משתמש |
יש עיתון! היציע האדום חוזר בגליון שני. |
|
היציע האדום
45 הודעות |
נשלח - 06/11/2014 : 14:50:46
|
במהלך החגים וקצת אחרי, חלק נכבד מחברי מערכת "היציע האדום" היו בחו"ל לרגל ביקור קרובים (ועסקים מפוקפקים...) כעת כולם חזרו, וחוזרים לעניינים בכל הכח.
עבדנו לא מעט, ומחר נביא לכם גיליון שני ומרגש ביותר, שיכלול קצת על היריבה, משהו נחמד להעביר איתו את המחצית, סצנות אוהדים מאירופה עד לדרום אמריקה הרחוקה ושאר הפתעות.
כדי שנוכל להמשיך להוציא את העיתון לפעמים הבאות, אנו מפצירים בכם, הקוראים, לתרום תרומה סמלית לכיסוי ההוצאות. זה חיוני להמשך הוצאת העיתון.
בנוסף, מערכת "היציע האדום" מחפשת כתב ספורט, חושבים שאתם מתאימים (או שלא...) צרו קשר כתובת המייל מופיעה בעיתון.
יאללה הפועל, נפגש במגרש
|
נערך על ידי - היציע האדום ב-06/11/2014 14:53:24 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 08/11/2014 : 12:09:12
|
אף אחד לא הגיב, אז אני אתחיל:
הציור של הילד המשתין על סמל בית"ר זיעזע אותי ואת בני ביתי. גועל נפש.
חוץ מזה שמחתי לתרום כמה שקלים למטרה. הכתבות היו מעניינות ומושקעות, אם כי קצת ארוכות לטעמי.
איך ששטות אחת מגמדת את כל השאר. תתבגרו.
|
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 08/11/2014 : 12:18:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
הציור של הילד המשתין על סמל בית"ר זיעזע אותי ואת בני ביתי. גועל נפש. איך ששטות אחת מגמדת את כל השאר.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 08/11/2014 : 12:39:26
|
זה ציור עתיק. כל עוד הילד לא עושה נטלי כהן וקסברג, מבחינתי זה בסדר, אבל אם זה פוגע באנשים אז עדיף לוותר. זה אמור להיות עיתון לאוהדים ביציע ולא עיתון מחתרתי אם הבנתי נכון. |
|
|
מוטי נייגר
19 הודעות |
נשלח - 08/11/2014 : 12:58:59
|
רעיון הפאנזין הוא מעולה ואני מאחל לנו עוד רבים כאלה. ארגנטינה, גרמניה, גלבוע וירושלים - סחטיין. מצטרף למסתייגים מהילד המשתין על סמל בית"ר. יריבות ספורטיבית היא דבר חיובי ודלק לאוהדים אבל (וזה אבל גדול) באופן כללי לאורך העונה ובאופן ספציפי השבוע צריך להמנע מאקטים (ממשיים וסימבוליים) של אלימות (והשתנה על סמל - גם אם היא בעיני היוצרים מעשה קונדס - היא אקט כזה). יש לזה משמעות מיוחדת עבור האוהדים הצעירים ועבור המסר שאנו מעבירים לספונסרים. תודה על היוזמה ויאלללה הפועל!
|
|
|
בני סובטקין
44 הודעות |
נשלח - 08/11/2014 : 13:03:51
|
המשיכו בדרככם ואל תקשיבו לחבורת מתחסדים שמפחדים מהצל של עצמם ומכל קצה קצהו של קונפליקט. זה מתבטא בתוך המועדון כשכל דבר ביקורת קטן מושתק מיד כי חס וחלילה לא להעליב, נמשך במתן עזרה לבית"ר השנייה וכמובן מגיע להשתקה של מי שמרים את הכפפה ועושה משהו למען האחר ביציע.
כנראה שרבים שכחו, אבל לפני שהפכנו לקיטנה היינו מועדון כדורגל שיש לו יריבה עירונית. בית"ר היא היריבה העירונית שלנו, המשיכו להדגיש את היריבות הזו. אחרי 14 שנה בלי דרבי אנשים שוכחים שהמטרה היא להגיע לשם ולנצח אותם.
|
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 08/11/2014 : 13:13:32
|
אין עניין של התחסדות אלא רגישות. במיוחד בשבוע כה בעייתי של אלימות בכדורגל. עדיף היה להימנע מקריקטורה זו שלא מצחיקה אף אחד. אנחנו לא משתינים על אף קבוצה, ומכבדים כל קבוצה לגיטימית גם אם היא היריבה העירונית.
העיתון עצמו מבורך ומעניין. יישר כח .
|
נערך על ידי - nachumco ב-08/11/2014 13:16:16 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 08/11/2014 : 13:22:43
|
מהרגע בו ראיתי את הציור המזעזע הזה המשחק איבד ערך ספורטיבי מבחינתי והלכתי הביתה.
חברים, צאו מהסרט שלכם, אנחנו קבוצת כדורגל, יש לנו יריבה עירונית, היה פה ציור ישן מאד ומאד משעשע שקשור אליה, לא כולל שום אלימות ושום הסתה לאלימות, לכתוב על ציור משעשע ביותר כזה "מזעזע" זה מעט מביך. |
|
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 08/11/2014 : 13:48:05
|
חייב להגיד.. הציור המדובר של ההשתנה על סמל ביתר נתן לי לחייך חיוך ענק בדיוק כשנכנסתי.. אם היתי יודע שזה מה שיהיה בעיתון היתי תורם יותר מחמישה שקלים.. שיחקתם אותה ציור ענק |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 08/11/2014 : 13:50:07
|
טוב, אני בכל זאת חושב שהביקורת על התמונה הישנה הזו קצת מוגזמת. לא מדובר בשירים של גל סוקולובסקי או בעידוד מוות וכו', אני חושב זה לחלוטין במסגרת היריבות העירונית הלגיטימית. גם בהמשך לשבוע האחרון, לא מדובר במשהו חמור.
אבל גם לא צריך להגזים עם הביקורת הנגדית, גם ל"חבורת המתחסדים" מותר להגיד את דעתם, גם אם אני ואחרים מרוצים ממנה פחות.
בכל אופן, שאלו יהיו הצרות שלנו. |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 08/11/2014 : 22:02:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בני סובטקין
כנראה שרבים שכחו, אבל לפני שהפכנו לקיטנה היינו מועדון כדורגל שיש לו יריבה עירונית. בית"ר היא היריבה העירונית שלנו, המשיכו להדגיש את היריבות הזו. אחרי 14 שנה בלי דרבי אנשים שוכחים שהמטרה היא להגיע לשם ולנצח אותם.
|
|
|
היציע האדום
45 הודעות |
נשלח - 08/11/2014 : 23:16:54
|
תודה רבה לכל אלו שקראו את העיתון, שמחנו מאוד לראות את הדיון. בתור עיתון אוהדים הקשר עם הקוראים חשוב לנו מאוד. לאלו שירצו לשלוח לנו תגובה רצינית לשיפור הפנזין אתם מוזמנים/נות לשלוח מייל ל:fanzinekatamon@gmail.com יאללה הפועל |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 10/11/2014 : 12:13:05
|
יש אפשרות להעלות את העיתון לקריאה באינטרנט? גם למען אלו שלא נחשפו אליו במשחק, וגם למען ההיסטוריה והדורות הבאים.... |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 10/11/2014 : 22:49:20
|
יש אפשרות להניח מספר עותקים של העיתון בדוכן המרצ'נדייז בבקשה? |
|
|
היציע האדום
45 הודעות |
נשלח - 11/11/2014 : 12:25:54
|
אז ככה, בקשר להעלאת העיתון לאינטרנט: נעשה זאת בהמשך אבל כרגע אין לנו את הזמן לעשות זאת. בקשר לדוכן המרצ'נדייז זה לא כל כך מתאים כי אנחנו לא שייכים בצורה רשמית למועדון. אפשר למצוא אותנו בכניסה ליציע המערבי לפני המשחק ואם נשארו עיתונים אז גם במחצית באזור שליד הקיוסק. יאללה הפועל! |
|
|
|
יש עיתון! היציע האדום חוזר בגליון שני. |
|