משתמש |
הגיע לשכונה בחור חדש....  |
בוח
95 הודעות |
נשלח - 25/10/2014 : 00:20:41
|
תראו איזה הבדל בין שנה שעברה לשנה הזאת. שנה שעברה, כל ת'רד, לא משנה איך הוא נפתח, היה הופך לשמונה עמודים של בעד ונגד איחוד. עכשיו כל פעם שיש נושא חדש בסוף מדברים על נעליים. ואני ממש לא שופט, נעליים (ובמיוחד הצבע שלהם!) זה נושא חשוב מאוד, שאי-הסכמה איתו או הכרה בחשיבותו משולים למשכון ערכים ללא ספק! ולכן אני שמח שעל הנעליים הצהובות השחקנים שלנו דורכים, כאומרים בשאט נפש "אני דורך עלייך בית'ר", וכמו כן אני מציע שיוסי ליפקין יקנה את הצבע צהוב ובמקביל נצביע ברוב של 93% בעד איחוד צבעים וביחד יצא לנו כתום, אבל אולי הפעם מר ליפקין יוודא שמישהו באמת מוכן למכור את הצבע הזה, חבל שסתם נגיע להצבעה ובסוף נרד לליגה ב' כי כל השנה התעסקנו בזה. |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 25/10/2014 : 01:51:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ברור שלא. כי אתה מוכן למשכן את הערכים שלך עבור עליית ליגה.
ערכים? לא פחות?! ממתי צבע הנעליים הפך לערך? אני לא מת על נעליים צהובות, אבל להפוך כל דבר לערך זאת הדרך החרדית. בטח שלא דרכי. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-25/10/2014 02:01:48 |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 25/10/2014 : 08:42:31
|
כמובן שלא הייתי מצפה שהקבוצה תרכוש לשחקנים נעליים צהובות או כל פריט צהוב אחר, אבל אם שחקן מגיע עם נעליים כאלה משלו (והוא הרי לא עשה לנו דווקא), והן הנעליים הטובות ביותר עבורו, אני מוכן לקבל את זה. אם יחליף נעליים תוך כדי שהוא משחק אצלנו, אני מצפה שאם יש אפשרות לקנות את הנעל בצבע אחר מצהוב, יעשה זאת. כבר יצא לי לדבר עם אנשים בעמדה שלך, שקבלו את הדעה שלי. מעבר לזה, עליית ליגה חשובה מאוד עבורי, אבל בטח שלא הייתי מוכן למשכן עבורה ערכים של העמותה.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 25/10/2014 : 12:03:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ערכים? לא פחות?! ממתי צבע הנעליים הפך לערך? אני לא מת על נעליים צהובות, אבל להפוך כל דבר לערך זאת הדרך החרדית. בטח שלא דרכי.
+1 |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 25/10/2014 : 14:32:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
כמובן שלא הייתי מצפה שהקבוצה תרכוש לשחקנים נעליים צהובות או כל פריט צהוב אחר, אבל אם שחקן מגיע עם נעליים כאלה משלו (והוא הרי לא עשה לנו דווקא), והן הנעליים הטובות ביותר עבורו, אני מוכן לקבל את זה. אם יחליף נעליים תוך כדי שהוא משחק אצלנו, אני מצפה שאם יש אפשרות לקנות את הנעל בצבע אחר מצהוב, יעשה זאת. כבר יצא לי לדבר עם אנשים בעמדה שלך, שקבלו את הדעה שלי. מעבר לזה, עליית ליגה חשובה מאוד עבורי, אבל בטח שלא הייתי מוכן למשכן עבורה ערכים של העמותה.
אני מקבל את ההבחנה בין ציוד שנרכש ע"י הקבוצה לבין ציוד שהשחקן מביא מהבית. זה לא אומר שאני יכול לחיות עם נעלים צהובות, זה רק אומר שבמקרה ששחקן בא עם צהובות - המועדון צריך לשאת בעלות נעלים חלופיות. מחיר זוג נעליים, הכי איכותיות, בטל ב 600 ביחס לעלות של שחקן כמו אבירם. לענין "ערכים" - אפשר לאמר למשל שדגל ישראל הוא סתם בד עם פסים כחולים ושני משולשים ישר והפוך. הצבעים שלנו הם עניין רגשי, והסמנטיקה של ערכים או לא מפספסת את העניין.
|
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 25/10/2014 : 14:41:22
|
האם כאשר אבירם שיחק במדי הפועל באר שבע הוא העז לנעול נעליים צהובות במשחק?? חיפשתי תמונה באתרים אבל לא מצאתי...) |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
|
Boonduck
50 הודעות |
נשלח - 25/10/2014 : 17:14:20
|
מצטער אבל לא בשביל זה עזבתי את קבוצת נעוריי. אני שמח שלא עשיתי מניה השנה. איפה הערכים של הפועל? כמה חבל שלא יצא לפועל האיחוד. לנצח אשאר קרוע מבפנים.  |
 |
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 25/10/2014 : 17:45:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Boonduck
מצטער אבל לא בשביל זה עזבתי את קבוצת נעוריי. אני שמח שלא עשיתי מניה השנה. איפה הערכים של הפועל? כמה חבל שלא יצא לפועל האיחוד. לנצח אשאר קרוע מבפנים. 
הערכים מתבטאים בנעליים?
אגב, מזמין אותך להסתכל בכתבה הזו. נחש מי נועל נעליים צהובות? רמז הוא לא שחקן בהפועל קטמון ירושלים... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4477587,00.html ואם תסתכל בכתבה הזו, תראה שיש אפילו כמה... רמז, בתמונה שמחבקים את איתמר כהן. http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=8828
בגלל כמה שחקנים עם נעליים צהובות לא חידשת חברות? |
 |
|
bentiel
24 הודעות |
נשלח - 26/10/2014 : 00:03:02
|
כבר כתבתי בעבר על הצבע של הנעלים שזה מעיין אות י כקליפת השום אבל להביא שחקנים מביתר זה בסדר ? הרי הם צהובים גם אז מה ? |
sastiel |
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 26/10/2014 : 09:20:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי bentiel
כבר כתבתי בעבר על הצבע של הנעלים שזה מעיין אות י כקליפת השום אבל להביא שחקנים מביתר זה בסדר ? הרי הם צהובים גם אז מה ?
אז לא הבנתי למה באמת לא חידשת...? תוכל להסביר? |
 |
|
Boonduck
50 הודעות |
נשלח - 26/10/2014 : 20:28:14
|
מי דיבר על נעליים?
התבצעה החתמה היסטרית של קפטן בית״ר לשעבר בקבוצתנו האדומה תוך כדי שינוי כל המרקם הקבוצתי והמחשבה (שאני מקווה) שנעשתה בקיץ.
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
ציטוט: נשלח במקור על ידי Boonduck
מצטער אבל לא בשביל זה עזבתי את קבוצת נעוריי. אני שמח שלא עשיתי מניה השנה. איפה הערכים של הפועל? כמה חבל שלא יצא לפועל האיחוד. לנצח אשאר קרוע מבפנים. 
הערכים מתבטאים בנעליים?
אגב, מזמין אותך להסתכל בכתבה הזו. נחש מי נועל נעליים צהובות? רמז הוא לא שחקן בהפועל קטמון ירושלים... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4477587,00.html ואם תסתכל בכתבה הזו, תראה שיש אפילו כמה... רמז, בתמונה שמחבקים את איתמר כהן. http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=8828
בגלל כמה שחקנים עם נעליים צהובות לא חידשת חברות?
|
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 26/10/2014 : 21:25:09
|
אי אפשר גם לדגול בסובלנות, שוויון, אחווה, כבוד הדדי ןחוסר דעה קדומה, נקיון כפיים, הכנסת אורחים ועוד ועוד ומצד שני לדבר ככה על אבירם ברוכיאן. לי תהיה צמרמורת אם הדוד אורי מלמיליאן יישב לידי ביציע ויכול להיות שאחליק איתו ידיים אם אבירם יסובב איזה כדור קרן בין הקורותיים. כבוד הוא לנו להיות אכסנייה עבורו. |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 26/10/2014 : 21:39:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
בין הקורותיים
אהבתי |
 |
|
הגיע לשכונה בחור חדש....  |