משתמש |
גולן חרמון  |
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/09/2014 : 01:07:20
|
חברי הנהלה וצוות מקצועי יקרים,
האם מישהו מוכן לומר לנו מה אנחנו יכולים לעשות כדי שגולן חרמון (ואף שחקן אחר) לא ישחק עם נעליים צהובות? האם יש חוק שהבלם הבכיר שלנו חייב לשחק עם נעליים צהובות? זה באמת משימה כל כך קשה, לועד מנהל שמגייס כל שנה מליונים, ומנהל את הקבוצה בהצלחה, להיפטר מהתופעה? ולכל הפחות, בקבוצת אוהדים, האם לא מן הראוי לבדוק לכמה חברי עמותה זה מפריע?
אני לא הולך לקלל שחקן שלנו או לצעוק לו בסוף משחק שיחליף נעליים כי זה לא הסגנון שלי. אבל אני מבטיח להמשיך לחפור על זה עד שהתופעה תעלם או עד שיתברר לי שהדעה שלי היא דעת מיעוט בקרב חברי העמותה.
ונסיים בציטוט האהוב עלי של יו"ר הועד המנהל של קטמון (כיום) מ12 לאוגוסט 2012, בתקווה שתקוותו תתגשם בקרוב: "לא יהיו נעליים צהובות בקטמון - לא השנה ולא בכלל"
|
גולה יביא לנו רגל...  |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 12/09/2014 : 01:42:50
|
מסכים אני גם חושב שזו שערוריה שהשופט שולף כרטיס צהוב לשחקן שלנו. הוא הרי יודע שזה עלבון נוראי עבורינו. צריך לדרוש שלשחקנים שלנו ישלפו רק כרטיסים אדומים |
 |
|
kk186
143 הודעות |
נשלח - 12/09/2014 : 08:20:46
|
דעה שנייה-לא מפריע ולא לעניין לצעוק לשחקן אחרי שנתן את הנשמה שלו במשחק "תחליף כבר נעליים". כי זה מה שחשוב |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 12/09/2014 : 08:48:09
|
אין לי איזו בעיה שתמשיך להעלות את הנושא הזה, אבל אם מדובר על שחקן אחד או שניים - לא יותר פשוט לדבר איתם? |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 12/09/2014 : 09:03:05
|
אולי שווה להקים צוות סקאוט חדש שימצא לגולן חרמון חנות נעלים. אנחנו ממש טובים בלהקים צוותים וועדות. לטפל בנושאים פשוטים שמעיקים על האוהדים?. זה כבר יותר מסובך. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 12/09/2014 : 11:56:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
אולי שווה להקים צוות סקאוט חדש שימצא לגולן חרמון חנות נעלים. אנחנו ממש טובים בלהקים צוותים וועדות. לטפל בנושאים פשוטים שמעיקים על האוהדים?. זה כבר יותר מסובך.
השאלה מה מעיק יותר - הנעליים או הפוסטים המתמשכים בנושא וההצקות לשחקני מפתח (שמה לעשות, קנו נעליים לפני שחתמו אצלנו), כמו שציין KK186... |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 12/09/2014 : 11:59:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
אולי שווה להקים צוות סקאוט חדש שימצא לגולן חרמון חנות נעלים. אנחנו ממש טובים בלהקים צוותים וועדות. לטפל בנושאים פשוטים שמעיקים על האוהדים?. זה כבר יותר מסובך.
השאלה מה מעיק יותר - הנעליים או הפוסטים המתמשכים בנושא וההצקות לשחקני מפתח (שמה לעשות, קנו נעליים לפני שחתמו אצלנו), כמו שציין KK186...
לך זה מעיק. לי זה מעיק שלא מטפלים בזה. כל אחד וסדר העדיפויות שלו. כל עוד העניין ממשיך אדאג להביע את מחאתי בנושא. אתה מוזמן לאטום את האוזניים. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
נערך על ידי - לאסלו צה ב-12/09/2014 12:06:31 |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/09/2014 : 12:02:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
אין לי איזו בעיה שתמשיך להעלות את הנושא הזה, אבל אם מדובר על שחקן אחד או שניים - לא יותר פשוט לדבר איתם?
אני עושה את ההפרדה בין שחקנים לאוהדים, גם כשמדובר בקבוצת אוהדים. אני לי שום בעיה ללכת ולדבר עם שחקנים, אבל אני לא אעשה את זה בלי אישור של הועד המנהל או הצוות המקצועי. בשביל זה שאלתי בהודעה מה אני או אנחנו יכולים לעשות כדי להעלים את התופעה. אם מה שצריך זה לדבר עם שחקנים או עם שי, אני אשמח לעשות את זה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 12/09/2014 : 12:56:48
|
יש לי הרגשה שבגלל שיש לאוהדים שלנו תדמית של אוהדים סלחנים ומבינים אז השחקנים מרשים לעצמם להתעלם מבקשות של האוהדים . אני לא רואה את גילי ורמוט עולה לשחק עם נעליים צהובות כי הוא יודע שהאוהדים יעלו עליו . אולי אנחנו צריכים להיות יותר אסרטיביים בדרישות שלנו לשחקנים ולכבוד שעליהם לתת למועדון שבו הם משחקים וערכיו. |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 12/09/2014 : 18:21:48
|
לייזי, אני חושב שהשם הנכון יותר לפוסט הוא נעליים צהובות ולא גולן חרמון. לגופו של עניין, אם אני שחקן מעניין אותי בראש ובראשונה לעשות כל שביכולתי על מנת להצליח בצורה הטובה ביותר ולהצטיין, ולצורך כך בין היתר להשתמש בציוד הטוב ביותר שעומד לרשותי. (לאחר מכן מעניין אותי להרוויח כמה שיותר כסף, ולזכות באהדת הקהל שמעודד אותי, ולדעתי שני אלה הם פועל יוצא של מידת ההצטיינות). גם לי מפריעות הנעליים הצהובות, אבל בהנחה שמבחינת גולן אלה הנעליים הטובות ביותר שעומדות לרשותו, ושהוא מאמין שאיתן יצליח בצורה הטובה ביותר, אני חושב שאנו צריכים לכבד אותו ולהרפות בעניין. אם זה מנחם, הנעליים האלה היו כנראה הנעליים איתן שחק גם בשנה שעברה. https://www.youtube.com/watch?v=EpopaswQw44
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 12/09/2014 : 22:36:59
|
שחקן של קטמון אסור שישחק עם נעליים צהובות, זה אלמנטרי. יש מספיק צבעים אחרים, ואף אחד לא ישכנע אותי שאין מבחר נעליים טובות חוץ מהצבע הדוחה והמקומם הזה. |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/09/2014 : 22:46:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
לייזי, אני חושב שהשם הנכון יותר לפוסט הוא נעליים צהובות ולא גולן חרמון. לגופו של עניין, אם אני שחקן מעניין אותי בראש ובראשונה לעשות כל שביכולתי על מנת להצליח בצורה הטובה ביותר ולהצטיין, ולצורך כך בין היתר להשתמש בציוד הטוב ביותר שעומד לרשותי. (לאחר מכן מעניין אותי להרוויח כמה שיותר כסף, ולזכות באהדת הקהל שמעודד אותי, ולדעתי שני אלה הם פועל יוצא של מידת ההצטיינות). גם לי מפריעות הנעליים הצהובות, אבל בהנחה שמבחינת גולן אלה הנעליים הטובות ביותר שעומדות לרשותו, ושהוא מאמין שאיתן יצליח בצורה הטובה ביותר, אני חושב שאנו צריכים לכבד אותו ולהרפות בעניין. אם זה מנחם, הנעליים האלה היו כנראה הנעליים איתן שחק גם בשנה שעברה. https://www.youtube.com/watch?v=EpopaswQw44
אין לי טענות כלפי גולן חרמון. זכותו של שחקן לשחק עם איזה נעליים שהוא רוצה, כל עוד לא נאמר לו אחרת. וזה סבבה ששחקן רוצה לשחק עם הנעליים הטובות ביותר שעומדות לרשותו, אבל הוא צריך לדעת שיש מגבלות. בדיוק כמו שאם קבוצה חותמת על חוזה עם ספונסר שמחייב את השחקנים שלה לשחק עם נעליים מסוימות, לא יכול להיות ששחקן יחליט שהוא רוצה לשחק עם נעליים של חברה אחרת. ובדיוק כמו שאף שחקן בית"ר לא יעלה על דעתו לשחק עם נעלים בצבע אדום.
ובכל מקרה, הבעיה כאן היא גם בעיה עקרונית, יותר מעניין של צבע של נעליים. הועד המנהל קיבל החלטה, כבר לפני כמה עונות, שלא יהיו נעליים צהובות בקבוצה, והוא לא מצליח להטמיע את ההחלטה בשטח. עד שזה לא יקרה, אנחנו נישאר קבוצה חובבנית, גם אם נטען שהניהול שלנו הוא ברמה של ליגת העל.
כך או כך, מכיוון שמדובר בבעיה קלה יחסית לפתרון, אני מאמין שהעניין יסודר בקרוב. וגם אם לא, אני לא מתכוון לקלל או לאיים, אלא להמשיך ולנצל את זכותי הדמוקרטית למחות. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 12:11:20
|
ברכות לגולן חרמון על המינוי כקפטן. אני מקווה שהמינוי המחייב יזרז אותו להיפטר מהנעליים הצהובות שלו. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 14:19:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ברכות לגולן חרמון על המינוי כקפטן. אני מקווה שהמינוי המחייב יזרז אותו להיפטר מהנעליים הצהובות שלו.
נעליים אדומות - או - להמשיך לשחק עם כאבים עזים ביד, אולי תוך החמרת הפציעה? זו התודה שלך?
אני חושב שהוא כבר עומד יפה (ויותר כך) במינוי המחייב.
וסליחה על הפולניות. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 14:45:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מנדי742
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ברכות לגולן חרמון על המינוי כקפטן. אני מקווה שהמינוי המחייב יזרז אותו להיפטר מהנעליים הצהובות שלו.
נעליים אדומות - או - להמשיך לשחק עם כאבים עזים ביד, אולי תוך החמרת הפציעה? זו התודה שלך?
אני חושב שהוא כבר עומד יפה (ויותר כך) במינוי המחייב.
וסליחה על הפולניות.
אין לי תלונות על המינוי, ואין לי תלונות על היכולת המקצועית שלו או על המחיובות שלו. להיפך. בדיוק כמו שלא היו לי תלונות דומות לגבי בראשי.
צורמות לי בעיניים הנעליים הצהובות, וצורם לי עוד יותר שהועד המנהל והצוות המקצועי ממשיכים לצפצף על חלק לא קטן מחברי העמותה שהנושא הזה מפריע להם. וכשמדובר בקפטן, העניין הזה צורם עוד יותר.
כך שלמרות הפולניות שלך, אני מתכוון להמשיך לנצל את זכותי הדמוקרטית (בטח בקבוצת אוהדים) ולמחות על הנושא, בעיקר כי אני מאמין שהנושא הזה יסתדר בקרוב. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 21/09/2014 : 15:13:02
|
באירוע פתיחת העונה ישבתי עם גולן ושוחחנו בנושא. הבהרתי לו את עמדתנו ובקשתנו. גולן טען שסוף סוף אחרי שנים רבות הוא מצא נעל שהוא נהנה לשחק איתה והיא כבר משומשת והוא לא רוצה להיכנס לנעל חדשה שעושה לו צרות |
ירון |
 |
|
גולן חרמון  |
|