משתמש |
יורדים ליגה (5:1 לטבריה בסיכום) - אשכול המשחק  |
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 16:38:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דנונה
לסאסי ניתן הרבה יותר כבוד ממה שמגיע לו, להערכתי הוא כן רצה למכור בתנאים שלו שכללו השארת העמותה בידיו, ליפקין בעצת עורך דינו הסכים לכך ונאלץ לחזור בו מהסכמתו בשל התעקשות קטמון, שייתכן והיתה צודקת ויתכן שלא, זה מה שגרם לפיצוץ, כל השאר היה מוסכם
הדובר של אולמרט חובבן על ידך...ייתכן שכן ייתכן שלא ,כל השאר היה מוסכם...מכבסת מילים שלא הייתה מביישת את רני רהב. קטמון לא צד בעיניין ,אנחנו הסכמנו לאיחוד בתנאי שסאסי מסתלק וליפקין רוכש ממנו את הקבוצה (לא חלקי קבוצה ,לא שברירי עמותה ,לא רסיסי זכויות) ,את כולה כל כולה ,טבולה ראסה ולא סלט טאבולה שסאסי ניסה להאכיל אותנו. אין דבר כזה בתנאים שלו ,הוא מבקש מחיר אם הוא מקבל אותו הוא צריך לעוף קיבינמאט סוף פסוק. הדברור שלו (גם אם הוא בא ממקום טוב או אובייקטיבי) נשמע פאתטי. |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 16:38:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
דנונה ועד המוות יקרים, וכל האורחים האחרים גם כן.
כמו שירון אמר, התנאים היו ידועים לסאסי מיד אחרי שההסכם בין ליפקין לקטמון נחתם (שזה היה שבוע לפני ההצבעה הדרמתית). כלומר: ליפקין בא לקנות את העמותה מסאסי.
מה שזה אומר זה שסאסי שינה את התנאים אחרי שריקת הסיום, כשכבר אין זמן לבצע בדיקות ושינויים בחוזה שחייבים בדיקות על ידי כל עורכי הדין של כל הצדדים.
אם זה עדיין לא ברור לכם אז אני אגיד את זה בצורה מפורשת: סאסי דחה את העיסקה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים אבל בלי להגיד את זה בצורה מפורשת.
אני מבין שמבחינתכם, כל זמן שהוא "רק" מעקב וגורר רגליים עד מעבר לנקודת ה"אל חזור", האשמה לא יושבת אצלו. כלומר, רק אם הייתם שומעים אותו אומר במפורש "אני לא מסכים" הייתם מאשימים אותו. אבל כל זמן שאתם לא שומעים את זה מפורשות אז מבחינתכם קטמון אשמים.
אתם או תמימים או להוטים להאשים את קטמון ולנקות את סאסי.
תגובה חכמה וחשובה. ברור שסאסי לא יגיד "לא".. אבל יש הרבה דרכים להגיד "לא" בדרכים אחרות. הוא לא ממש רוצה למכור וזהו. |
I am City till I cry |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 17:04:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי elhananm
ציטוט:
אתה יודע שהוא היה מוכן ?
ירון יקירי: לא חבל על האנרגיות והעצבים? לא יודע אם יש לך אחות (לי יש שתיים). אני ממליץ לך עם המון הערכה וכבוד- הגיע הזמן (ודווקא בעיתוי הכואב הנוכחי) שאנחנו נפסיק להתפתל, להתנצל ולהתגונן על זה שאנחנו חיים ונושמים. אנחנו מחויבים לקהילה שלנו בלבד. זה הזמן להפנות את כל המשאבים הנפשיים פנימה, לעשות בדיקה עמוקה ואמיצה מהם העקרונות המרכזיים שעשויים לאחד ומהן המשמעויות האופרטיביות שלהן, לטווח הקצר, הבינוני והארוך. כל השאר יהיה מבחינת השחתת אנרגיות יקרות לריק. בהרבה כבוד.
כמה שאתה צודק !!! |
ירון |
 |
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 17:23:57
|
הכי צודק, לדבר אחד עם השני ירון? נו זה כבר באמת מרתיח. אם הייתי מודע לכמות האנרגיות והעצבים שדרושה לפעולה הזאת באמת לא הייתי טורח.
שיהיה בהצלחה |
 |
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 18:23:42
|
האגרסיביות של חלק מהמגיבים ממש לא מובנית לי, אני לא מגן על סאסי כלל וכלל, רק מציין את הידוע לי, במידה והייתי חושב שקטמון אשמים בפיצוץ לא הייתי מהסס לומר זאת גם למורת רוחם של חלק מהאוהדים. האמת היא מעט יותר מורכבת, ולא תמיד הכל שחור ולבן |
 |
|
iwillseeu
14 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 18:41:48
|
סתם לידיעתכם...
סאסי הסכים למסור את העמותה ללא תמורה. AS IS וליפקין ישלם את החובות שהוצפו. כלומר סאסי מוסר הכל ולא מקבל שקל, אבל לא אחראי לכלום. מלבד חובות שיצוצו מעל מה שהוסכם בין הצדדים.
ליפקין רצה רק את הזכויות של הקבוצה ושסאסי ייקח את הכסף וישלם את החובות ויפרק את העמותה.
סאסי הסכים לשתי האופציות, ובשני המקרים נחתמו טיוטות בין הצדדים.
שתי האופציות לא היו בהסכם של ליפקין מול קטמון ועל כך נפלה העסקה.
עורך הדין של קטמון טען שאין זמן לכנס את חברי העמותה להצבעה מחודשת לתיקון ההסכם... |
זה הולך להיות אכזרי... |
 |
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 18:51:57
|
אני עם קראנקו.אני לא עד כדי כך מעורב וגם לא עד כדי כך מבין את כל הפיתולים המשפטיים .אבל משמיעה אחרי הפיצוץ של עורך הדין של ליפקין ברדיו ,הבעיה היא ביכולת לחבר בין 2 הצדידים שלנו ושל סאסי בוין 2 ההסכמים הנפרדים, עד שהרימו ידיים. כאן בדיוק כמו הצד השני רוצים רק אמת אחת,פשטנית ולא מורכבת.הסיפור כנראה הרבה יותר מורכב ויש בו הרבה אשמים.ובסוף כולם משלמים מחיר |
 |
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 19:08:04
|
ההסכם של ליפקין לא הביא בחשבון שקטמון יכנסו בתור שותפים החל מהיום הראשון, אלא היה מבוסס על כך שליפקין יכסה בכספו ובעזרת תרומה מטננבים את סך כל החובות והוא עצמו יהיה אחראי באופן אישי על כל חוב עתידי, ברגע שקטמון נכנסו לתמונה וביקשו בתור שותפים להגן על עצמם מחובות עתידיים הסתבך הסיפור, לידיעתי בשום מקום בהסכם בין קטמון לליפקין לא הוזכרה קניית העמותה בתור תנאי, אלא הושם דגש על כך שליפקין אחראי על כל החובות |
 |
|
ali
35 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 19:52:36
|
איך אפשר לעשות הסכם משולש, זה לא עובד. אי אפשר שליפקין יחתום הסכם בין קטמון לליפקין ואז שליפקין יחתום עם סאסי הסכם , כל הסכם זה מו"מ ואי אפשר לעשות זאת נפרד. אני חשבתי שקטמון נתנו לליפקין הזדמנות לחתום על הסכם עם סאסי בהצבעה ושאם הוא חותם אז הם מצטרפים ולא שיש להם דיעה על כל סעיף. או שקטמון נותנים לליפקין לנהל מומ בשקט או שליפקין היה צריך לגלות ביצים של יען, לקנות מסאסי את הפועל ואז להתחיל במומ עם קטמון. העו"ד של ליפקין אמר שהדבר האחרון שליפקין רצה זה להתעסק עם העמותה של סאסי. הוא רצה את הפועל בלי העמותה של סאדר, אבל לקטמון היתה דיעה בנושא ואז הכל פוצץ. |
 |
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 20:02:22
|
להערכתי אתה צודק , יש רק לזכור שהכל השתנה ברגע שלארי טננבוים הסכים לתרום רק בתנאי שהאוהדים יקבלו חמישים אחוז, זה מה שטרף את הקלפים ברגע האחרון והכניס את העורך דין של קטמון לתמונה |
 |
|
עד המוות הפועל
38 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 20:29:20
|
דנונה ואלי כתבו כאן דברים מעניינים שמטילים על קטמון את האחריות לכך שאין איחוד. ובאמת שעד עכשיו לא ידעתי מי באמת אשם. מעניין מאוד.
|
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 20:40:53
|
טוב יש גבול לגניבת הדעת סאדרים יקרים. ראשית, מי שהעמיד את השתתפותנו בסיפור כתנאי לעסקה כולה היה ליפקין עצמו עוד בחודש ינואר. נמסרה לו תגובה, הוא הסכים לה ונערכה הצבעה. התנאים היו ברורים כבר מיד עם עריכת ההצבעה. זה כלל את ה-50% כבר אז, ועם זה יצא ליפקין לדרך. שלב ב'. לליפקין התברר מה שהתברר לועד המנהל של הפועל קטמון ירושלים בקיץ הקודם: היקף חובותיה של הפועל ירושלים עולים בעשרות אחוזים על מה נאמר במו"מ המוקדם בין סאסי לליפקין. כדי לצאת מהסבך נאלץ להכנס לתמונה טננבוים, אשר היה מוכן לשים כסף אך לא להיות שותף לבעלות. ההסכם לא נפל בגלל עורכי דין. הוא נפל בגלל הרצון של יוסי סאסי להחזיק את המגרש בקרית היובל. הוא היה מוכן למסור את הקבוצה לניהול של עמותה של ליפקין (לא שלנו). בבשיטה הנהוגה בישראל זה היה משאיר את הבעלות החוקית אצלו, למרות שקודם לכן התחייב לצאת בכלל מהקבוצה. אין איש בקטמון שהיה מוכן לקבל את השטות הזו, וזה לא קשור בכלל לגידי קורן או לעורך דין אחר. ליפקין חזר על המחוייבות שלו להוציא את סאסי מהפועל כל פעם שפנה אלינו, ובסוף הדרך התברר שסאסי מסרב לקיים סעיף זה. נוסיף לכך את עניין החובות הלא ידועים, אשר סאסי סירב להכיר בהם, והנה התבשיל כולו. בטקסט האחרון שפרסם ליפקין הוא ציין כי סאסי דחה את ההסכם שהוצע לו, על ידו ועל ידי הפועל קטמון והוא מצידו והציע תנאים בלתי אפשריים. עכשיו מר iwillseeyou כל זה היסטוריה. היא אינה רלבנטית. אנו נלך לליגה א' ומשפחת סאסי תתעסק עם החובות. שיהיה בהצלחה. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-28/05/2014 20:46:28 |
 |
|
עד המוות הפועל
38 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 20:49:56
|
התותחים הכבדים החלו לפעול. חבל שכל מילה שקר שלא שווה התייחסות. אפילו לא אי דיוקים, סתם שקרים. |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 20:53:43
|
גם רבים מאיתנו לא הבינו למה אנחנו צריכים בכלל לדבר עם ליפקין לפני שהקבוצה בידו. הטיעון המרכזי שעלה היה שבין ליפקין לסאסי הכל כבר סגור, ורק הוא רוצה לדעת בוודאות שאנחנו איתו בכדי לחתום. רבים חששו ובצדק מסויים שאנחנו נתקוטט ביננו לבין עצמנו לשווא, ובסוף ליפקין לא ייספק את הסחורה. הוועד המנהל הנבחר שלנו תמך בהסכם ואנחנו יישרנו קו..במפגן אחדות שהאופטימים ביותר לא פיללו לו. 93% אמרו כן לאיחוד במתווה שהוצג.מבלי להכנס לכל הפרטים הנקודות העקריות היו: 1.רכישת העמותה מסאסי- אין סאסי 2. כל החובות על ליפקין 3.רכישה זוחלת של עד 50% 4. ניהול בידי אוהדים 5. לוחות זמנים מוגדרים לביצוע.
איפה לארי נכנס לתמונה? מאיפה באו ה 50%....מזה שליפקין גילה שהחובות הרבה יותר גדולים ממה שהוא חשב או יכל לכסות. מזה שהוא בנה (ללא ביסוס אמיתי מסתבר על לארי שיזרוק 2 מליון לקופה, ככה על עיוור). ככה נולדו ה 3.5 מליון של לארי וה50%. אתם אומרים ה 50% פוצץ? למה פוצץ? מה אכפת לסאסי מי קונה ומי מקבל מה? הוא מוכר אז שימכור. מה זה לקטמון היתה דיעה בנושא העמותה - יש חוזה בין קטמון וליפקין בנושא העמותה. אם הוא לא רצה עמותה שיגיד לא רוצה כשהוא מגיש לנו את החוזה לאישור. אתה לא משנים חוזה אחרי ש 500 איש חתמו עליו. בוא אני אשנה לך את החוזה על הדירה שמכרתי לך אחרי שחתמת, המרפסת לא כלולה ואני נשאר לגור שם. מה זה יש לנו דיעה על כל סעיף? מי אמור היה לממן את כל זה? אנחנו...ואם יש לנו 50% ביום הראשון אז גם יש לנו 50% חשיפה ביום הראשון. אז שלא תהיה לנו דיעה איזו התחייבות אנו לוקחים על עצמנו? אתה רציני? הרי ליפקין אמר מפורשות שמעבר לקניה הוא לא שם שקל, זה הכל עלינו. אז שלא תיהיה דיעה? תגידו לי אתם, למה סאסי לא שם לקח אחריות על חובות מעבר ל 7 מליון? למה לא הסכים להפקיד מליון בנאמנות? אתם יודעים היום מה החובות של הקבוצה לא לרמת העשר אגורות, לרמת ה רבבה ? זה מדהים שאנשים שלא שמו שקל, וחלקם גם הצהיר בזמנו שלא ישימו שקל אם יהיה איחוד מטיפים לנו מוסר בסגנון "לכל הקבוצות יש חובות ככה זה בכדורגל" 93% מאיתנו הסכימו לפרק את הקבוצה, הסכימו למחוק את השם קטמון ועוד יש לכם טענות. חלאס די - נפגש בגביע הטוטו. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 28/05/2014 : 20:54:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
התותחים הכבדים החלו לפעול. חבל שכל מילה שקר שלא שווה התייחסות. אפילו לא אי דיוקים, סתם שקרים.
אם לא שווה התייחסות אז בכלל למה באת? |
 |
|
יורדים ליגה (5:1 לטבריה בסיכום) - אשכול המשחק  |
|
|
|