פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סאדר.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סאדר.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם סאדר. נושא הבא
עמוד: מתוך 7

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  08:59:25  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאחר כמה ימים, עם ראש צלול קצת יותר, ולאחר שמפלס הכעס ירד, חזרתי אתמול מאוחר בלילה לקרוא מה שנכתב, ומה שנאמר מכל הצדדים על הירידה שלנו לליגה א. כמובן שעניין אותי מצבנו, כי בסך הכל אנו נמצאים בתקופה קשה מאד, והטלטלה היא רצינית, ויש לנו הרבה בעיות לפנינו. אבל לאט לטא התחלתי להתעניין דווקא באוהדי סאד"ר.
שמתם לב לכמות הכניסות לפורום שלנו? לאובססיביות בה הם מנסים "להוכיח" שהפועל קטמון היא תופעה חולפת, לצורך הנפשי להראות לנו שאנו מובלים על ידי אנשים בעלי אינטרסים. יש משהו פולחני בטקס הזה, אמונה שאם רק הם ימצאו את המילים הנכונות, אנו נשתכנע ונפרק את העמותה. צורך נואש כמעט לגלות לנו משהו נסתר.
למען האמת הבנתי לפתע כמה מצבם עצוב. כי ללא "שיחות איחוד", ללא "קטמון זונה" לא נותר להם הרבה, לא כאוהדים, ולא כקבוצה. כשלון האיחוד, והידיעה שמאמץ דומה כבר לא יהיה -על עוד סאסי שם-- משאיר אותם ככלי ריק מתוכן. סאסי לא צריך אותם יותר, ולדעתי הוא מצידו ינסה לסגור עסקה על קרית היובל כבר בקרוב. דם חדש כבר לא יזרום ליציע שלהם, וברקע המצב הכלכלי של הקבוצה, והחשש שהיא תעלם להם יום אחד. מדובר בכמה מאות איש, 300 לכל היותר, אשר זו הווייתם, של קהל שהפך בין ללילה ללא רלבנטי, כמעט זניח, ואולי זה מסביר את הנואשות, ואת הכעס של חלקם.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-29/05/2014 10:26:09

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  09:15:48  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

לאחר כמה ימים, עם ראש צלול קצת יותר, ולאחר שמפלס הכעס ירד, חזרתי אתמול מאוחר בלילה לקרוא מה שנכתב, ומה שנאמר מכל הצדדים על הירידה שלנו לליגה א. כמובן שעניין אותי מצבנו, כי בסך הכל אנו נמצאים בתקופה קשה מאד, והטלטלה היא רצינית, ויש לנו הרבה בעיות לפנינו. אבל לאט לטא התחלתי להתעניין דווקא באוהדי סאד"ר.
שמתם לב לכמות הכניסות לפורום שלנו? לאובססיביות בה הם מנסים "להוכיח" שהפועל קטמון היא תופעה חולפת, לצורך הנפשי להראות לנו שאנו מובלים על ידי אנשים בעלי אינטרסים. יש משהו פולחני בטקס הזה, אמונה שאם רק הם ימצאו את המילים הנכונות, אנו נשתכנע ונפרק את העמותה. צורך נואש כמעט לגלות לנו משהו נסתר.
למען האמת הבנתי לפתע כמה מצבם עצוב. כי ללא "שיחות איחוד", ללא "קטמון זונה" לא נותר להם הרבה, לא כאוהדים, ולא כקבוצה. כשלון האיחוד, והידיעה שמאמץ דומה כבר לא יהיה -על עוד סאסי שם-- משאיר אותם ככלי ריק מתוכן. סאסי לא צריך אותם יותר, והוא מצידו ינסה לסגור עסקה על קרית היובל כבר בקרוב. דם חדש כבר לא יזרום ליציע שלהם, וברקע המצב הכלכלי של הקבוצה, והחשש שהיא תעלם להם יום אחד. מדובר בכמה מאות איש, 300 לכל היותר, אשר זו הווייתם, של קהל שהפך בין ללילה ללא רלבנטי, כמעט זניח, ואולי זה מסביר את הנואשות, ואת הכעס של חלקם.

פוסט מתנשא, מכוער, ומעל לכל - מיותר.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  09:34:21  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איכס, גועל נפש.
אולי נתרכז בבעיות שלנו (וברוך השם, יצרנו לעצמנו יותר מדי כאלה) ואז נוכל לבוא ולקבוע בהתנשאות כמה אנחנו טובים וצודקים וכמה להם אין כלום?

בינתיים אנחנו אלה שבליגה א', בלי מגרשים, בלי מחלקת נוער, ועם גרעון גדול, אז חלאס.
עבור לתחילת הדף

ali ali מנותק

35 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  09:50:16  הצג פרופיל שלח ל- ali הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבי
את דעתך על האיחוד אנחנו יודעים. גם כשהאיחוד היה ורוד ביותר לא היית מחסדיו. אני אגיד לך מה יש לאוהדי הפועל ירושלים: יש להם את הקבוצה הדפוקה שלהם שהם אוהדים 40 שנה ונמצאת כבר שנים רבות בצרות. יש להם מול העיינים מודל מדהים ומפתה של מה זה היה יכול להיות והם מזילים ריר בקנאה לו רק זה היה בקבוצה שלהם. הם מחכים שהמודל המדהים הזה יעיף את הנוכל שהרס להם את הקבוצה ויחזיר להם את חדוות החיים. לא כולם יכולים להחליף קבוצה בחיים ולא כולם חושבים שקבוצה זה המקום ששם נמצאים האוהדים. אשראי מי שחושב כך. יש כאלו שתקועים עם אותה אישה כל החיים לטוב ולרע ויש אנשים שתקועים עם אותה קבוצה, סתם כי הם לא יכולים להחליף. ברור שיש ערסים במקורית שלא אוהבים את קטמון, אבל יש גם כאלו שמחכים שתבואו ותצילו אותם. ולא, הם לא יעברו לקטמון.
עבור לתחילת הדף

עד המוות הפועל עד המוות הפועל מנותק

38 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  10:15:39  הצג פרופיל שלח ל- עד המוות הפועל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

למען האמת הבנתי לפתע כמה מצבם עצוב. כי ללא "שיחות איחוד", ללא "קטמון זונה" לא נותר להם הרבה, לא כאוהדים, ולא כקבוצה. כשלון האיחוד, והידיעה שמאמץ דומה כבר לא יהיה -על עוד סאסי שם-- משאיר אותם ככלי ריק מתוכן. סאסי לא צריך אותם יותר, והוא מצידו ינסה לסגור עסקה על קרית היובל כבר בקרוב. דם חדש כבר לא יזרום ליציע שלהם, וברקע המצב הכלכלי של הקבוצה, והחשש שהיא תעלם להם יום אחד. מדובר בכמה מאות איש, 300 לכל היותר, אשר זו הווייתם, של קהל שהפך בין ללילה ללא רלבנטי, כמעט זניח, ואולי זה מסביר את הנואשות, ואת הכעס של חלקם.

בוא נשים את הקלפים על השולחן, מה אני רוצה לעזאזל, ואתה עוזר לי בזה מעט.
כואב לי שהאוהדים עזבו, חלקכם כבר נטוע בקטמון חזק ואיך אמרת? לא יהיה איחוד עד שסאסי יעזוב,
זאת אומרת אחרי מה שעברנו עד פירוק של הפועל.
אבל יש פה אוהדי הפועל שליבם עדיין חצוי, שהמצב לא נוח להם, ולהם אני אומר, תפתחו את העיניים, איחוד לא יהיה, קטמון היא לא הפועל, מה אתם עושים שם? מצילים את הפועל? לא נראה לי.
תחזרו הביתה
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  10:51:25  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"עד המוות הפועל", נדמה לי שזה ניסיון השכנוע הכי מעאפן שראיתי מעודי. מה בדיוק אתה מציע כאן? לחזור לממן את השטויות של סאסי עד שיאשרו לו תב"ע והוא ישטח את קרית יובל?

בסדר, לא עברת לקטמון. אני לא מנסה להבין את זה, זו פשוט עובדה. אבל בחייאת - תנסה להיות הגון והגיוני ולחשוב למה שמישהו ינטוש את קטמון ויחזור 7 שנים אחורה בזמן? בעבור מה?
עבור לתחילת הדף

עד המוות הפועל עד המוות הפועל מנותק

38 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  11:05:58  הצג פרופיל שלח ל- עד המוות הפועל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פולדש

"עד המוות הפועל", נדמה לי שזה ניסיון השכנוע הכי מעאפן שראיתי מעודי. מה בדיוק אתה מציע כאן? לחזור לממן את השטויות של סאסי עד שיאשרו לו תב"ע והוא ישטח את קרית יובל?

בסדר, לא עברת לקטמון. אני לא מנסה להבין את זה, זו פשוט עובדה. אבל בחייאת - תנסה להיות הגון והגיוני ולחשוב למה שמישהו ינטוש את קטמון ויחזור 7 שנים אחורה בזמן? בעבור מה?

לחזור להיות אוהד הפועל וזהו.
אין תמורה ולא מציע כלום, הכי פשוט שיש.
עבור לתחילת הדף

סינגל מאלט סינגל מאלט מנותק

91 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  11:26:44  הצג פרופיל שלח ל- סינגל מאלט הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הייתי שם...
לא רוצה לחזור!

אישה מוכה - מחליפה בעל!
עבור לתחילת הדף

יאני יאני מנותק

22 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  12:25:31  הצג פרופיל שלח ל- יאני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עד המוות הפועל שלום!אתמול הרמתי טלפון למרכוס ושאלתי אותו למה הוא ממשיך לנהל דיאלוג איתכם והוא ענה את שענה והנה אני מגיב ובפעם יחידה ויתכן ואזכה שוב לתואר טרחן וזה בסדר, אבל רציתי לאמר לך וליתר ההגיגנים באתרי סאדר כי חזרתם ושכנעתם אותי סופית היכן מקומי והיכן אני רוצה שבני יהיה, קטמון ורק קטמון! לכן השנה ארכוש בגאווה את הזכות להיות חבר בעמותה ולא רק אוהד.באותה הזדמנות מסור ברכותי לחגכם כפי שהתבטאתם ותודתי למשפחת סאסי לדורותיה למועלם לעדה לסיגאוי לביטון לאיציק כהן לאפרים לקריספיןוליתר החברים על העבודה המצויינת ובהצלחה מכל הלב כי סנטימנטים תמיד יהיו אבל לסאדר לא אשוב ! כפי ששמת לב איני מדבר בשם הרבים אלא רק בשמי ואם מי מהאוהדים אכן מתלבט ולפתע אבדה לו דרכו מוצעים לו חומרי קריאה משובחים באתרים בהם החברים הנ"ל נותנים דרור ללשונם ולא באופן המכובס והשקוף בה אתה מתבטא כאשר אתה מתארח פה.
עבור לתחילת הדף

ali ali מנותק

35 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  12:34:38  הצג פרופיל שלח ל- ali הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאני
יש בקרב אוהדי הפועל כדורסל ביתרים רבים אבל זה לא מונע ממני לאהוד את הקבוצה. זו גם הסיבה שאני בעד שביתר כדורסל תצליח ותנקה לנו את הייציעים. ובהחלט יש בקרב אוהדי הפועל כדורגל אוהדים שלא כיף לי להיות בחברתם. אבל זו הקבוצה שלנו. אפשר לסלק את סאסי אבל צריך להתגייס לכך כשזו המטרה העליונה ולא לתת לרגשות להפריע בכך.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  12:40:31  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין פה עניין של התנשאות. חלק גדול מאוהדי המקורית הפכו את השנאה לקטמון לדבר המרכזי. כמות האנרגיה שהם משקיעים בנו היא מגוכחת ומעידה על הבעייתיות באהדה לקבוצה שכבר שנים מנוהלת בצורה זדונית כנגד אוהדיה.
לא נשארו לי חברים שם. כולם עברו לקטמון. אבל אני יודע שיש שם גם אוהדים ראויים שהשינאה לא עיוורה את עיניהם. כאלה שמתנגדים לאלימות שחווינו, שלא לובשים לבן והולכים לעודד את טבריה, או כותבים מכתבים פתטיים להתאחדות בנסיון לפגוע בקטמון.
אבל אני לא מכיר אוהד אחד שחווה את איימי סאסיונה ואחריהם את 7 השנים האחרונות בקטמון, ויעלה אפילו על דעתו לחזור לזוועה ההיא. אולי יש כאלה, אבל אני לא מכיר.
זה שאנחנו עומדים בפני אתגרים קשים תוך לימוד משגיאות העבר, לא פוסל התייחסות כלפי אלה שהפכו את השינאה אלינו למרכז חייהם ובאים לכאן לרקוד לנו על הדם. התגובות שלהם כבר מזמן לא מרגיזות. הן בעיקר מעוררות רחמים.
עבור לתחילת הדף

יאני יאני מנותק

22 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  12:52:41  הצג פרופיל שלח ל- יאני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ali

יאני
יש בקרב אוהדי הפועל כדורסל ביתרים רבים אבל זה לא מונע ממני לאהוד את הקבוצה. זו גם הסיבה שאני בעד שביתר כדורסל תצליח ותנקה לנו את הייציעים. ובהחלט יש בקרב אוהדי הפועל כדורגל אוהדים שלא כיף לי להיות בחברתם. אבל זו הקבוצה שלנו. אפשר לסלק את סאסי אבל צריך להתגייס לכך כשזו המטרה העליונה ולא לתת לרגשות להפריע בכך.

חבר יקר סופו של יום מדובר בהכרעות ובבחירות אישיות . המטרה,הבחירה והחלום שלך הם לגיטימים אבל שונים משלי ואני מניח שזה גם בסדר מבחינתך אבל המערכת הרגעית שנוצרה באמצעות דיאלוג זה נעדרת המחלה חשוכת המרפא הנקראת שנאה דבר העולה מכל תו ותג והתבטאות של אותם סאדרניקים וממנה ספק בעיני אם בכוחך לרפאם ממנה.
עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  12:58:04  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

איכס, גועל נפש.
אולי נתרכז בבעיות שלנו (וברוך השם, יצרנו לעצמנו יותר מדי כאלה) ואז נוכל לבוא ולקבוע בהתנשאות כמה אנחנו טובים וצודקים וכמה להם אין כלום?

בינתיים אנחנו אלה שבליגה א', בלי מגרשים, בלי מחלקת נוער, ועם גרעון גדול, אז חלאס.

אם נכונה העובדה שאנחנו בגרעון גדול אז טוב שירדנו
אנחנו לא קבוצה שחייבת מיליונים ולכן יכולה להרשות לעצמה גירעונות
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  14:30:55  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פולדש

לחזור להיות אוהד הפועל וזהו.
אין תמורה ולא מציע כלום, הכי פשוט שיש.

עד המוות הפועל.

עזוב אותנו בשקט. עשית את הבחירה שלך ואנו את שלנו.
לא הצלחת לשכנע אותנו כי לדעתנו אין לאן לחזור.

אנו מרוצים במקום בו אנו נמצאים ואם אתה גם מרוצה שם, אז אני מאחל לך עוד הרבה שנים להיות עם סאסי... כל אחד והבחירות שלו...
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  14:37:08  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

אין פה עניין של התנשאות. חלק גדול מאוהדי המקורית הפכו את השנאה לקטמון לדבר המרכזי. כמות האנרגיה שהם משקיעים בנו היא מגוכחת ומעידה על הבעייתיות באהדה לקבוצה שכבר שנים מנוהלת בצורה זדונית כנגד אוהדיה.
לא נשארו לי חברים שם. כולם עברו לקטמון. אבל אני יודע שיש שם גם אוהדים ראויים שהשינאה לא עיוורה את עיניהם. כאלה שמתנגדים לאלימות שחווינו, שלא לובשים לבן והולכים לעודד את טבריה, או כותבים מכתבים פתטיים להתאחדות בנסיון לפגוע בקטמון.
אבל אני לא מכיר אוהד אחד שחווה את איימי סאסיונה ואחריהם את 7 השנים האחרונות בקטמון, ויעלה אפילו על דעתו לחזור לזוועה ההיא. אולי יש כאלה, אבל אני לא מכיר.
זה שאנחנו עומדים בפני אתגרים קשים תוך לימוד משגיאות העבר, לא פוסל התייחסות כלפי אלה שהפכו את השינאה אלינו למרכז חייהם ובאים לכאן לרקוד לנו על הדם. התגובות שלהם כבר מזמן לא מרגיזות. הן בעיקר מעוררות רחמים.

+1926
עבור לתחילת הדף

ali ali מנותק

35 הודעות

נשלח - 29/05/2014 :  14:48:55  הצג פרופיל שלח ל- ali הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

אני לא מכיר אוהד אחד שחווה את איימי סאסיונה ואחריהם את 7 השנים האחרונות בקטמון, ויעלה אפילו על דעתו לחזור לזוועה ההיא. אולי יש כאלה, אבל אני לא מכיר.

דווקא יש כמה. קלי למשל ויש עוד. זה לא שהם עברו למשהו יותר טוב. הם הבינו שההבטחה שקטמון קמה כדיי לסלק את סאסי מהפועל לא תממומש כי קטמון הפכה מאמצעי למטרה. עכשיו הם בתוך הפועל נלחמים לאותה מטרה. אין להם הרבה סיכוי והיה יכול להיות יותר קל מקטמון, אבל לצערנו זה לא קורה ונוצרה דינמקה אחרת לגמרי.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם סאדר. נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07