פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ביזיונרים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ביזיונרים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם ביזיונרים נושא הבא  

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  19:06:00  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואלה שמותיהם:

עמית שמש
אביתר ברוכיאן
מתן בראשי
יהודה חוטה
ג'וני צ'רבטוק
אסף עזו
שי מזור
דן רומן
שי אהרון
רז שטיין
עידן שמש
דור הלוי
עוז צבאג
מאור עידה

ולא נשכח עוד כמה ביזיונרים שלא שותפו היום אבל ביזו אותנו במהלך העונה.
וכמובן את הבזיונר הראשי שנטש את הספינה הטובעת רגע לפני הטביעה.

אני מקווה מאוד לראות כמה שפחות מהם איתנו בליגה א'(למרות שעבור חלקם בהחלט מדובר בעונש ראוי)

ובמקומם נראה חבר'ה לוחמים ומחויבים, כמו אלה שהעלו אותנו עד ללאומית.

נפגש באוגוסט, כי לא מגיע לחבורת הסמרטוטים האלה שאסע עבורם לטבריה.

וכן, אני אעשה מנייה בשנה הבאה בליגה א' כפי שהבטחתי.
כי לא מגיע לשחקנים האלה שבגללם לא אעשה מנייה.
הפועל קטמון ירושלים חזקה מהכול.
ולא תרשה לכמה ביזיונרים להרוס אותנו.

נחזור ללאומית חזקים יותר ומנוסים יותר
במקום פרימדונות נביא לוחמים.
עוד נחזור ונשפיל חזרה את כל הקבוצות שהשפילו אותנו.

עוד נחזור
זאת ירידה לצורף עליה.

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"

כל מי שהסמל חרוט לו בלב, ימשיך איתנו בשנה הבאה!

קיץ חמים ונעים שיהיה לכם

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  19:16:52  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נקודת השבר הזו היא זמן מצוין לעשות חשבון נפש מקצועי ולהבין מי אנחנו רוצים להיות. אם המטרה היא להיות מועדון חברים נחמד, נפגשים עם החבר'ה בשישי בצהריים על הטריבונה, אז אין לנו מה להיאבק על עלייה בשנה הבאה. אם אנחנו רוצים להיות מועדון כדורגל מקצועי והישגי אז משהו בסיסי ויסודי בדנא שלנו חייב להשתנות...

נערך על ידי - ולנטין תיאודוריקה ב-23/05/2014 19:19:27
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  19:20:36  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

איך אתה מסביר את זה ש-6 מתוך ה-14 שציינת הם לכאורה מאותם "לוחמים ומחויבים" שהעלו אותנו ליגה?
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  19:21:07  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להעיף את כל האפסים
ולבנות את הקבוצה מחדש
עם מאמן נורמלי
עבור לתחילת הדף

581 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  19:29:36  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

איך אתה מסביר את זה ש-6 מתוך ה-14 שציינת הם לכאורה מאותם "לוחמים ומחויבים" שהעלו אותנו ליגה?

כי כנראה שליגה א' זאת הליגה שמתאימה למימדים שלהם.
ועדיין, לך תשווה את התרומה שנתנו לך שחקנים כמו שי אהרון, עידן שמש, עוז צבאג ועמית שמש, לתרומה שהם נתנו לך השנה.

עזוב לא תצליח לשכנע אותי שהקבוצה של שנה שעברה הייתה פחות לוחמת ומחויבת מהקבוצה של השנה.

אין מה לעשות, האדישות מדבקת כנראה.

ברור שלא הייתי מתנגד לראות את עידן שמש ודן רומן איתנו בליגה א'(למרות שברור שזה לא יקרה)

אבל באופן כללי קו המחשבה צריך להיות לא שחקנים צעירים ומוכשרים שמשתמשים בקטמון כמקפצה.
אלא לוחמים כמו עזו וג'וני, ודור הלוי, שבאמת מקריבים מעצמם על המגרש למען הקבוצה והאוהדים.

נראה לי שהצעד הראשון שצריך לעשות בקיץ, זה להחזיר לקבוצה את סמיר.

עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  19:34:06  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חלאס עם הראש בחול - שחקנים, מאמן - הכל נכון.

אבל בעיקר - העונה הזו היא כשלון מקצועי מהדהד מתחילתה ועד סופה - מבחירת המאמן שכולנו ידענו שלא מתאים, מבחירת השחקנים, ההתעלמות מפרשיות מסריחות, המוסר הכפול לעתים, ההחלטה שלא להעיף את המאמן כשעוד היה אפשר לעשות שינוי, ההחלטה ההזוייה לשחרר את אורי כהן, ההחלטה שלא להביא מאמן אחרי הבריחה של עופר - יש לקבוצה הזו מישהו שעומד בראשה ושקיבל או אחראי על רוב ההחלטות האלה, במישרין או בעקיפין.
אולי הגיע הזמן שיוסקו מסקנות גם לגביו, או שלכל הפחות הוא יסביר מה לעזאזל קרה כאן.
עבור לתחילת הדף

אורי מיכאלי אורי מיכאלי מנותק

26 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  20:03:05  הצג פרופיל שלח ל- אורי מיכאלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שנה שעברה אותם אנשים בדיוק היו גיבורים גדולים. מותר להתבאס, אבל עדיף לא לעשות משפט שדה או למהר להגיד דברים שבעתיד עלולים להצטער שנאמרו.

נערך על ידי - אורי מיכאלי ב-23/05/2014 20:04:35
עבור לתחילת הדף

581 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  20:14:56  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אורי מיכאלי

שנה שעברה אותם אנשים בדיוק היו גיבורים גדולים. מותר להתבאס, אבל עדיף לא לעשות משפט שדה או למהר להגיד דברים שבעתיד עלולים להצטער שנאמרו.

הם לא היו גיבורים גדולים
הם היו הקבוצה החזקה בליגה בפער ענק, ועלו בסוף בזכות הפרש שערים.

אני לא אתחרט על שום דבר.
היום השחקנים האלה ביזו אותי, ביזו אותך, ביזו את כל האלפיים אוהדים שהגיעו, וביזו את המועדון ואת הסמל.

יש להפסיד ויש להפסיד.
מה שהיה היום בטדי לא היה "עוד הפסד"
הוא היה ביזיון, כתם שלא יימחק.

יש את "אסון רעננה"?
אז תוסיף לרשימה את "ביזיון טבריה"
כי זה בדיוק מה שחווינו היום.

עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  21:24:09  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בגדול מסכים עם אבו אדהם.
קודם כל אני אתוודה שאני אחד מהאנשים שמאוד בעד כן לתת צ'אנס ולא לחתוך ישר כשדברים לא הולכים בכיוון הנכון, ואני הייתי רוב העונה בדעה שברגע שהחליטו שטסלפפה מאמן, אלא אם קורה קטסטרופה אמיתית, צריך לתת לו לסיים את העונה.
ובתכל'ס הקטסטרופה האמיתית התחילה ממש בישורת האחרונה של העונה. 4 מחזורים לסוף העונה עוד היינו מאוד קרובים לפלייאוף עליון, ואם היינו מגיעים לשם היו מכריזים על העונה הזו כמוצלחת, על אף שמבחינת כדורגל הקבוצה שיחקה הפוך מאיך שהיא צריכה לשחק בהתחשב בסגל.
מהצד השני, כשאני מדבר עם אנשים שהיו באימונים, התיאורים של האופן שבו הקבוצה התאמנה מסבירים למה היא נראתה כל כך לא מאומנת, ואם התיאורים האלו נכונים, מישהו בהנהלה היה צריך לתת על זה את הדעת ולטפל בזה בשלב יחסית מוקדם של העונה.

אני חושב שהאשמה על השחקנים היא הרבה פחות גדולה מאיך שפותח הת'רד מציג את זה. לדעתי צריך להשאיר חלק מהם לעונה הבאה בכל מקרה. אני בטוח שרובם יראו הרבה יותר טוב תחת מאמן אמיתי.

אני כן מאוד מאוכזב מברבש. לא שהיו לי ציפיות שהוא יהפוך סגל שחקנים לא מאומן לקבוצה של ממש, ונכון שאין לו נסיון כמאמן ראשי, אבל קיוויתי שהוא לא יחזור על טעויות כל כך ברורות שטסלפפה עשה. הוא אימן כאילו הוא לא מכיר את השחקנים בסגל. הייתי מאוד מוטרד לפני המשחק שנמשיך לשחק באותו "סגנון" הפוך מאיך שהיינו צריכים לשחק, ולצערנו זה בדיוק מה שקרה והתוצאה בהתאם.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  22:29:47  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בואו לא נתבלבל. העונה היו משחקים בודדים סבירים.השאר קטסטרופה.חטפנו 4 שלישיות רצופות בבית.אין יום רע בהגנה.אפשר להחמיץ אפשר לפקשש, אבל בהגנה אין אפשרות לקבל שלישיות בצרורות.שישים גולים בעונה?
זה מראה על האופי של הקבוצה, ליתר דיוק האין אופי.
ולהזכיר לכולם. שנה שעברה היינו עם תקציב ראוי בליגה א' ועלינו במחזור האחרון.גם השנה הקציב שלנו לא נפל מקבוצות אחרות ונראינו רע.טבריה אין לה אפילו מליון שקל תקציב והיא עושה לנו בית ספר.
אנחנו לא עניים ומסכנים.צריך לנצל בשנה הבאה את המשאבים טוב יותר.
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  22:40:26  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אף אחד לא אומר את זה , אז אני אומר, הזכויות של שי אהרון יעמדו לו לעד אבל במשחקים האחרונים הוא הזיק יותר משהועיל, הנגיעה האחת הזאת בכדור לרוב לא עובדת כבר וזה מבאס תחת ,כי הוא מאבד כדורים בסיטונות, אז ודאי שיש לו זכויות ואולי הוא יהיה מנהל מקצועי מצויין ואולי מאמן, אבל כשחקן לדעתי הוא סיים את תפקידו

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  22:42:40  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אף אחד לא אומר את זה , אז אני אומר, הזכויות של שי אהרון יעמדו לו לעד אבל במשחקים האחרונים הוא הזיק יותר משהועיל, הנגיעה האחת הזאת בכדור לרוב לא עובדת כבר וזה מבאס תחת ,כי הוא מאבד כדורים בסיטונות, אז ודאי שיש לו זכויות ואולי הוא יהיה מנהל מקצועי מצויין ואולי מאמן, אבל כשחקן לדעתי הוא סיים את תפקידו

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

אורי מיכאלי אורי מיכאלי מנותק

26 הודעות

נשלח - 24/05/2014 :  01:15:16  הצג פרופיל שלח ל- אורי מיכאלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אורי מיכאלי

הם לא היו גיבורים גדולים
הם היו הקבוצה החזקה בליגה בפער ענק, ועלו בסוף בזכות הפרש שערים.

אני לא אתחרט על שום דבר.
היום השחקנים האלה ביזו אותי, ביזו אותך, ביזו את כל האלפיים אוהדים שהגיעו, וביזו את המועדון ואת הסמל.

יש להפסיד ויש להפסיד.
מה שהיה היום בטדי לא היה "עוד הפסד"
הוא היה ביזיון, כתם שלא יימחק.

יש את "אסון רעננה"?
אז תוסיף לרשימה את "ביזיון טבריה"
כי זה בדיוק מה שחווינו היום.

קודם כל, אשמח להחליט בעצמי מה מבזה אותי ומה לא.
שנית, זה לא היה אמור רק כלפיך, אלא בכלל: פה בפורום (ובמגרש אחרי המשחק) נאמרו לא מעט דברים בלהט הרגע. אפשר להתבאס, לא כדאי למהר לקפוץ למסקנות, בטח לא אישיות לגבי אף אחד.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם ביזיונרים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07