משתמש |
מכתב לשחקנים  |
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 30/05/2014 : 13:51:03
|
לא אמורים ללמד אותם לקרוא לפני שכותבים להם מכתבים ? מזל שיש את שי אהרון ודן רומן שיקריאו להם  |
 |
|
עודד694
7 הודעות |
נשלח - 30/05/2014 : 14:32:21
|
ההודעה האחרונה מגעילה, גם אם זו לא הייתה הכוונה המקורית
אשמח אם הכותב או מישהו אחר ימחקו אותה. |
 |
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 30/05/2014 : 14:39:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
הנה ההוכחה שלשחקנים לא איכפת.עוד לא גמרנו שבעה וכבר רז שטיין במכתב פרידה ועידן שמש כנראה סגור בקרית גת.מי יודע כמה זמן השחקנים סגורים בקבוצות אחרות בעוד אנחנו צריכים אותם במאבק הירידה.על מה יש לעידן ורז להילחם אם הם סגורים כבר בקבוצות אחרות?אין לי אמון באף אחד מהשחקנים מלבד שי ועמית שמש.
+1
בקשר לרז שטיין, הלוואי ונצליח לייצר קשר מקצועי הדוק עם קבוצה שיש לה מחלקת נוער רצינית שתשלח שחקני בית להשתפשף אצלנו בבוגרים.
אם בינואר במקום להביא רכש כושל היינו מקבלים שניים שלושה שחקנים רציניים שלא קיבלו הזדמנות בקבוצה שלהם (ע"ע השחקנים שהגיעו לסאדר ממ.ס. אשדוד), סיכוי טוב שהיינו היום במקום אחר לגמרי.
לגבי עידן שמש, שיהיה לו בהצלחה אם הוא עוזב. לטעמי השנה עשה כמה צעדים אחורה והפגין יכולת מאוד חלשה, בכושר הנוכחי שלו הוא בקושי מתאים לתחתית הלאומית, חייב לעבוד על הריכוז וההמשכיות. |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 30/05/2014 : 14:58:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עודד694
ההודעה האחרונה מגעילה, גם אם זו לא הייתה הכוונה המקורית
אשמח אם הכותב או מישהו אחר ימחקו אותה.
צודק לחלוטין, מגעיל. |
I am City till I cry |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 30/05/2014 : 19:34:31
|
הנה ההוכחה שלשחקנים לא איכפת.עוד לא גמרנו שבעה וכבר רז שטיין במכתב פרידה ועידן שמש כנראה סגור בקרית גת.מי יודע כמה זמן השחקנים סגורים בקבוצות אחרות בעוד אנחנו צריכים אותם במאבק הירידה.על מה יש לעידן ורז להילחם אם הם סגורים כבר בקבוצות אחרות?אין לי אמון באף אחד מהשחקנים מלבד שי ועמית שמש.
הבן אדם כתב לך מכתב פרידה וגם זה לא טוב לך.. |
I am City till I cry |
 |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 30/05/2014 : 20:53:25
|
חבל שהשחקנים שלנו לא נותנים רבע ממה שהקהל נתן |
avanti livorno
|
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 30/05/2014 : 20:57:32
|
אני לא מדבר על פרידה.אני מדבר על העיתוי.אדם שיודע שהוא עוזב מקום עבודה,כל כולו במציאת מקום עבודה חדש. וכדורגל רואים מיד אם השחקן במגרש או כבר במקום אחר.מאיפה הם יודעים שהם עוזבים אם אין להם אופציה אחרת ודאית? אולי מי שירד עם הקבוצה ליגה רוצה גם להעלות אותה בחזרה.אתם יודעים מי בורח מספינה טובעת. אינני תמים, אבל תרשו לי לא להסכים עם התנהלות כזו. |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 30/05/2014 : 21:01:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
חבל שהשחקנים שלנו לא נותנים רבע ממה שהקהל נתן
השחקנים נתנו את מה שהם יכלו. תתפלא אבל גם שחקני כדורגל רוצים לנצח, להתקדם בקריירה, להרוויח יותר. לפעמים לא הולך. לא קרה לך פעם שרצית ולא הלך לך? לא קרה לך שהתכוננת למשהו וברגע האמת פישלת? יש שחקן שרוצה לאכזב את הקהל שלו, את עצמו, את הקבוצה, את המנהלים שלו? |
I am City till I cry |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 30/05/2014 : 21:46:30
|
רז הודיע מראש שימשיך איתנו שנה הבאה אם נשאר ליגה. היה ברור שלא ירד לליגה א'. חבל להאשים סתם...
|
 |
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 09:22:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמונה
אל תהיו ילדים - מכרו אותנו big time
|
avanti livorno
|
 |
|
Dor
29 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 09:50:32
|
כן כן הודיע מראש הצחקת אותי |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 10:47:25
|
עם כל הכבוד לרז, יש לו חוזה בקבוצה שמחליטה אם הגיוני להשאיל אותו לקבוצה בליגה א', או שעדיף למצוא מועדון בלאומית או בליגת העל (מי אמר נתניה?) שיעניק לו אפשרות להתפתח. |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 10:56:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Dor
כן כן הודיע מראש הצחקת אותי
אכן הודיע |
 |
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 13:54:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
אכן הודיע
לא רק הודיע, אלא גם כתב יפה אל האוהדים ( דבר לא רגיל ולא מובן מאליו) לאחר הירידה. רק תמים עיוור וטיפש יחשוב ששחקן בגילו וברמתו שחתום בכלל במכבי חיפה ויכול לככב ברמות הגבוהות יירד איתנו לליגה א'. מילא אם הוא היה מעל גיל 30...
יותר מזה, בהינתן ותהיה הזדמנות מתאימה ונוחה אלך לעודד את רז (אלא אם ישחק בביטר חלילה) באופן אישי, ממש כמו שיש חברים כאן שהלכו לעודד את אדלשטיין וליאור זאדה במשחק העלייה של קריית גת. |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 31/05/2014 : 20:24:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
אכן הודיע
לא רק הודיע, אלא גם כתב יפה אל האוהדים ( דבר לא רגיל ולא מובן מאליו) לאחר הירידה. רק תמים עיוור וטיפש יחשוב ששחקן בגילו וברמתו שחתום בכלל במכבי חיפה ויכול לככב ברמות הגבוהות יירד איתנו לליגה א'. מילא אם הוא היה מעל גיל 30...
יותר מזה, בהינתן ותהיה הזדמנות מתאימה ונוחה אלך לעודד את רז (אלא אם ישחק בביטר חלילה) באופן אישי, ממש כמו שיש חברים כאן שהלכו לעודד את אדלשטיין וליאור זאדה במשחק העלייה של קריית גת.
באמת שיהיה לרז רק בריאות והצלחה אבל אני דיי משועשע לנוכח האמירות המופרזות והמפריזות נוכח יכולתו,הוא שחקן שיכל בקלות להתגלח על קטמון גם בליגה א' כי מה שאני ראיתי זה בחור צעיר ,מהיר ,מוכשר אבל רחוק מלהיות בשל ,בעל אינטליגנציית משחק לוקה בחסר ומחמיצן לא קטן (ההחמצה בוינטר הייתה מהמדהימות שראיתי) ,אז כן קצת ענווה וקצת סבלנות לא יזיקו לבחור הוא עדיין רחוק שנה-שנים עד לממוש הפוטנציאל שלו. |
 |
|
מכתב לשחקנים  |
|