע באמצעי התיקשורת. מישל, בימים אלו הוא פרשן במשרה מלאה. יכול להיות שלדעתך, פרשן לא טוב, אבל אין קשר בין ייחסו לקטמון ולסאדרים. אגב, לא הייתי לוקח ברצינות רבה כל מה שהוא אומר בנושא שלנו כי גם הוא פועל על פי אינטרסים ומדובר בפרנסה שלו. אני ראיינתי אותו במשחק העלייה של הסאדרים במסגרת צילומי "קטמון ברצלונה" הראיון הזה מעולם לא שודר ואולי אני אוציא אותו מהנפתלין. לדעתי מישל מאד רצוי ביציעי גבעת רם ולדעתי במשחק העלייה יש להזמינו ולדעתי הוא גם יגיע. (אל תתחילו עכשיו באמנות טפלות על העלייה) |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 23/02/2010 : 22:37:37
|
מישל החליט להתעלם מקטמון משיקולי נקמנות, מישהו זרק לו מילה שלא מצאה חן בעיניו, ומאותו הרגע, קטמון לא קיימת ברדיו (למעט ראיון עם אמיר גולה לאחר שער הבכורה). "זו קבוצת ליגה ג', והיחס בהתאם" אך יש 2 צדדים למטבע. מישל היה ענק כשחקן,אבל רק מעט אנשים שיודעים לספר על זה, כ 80% מהם אוהדי הפועל קטמון ירושלים בהווה.חבל שדווקא עליהם הוא יורק. אם כמאמן הוא לא ראוי בגלל אופיו הבעייתי שחירב לו את הרקורד, ואם כפרשן הוא פנקסן קלישאי חסר אינטגריטי, אז נשאר מישל כסמל וזיכרון מתוק.בסדר.לצערי, עם הזמן, הזיכרון מיטשטש, ומפנה מקום להווה של אוחנה'ס ליטל הלפר.
|
נערך על ידי - קראנקו ב-23/02/2010 22:43:19 |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 24/02/2010 : 00:54:41
|
קראנקו, תודה, דברי טעם אתה מוציא מהפה הזה שלך שמדבר. (אבוי לזיין המוח שידבר על מקלדת)
|
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 24/02/2010 : 09:29:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
מישל החליט להתעלם מקטמון משיקולי נקמנות, מישהו זרק לו מילה שלא מצאה חן בעיניו, ומאותו הרגע, קטמון לא קיימת ברדיו (למעט ראיון עם אמיר גולה לאחר שער הבכורה). "זו קבוצת ליגה ג', והיחס בהתאם" אך יש 2 צדדים למטבע. מישל היה ענק כשחקן,אבל רק מעט אנשים שיודעים לספר על זה, כ 80% מהם אוהדי הפועל קטמון ירושלים בהווה.חבל שדווקא עליהם הוא יורק. אם כמאמן הוא לא ראוי בגלל אופיו הבעייתי שחירב לו את הרקורד, ואם כפרשן הוא פנקסן קלישאי חסר אינטגריטי, אז נשאר מישל כסמל וזיכרון מתוק.בסדר.לצערי, עם הזמן, הזיכרון מיטשטש, ומפנה מקום להווה של אוחנה'ס ליטל הלפר.
בגלל שאתה האדם הכי מוערך על ידי ,הדברים שלך מפריעים לי מאד. אחד הדברים החשובים שאני קיוויתי (ועדיין מקווה), שקטמון תשנה מתרבות הספורט הקלוקלת בארץ זה היחס לשחקני עבר.כל המועדונים בארץ לוקים בזה.אגב,תמיד יש להם הסברים שקשורים למתיחות כזו או אחרת עם אותו שחקן בהווה.זהו שזה בכלל לא מעניין.גם אם אני לוקח את הדברים הנאמרים כדברי אלוהים חיים, ומישל הוא המאמן הכי אפס בארץ,שדרן הרדיו הכי עלוב,ואדם הכי קטן וקטנוני בנוגע לקטמון,זה לא רלוונטי.את הזכות שלו לכבוד מהמועדון ואת החובה של המועדון לדאוג שכל ילד קטמוניסט יכיר ויוקיר אותו הוא וכל שחקן עבר אחר קנו בזכות עברם ,נקודה.
במאמר מוסגר(ולא רלוונטי ) אני אגיד שוב שהדעה שקבוצת ליגה ג' על סף החובבנות איננה ראויה להתייחסות תקשורתית רבה היא דעה לגיטימית.
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 24/02/2010 : 09:33:30
|
אפשר לראות את התקופה של מישל כשחקן ולהתרפק על הזכרונות והנוסטגליה. אולם, באותה מידה, יש מקום לדברי ביקורת, נוקבת והוגנת, על התנהלותו כפרשן ושותף בתוכניות הספורט של תחנת הרדיו המקומית. ניתן למנות כשלים רבים בתוכניות הספורט של הרדיו המקומי, כאשר לדעתי מקורם, בראש ובראשונה, במה שאני מכנה "מפת הספורט המקומי" של עורך התוכנית, הנהלת התחנה וכיוצ"ב. לדעתי, הם פשוט אינם מבינים שיש בירושלים ובסביבתה לצורך העניין פעילות ספורט בענפים רבים, שאינם רק כדורגל או כדורסל. איפה הכדורעף, השחייה, כדורסל הנשים - ואלו רק דוגמאות. תגידו - אלו דברים שוליים. תשובתי - ה"ראדר" של הרדיו המקומי צריך להיות מכוון יותר נמוך, ולקלוט ולסקר את הפעילות המקומית, גם אם היא, לכאורה, לא מעניינת, ואולי אין בה "תהילה". ולגבי עניין מישל-קטמון: מבחינה תקשורתית אנחנו "משעממים": אין "לכלוכים",לא פיטרנו את המאמן, האוהדים תומכים בקבוצה.
ולסיום - מצא הזרזיר את העורב: http://www.ice.co.il/article.asp?pgId=139249&catId=2.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
(שאלוהים יסלח לי) מישל דיין  |
|
|
|