משתמש |
קטמון - אסי גלבוע - יום ו' - 12:00. טדי. |
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 08/11/2014 : 22:35:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yossimaz קשר אחורי לא חסר , יש לנו את: נאור סבג, מזור, אורן כהן, מור אפריים וטל בן שטרית.
יוסי, אני לא מסכים איתך. עם כל הכבוד למשחקם הטוב של מזור וסבג אתמול, שניהם נראים לי יותר קשרים 50-50 מ"גרזנים" דפנסיביים. אורן כהן סבבה בתור שחקן סגל משלים, מור אפרים ממש לא דפנסיבי ובטח לא מי שיעצור מתפרצת של היריב, וטל בן שטרית הושאל לעמישב. ב"כל העיר" כתבו אתמול שאסף קריספיס (אקס מכבי הרצליה, לאחרונה ממפוטרי מרמורק) שוב על הכוונת, ושהוא מבחינתו ישמח להגיע ומחכה ל"הצעה מעניינת". נשמע לי בדיוק השחקן שאנחנו צריכים, הלוואי שיימצא התקציב.
|
|
|
yossimaz
65 הודעות |
נשלח - 08/11/2014 : 22:55:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי yossimaz קשר אחורי לא חסר , יש לנו את: נאור סבג, מזור, אורן כהן, מור אפריים וטל בן שטרית.
יוסי, אני לא מסכים איתך. עם כל הכבוד למשחקם הטוב של מזור וסבג אתמול, שניהם נראים לי יותר קשרים 50-50 מ"גרזנים" דפנסיביים. אורן כהן סבבה בתור שחקן סגל משלים, מור אפרים ממש לא דפנסיבי ובטח לא מי שיעצור מתפרצת של היריב, וטל בן שטרית הושאל לעמישב. ב"כל העיר" כתבו אתמול שאסף קריספיס (אקס מכבי הרצליה, לאחרונה ממפוטרי מרמורק) שוב על הכוונת, ושהוא מבחינתו ישמח להגיע ומחכה ל"הצעה מעניינת". נשמע לי בדיוק השחקן שאנחנו צריכים, הלוואי שיימצא התקציב.
יותר דחוף שחקן התקפה נוסף לסגל, חלוץ או קשר כנף. אין לנו חלוץ חוד מול חדרה, ובכלל בכל פעם שקירטבה לא ישחק נהיה בבעיה. |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 09/11/2014 : 13:00:14
|
אפשר לשחק עם מיכאל ממן כחלוץ.
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
תובנות למשחק:
משחק לחץ בחלק הקדמי הפך את המשחק לקל מול קבוצה עייפה ולא מרוכזת. מזור וסבאג ברוכים הבאים לליגה במיוחד שי שהיה מעולה היום. התרגילים בקרנות מבריקים להמשיך! תובנה שגנבתי מספי ,כל הגולים ממצבים נייחים ,במיוחד אתמול זה נתון לא מעודד.
מעולם לא היה לי חם וקר ככ במשחק כדורגל שמש וצל מנוולים.
כמעט כל מה שרציתי לכתוב, רק מוסיף - חוליית ההגנה נראתה קצת יותר טוב הרבה בזכות עבודת ההגנה של הקישור. לא יודע אם זה יעבוד גם מול קבוצות הצמרת של הליגה, נראה שרוב המשחק זה עבד בגלל אנמיות של גלבוע.
זה שכל השערים ממצבים נייחים דווקא נקודה חיובית. עד המשחק הזה הייתה לנו בעיה קשה בתחום הזה. כל קרן הייתה הגבהה סתמית שלא הביאה בכלל למצב מול השער. |
נערך על ידי - Offside ב-09/11/2014 13:00:50 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 09/11/2014 : 14:54:47
|
המצבים הנייחים זו יכולת שנצטרך רק לחזק:
שערי שדה מובקעים, בד"כ, בהתקפות מעבר-מתפרצות. חומר השחקנים הקדמי שלנו מאוד טכני אבל לא מאוד מהיר לכן משחק טוב שלנו מייצר מצבים נייחים אותם שחקנים טכניים יודעים לתרגם. לאור העובדה שקבוצות רבות מתבצרות מולנו, נראה לי שהטכניקה תועיל לנו יותר מהמהירות, כאשר הצלע השלישית (שאתה ניצחנו בדליה) היא לחימה, לחימה ולחימה. |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 10/11/2014 : 07:31:54
|
בשולי המשחק - מישהו יודע מה פשר הבילבול במספרי החולצות של השחקנים? מה פתאום קירטבה לובש מס' 99 על הגב, למה מיקו ממן עולה עם 11 (המספר של ליעד עובד)? גם ככה אני לא סובל מספרים שאין להם שום משמעות בכדורגל (כמו 77, ויסלח לי ג'וני היקר שלנו), לפחות תדבקו במה שבחרתם בתחילת העונה. [כבר כמה מחזורים שאני מעודד את מס' 8, מור אפרים, פתאום מסתבר לי שזה מישהו אחר, אחד - ברוכיאן, ששידרג באופן כל כך משמעותי את הקבוצה ] לא, ברצינות, סיבוני - תעשה לנו סדר |
נערך על ידי - davidkipod ב-10/11/2014 07:34:23 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 10/11/2014 : 12:12:34
|
בן לוי היה עם מספר 99. ברגע שעזב המספר התפנה, אולי קירטבה העדיף את זה על 21, ומשם התחיל סבב של שינויי מספרים. |
|
|
קטמון - אסי גלבוע - יום ו' - 12:00. טדי. |
|
|
|