פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הגיע לשכונה בחור חדש....

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הגיע לשכונה בחור חדש....
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם הגיע לשכונה בחור חדש.... נושא הבא
עמוד: מתוך 4

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 26/10/2014 :  22:50:14  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Boonduck

מי דיבר על נעליים?

התבצעה החתמה היסטרית של קפטן בית״ר לשעבר בקבוצתנו האדומה
תוך כדי שינוי כל המרקם הקבוצתי והמחשבה (שאני מקווה) שנעשתה בקיץ.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Boonduck

מצטער אבל לא בשביל זה עזבתי את קבוצת נעוריי. אני שמח שלא עשיתי מניה השנה.
איפה הערכים של הפועל? כמה חבל שלא יצא לפועל האיחוד. לנצח אשאר קרוע מבפנים.

הערכים מתבטאים בנעליים?

אגב, מזמין אותך להסתכל בכתבה הזו. נחש מי נועל נעליים צהובות? רמז הוא לא שחקן בהפועל קטמון ירושלים...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4477587,00.html
ואם תסתכל בכתבה הזו, תראה שיש אפילו כמה... רמז, בתמונה שמחבקים את איתמר כהן.
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=8828

בגלל כמה שחקנים עם נעליים צהובות לא חידשת חברות?

דיברו כאן ברצף על נעליים וחשבתי שזה סממן שהפריע לך. מפריע לך שמחתימים סמל של בית"ר? אני רואה את זה באור חיובי בהרבה מהכיוון ההפוך - שבית"ר החתימו כל שחקן טוב שיצא ממחלקת הנוער של הפועל.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 27/10/2014 :  10:19:22  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

אי אפשר גם לדגול בסובלנות, שוויון, אחווה, כבוד הדדי ןחוסר דעה קדומה,
נקיון כפיים, הכנסת אורחים ועוד ועוד ומצד שני לדבר ככה על אבירם ברוכיאן. לי תהיה צמרמורת אם הדוד אורי מלמיליאן יישב לידי ביציע ויכול להיות שאחליק איתו ידיים אם אבירם יסובב איזה כדור קרן בין הקורותיים.
כבוד הוא לנו להיות אכסנייה עבורו.

כל מילה בסלע
נאה דורש ונאה מקיים
אז מה אם הוא שיחק בביתר?
תתחילו להתעסק בעניינים רציניים יותר
מאשר צבע נעלים ועבר של שחקן
שהמילים היפות של סובלנות שוויון ואחוות האדם
לא ישארו רק בתיאוריה
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 27/10/2014 :  12:21:30  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לגבי הנעליים הצהובות, כמו שכבר חפרתי מספיק, הבעיה שלי היא יותר עמוקה מהצבע של נעליים וקשורה למהות שלנו כקבוצת אוהדים. לפי תפיסתי, אם חלק לא קטן מחברי העמותה (הבעלים!) מבקש בקשה כלשהי והנציגים שלנו בועד המנהל תומכים בזה ומבטיחים לנו שזה ימומש, אז מן הראוי שזה יקרה. בטח כשאין שום מניעה כלכלית או מקצועית לכך.

אם הובטח לנו ששחקנים לא ישחקו עם נעליים צהובות, אז זה מה שאמור לקרות. וכמובן שזה מרגיז וגורם לתחושה של זלזול בבעלים, שבמקום לפתור את הבעיה מביאים עוד שחקן שישחק עם נעליים צהובות. אין שום סיבה שנצטרך להתעסק בשטות הזאת שוב ושוב כל עונה, ולשמוע תירוצים מטופשים. זה לא אמור לקחת חודשים ארוכים מהזמן שנציגים בועד המנהל מעבירים בקשה לצוות המקצועי ועד שהיא מתבצעת בפועל. אני מקווה ומאמין שזה יסתדר בסופו של דבר, כדי שנוכל למצוא דברים יותר חשובים להתעסק איתם.

לגבי שחקנים מבית"ר זה סיפור אחר. אני לא מתלהב מזה (בלשון המעטה), אבל כאן לפחות יש הצדקה מקצועית (אני מקווה).

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם הגיע לשכונה בחור חדש.... נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07