פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גולן חרמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  גולן חרמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם גולן חרמון נושא הבא
עמוד: מתוך 8

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 12/09/2014 :  01:07:20  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברי הנהלה וצוות מקצועי יקרים,

האם מישהו מוכן לומר לנו מה אנחנו יכולים לעשות כדי שגולן חרמון (ואף שחקן אחר) לא ישחק עם נעליים צהובות? האם יש חוק שהבלם הבכיר שלנו חייב לשחק עם נעליים צהובות? זה באמת משימה כל כך קשה, לועד מנהל שמגייס כל שנה מליונים, ומנהל את הקבוצה בהצלחה, להיפטר מהתופעה? ולכל הפחות, בקבוצת אוהדים, האם לא מן הראוי לבדוק לכמה חברי עמותה זה מפריע?

אני לא הולך לקלל שחקן שלנו או לצעוק לו בסוף משחק שיחליף נעליים כי זה לא הסגנון שלי. אבל אני מבטיח להמשיך לחפור על זה עד שהתופעה תעלם או עד שיתברר לי שהדעה שלי היא דעת מיעוט בקרב חברי העמותה.

ונסיים בציטוט האהוב עלי של יו"ר הועד המנהל של קטמון (כיום) מ12 לאוגוסט 2012, בתקווה שתקוותו תתגשם בקרוב: "לא יהיו נעליים צהובות בקטמון - לא השנה ולא בכלל"

גולה יביא לנו רגל...

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 12/09/2014 :  01:42:50  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים אני גם חושב שזו שערוריה שהשופט שולף כרטיס צהוב לשחקן שלנו. הוא הרי יודע שזה עלבון נוראי עבורינו. צריך לדרוש שלשחקנים שלנו ישלפו רק כרטיסים אדומים
עבור לתחילת הדף

kk186 kk186 מנותק

143 הודעות

נשלח - 12/09/2014 :  08:20:46  הצג פרופיל שלח ל- kk186 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דעה שנייה-לא מפריע ולא לעניין לצעוק לשחקן אחרי שנתן את הנשמה שלו במשחק "תחליף כבר נעליים". כי זה מה שחשוב
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 12/09/2014 :  08:48:09  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי איזו בעיה שתמשיך להעלות את הנושא הזה, אבל אם מדובר על שחקן אחד או שניים - לא יותר פשוט לדבר איתם?
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 12/09/2014 :  09:03:05  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי שווה להקים צוות סקאוט חדש שימצא לגולן חרמון חנות נעלים. אנחנו ממש טובים בלהקים צוותים וועדות. לטפל בנושאים פשוטים שמעיקים על האוהדים?. זה כבר יותר מסובך.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 12/09/2014 :  11:56:54  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

אולי שווה להקים צוות סקאוט חדש שימצא לגולן חרמון חנות נעלים. אנחנו ממש טובים בלהקים צוותים וועדות. לטפל בנושאים פשוטים שמעיקים על האוהדים?. זה כבר יותר מסובך.

השאלה מה מעיק יותר - הנעליים או הפוסטים המתמשכים בנושא וההצקות לשחקני מפתח (שמה לעשות, קנו נעליים לפני שחתמו אצלנו), כמו שציין KK186...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 12/09/2014 :  11:59:37  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

השאלה מה מעיק יותר - הנעליים או הפוסטים המתמשכים בנושא וההצקות לשחקני מפתח (שמה לעשות, קנו נעליים לפני שחתמו אצלנו), כמו שציין KK186...

לך זה מעיק. לי זה מעיק שלא מטפלים בזה. כל אחד וסדר העדיפויות שלו. כל עוד העניין ממשיך אדאג להביע את מחאתי בנושא. אתה מוזמן לאטום את האוזניים.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-12/09/2014 12:06:31
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 12/09/2014 :  12:02:40  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פולדש

אין לי איזו בעיה שתמשיך להעלות את הנושא הזה, אבל אם מדובר על שחקן אחד או שניים - לא יותר פשוט לדבר איתם?

אני עושה את ההפרדה בין שחקנים לאוהדים, גם כשמדובר בקבוצת אוהדים. אני לי שום בעיה ללכת ולדבר עם שחקנים, אבל אני לא אעשה את זה בלי אישור של הועד המנהל או הצוות המקצועי. בשביל זה שאלתי בהודעה מה אני או אנחנו יכולים לעשות כדי להעלים את התופעה. אם מה שצריך זה לדבר עם שחקנים או עם שי, אני אשמח לעשות את זה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 12/09/2014 :  12:56:48  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לי הרגשה שבגלל שיש לאוהדים שלנו
תדמית של אוהדים סלחנים ומבינים אז
השחקנים מרשים לעצמם להתעלם מבקשות
של האוהדים . אני לא רואה את גילי
ורמוט עולה לשחק עם נעליים צהובות כי
הוא יודע שהאוהדים יעלו עליו . אולי
אנחנו צריכים להיות יותר אסרטיביים
בדרישות שלנו לשחקנים ולכבוד שעליהם
לתת למועדון שבו הם משחקים וערכיו.
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 12/09/2014 :  18:21:48  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לייזי, אני חושב שהשם הנכון יותר לפוסט הוא נעליים צהובות ולא גולן חרמון.
לגופו של עניין, אם אני שחקן מעניין אותי בראש ובראשונה לעשות כל שביכולתי על מנת להצליח בצורה הטובה ביותר ולהצטיין, ולצורך כך בין היתר להשתמש בציוד הטוב ביותר שעומד לרשותי.
(לאחר מכן מעניין אותי להרוויח כמה שיותר כסף, ולזכות באהדת הקהל שמעודד אותי, ולדעתי שני אלה הם פועל יוצא של מידת ההצטיינות).
גם לי מפריעות הנעליים הצהובות, אבל בהנחה שמבחינת גולן אלה הנעליים הטובות ביותר שעומדות לרשותו, ושהוא מאמין שאיתן יצליח בצורה הטובה ביותר, אני חושב שאנו צריכים לכבד אותו ולהרפות בעניין. אם זה מנחם, הנעליים האלה היו כנראה הנעליים איתן שחק גם בשנה שעברה. https://www.youtube.com/watch?v=EpopaswQw44

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 12/09/2014 :  22:36:59  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שחקן של קטמון אסור שישחק עם נעליים צהובות, זה אלמנטרי. יש מספיק צבעים אחרים, ואף אחד לא ישכנע אותי שאין מבחר נעליים טובות חוץ מהצבע הדוחה והמקומם הזה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 12/09/2014 :  22:46:21  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

לייזי, אני חושב שהשם הנכון יותר לפוסט הוא נעליים צהובות ולא גולן חרמון.
לגופו של עניין, אם אני שחקן מעניין אותי בראש ובראשונה לעשות כל שביכולתי על מנת להצליח בצורה הטובה ביותר ולהצטיין, ולצורך כך בין היתר להשתמש בציוד הטוב ביותר שעומד לרשותי.
(לאחר מכן מעניין אותי להרוויח כמה שיותר כסף, ולזכות באהדת הקהל שמעודד אותי, ולדעתי שני אלה הם פועל יוצא של מידת ההצטיינות).
גם לי מפריעות הנעליים הצהובות, אבל בהנחה שמבחינת גולן אלה הנעליים הטובות ביותר שעומדות לרשותו, ושהוא מאמין שאיתן יצליח בצורה הטובה ביותר, אני חושב שאנו צריכים לכבד אותו ולהרפות בעניין. אם זה מנחם, הנעליים האלה היו כנראה הנעליים איתן שחק גם בשנה שעברה. https://www.youtube.com/watch?v=EpopaswQw44

אין לי טענות כלפי גולן חרמון. זכותו של שחקן לשחק עם איזה נעליים שהוא רוצה, כל עוד לא נאמר לו אחרת. וזה סבבה ששחקן רוצה לשחק עם הנעליים הטובות ביותר שעומדות לרשותו, אבל הוא צריך לדעת שיש מגבלות. בדיוק כמו שאם קבוצה חותמת על חוזה עם ספונסר שמחייב את השחקנים שלה לשחק עם נעליים מסוימות, לא יכול להיות ששחקן יחליט שהוא רוצה לשחק עם נעליים של חברה אחרת. ובדיוק כמו שאף שחקן בית"ר לא יעלה על דעתו לשחק עם נעלים בצבע אדום.

ובכל מקרה, הבעיה כאן היא גם בעיה עקרונית, יותר מעניין של צבע של נעליים. הועד המנהל קיבל החלטה, כבר לפני כמה עונות, שלא יהיו נעליים צהובות בקבוצה, והוא לא מצליח להטמיע את ההחלטה בשטח. עד שזה לא יקרה, אנחנו נישאר קבוצה חובבנית, גם אם נטען שהניהול שלנו הוא ברמה של ליגת העל.

כך או כך, מכיוון שמדובר בבעיה קלה יחסית לפתרון, אני מאמין שהעניין יסודר בקרוב. וגם אם לא, אני לא מתכוון לקלל או לאיים, אלא להמשיך ולנצל את זכותי הדמוקרטית למחות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  12:11:20  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברכות לגולן חרמון על המינוי כקפטן. אני מקווה שהמינוי המחייב יזרז אותו להיפטר מהנעליים הצהובות שלו.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  14:19:23  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ברכות לגולן חרמון על המינוי כקפטן. אני מקווה שהמינוי המחייב יזרז אותו להיפטר מהנעליים הצהובות שלו.

נעליים אדומות - או - להמשיך לשחק עם כאבים עזים ביד, אולי תוך החמרת הפציעה?
זו התודה שלך?

אני חושב שהוא כבר עומד יפה (ויותר כך) במינוי המחייב.

וסליחה על הפולניות.

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  14:45:50  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מנדי742

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

נעליים אדומות - או - להמשיך לשחק עם כאבים עזים ביד, אולי תוך החמרת הפציעה?
זו התודה שלך?

אני חושב שהוא כבר עומד יפה (ויותר כך) במינוי המחייב.

וסליחה על הפולניות.

אין לי תלונות על המינוי, ואין לי תלונות על היכולת המקצועית שלו או על המחיובות שלו. להיפך. בדיוק כמו שלא היו לי תלונות דומות לגבי בראשי.

צורמות לי בעיניים הנעליים הצהובות, וצורם לי עוד יותר שהועד המנהל והצוות המקצועי ממשיכים לצפצף על חלק לא קטן מחברי העמותה שהנושא הזה מפריע להם. וכשמדובר בקפטן, העניין הזה צורם עוד יותר.

כך שלמרות הפולניות שלך, אני מתכוון להמשיך לנצל את זכותי הדמוקרטית (בטח בקבוצת אוהדים) ולמחות על הנושא, בעיקר כי אני מאמין שהנושא הזה יסתדר בקרוב.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 21/09/2014 :  15:13:02  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באירוע פתיחת העונה ישבתי עם גולן ושוחחנו בנושא.
הבהרתי לו את עמדתנו ובקשתנו.
גולן טען שסוף סוף אחרי שנים רבות הוא מצא נעל שהוא נהנה לשחק איתה
והיא כבר משומשת והוא לא רוצה להיכנס לנעל חדשה שעושה לו צרות

ירון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם גולן חרמון נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07