פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אהבה וסבל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אהבה וסבל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם אהבה וסבל נושא הבא  

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  20:41:08  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אהדתי להפועל ירושלים החלה באיזו עונה בשנות ה 90, בה חבר סחב אותי לראות את הקבוצה שבאותו יום ירדה לליגה השלישית בישראל. המשיכה לסבל הזה הוא אחד הדברים שעושים אותי ועוד הרבה אוהדי הפועל. מעט רגעים יפים, הרבה רגעי אכזבה. מאז הקמת קטמון הפועל הסבה לנו הרבה יותר שמחה מאשר עצב. ידענו הצלחות כבירות ולא רק על המגרש. זה היה צריך להגמר מתישהו כנראה.

אנחנו חזקים מכל העליות והמורדות האלה. חזקים משחקנים חסרי יכולת ונשמה, חזקים משערוריות, חזקים מכל דבר שיבוא בדרכנו. התקוה שלי היא עדיין שנראה בקרוב הפועל אחת מאוחדת, אבל עד אז-נמשיך בדרכנו, בכל ליגה שלא תהיה, בלי להוריד את הראש גם כשחבורת כדורגלנים חלשים מפרקת אותנו בבית במשחק הכי חשוב של העונה.

הרוח של הפועל היא מעל הכל. ביום כזה, אני אוהב את הפועל יותר מתמיד, ומרגיש שוב עד כמה הסבל הזה רק גורם לי לאהוב יותר.

בברכת שום דבר אותנו לא ישבור,
ירון

שמונה שמונה מנותק

36 הודעות

נשלח - 24/05/2014 :  01:59:19  הצג פרופיל שלח ל- שמונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

אהדתי להפועל ירושלים החלה באיזו עונה בשנות ה 90, בה חבר סחב אותי לראות את הקבוצה שבאותו יום ירדה לליגה השלישית בישראל. המשיכה לסבל הזה הוא אחד הדברים שעושים אותי ועוד הרבה אוהדי הפועל. מעט רגעים יפים, הרבה רגעי אכזבה. מאז הקמת קטמון הפועל הסבה לנו הרבה יותר שמחה מאשר עצב. ידענו הצלחות כבירות ולא רק על המגרש. זה היה צריך להגמר מתישהו כנראה.

אנחנו חזקים מכל העליות והמורדות האלה. חזקים משחקנים חסרי יכולת ונשמה, חזקים משערוריות, חזקים מכל דבר שיבוא בדרכנו. התקוה שלי היא עדיין שנראה בקרוב הפועל אחת מאוחדת, אבל עד אז-נמשיך בדרכנו, בכל ליגה שלא תהיה, בלי להוריד את הראש גם כשחבורת כדורגלנים חלשים מפרקת אותנו בבית במשחק הכי חשוב של העונה.
אוהב אותך בן אדם אבל אתה צריך טיפול

הרוח של הפועל היא מעל הכל. ביום כזה, אני אוהב את הפועל יותר מתמיד, ומרגיש שוב עד כמה הסבל הזה רק גורם לי לאהוב יותר.

בברכת שום דבר אותנו לא ישבור,
ירון

עבור לתחילת הדף

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 24/05/2014 :  08:14:44  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה אתה לא על הקוים? *לב*
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם אהבה וסבל נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07