משתמש |
אהבה וסבל  |
|
yaron
103 הודעות |
נשלח - 23/05/2014 : 20:41:08
|
אהדתי להפועל ירושלים החלה באיזו עונה בשנות ה 90, בה חבר סחב אותי לראות את הקבוצה שבאותו יום ירדה לליגה השלישית בישראל. המשיכה לסבל הזה הוא אחד הדברים שעושים אותי ועוד הרבה אוהדי הפועל. מעט רגעים יפים, הרבה רגעי אכזבה. מאז הקמת קטמון הפועל הסבה לנו הרבה יותר שמחה מאשר עצב. ידענו הצלחות כבירות ולא רק על המגרש. זה היה צריך להגמר מתישהו כנראה.
אנחנו חזקים מכל העליות והמורדות האלה. חזקים משחקנים חסרי יכולת ונשמה, חזקים משערוריות, חזקים מכל דבר שיבוא בדרכנו. התקוה שלי היא עדיין שנראה בקרוב הפועל אחת מאוחדת, אבל עד אז-נמשיך בדרכנו, בכל ליגה שלא תהיה, בלי להוריד את הראש גם כשחבורת כדורגלנים חלשים מפרקת אותנו בבית במשחק הכי חשוב של העונה.
הרוח של הפועל היא מעל הכל. ביום כזה, אני אוהב את הפועל יותר מתמיד, ומרגיש שוב עד כמה הסבל הזה רק גורם לי לאהוב יותר.
בברכת שום דבר אותנו לא ישבור, ירון
|
|
שמונה
36 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 01:59:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yaron
אהדתי להפועל ירושלים החלה באיזו עונה בשנות ה 90, בה חבר סחב אותי לראות את הקבוצה שבאותו יום ירדה לליגה השלישית בישראל. המשיכה לסבל הזה הוא אחד הדברים שעושים אותי ועוד הרבה אוהדי הפועל. מעט רגעים יפים, הרבה רגעי אכזבה. מאז הקמת קטמון הפועל הסבה לנו הרבה יותר שמחה מאשר עצב. ידענו הצלחות כבירות ולא רק על המגרש. זה היה צריך להגמר מתישהו כנראה.
אנחנו חזקים מכל העליות והמורדות האלה. חזקים משחקנים חסרי יכולת ונשמה, חזקים משערוריות, חזקים מכל דבר שיבוא בדרכנו. התקוה שלי היא עדיין שנראה בקרוב הפועל אחת מאוחדת, אבל עד אז-נמשיך בדרכנו, בכל ליגה שלא תהיה, בלי להוריד את הראש גם כשחבורת כדורגלנים חלשים מפרקת אותנו בבית במשחק הכי חשוב של העונה. אוהב אותך בן אדם אבל אתה צריך טיפול
הרוח של הפועל היא מעל הכל. ביום כזה, אני אוהב את הפועל יותר מתמיד, ומרגיש שוב עד כמה הסבל הזה רק גורם לי לאהוב יותר.
בברכת שום דבר אותנו לא ישבור, ירון
|
 |
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 08:14:44
|
למה אתה לא על הקוים? *לב* |
 |
|
|