משתמש |
מקומונים- סופ"ש אמיר גולה ייעדר עקב צהובים  |
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 22:22:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
אוקיי, זה כבר נשמע הרבה יותר טוב פשוט מהתגובה הקודמת שלך זה היה נראה כאילו אתה בגישה של "עידוד לא עוזר לקבוצה", מה שאתה אומר פה יותר הגיוני.
בקיצור נסגור את הוויכוח הזה ונסכם את שמי שרוצה יסע לעודד בבית שמש, מי שרוצה שיכין דברים בגבעת רם, בסוף שני הדברים משרתים את אותה מטרה.
יאללה הפועל ובית שמש (הייתי חייב).
אני לא מבין למה כל ההסתכלות הזאת על אחרים? אם אני מנצח את כל המשחקים מה אכפת לי ששגב שלום ינצחו את כולם? מי שיש לו זמן בשישי בבוקר שיבוא לעזור לאותם ארבעה- חמישה אנשים שפותחים וסוגרים את המגרש. ד"א, לשניים מהם יש שעתיים נסיעה+ כל משחק בית. מה יש לכם לחפש בבית שמש? איזה עידוד בדיוק תעודד אותם? כתבת כבר שירים? בשביל לשבת שעתיים בבית שמש ולראות משחק שלא מעניין אותך אתה תגיע באיחור למשחק של הפועל? אני מבקש שוב, אל תתנו למשחק כל כך חשוב להתחיל עם 30 איש ביציע. זה מבזה, וזה לא מגיע לשחקנים שכל כך נלחמים בשבילנו השנה, ובסוף כל משחק באים לחגוג איתנו. מגיעה להם פתיחת משחק אמיתית |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 23:15:22
|
לראות את נצח מסובי מבקיע גול שמעלה את הפועל ליגה יסגור מעגל עם אותו דרבי היסטורי שבו נצח הוריד את ביתר ליגה. אחד הרגעים המאושרים בחייו של אדם |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-11/02/2010 23:17:16 |
 |
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 12/02/2010 : 02:36:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
אוקיי, זה כבר נשמע הרבה יותר טוב פשוט מהתגובה הקודמת שלך זה היה נראה כאילו אתה בגישה של "עידוד לא עוזר לקבוצה", מה שאתה אומר פה יותר הגיוני.
בקיצור נסגור את הוויכוח הזה ונסכם את שמי שרוצה יסע לעודד בבית שמש, מי שרוצה שיכין דברים בגבעת רם, בסוף שני הדברים משרתים את אותה מטרה.
יאללה הפועל ובית שמש (הייתי חייב).
אני לא מבין למה כל ההסתכלות הזאת על אחרים? אם אני מנצח את כל המשחקים מה אכפת לי ששגב שלום ינצחו את כולם? מי שיש לו זמן בשישי בבוקר שיבוא לעזור לאותם ארבעה- חמישה אנשים שפותחים וסוגרים את המגרש. ד"א, לשניים מהם יש שעתיים נסיעה+ כל משחק בית. מה יש לכם לחפש בבית שמש? איזה עידוד בדיוק תעודד אותם? כתבת כבר שירים? בשביל לשבת שעתיים בבית שמש ולראות משחק שלא מעניין אותך אתה תגיע באיחור למשחק של הפועל? אני מבקש שוב, אל תתנו למשחק כל כך חשוב להתחיל עם 30 איש ביציע. זה מבזה, וזה לא מגיע לשחקנים שכל כך נלחמים בשבילנו השנה, ובסוף כל משחק באים לחגוג איתנו. מגיעה להם פתיחת משחק אמיתית
וואלה, הגישה שלך מצוינת, בוא ננצח את כל המשחקים ונעלה. מה שאתה אומר נכון בתיאורה, בפועל? לך תדע, אולי תמעוד ב2 משחקים ואז אתה נתון לחסדיהם של קבוצות אחרות? לסמוך על הקבוצה שלך זו גישה מצוינת, אבל זה אף פעם לא מספיק, בטח כשאתה אוהד הפועל ירושלים, לכן, כל עוד זה לא פוגע בקבוצה שלך ולא מפריע לך להגיע למשחק של הקבוצה שלך, אין שום סיבה לא ללכת למשחק כזה.
להזכירך, גם בעונת רעננה היינו במקום שמוביל לעלייה, אפילו עד המחזור האחרון, לא רק 7 מחזורים לסוף. חבל שזה בא מאוהדים ששוכחים שאולי אם היינו נוסעים לעודד את ק.גת נגד סכנין (שאגב, לא חשבתי ולא ציפיתי מאף אחד לנסוע לאותו משחק) היינו עכשיו במקום יותר טוב.
ומי שלא מאמין בללכת לעודד קבוצות אחרות שישאל את אוהדי בני יהודה שעודדו את הפועל ר"ג במכתש נגד הרצליה, זה יסביר להם הרבה דברים.
|
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 12/02/2010 : 09:21:47
|
אז זהו, שזה כן פוגע בקבוצה שלך. להגיע עם הלשון בחוץ כמו שנאמר קודם, זה פוגע בקבוצה שלך, להתחיל את המשחק בלי אוהדים, זה פוגע בקבוצה שלך, ולחשוב על משחקים אחרים, במקום על לעודד את הקבוצה שלך, זה פוגע בקבוצה שלך |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 12/02/2010 : 12:11:17
|
ויכוח מוזר: אז יהיו כמה שיסעו לבית שמש, לא בגלל זה יהיו מעט אנשים בתחילת המשחק. מה שחשוב זה כמה מגיעים סך הכל ולא כמה יש בשריקת הפתיחה. לגבי עידוד לבית שמש: הם די שונאים אותנו. מנגד, גם קבוצה ערבית זה לא בדיוק חלום חייהם. לדעתי זה מיותר לנסוע ואפילו פתטי. |
I am City till I cry |
 |
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 12/02/2010 : 12:34:40
|
מישהו יכול לשים רגע בצד את הדיון המרתק הזה ולעדכן מה התוצאה שם? |
 |
|
נדב
109 הודעות |
נשלח - 12/02/2010 : 14:24:02
|
מי שכנראה הכריע את הדיון בין האסכולות הייתה הפועל חורה, שלפי העידכון בפייסבוק לא הגיע למשחק בירושלים. באמצע השבוע תקבע תוצאת המשחק (אני מניח שניצחון טכני לנו). הייתכן שחורה רצתה לסייע לאוהדי קטמון לנסוע לעודד את בית-שמש?  |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 12/02/2010 : 14:57:59
|
כמי שיישם את אסכולת בית שמש, וכדי לא לפגוע ברגשות אדוקי דת המנחוס כאן , אנסח את זה ככה - אני לא יודע מי תהיה העולה בסוף העונה, אבל בטוח שזאת לא תהיה שגב ואף לא בית שמש |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-12/02/2010 14:59:56 |
 |
|
נדב
109 הודעות |
נשלח - 12/02/2010 : 15:01:54
|
דברו במספרים, אם אפשר... |
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 12/02/2010 : 16:39:47
|
לדעתי, חסרה פה תגובה של הפלגים הקיצוניים כמו פלג ה"אין הפועל כדורסל" ופלג ההסעות של מטה יהודה רבתי. |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 12/02/2010 : 18:00:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
לדעתי, חסרה פה תגובה של הפלגים הקיצוניים כמו פלג ה"אין הפועל כדורסל" ופלג ההסעות של מטה יהודה רבתי.
צודק, אהבתי... אולם גם פלג "לא משחקים בגבעת זאב" חסר.. |
I am City till I cry |
 |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 13/02/2010 : 00:07:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
לדעתי, חסרה פה תגובה של הפלגים הקיצוניים כמו פלג ה"אין הפועל כדורסל" ופלג ההסעות של מטה יהודה רבתי.
צודק, אהבתי... אולם גם פלג "לא משחקים בגבעת זאב" חסר..
לאט לאט חביבי, היה בילעין היום. |
 |
|
מקומונים- סופ"ש אמיר גולה ייעדר עקב צהובים  |
|
|
|