פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הגיע לשכונה בחור חדש....

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הגיע לשכונה בחור חדש....
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הגיע לשכונה בחור חדש.... נושא הבא
עמוד: מתוך 4

בוח בוח מנותק

95 הודעות

נשלח - 25/10/2014 :  00:20:41  הצג פרופיל שלח ל- בוח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תראו איזה הבדל בין שנה שעברה לשנה הזאת.
שנה שעברה, כל ת'רד, לא משנה איך הוא נפתח, היה הופך לשמונה עמודים של בעד ונגד איחוד.
עכשיו כל פעם שיש נושא חדש בסוף מדברים על נעליים.
ואני ממש לא שופט, נעליים (ובמיוחד הצבע שלהם!) זה נושא חשוב מאוד, שאי-הסכמה איתו או הכרה בחשיבותו משולים למשכון ערכים ללא ספק!
ולכן אני שמח שעל הנעליים הצהובות השחקנים שלנו דורכים, כאומרים בשאט נפש "אני דורך עלייך בית'ר", וכמו כן אני מציע שיוסי ליפקין יקנה את הצבע צהוב ובמקביל נצביע ברוב של 93% בעד איחוד צבעים וביחד יצא לנו כתום, אבל אולי הפעם מר ליפקין יוודא שמישהו באמת מוכן למכור את הצבע הזה, חבל שסתם נגיע להצבעה ובסוף נרד לליגה ב' כי כל השנה התעסקנו בזה.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 25/10/2014 :  01:51:36  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ברור שלא. כי אתה מוכן למשכן את הערכים שלך עבור עליית ליגה.

ערכים? לא פחות?!
ממתי צבע הנעליים הפך לערך? אני לא מת על נעליים צהובות, אבל להפוך כל דבר לערך זאת הדרך החרדית. בטח שלא דרכי.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-25/10/2014 02:01:48
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 25/10/2014 :  08:42:31  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

כמובן שלא הייתי מצפה שהקבוצה תרכוש לשחקנים נעליים צהובות או כל פריט צהוב אחר, אבל אם שחקן מגיע עם נעליים כאלה משלו (והוא הרי לא עשה לנו דווקא), והן הנעליים הטובות ביותר עבורו, אני מוכן לקבל את זה. אם יחליף נעליים תוך כדי שהוא משחק אצלנו, אני מצפה שאם יש אפשרות לקנות את הנעל בצבע אחר מצהוב, יעשה זאת. כבר יצא לי לדבר עם אנשים בעמדה שלך, שקבלו את הדעה שלי.
מעבר לזה, עליית ליגה חשובה מאוד עבורי, אבל בטח שלא הייתי מוכן למשכן עבורה ערכים של העמותה.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 25/10/2014 :  12:03:33  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:

ערכים? לא פחות?!
ממתי צבע הנעליים הפך לערך? אני לא מת על נעליים צהובות, אבל להפוך כל דבר לערך זאת הדרך החרדית. בטח שלא דרכי.

+1
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 25/10/2014 :  14:32:01  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

ציטוט:

כמובן שלא הייתי מצפה שהקבוצה תרכוש לשחקנים נעליים צהובות או כל פריט צהוב אחר, אבל אם שחקן מגיע עם נעליים כאלה משלו (והוא הרי לא עשה לנו דווקא), והן הנעליים הטובות ביותר עבורו, אני מוכן לקבל את זה. אם יחליף נעליים תוך כדי שהוא משחק אצלנו, אני מצפה שאם יש אפשרות לקנות את הנעל בצבע אחר מצהוב, יעשה זאת. כבר יצא לי לדבר עם אנשים בעמדה שלך, שקבלו את הדעה שלי.
מעבר לזה, עליית ליגה חשובה מאוד עבורי, אבל בטח שלא הייתי מוכן למשכן עבורה ערכים של העמותה.

אני מקבל את ההבחנה בין ציוד שנרכש ע"י הקבוצה לבין ציוד שהשחקן מביא מהבית. זה לא אומר שאני יכול לחיות עם נעלים צהובות, זה רק אומר שבמקרה ששחקן בא עם צהובות - המועדון צריך לשאת בעלות נעלים חלופיות. מחיר זוג נעליים, הכי איכותיות, בטל ב 600 ביחס לעלות של שחקן כמו אבירם.
לענין "ערכים" - אפשר לאמר למשל שדגל ישראל הוא סתם בד עם פסים כחולים ושני משולשים ישר והפוך. הצבעים שלנו הם עניין רגשי, והסמנטיקה של ערכים או לא מפספסת את העניין.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 25/10/2014 :  14:41:22  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם כאשר אבירם שיחק במדי הפועל באר שבע הוא העז לנעול נעליים צהובות במשחק?? חיפשתי תמונה באתרים אבל לא מצאתי...)

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 25/10/2014 :  14:49:47  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

האם כאשר אבירם שיחק במדי הפועל באר שבע הוא העז לנעול נעליים צהובות במשחק?? חיפשתי תמונה באתרים אבל לא מצאתי...)

https://www.google.co.il/search?q=%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C+%D7%91%D7%90%D7%A8+%D7%A9%D7%91%D7%A2+%D7%90%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%9D+%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%90%D7%9F&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=OY1LVLuOEoau7AbRg4D4DQ&ved=0CDIQsAQ&biw=1366&bih=643

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 25/10/2014 :  15:15:07  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

https://www.google.co.il/search?q=%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C+%D7%91%D7%90%D7%A8+%D7%A9%D7%91%D7%A2+%D7%90%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%9D+%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%90%D7%9F&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=OY1LVLuOEoau7AbRg4D4DQ&ved=0CDIQsAQ&biw=1366&bih=643

אני ראיתי הרבה שחור, נגיעה צהובה קלה

והכי חשוב - שיביא קבלות על המגרש.
באנאלוגיה לדבריו המפורסמים של מנחם בגין בעניין פיתקי ההצבעה:
שער אחרי שער, שער אחרי שער

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

Boonduck Boonduck מנותק

50 הודעות

נשלח - 25/10/2014 :  17:14:20  הצג פרופיל שלח ל- Boonduck הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטער אבל לא בשביל זה עזבתי את קבוצת נעוריי. אני שמח שלא עשיתי מניה השנה.
איפה הערכים של הפועל? כמה חבל שלא יצא לפועל האיחוד. לנצח אשאר קרוע מבפנים.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 25/10/2014 :  17:45:40  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Boonduck

הערכים מתבטאים בנעליים?

אגב, מזמין אותך להסתכל בכתבה הזו. נחש מי נועל נעליים צהובות? רמז הוא לא שחקן בהפועל קטמון ירושלים...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4477587,00.html
ואם תסתכל בכתבה הזו, תראה שיש אפילו כמה... רמז, בתמונה שמחבקים את איתמר כהן.
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=8828

בגלל כמה שחקנים עם נעליים צהובות לא חידשת חברות?
עבור לתחילת הדף

bentiel bentiel מנותק

24 הודעות

נשלח - 26/10/2014 :  00:03:02  הצג פרופיל שלח ל- bentiel הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כבר כתבתי בעבר על הצבע של הנעלים שזה מעיין אות י כקליפת השום אבל להביא שחקנים מביתר זה בסדר ? הרי הם צהובים גם אז מה ?

sastiel
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 26/10/2014 :  09:20:12  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי bentiel

כבר כתבתי בעבר על הצבע של הנעלים שזה מעיין אות י כקליפת השום אבל להביא שחקנים מביתר זה בסדר ? הרי הם צהובים גם אז מה ?

אז לא הבנתי למה באמת לא חידשת...?
תוכל להסביר?
עבור לתחילת הדף

Boonduck Boonduck מנותק

50 הודעות

נשלח - 26/10/2014 :  20:28:14  הצג פרופיל שלח ל- Boonduck הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי דיבר על נעליים?

התבצעה החתמה היסטרית של קפטן בית״ר לשעבר בקבוצתנו האדומה
תוך כדי שינוי כל המרקם הקבוצתי והמחשבה (שאני מקווה) שנעשתה בקיץ.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Boonduck

הערכים מתבטאים בנעליים?

אגב, מזמין אותך להסתכל בכתבה הזו. נחש מי נועל נעליים צהובות? רמז הוא לא שחקן בהפועל קטמון ירושלים...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4477587,00.html
ואם תסתכל בכתבה הזו, תראה שיש אפילו כמה... רמז, בתמונה שמחבקים את איתמר כהן.
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=8828

בגלל כמה שחקנים עם נעליים צהובות לא חידשת חברות?

עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 26/10/2014 :  21:25:09  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אי אפשר גם לדגול בסובלנות, שוויון, אחווה, כבוד הדדי ןחוסר דעה קדומה,
נקיון כפיים, הכנסת אורחים ועוד ועוד ומצד שני לדבר ככה על אבירם ברוכיאן. לי תהיה צמרמורת אם הדוד אורי מלמיליאן יישב לידי ביציע ויכול להיות שאחליק איתו ידיים אם אבירם יסובב איזה כדור קרן בין הקורותיים.
כבוד הוא לנו להיות אכסנייה עבורו.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 26/10/2014 :  21:39:14  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

בין הקורותיים

אהבתי
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם הגיע לשכונה בחור חדש.... נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07