| משתמש |
(שאלוהים יסלח לי) מישל דיין  |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 24/02/2010 : 10:45:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
מישל החליט להתעלם מקטמון משיקולי נקמנות, מישהו זרק לו מילה שלא מצאה חן בעיניו, ומאותו הרגע, קטמון לא קיימת ברדיו (למעט ראיון עם אמיר גולה לאחר שער הבכורה). "זו קבוצת ליגה ג', והיחס בהתאם" אך יש 2 צדדים למטבע. מישל היה ענק כשחקן,אבל רק מעט אנשים שיודעים לספר על זה, כ 80% מהם אוהדי הפועל קטמון ירושלים בהווה.חבל שדווקא עליהם הוא יורק. אם כמאמן הוא לא ראוי בגלל אופיו הבעייתי שחירב לו את הרקורד, ואם כפרשן הוא פנקסן קלישאי חסר אינטגריטי, אז נשאר מישל כסמל וזיכרון מתוק.בסדר.לצערי, עם הזמן, הזיכרון מיטשטש, ומפנה מקום להווה של אוחנה'ס ליטל הלפר.
בגלל שאתה האדם הכי מוערך על ידי ,הדברים שלך מפריעים לי מאד. אחד הדברים החשובים שאני קיוויתי (ועדיין מקווה), שקטמון תשנה מתרבות הספורט הקלוקלת בארץ זה היחס לשחקני עבר.כל המועדונים בארץ לוקים בזה.אגב,תמיד יש להם הסברים שקשורים למתיחות כזו או אחרת עם אותו שחקן בהווה.זהו שזה בכלל לא מעניין.גם אם אני לוקח את הדברים הנאמרים כדברי אלוהים חיים, ומישל הוא המאמן הכי אפס בארץ,שדרן הרדיו הכי עלוב,ואדם הכי קטן וקטנוני בנוגע לקטמון,זה לא רלוונטי.את הזכות שלו לכבוד מהמועדון ואת החובה של המועדון לדאוג שכל ילד קטמוניסט יכיר ויוקיר אותו הוא וכל שחקן עבר אחר קנו בזכות עברם ,נקודה.
במאמר מוסגר(ולא רלוונטי ) אני אגיד שוב שהדעה שקבוצת ליגה ג' על סף החובבנות איננה ראויה להתייחסות תקשורתית רבה היא דעה לגיטימית.
אחד הדברים שניסיתי לעשות בתחילת הדרך זה לאתר שחקני עבר וליצור איתם קשר. משימה קשה , האמן לי. ישבתי לילות והצלבתי דפי 144 ואינטרנט, הגעתי לרשימה של עשרות שמות שהעברתי קדימה למנכ"ל השמנמן. בשנה השנייה הם קיבלו מנוי כבוד בראש השנה מהוכברג, זה אף הגיע לרדיו ועשה טוב לתדמית. אני קורא לזה החלום ושיברו. לא רק שהיחס הטוב שניתן להם לא הפך אותם מעורבים יותר,סינגל ברגע האמת העדיף מינוי פיקטיבי בסאסיונה, גם לא מינוי דירקטור בדמות נחום תא-שמע אצלנו הצליח לעורר אותם מהתרדמת, השיא היה שהם אפילו לא הצליחו להתארגן ביחד על מונית לטורניר כובשי קטמון השני. בשיחה לפני תקופה ביני לבין נציגי האוהדים בהנהלה, הסכמנו שאם יש אכזבה בפרוייקט, זה הם. ואני אומר את זה בכאב, לגלות שכל האגדות האלו הם לא אגדות. אין שחקן עבר שלנו שיצייץ ולא יקבל יחס. במהלך סוף השבוע אעלה לאתר את סיפורו של מנחם שירזי, שוער עבר משנות החמישים, ועוד תמונות מקטמון באדיבות אבי רחמין, מגן\קשר עבר שלנו, אבל מהצד שלהם אין יותר מדי שת"פ. אין סתירה, כפי שותיק אמר. את הגולים, הבישולים וניהול המשחק המדהים של מישל אי אפשר לקחת לו.מה שאני כן חושב, שאם כבר מייסדים מועדון בעל כבוד עצמי כהפועל ירושלים החדשה, הוא צריך להיפטר מחוליים ישנים, ובראש ובראשונה מדובר בסגידה לאנשים שלחם חוקם הוא תככים ואינטריגות, מחנאות ואינטרסנטיות. על כל החוליים הללו, לדידי, גדלו 2 הדורות האחרונים של שחקני הבית שלנו, ואני לא חושב שצריך "ליישר קו" עם הנורמה הזאת. יש דברים שעלינו לעקור מהשורש. מישל יקבל מקום של כבוד בהיסטוריה באתר, ולא אפסיק להלל את כישוריו המדהימים על המגרש, אך כפרסונה, אני חושב שצריכים להיזהר משכמותו, או שנוא נפשו יאיר וכאלה, ואם הוא יורק עליי אני לא אגיד שזה גשם. |
 |
|
|
ניר סבג
4 הודעות |
נשלח - 24/02/2010 : 12:06:19
|
מישל היה שחקן טוב אבל איש קטן ויעידו על כך עילויים שלא הצליחו לצמוח בצילו כדוגמת מורדי ועקנין, אולי הפספוס הגדול של שנות התשעים. בתור מאמן הוא כישלון חרוץ בכל עונותיו כמאמן בלאומית או בליגת העל, למעט עונה אחת שבחסות העכברוש אופיר עזו הוא כמעט הצליח לעלות ליגה בכל השאר הוא או ירד ליגה או סיים את העונה בינואר. חוץ מזה חשוב לזכור שהוא חייב יותר להפועל ירושלים מאשר היא לו. אל תשכחו שאת הקדנציה השלישית שלו כשחקן הפועל הוא התחיל אחרי שהקבוצה הוציאה אותו מתהומות הנשייה של בית"ר רמלה. בקשר להתייחסות לקהל מבחינתי שי אהרון יותר סמל ממישל. שי, למרות שאין לו חוט שדרה לפחות מודע לחיוניות של קטמון ולא מלכלך עלייה. ואפרופו חוט שדרה גם למישל הגדול אין חוט שדרה. את כל הויתורים שיאיר ושלומי עמר עשו לויקטור גם הוא עשה. |
נערך על ידי - ניר סבג ב-24/02/2010 12:09:57 |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 24/02/2010 : 13:27:16
|
[quote]נשלח במקור על ידי ניר סבג
בקשר להתייחסות לקהל מבחינתי שי אהרון יותר סמל ממישל. שי, למרות שאין לו חוט שדרה לפחות מודע לחיוניות של קטמון ולא מלכלך עלייה. וquote]
סליחה, זה אותו שי אהרון ששר במשחק העליה של סאדר "קטמון זונה" בחדר ההלבשה? עליו אנחנו מדברים? רק רציתי לוודא. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
נערך על ידי - gideon ב-24/02/2010 13:27:58 |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 24/02/2010 : 15:49:11
|
| יש לי 8 דקות של ראיון עם מישל דיין על קטמון. איך מעלים את זה ? (אפרופו שחקני עבר יש שם גם ראיון עם צבי סינגל) |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 24/02/2010 : 17:51:41
|
| לא הבנתי , אז דני קליין צדק, סמלים יש רק על אוטו? |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 24/02/2010 : 18:02:49
|
מישל היה שחקן גדול שעשה הרבה שחקנים (חלוצים) לגדולים (אסי טובי למשל) וגם שם גולים יפים בדרבי. לצערי העונה הטובה ביותר שלו מבחינה מקצועית היתה מחוץ להפועל.
מצד אחד, אני מסרב לתת ליחסם הנוכחי של סמלי עבר להשפיע על יחסי אליהם כסמלים (משפט קצת מסובך אבל הגיוני). אחרי משחק הפתיחה שלנו לפני שתי עונות שבו היו בקהל לפחות תשעה שחקני עבר סאסי קנה כמה מהם בכל מיני דרכים. אז מה? לפסול אותם בגלל זה זה בעצם להשאיר את המסורת של הפועל בידי זרים (סאסיונה)
מצד שני, זה מעצבן. ברור שבמוקדם או במאוחר הקבוצה השנייה היחידה בעיר תנוהל כך או אחרת על ידי אוהדי קטמון וברוחם. אז מה, אתה אידיוט להסתכסך איתם? בשביל סאסי ויונה? מה יוצא להם מזה? לכן תריך להזהיר את רדיו ירושלים ואת מישל דיין שהם מהמרים על הסוס והסאסי הלא נכון. ושנגיש להם חשבון
קראתי שוב את מה שכתבתי ויצאתי מבולבל. אין לי מושג מה דעתי בעצם!
|
 |
|
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 24/02/2010 : 18:39:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
דעתך היא שאתה ויתר הטרחנים כאן מתקשים לקבל כל הערה או מאידך כל התייחסות על קטמון. אנחנו קטנים, אנחנו בתחילת דרכנו, אין הצדקה להתייחסות תקשורתית בלתי פוסקת אודותינו. יומינו יבוא, וכולם, כולל סמלי העבר יירתמו לעניין ויסייעו. בינתיים שבו בשקט. ברור שהיעדר משברים מקצועיים או שאר שאלות קיומיות גורמים לכם לחפש בכוח אויבים, אבל אין כאלה. פרט לסאסי יונה ולבית"ר, אין לנו אויבים, אפילו לא מישל.
אז רדו ממנו, העריכו את תרומתו המרשימה כשחקן, מאמן ומנהיג. ובעיקר: הפסיקו להתייחס או להיפגע מכל מה שאומרים או שלא אומרים עלינו. הכל בסדר, באמת. אגב, אני מאוד אוהבת את מישל. ואף התבטאות תקשורתית אומללה כזו או אחרת שלו, לא תפגע במעמדו האיתן (לנצח) כאחד מגדולי המועדון בכל הזמנים, אחד שעוד יבוא וייקח חלק (בעזרת השם) בקבוצה המאוחדת והנקייה. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 24/02/2010 : 20:09:18
|
נו שוין, מה יש לצפות ממי שחושב שיאיר או מישל יכולים להיות מאמנים... ולא, לא הכל בסדר.900 צופים במשחק בית זה לא בסדר, זה כמעט בסדר.חשיפה אפסית לקבוצת אוהדים זה לא בסדר. ונמשיך לטרחן. ועד שהוא לא ישנה את דרכיו (לא הרדיו, יכולות ההנהגה החלשות), הוא לא יכול לאמן אפרוחים. מה לעשות, האמת כואבת, שחקנים לא יוצאים למלחמה עם מישל, כבר ראינו. ועדיןן, הבננות, אוי הבננות, לנצח אודה לו על הזכרונות, אבל יש רומנטיקה ויש פרקטיקה. |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 24/02/2010 : 21:18:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אתי שוסטר
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
דעתך היא שאתה ויתר הטרחנים כאן מתקשים לקבל כל הערה או מאידך כל התייחסות על קטמון. אנחנו קטנים, אנחנו בתחילת דרכנו, אין הצדקה להתייחסות תקשורתית בלתי פוסקת אודותינו. יומינו יבוא, וכולם, כולל סמלי העבר יירתמו לעניין ויסייעו. בינתיים שבו בשקט. ברור שהיעדר משברים מקצועיים או שאר שאלות קיומיות גורמים לכם לחפש בכוח אויבים, אבל אין כאלה. פרט לסאסי יונה ולבית"ר, אין לנו אויבים, אפילו לא מישל.
אז רדו ממנו, העריכו את תרומתו המרשימה כשחקן, מאמן ומנהיג. ובעיקר: הפסיקו להתייחס או להיפגע מכל מה שאומרים או שלא אומרים עלינו. הכל בסדר, באמת. אגב, אני מאוד אוהבת את מישל. ואף התבטאות תקשורתית אומללה כזו או אחרת שלו, לא תפגע במעמדו האיתן (לנצח) כאחד מגדולי המועדון בכל הזמנים, אחד שעוד יבוא וייקח חלק (בעזרת השם) בקבוצה המאוחדת והנקייה.
יש לך בעיות קשות בהבנת הנקרא, וגם בנימוס בסיסי. כל - אבל כל! - מה שכתבת נכתב על ידי בדיוק. גם אני אוהב את מישל. גם אני לא מחפש אויבים. הצגתי שתי דיעות הוגנות שאני מתלבט ביניהם. בינתיים - דרך אגב - מישל גורם לקטמון נזק עצום. כל תוכנית. ואנחנו לא קטנים. אנחנו ממש לא קטנים. אנחנו ממש ממש לא קטנים יחסית לקבוצת סאדר הזערורית שאת התחת שלה מישל מלקק. אז? אז מי פה הטרחן? מי פה הטרחן? מי פה הטרחן? ומי לא יודע לקרוא? מי לא יודע לקרוא? מ י ל א י ו ד ע ל ק ר ו א?
|
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 24/02/2010 : 21:30:05
|
אתם חייבים להפסיק עם ההתצחויות הטפשיות האלה עם הטעם הרע...
לעניינינו. אני חייב להסכים עם קראנקו, כרגיל. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
lili
57 הודעות |
נשלח - 24/02/2010 : 21:54:16
|
שוסטר מצחיקונת: זאת לא את שמחפשת בכח אוייבים? גם אני מאד אוהבת את מישל. פעם התרעתי עמו על בסיס יום יומי. מאז נפרדו דרכינו. אין זה מכבודי להעיד כאן על עצמי, אך אני פגועה מאד, וכך גם מכריי היותר קרובים. לאלתר.
מצד שני ולגופו של העניין המדובר, כאן, שעל הפרק, זדייני, שוסטר, זדייני. |
מתחת לכל גוף שוכנת מאסה. |
נערך על ידי - lili ב-24/02/2010 22:01:56 |
 |
|
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 24/02/2010 : 22:29:18
|
גם המגעילים והמתנשאים שבאוהדי הפועל ת"א, היו משפשפים את עיניהם נוכח הכתוב כאן. אכן, השמש זורחת לאנשים כאן מהישבן, הם המציאו את הגלגל והם לנצח ירקבו בליגות נמוכות ועם קהל שהולך וקטן, תוך סיקור תקשורתי לא קיים. והם יחשבו שהם הטובים והמוצלחים ביותר. תמיד יאשימו, ולא יבדקו את עצמם. עמוס, קראנקו ושאר הזהויות הבדויות, אתם עושים נזק בדבריכם ואתם אפילו לא מודעים לכך. חבל.
ניפגש במסיבה. |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 25/02/2010 : 16:25:46
|
| מה למשל? מה מתנשא ולא נעים, חוץ מהדיבור שלך על "טרחנים"? כי אני באמת לא מבין מה את רוצה וממש לא בא לי לריב. העובדה היא - כמו שכתבתי בטקסט שהצלחת לא להבין - שבעיני רוב האנשים כאן גם מישל הוא שחקן עבר ענק וסמל מובהק של הפועל, וגם התנהגותו עמדתו כלפי קטמון היום מעצבנת, לא הוגנת, מעליבה, ראויה לגינוי ומזיקה (לקטמון וגם לו!). טוב, לזה בדיוק קוראים דילמה. מה עושים עם זה? איזה צד מדגישים? ממה מתעלמים ועוברים הלאה? על זה בדיוק מדברים פה - ולמרות שזה נושא טעון וקשה מדברים די בצורה תרבותית עד שהתנפלת - כשאין לאף אחד תשובת קסם... אז מה, לא נדבר? ואם לא נדבר, נהפוך פתאום קבוצה גדולה בליגה עילית עם קהל שגדל וגדל בלי הרף? וואללה? |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
|
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
|
(שאלוהים יסלח לי) מישל דיין  |
|