משתמש |
מכתב לשחקנים  |
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 27/05/2014 : 22:56:04
|
אני מקוה שמישהו מהשחקנים יקרא את מה שיש לי לומר. אני חבר עמותה מהיום הראשון של קטמון.אינני גר בעיר ואינני מכיר את שגרת הקבוצה ובוודאי אינני מכיר איש מהשחקנים באופן אישי. אתם השחקנים-אתם המוציאים לפועל של כל מטרות המועדון.אתם אחראים להצלחתו או לכשלונו.אני כאוהד יכול לנסוע אחריכם, לעודד אתכם, ולחזק אתכם. מה שחויתי בחודש האחרון, גורם לי לאבד אמון בשחקנים. היו לפני כן משחקים שהפסדנו אבל ההרגשה הייתה אחרת.מהמשחק נגד ראשל"צ, אני רואה שאתם לא מחוייבים למועדון, לא מתאמצים מספיק ולא אכפת לכם ממני. יש תקופות רעות בספורט.את זה גם אני מבין,ועדיין לא ראיתי מלחמה על כל כדור, לא ראיתי עזרה של אחד לשני.לא ראיתי מה שאני מצפה מכדורגלן.אם הייתי משוחח עם מי מכם, הייתי שואל אותו: תגיד, עשית הכל בשביל הקבוצה,נתת את כל כולך כדי לנצח.כי מהצד זה נראה רע מאוד. איך יכול להיות שכל המשחק שלך כל כך לא תכליתי, סתמי, חסר הבנה בסיסית.איך יכול להיות שקבוצת אנשים שנקראת קבוצת כדורגל חוטפת 60 שערים בעונה? איך יכול להיות שבלם לא עולה בכדור קרן לנסות להבקיע?אני רואה קבוצות במחצית התקציב נלחמות במגרש על כל כדור ובכשרון מינימלי מצליחות לעקוץ אותנו.4 שלישיות חטפנו בבית בארבעה משחקים.אמשיך ללוות את הקבוצה, ובכל זאת משהו באמון שיש לי בכם נשבר.צר לי בשבילי ובשביל עוד כמה אלפי אוהדים.
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 10:34:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
אני מקוה שמישהו מהשחקנים יקרא את מה שיש לי לומר. אני חבר עמותה מהיום הראשון של קטמון.אינני גר בעיר ואינני מכיר את שגרת הקבוצה ובוודאי אינני מכיר איש מהשחקנים באופן אישי. אתם השחקנים-אתם המוציאים לפועל של כל מטרות המועדון.אתם אחראים להצלחתו או לכשלונו.אני כאוהד יכול לנסוע אחריכם, לעודד אתכם, ולחזק אתכם. מה שחויתי בחודש האחרון, גורם לי לאבד אמון בשחקנים. היו לפני כן משחקים שהפסדנו אבל ההרגשה הייתה אחרת.מהמשחק נגד ראשל"צ, אני רואה שאתם לא מחוייבים למועדון, לא מתאמצים מספיק ולא אכפת לכם ממני. יש תקופות רעות בספורט.את זה גם אני מבין,ועדיין לא ראיתי מלחמה על כל כדור, לא ראיתי עזרה של אחד לשני.לא ראיתי מה שאני מצפה מכדורגלן.אם הייתי משוחח עם מי מכם, הייתי שואל אותו: תגיד, עשית הכל בשביל הקבוצה,נתת את כל כולך כדי לנצח.כי מהצד זה נראה רע מאוד. איך יכול להיות שכל המשחק שלך כל כך לא תכליתי, סתמי, חסר הבנה בסיסית.איך יכול להיות שקבוצת אנשים שנקראת קבוצת כדורגל חוטפת 60 שערים בעונה? איך יכול להיות שבלם לא עולה בכדור קרן לנסות להבקיע?אני רואה קבוצות במחצית התקציב נלחמות במגרש על כל כדור ובכשרון מינימלי מצליחות לעקוץ אותנו.4 שלישיות חטפנו בבית בארבעה משחקים.אמשיך ללוות את הקבוצה, ובכל זאת משהו באמון שיש לי בכם נשבר.צר לי בשבילי ובשביל עוד כמה אלפי אוהדים.
+1 |
 |
|
שוקו-נומדר
44 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 11:40:06
|
מצטרף לבחור שפתח את האשכול ומוסיף, לדעתי רוב השחקנים מכרו את הקבוצה, אם לא בכסף אז בחוסר אכפתיות, הירידה לליגה א היתה רשומה בגדול על הקיר לפני חודשיים. מי שלא ראה עיוור, חוסר אכפתיות חוסר רצון. הייתי מעדיף לעלות עם הנוער , כי להם לפחות היה אכפת. להפסיד לקבוצה מליגה א פעמיים ....בדיחה. אני מציע לראשי הקבוצה לעצור רגע לפני שאתם רצים להחתים מאמן. שרצקי, נכשלת במינוי מאמן, תמתין אל תרוץ , יש צורך בניקוי אורוות, יש שחקנים שאינם אמינים. שחררו את רובם , עם אנשים כאלה אני בחיים לא הייתי יוצא להלחם. |
 |
|
פטיש ומגל אדום
22 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 11:50:12
|
מסכים עם כל מה שנכתב מעליי. בואו לא נשכח שגם בשנתיים האחרונות הגיעה ירידה תמוהה עד כדי לא כשרה ביכולת שלנו. במזל זה נגמר שנה שעברה בעלייה על הפרש שערים. ניקוי אורוות. זה הפתרון. עם כל הצער, יש סיכוי לא רע ששחקנים מוכרים אותנו כל שנה(!!!) וממשיכים עוד עונה.. |
 |
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 12:17:35
|
את המכתב המרגש הזה כנראה שהשחקנים לא יקראו, משום שגם ככה גורל הקבוצה שלנו לא מדגדג לרובם את האשך השמאלי. וצודקים החברים כאן שמבקשים להתחיל מחדש כמה שרק אפשר. לא לתת צ'אנס נוסף, לא לסלוח ולא למחול ולא להסביר לנו שיש מצוקה תקציבית. שיילכו הגיבורים המהוללים שלנו לשחק בליגה ב' וג' מול סלעים ועמודי חשמל במעלה אדומים ומבשרת ומודיעין, שלום ולא להתראות. אם הם מכרו אותנו בכסף אז הם לא ספורטאים, ואם הם מכרו אותנו בזה ששמו זין אז הם לא בני אדם.
וגם אנחנו האוהדים צריכים להפסיק להתגמש מוסרית, ולהודיע להנהלה שאצלנו לא משחקים ולא ישחקו לעולם סוחרי נשים, מהמרים, בריונים אלימים וכל חרא אחר. וכבר בעונת מבשרת השנייה נפלנו בזה, כשסיפרנו לעצמנו שחגי ממן שילם את חובו לחברה, בזמן שמתחת לאף שלנו ינאי דרעי היה יותר מוטרד מהחובות שלו למשפחת הפשע זגורי ממכבי ב"ש. אנחנו מספרים לעצמנו שאנחנו יותר טובים מאחרים? אז בבקשה, כאן המקום שלנו כבעלי הקבוצה להתחיל לתקן. |
 |
|
שמונה
36 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 12:27:09
|
אל תהיו ילדים - מכרו אותנו big time |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 12:56:47
|
נוער נוער נוער זה הפתרון רק שחקנים תוצרת בית שבע שנים חלפו מאז ההקמה הגיע הזמן שיהיה לנו נוער אפילו אם זה אומר שייקח שנים להגיע לרמות הגבוהות נוער נוער נוער |
נערך על ידי - לב אדום מקטמון ב-28/05/2014 12:57:17 |
 |
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 13:46:51
|
ההרגשה בהחלט לא נעימה. נעשו הרבה טעויות השנה, ומקווה שנתקן ונצא מחוזקים. חברים הכתובת הייתה על הקיר. לפני המשחק מול אחי נצרת אמרתי ורבים נוספים "אם לא ננצח,נרד ליגה". החולשה הייתה מערכתית ועקבית. חטא היוהרה צריך ללמד את מקבלי ההחלטות לקח. "שלום עקיבא,סמיר,אדלשטיין לא ברמה של ליגה לאומית" ככה אמרו לנו. שלושתם העלו את הקבוצות שלהם ליגה, ואנחנו ירדנו. צריך בהחלט לבנות תשתית המבוססת על שחקני נוער ובית. נתחזק, נתמודד עם האמת, ונבנה קבוצה לתפארת.
|
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 08:02:01
|
[quote]נשלח במקור על ידי nachumco
ההרגשה בהחלט לא נעימה. נעשו הרבה טעויות השנה, ומקווה שנתקן ונצא מחוזקים. חברים הכתובת הייתה על הקיר. לפני המשחק מול אחי נצרת אמרתי ורבים נוספים "אם לא ננצח,נרד ליגה". החולשה הייתה מערכתית ועקבית. חטא היוהרה צריך ללמד את מקבלי ההחלטות לקח. "שלום עקיבא,סמיר,אדלשטיין לא ברמה של ליגה לאומית" ככה אמרו לנו. שלושתם העלו את הקבוצות שלהם ליגה, ואנחנו ירדנו. צריך בהחלט לבנות תשתית המבוססת על שחקני נוער ובית. נתחזק, נתמודד עם האמת, ונבנה קבוצה לתפארת.
+1
|
 |
|
mstl
43 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 10:41:52
|
ענף הכדורגל עמוס באנשים מפוקפקים (בניגוד לענף הכדורסל).
אנשים מפוקפקים "עשו סיבוב" על קטמון(יו"ר, הנהלה, מאמן, ע.מאמן, שחקנים, אוהדים ועוד).
חברים, די לנאיביות.... |
 |
|
oms
32 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 21:11:47
|
זה שילוב של חוסר אכפתיות עם מכירת משחקים. יש למישהו ספק שההימור במשחק נגד אום אל פחם (שחטפה 10 שערים מכל קבוצה) היה שעד המחצית קטמון לא תכניס גול. דרך אגב יכולנו לגמור את ההשארות באום אל פחם. זה התחיל כבר בעונה שעברה אבל שכחנו את זה כי עלינו ליגה. הקבוצה עשתה את המכסימום לא לעלות אבל במקרה עלינו. אני מבקש לא לקרוא לשחקנים שלנו שחקנים. אני קורא להם "אנשים שנמצאים על דשא". |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 21:15:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי oms
אני מבקש לא לקרוא לשחקנים שלנו שחקנים. אני קורא להם "אנשים שנמצאים על דשא".
מאוד אצילי מבחינתך לא לקרוא להם "חבורת בבונים שנמצאים על דשא". |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
oms
32 הודעות |
נשלח - 29/05/2014 : 21:16:37
|
אני חייב לענות לך ולהגיד שהם גרמו לי כמעט לא לאהוב יותר כדורגל |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 30/05/2014 : 13:29:14
|
הנה ההוכחה שלשחקנים לא איכפת.עוד לא גמרנו שבעה וכבר רז שטיין במכתב פרידה ועידן שמש כנראה סגור בקרית גת.מי יודע כמה זמן השחקנים סגורים בקבוצות אחרות בעוד אנחנו צריכים אותם במאבק הירידה.על מה יש לעידן ורז להילחם אם הם סגורים כבר בקבוצות אחרות?אין לי אמון באף אחד מהשחקנים מלבד שי ועמית שמש. |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 30/05/2014 : 13:44:29
|
הנה ההוכחה שלשחקנים לא איכפת.עוד לא גמרנו שבעה וכבר רז שטיין במכתב פרידה ועידן שמש כנראה סגור בקרית גת.מי יודע כמה זמן השחקנים סגורים בקבוצות אחרות בעוד אנחנו צריכים אותם במאבק הירידה.על מה יש לעידן ורז להילחם אם הם סגורים כבר בקבוצות אחרות?אין לי אמון באף אחד מהשחקנים מלבד שי ועמית שמש.
+1 |
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 30/05/2014 : 13:47:56
|
הנה ההוכחה שלשחקנים לא איכפת.עוד לא גמרנו שבעה וכבר רז שטיין במכתב פרידה ועידן שמש כנראה סגור בקרית גת.מי יודע כמה זמן השחקנים סגורים בקבוצות אחרות בעוד אנחנו צריכים אותם במאבק הירידה.על מה יש לעידן ורז להילחם אם הם סגורים כבר בקבוצות אחרות?אין לי אמון באף אחד מהשחקנים מלבד שי ועמית שמש.
אל תהיה תמים. מלכתחילה היה ברור שעידן שמש ראה בקטמון הזדמנות ומקפצה להגיע לרמות הגבוהות ביותר בליגה, וכנ"ל רז שטיין, בוגר מחלקת הנוער באימפריה כמו מכבי חיפה, שהגיע אלינו להשתפשף ולצבור ניסיון. אנחנו עדיין רחוקים שנות אור מהמקום שבו שחקנים יסמנו אותנו כיעד סופי ולא עוד תחנת ביניים בקריירה המקצועית שלהם. לצערנו, העונה הלכנו צעד אחורה במסע שלנו, אבל אסור לאבד את התקווה והשאיפה להתקדם לשם. כל זה מתחבר למסקנה שיש להתמקד בהקמת תשתית של שחקני בית כשרוניים ומחויבים לסמל ולקהילה ממנה באו. |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
מכתב לשחקנים  |
|