פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תודה להתאחדות?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תודה להתאחדות?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם תודה להתאחדות? נושא הבא
עמוד: מתוך 5

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 18/08/2014 :  18:02:34  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפני שמטיפים לסכנין על מחסור בשחקנים יהודיים אצלם ולאור הגזענות המשתוללת בכל פינה, אני חושב שהשנה צריך לעשות מאמץ מיוחד לצרף אלינו שחקנים ערבים.
הם כמובן יהיו צריכים להתאים לרמה ולתפקידים הנדרשים, אבל בזמן הזה חשיבות הנושא גדולה מאי פעם.
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 18/08/2014 :  18:54:56  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכון מאוד.
שני שחקנים אותם הייתי רוצה לראות בסגל שלנו הם:
מחמוד שרף - שחקן נבחרת פלסטין ששיחק אצלנו בנוער, לדעתי היה בסגל הרחב של שנה שעברה.
עבד מורג'אן - מאחל לו קודם כל בריאות. אם נסייע לו לחזור לכושר משחק נוכל לצאת נשכרים.
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 18/08/2014 :  19:43:24  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי עלינו לצרף אך ורק שחקנים שהם או ערבים או אשכנזים וכך נוכל לייצג את שתי קבוצות המיעוטים בכדורגל הישראלי
עבור לתחילת הדף

amirberner amirberner מנותק

70 הודעות

נשלח - 18/08/2014 :  19:59:15  הצג פרופיל שלח ל- amirberner הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אדום מהכפר,עוד הפעם - הם לא מניפים דגלי חמאס.

התמונה שהבאת היא לא של דגל חמאס אלא של דגל התנועה האסלאמית הישראלית.
וזה עוד אחרי שכתבתי לך את זה במפורש. הם אכן מאד דומים אבל שים לב שבדגל שהם מניפים אין את הבליטה שיש בדגל החמאס.
דגל החמאס - http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_of_Hamas.svg

דגל התנועה האסלאמית- http://www.crwflags.com/fotw/flags/il%7Diim.html
עבור לתחילת הדף

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 18/08/2014 :  20:13:18  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשם כל הטועים בסמלי האויב סליחה ומחילה.ההבדל בין השקפות הפלג הצפוני של התנועה האיסלאמית לחמס קטנים יותר מההבדל בדגלים
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 18/08/2014 :  20:42:40  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבדל קטנצ'יק , פצפון בין חמאס לתנועה האסלאמית : חמאס
מבצע פעולות רצח וטרור כדי להרוג אזרחים .
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 18/08/2014 :  22:22:18  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב הדיון התארך אז גם אני אכתוב על הרושם שלי, ולא על בסיס איזה אתר מקושקש אלא מהנסיון הפרטי שלי:
האוהדים של סכנין הם בערך הערבים הכי "ישראלים" שיצא לי לפגוש. בטוח יותר ישראלים מביטר, כי בעוד הלה פמיליה הולכים ומטרללים אל האבדון, הסכנינאים חיים בארץ הזו ולא בארץ הפנטזיות.

המתינות והאנטי-גזענות שלהם מבוססות על אידאולוגיה ועל רצון להיות חלק, כי הם כבר הרבה שנים בכדורגל המוביל וטוב להם שם, וכמו רוב אוהדי הכדורגל, מה שחשוב להם זו הקבוצה שלהם ולהצליח בכדורגל הישראלי. וזה גם מתבטא במעשים שלהם. הגרעין שאני מכיר מסכנין הוא מתון ולאומנות לא מדברת אליו.

מצד שני, כשהם פוגשים את ביטר הטון משתנה. משחק מול ביטר זה טירוף, מבחינתם הטובים נגד הגזענים. ואז מגיעים המעגלים החיצוניים, וגם הטון הלאומני והדתי מתחזק. כשהייתי איתם ביציע בטדי שמעתי קריאות כמו "אללה אכבר", "תתפללו לנביא" וגם "ירושלים ערבית". זה לא נעים במיוחד ליהודי, אבל זה גם לא נורא. האבנים שעפו מצד אוהדי ביטר היו יותר גרועות.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

bentiel bentiel מנותק

24 הודעות

נשלח - 20/08/2014 :  04:16:35  הצג פרופיל שלח ל- bentiel הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שייך פוליטיקה לכדורגל אני ימני וליכודניק ואני אוהד הפועל ירושלים משנת 1966 ואני אוהד הפועל קטמון מהרגע שנוסדה אז חברה כדורגל לא מערבים עם פוליטיקה את הפוליטיקה משאירים בבית ויאללה הפועל

sastiel
עבור לתחילת הדף

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 20/08/2014 :  14:54:26  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי bentiel

מה שייך פוליטיקה לכדורגל אני ימני וליכודניק ואני אוהד הפועל ירושלים משנת 1966 ואני אוהד הפועל קטמון מהרגע שנוסדה אז חברה כדורגל לא מערבים עם פוליטיקה את הפוליטיקה משאירים בבית ויאללה הפועל

ואני אוהד הפועל (בערך) מ-62 (מה הקשר?...).
מסכים שלא צריך לערבב פוליטיקה וספורט.
אבל... כן צריך לערבב ערכים וספורט. וכפורצי הדרך, קורא לעשות אצלנו העדפה מתקנת בשילוב בני מיעוטים למיניהם במחלקת הנוער ובקבוצת הבוגרים. הן בקרב השחקנים, הן בקרב הצוות המקצועי והמנהלתי.

נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם תודה להתאחדות? נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07