משתמש |
מקומונים- סופ"ש אמיר גולה ייעדר עקב צהובים  |
כלב במגרש
140 הודעות |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 13:45:19
|
תיקון קטן לכותרת: "אלוהים ייעדר עקב צהובים" |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 14:56:19
|
"אנחנו נעשה את שלנו", אומר גולה, "יותר חשוב זה מה שיקרה שעתיים לפני כן בבית שמש. אנחנו מתכוונים לנסוע ולעודד אותם מול שגב שלום בתקווה שהמשחק שלנו אחר כך יהיה רק לפרוטוקול".
זו גישה לא בריאה ואף מסוכנת! מה שיקרה בבית שמש לא יותר חשוב! אנחנו תלויים רק בעצמנו וצריכים לנצח את המשחקים שלנו בלי לפזול לתוצאות אחרות.
|
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 15:15:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ [brזו גישה לא בריאה ואף מסוכנת! מה שיקרה בבית שמש לא יותר חשוב! אנחנו תלויים רק בעצמנו וצריכים לנצח את המשחקים שלנו בלי לפזול לתוצאות אחרות.
נכון שיש חשיבות לתוצאה בבית שמש, וצריך לקוות ששגב יפסידו שם נקודות. אבל החשוב ביותר הם שלוש הנקודות שצריך להשיג בגבעת רם, ובכל משחק עד סוף העונה. כבר כתבתי בת'רד על המשחק נגד שגב, שבשל תוצאת התיקו נשמר המתח החיובי הן לשחקנים והן לנו. לפיכך, גם אם וכאשר המשחק שלנו ייפתח יגיעו חדשות מעודדות מבית שמש, אסור להכנס לשאננות כלשהי. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-11/02/2010 15:16:34 |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 15:21:08
|
אפשר להיות בשני המשחקים בבית שמש מתחיל ב - 11:30 ומסתיים ב - 13:15 מגיעים לגבעת רם עם הלשון בחוץ המגרש בבית שמש על הכביש הראשי שמגיע לשער הגיא |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 16:45:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אפשר להיות בשני המשחקים בבית שמש מתחיל ב - 11:30 ומסתיים ב - 13:15 מגיעים לגבעת רם עם הלשון בחוץ המגרש בבית שמש על הכביש הראשי שמגיע לשער הגיא
אי אפשר להיות בשני המשחקים, כי כולם צריכים להיות הכי מאוחר, רבע שעה לפני המשחק במגרש. למה כל שבוע המשחק צריך להתחיל עם 30 איש ביציע? מי שיש לו זמן שיגיע בסביבות 12:30 לגבעת רם ויעזור לפזר שלטי ספונסרים, לסדר ספסלים ולהכין את הציוד |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 16:56:32
|
מי שיש לו זמן שיגיע לבית שמש, תבינו כבר שמשחק של שגב שלום חשוב פחות או יותר כמו משחק שלנו, המרוץ הוא ראש בראש, כמובן שאם זה להגיע לאחד המשחקים אז אך ורק למשחק שלנו אבל במקרה כמו מחר? קדימה, שני המשחקים! |
 |
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 18:04:04
|
אני לא נגד נסיעה לבית שמש, אבל הלך הרוח הזה מסוכן. למזלנו אנחנו לא תלוים באחרים. ברגע שנכנסים לחישובים/מניחים מראש שמנצחים מסתכנים באובדן ריכוז.בסך הכל, אנחנו במצב די פשוט - עוד 6 ניצחונות אנחנו עולים ליגה. לא משנה מה קורה במשחקים האחרים. כמובן ניצחון של בית שמש טוב לנו, אבל צריך לזכור שגם הם רק 8 נקודות מאחורינו.
בכל מקרה, השורה התחתונה היא זו - משחקים של שגב שלום לא חשובים כמו המשחקים שלנו ולו בגלל שגם אם שגב שלום תנצח כל משחק, הכל עדיין תלוי רק בנו. |
 |
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 18:16:35
|
מעניין מה אסכולת ה"נוסעים קודם לבית שמש" חושבת שיושג אם יסעו אוהדים שלנו למשחק שם. אם מישהו מהאסכולה מבקר פה בקרוב, אשמח לתשובה |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
 |
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 18:39:29
|
הנה נציג מה "אסכולה" הזאת ואני חושב שאם נבוא לשם מסה של קהל וניתן עידוד לבית שמש זה יכול לעזור להם במשחק וכפועל יוצא מזה לעזור לנו בעונה.
אתה לא חושב שאם מגיע קהל ומעודד קבוצה מסוימת זה עוזר לאותה קבוצה? |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 18:59:24
|
לדעתי האינטרס שלנו הוא בכלל שהמשחק בבית שמש יסתיים בתיקו, ולא בנצחון של המקומיים. אבדן שתי נקודות של שגב שלום משמעותי כמעט כמו אובדן כל השלוש, אבל במקרה של תיקו אנחנו מרוויחים גם התרחקות סופית של בית שמש מהצמרת, אשר בודאי תפחית ממידת המוטיבציה שלהם במחזור הבא, בו הם מארחים את... הפועל קטמון. אז אני מבקש מאסכולת הנוסעים לבית שמש לעודד את התיקו!
|
 |
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 19:24:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
הנה נציג מה "אסכולה" הזאת ואני חושב שאם נבוא לשם מסה של קהל וניתן עידוד לבית שמש זה יכול לעזור להם במשחק וכפועל יוצא מזה לעזור לנו בעונה.
אתה לא חושב שאם מגיע קהל ומעודד קבוצה מסוימת זה עוזר לאותה קבוצה?
לא בהכרח בטח לא במקרה כזה אבל... הלוואי וזה יצליח לכם! |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
 |
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 19:35:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
אתה לא חושב שאם מגיע קהל ומעודד קבוצה מסוימת זה עוזר לאותה קבוצה?
לא בהכרח בטח לא במקרה כזה אבל... הלוואי וזה יצליח לכם!
אה? אז בשביל אנחנו מעודדים תקבוצה אם זה לא עוזר לה? בוא פשוט נשב ונסתכל על המשחקים שלה.
לא מצליח להבין ת'גישה הזאת, קהל לא עוזר לקבוצה?! |
 |
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 20:12:13
|
תירגע תירגע מר הר-שחור. אני לגמרי לא טוען כי עידוד של אוהדים לא תורם לקבוצה שלהם, למוטיבציה של השחקנים וליכולת. להיפך. אם כי אני באמת לא חושב שאוהדים של קבוצה אדומה, נגיד, שבאים לעודד קבוצה כחולה, נגיד, נגד קבוצה ירוקה, נגיד, זה אקט שמביא לאותה תועלת. אני אף חושש שזה יכול להביא לתועלת הפוכה, בין אם כהשפעה על הקבוצה הירוקה או בשל שנאה או איבה שרוחשות לקבוצה האדומה כל הקבוצות בסביבה שלה, כולל זו הכחולה. מקווה שהסברתי ת'כיוון מחשבה הכללי. אני לא טוען שזו בהכרח התיאוריה הצודקת, סתם מעלה ספקות באשר לזו שלכם. בכל מקרה, שוב, הלוואי שתשיגו שם את מבוקשנו. אני בדיוק אכין דברים באצטדיון האוניברסיטה. |
 |
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 20:22:43
|
אוקיי, זה כבר נשמע הרבה יותר טוב פשוט מהתגובה הקודמת שלך זה היה נראה כאילו אתה בגישה של "עידוד לא עוזר לקבוצה", מה שאתה אומר פה יותר הגיוני.
בקיצור נסגור את הוויכוח הזה ונסכם את שמי שרוצה יסע לעודד בבית שמש, מי שרוצה שיכין דברים בגבעת רם, בסוף שני הדברים משרתים את אותה מטרה.
יאללה הפועל ובית שמש (הייתי חייב). |
 |
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 20:26:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco
תירגע תירגע מר הר-שחור. אני לגמרי לא טוען כי עידוד של אוהדים לא תורם לקבוצה שלהם, למוטיבציה של השחקנים וליכולת. להיפך. אם כי אני באמת לא חושב שאוהדים של קבוצה אדומה, נגיד, שבאים לעודד קבוצה כחולה, נגיד, נגד קבוצה ירוקה, נגיד, זה אקט שמביא לאותה תועלת. אני אף חושש שזה יכול להביא לתועלת הפוכה, בין אם כהשפעה על הקבוצה הירוקה או בשל שנאה או איבה שרוחשות לקבוצה האדומה כל הקבוצות בסביבה שלה, כולל זו הכחולה. מקווה שהסברתי ת'כיוון מחשבה הכללי. אני לא טוען שזו בהכרח התיאוריה הצודקת, סתם מעלה ספקות באשר לזו שלכם. בכל מקרה, שוב, הלוואי שתשיגו שם את מבוקשנו. אני בדיוק אכין דברים באצטדיון האוניברסיטה.
אתה יודע ויקטור שאין סוף לתיאוריות האלו.בשנה בראשונה בליגה א' כשתהינו מדוע בת ים מביסה לקראת סוף העונה קבוצות ,ואותם קבוצות באות שבוע אח"כ ומתישות אותנו במלחמה אדירה ,הגה בן דודו של המשורר הפורטוגזי תיאוריה מרתקת-כאשר קבוצה מסוימת משחקת מול בת-ים לעיני 20 צופים אין אווירת כדורגל ואותה קבוצה חסרת מוטיבציה.ואילו מולנו לעיני אלפי צופים הם נותנים את משחק חייהם.המסקנה מהתיאוריה הזו הייתה שאוהד קטמון אמיתי אם רוצה בהצלחתה .....אמור להישאר בבית 
בתכלס צריך לנצח את חורה ואם בית שמש תעזור לנו(עם או בלי תמיכת קטמוניסטים) מה טוב. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
מקומונים- סופ"ש אמיר גולה ייעדר עקב צהובים  |
|