משתמש |
שחקנים אפסים לא מגיע לכם אוהדים כאלו  |
talikch
323 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 13:25:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch אני מציע להחליף את ההנהלה בכח רענן וחדש,אני מציע להביא מאמן שמכיר את הליגות הנמוכות ואני מציע להחליף את קאדר השחקנים ,להביא שחקנים לוחמים ולהשאיר את מי שנלחם(ג'וני)
אולי נחליף גם את האיצטדיון, את האפסנאי ואת האוהדים?
וברצינות, אני לא רואה שההמונים צובאים על המקומות הפנויים בהנהלה. אם לא שמת לב, יש בסה"כ ארבעה מועמדים על שלושה תפקידים. זו אחת הבעיות העיקריות שלנו.
רבי מאיר יקירי,אותי לימדו כשיש כשל חמור ההנהלה לוקחת אחריות על כשלון,ודאי כזה לא אחזור על מה שכתבתי,ההנהלה אחראית על ההתנהלות הכוללת של הקבוצה,משא ומתן על איחוד באמצע העונה,הבאת המאמן והשארתו עד שמאוחר מידי,שחקנים שלא משחקים? מי אחראי? אנחנו ,האוהדים שבאים מכל חלקי הארץ? שמשלמים על כרטיס בכסף מלא+הבאת ילדים? אני לא חבר עמותה,נכון,זה אומר שלא מגיע לי דין וחשבון על הכשלון הספורטיבי? ולא אכנס לסיבות למה אני לא חבר ,גם כי לא אתבכיין כאן על מצבי וגם כי זה לא ענינו של אף אחד,עם כל הכבוד לכל אחד ואחד מכם אני אוהד שמשתדל להגיע מתי שאני יכול וככזה מותר לי בהחלט לשאול שאלות גם אם הן לא נעימות לאוזן,ובאשר להחלפת האיצטדיון,מצחיק שאתה מעלה את זה כי בטדי , הפועל שלנו לא ניצחה מאז ינואר וגם זה היה צריך לבשר רעות אבל בהנהלה חשבו ואולי בצדק מבחינתם על רווח כלכלי |
חרובי טל |
 |
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 13:26:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch אני מציע להחליף את ההנהלה בכח רענן וחדש,אני מציע להביא מאמן שמכיר את הליגות הנמוכות ואני מציע להחליף את קאדר השחקנים ,להביא שחקנים לוחמים ולהשאיר את מי שנלחם(ג'וני)
אולי נחליף גם את האיצטדיון, את האפסנאי ואת האוהדים?
וברצינות, אני לא רואה שההמונים צובאים על המקומות הפנויים בהנהלה. אם לא שמת לב, יש בסה"כ ארבעה מועמדים על שלושה תפקידים. זו אחת הבעיות העיקריות שלנו.
רבי מאיר יקירי,אותי לימדו כשיש כשל חמור ההנהלה לוקחת אחריות על כשלון,ודאי כזה לא אחזור על מה שכתבתי,ההנהלה אחראית על ההתנהלות הכוללת של הקבוצה,משא ומתן על איחוד באמצע העונה,הבאת המאמן והשארתו עד שמאוחר מידי,שחקנים שלא משחקים? מי אחראי? אנחנו ,האוהדים שבאים מכל חלקי הארץ? שמשלמים על כרטיס בכסף מלא+הבאת ילדים? אני לא חבר עמותה,נכון,זה אומר שלא מגיע לי דין וחשבון על הכשלון הספורטיבי? ולא אכנס לסיבות למה אני לא חבר ,גם כי לא אתבכיין כאן על מצבי וגם כי זה לא ענינו של אף אחד,עם כל הכבוד לכל אחד ואחד מכם אני אוהד שמשתדל להגיע מתי שאני יכול וככזה מותר לי בהחלט לשאול שאלות גם אם הן לא נעימות לאוזן,ובאשר להחלפת האיצטדיון,מצחיק שאתה מעלה את זה כי בטדי , הפועל שלנו לא ניצחה מאז ינואר וגם זה היה צריך לבשר רעות אבל בהנהלה חשבו ואולי בצדק מבחינתם על רווח כלכלי |
חרובי טל |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 13:29:48
|
זו קבוצה שלא מעריכה את הקהל שלה זה קהל שאין לו קבוצה וזה התחיל כבר בסוף השנה שעברה |
 |
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 13:54:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch
אני רוצה לחזק את מה שאמרו לפני ולומר שאני לא מצליח להבין דבר אחד בסיסי,איך ההנהלה חשבה שדיבורים על האיחוד באמצע העונה יתרמו להצלחת הקבוצה? תראו מה קורה בין רעננה ורמת השרון? רק כשהסתיימה הליגה התחילו הדיבורים? מה בער להנהלה? מה בער לליפקין? מה הפלא שדווקא בעת התחלת הדיבורים על האיחוד הקבוצה הפסיקה לתפקד? ואיך ההנהלה מאפשרת למאמן להמשיך לעבוד אחרי שכולם רואים שהאיש נכשל? נכונה השאיפה להתנהלות אחרת,אבל זו גם קבוצת ספורט שמתחרה בליגה מקצוענית וכשהמאמן לא נותן מענה לשינויים שמתרחשים במגרש בזמן המשחק ושההנהלה מסרבת לראות שהמאמן נכשל ובגלל נסיון להתנהלות אחרת,המאמן ממשיך בתפקידו עד שאי אפשר לתקן,זה בעייתי אני מציע להחליף את ההנהלה בכח רענן וחדש,אני מציע להביא מאמן שמכיר את הליגות הנמוכות ואני מציע להחליף את קאדר השחקנים ,להביא שחקנים לוחמים ולהשאיר את מי שנלחם(ג'וני)
יאללה הפועל
אני מציע להתעלם מההודעה שלך. היא טיפוסית לחוסר היכולת הישראלית להתמודד עם כשלון מלווה בדרישה מיידית להחלפת כולם מייד ועכשיו. אתה משעמם. מה שכן אם זה בוער בך תציע את עצמך או אחרים למשרת הועד או המנהל.
דרך אגב - אורי והוועד אכן טעו השנה ,טעויות סבירות וצפויות ,זה חלק מהמקצוע במיוחד בגוף חדש שצומח.
אתה רוצה להתעלם מההודעה שלי,עשה זאת בכיף,אני ממש לא מתעלם מהכשלון,אבל מי לדעתך נושא באחריות לכשלון אם לא ההנהלה? ואיזו מין תגובה זאת במקום להתמודד עם ההנחה לומר לי להציע את עצמי? אני לא מתאים,לו חשבתי אחרת הייתי חושב על זה ,זה אומר שאין לי זכות לבקר? מוזר לומר זאת יש כאן כשלון מהדהד וצריך ללמוד מהטעויות כדי שנוכל להציג בליגה א' קבוצה חזקה |
חרובי טל |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 14:04:49
|
טל, אני מצטער ואתה צודק: אתה לא חייב לקנות מניה. אף אחד לא חייב וכל מי שלא קונה סיבותיו עימו והוא לא חייב דין וחשבון.
אבל אתה כן צריך להתייחס למציאות בביקורת שלך. ולהעיף את ההנהלה זו ביקורת מתלהמת ולא מציאותית. |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 14:26:42
|
אני רוצה לחזק את מה שאמרו לפני ולומר שאני לא מצליח להבין דבר אחד בסיסי,איך ההנהלה חשבה שדיבורים על האיחוד באמצע העונה יתרמו להצלחת הקבוצה? תראו מה קורה בין רעננה ורמת השרון? רק כשהסתיימה הליגה התחילו הדיבורים? מה בער להנהלה? מה בער לליפקין? מה הפלא שדווקא בעת התחלת הדיבורים על האיחוד הקבוצה הפסיקה לתפקד? ואיך ההנהלה מאפשרת למאמן להמשיך לעבוד אחרי שכולם רואים שהאיש נכשל? נכונה השאיפה להתנהלות אחרת,אבל זו גם קבוצת ספורט שמתחרה בליגה מקצוענית וכשהמאמן לא נותן מענה לשינויים שמתרחשים במגרש בזמן המשחק ושההנהלה מסרבת לראות שהמאמן נכשל ובגלל נסיון להתנהלות אחרת,המאמן ממשיך בתפקידו עד שאי אפשר לתקן,זה בעייתי אני מציע להחליף את ההנהלה בכח רענן וחדש,אני מציע להביא מאמן שמכיר את הליגות הנמוכות ואני מציע להחליף את קאדר השחקנים ,להביא שחקנים לוחמים ולהשאיר את מי שנלחם(ג'וני)
יאללה הפועל
אני מציע להתעלם מההודעה שלך. היא טיפוסית לחוסר היכולת הישראלית להתמודד עם כשלון מלווה בדרישה מיידית להחלפת כולם מייד ועכשיו. אתה משעמם. מה שכן אם זה בוער בך תציע את עצמך או אחרים למשרת הועד או המנהל.
דרך אגב - אורי והוועד אכן טעו השנה ,טעויות סבירות וצפויות ,זה חלק מהמקצוע במיוחד בגוף חדש שצומח.
אתה רוצה להתעלם מההודעה שלי,עשה זאת בכיף,אני ממש לא מתעלם מהכשלון,אבל מי לדעתך נושא באחריות לכשלון אם לא ההנהלה? ואיזו מין תגובה זאת במקום להתמודד עם ההנחה לומר לי להציע את עצמי? אני לא מתאים,לו חשבתי אחרת הייתי חושב על זה ,זה אומר שאין לי זכות לבקר? מוזר לומר זאת יש כאן כשלון מהדהד וצריך ללמוד מהטעויות כדי שנוכל להציג בליגה א' קבוצה חזקה
אין שום קשר בין התגובה שלי למסקנה שלך. זה שיש כשלון מקצועי זה ברור לכולם ,זה שההנהלה טעתה בחלק מההחלטות גם זה ברור בין זה ובין הפסיקה המתלהמת שלך להחליף את כולם ,הנהלה ועד שחקנים המרחק הוא אינסופי.
מה שמשעשע אותי זו ההמלצה שלך להביא מאמן שמכיר את הליגות הנמוכות ,דווקא יש לי אחד שתפור עלינו ,בחור חמוד בשם טסלפפה....
בכל מקרה ההנהלה והועד ,לדעתי ,לא עשו בחירות לא סבירות (שאני אישית לא מסכים לכולן) לאורך תקופה ממושכת שמצדיקה את התגובות המשעממות האלו של לזרוק את כולם.
|
 |
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 14:59:30
|
יאללה הפועל
אתה רוצה להתעלם מההודעה שלי,עשה זאת בכיף,אני ממש לא מתעלם מהכשלון,אבל מי לדעתך נושא באחריות לכשלון אם לא ההנהלה? ואיזו מין תגובה זאת במקום להתמודד עם ההנחה לומר לי להציע את עצמי? אני לא מתאים,לו חשבתי אחרת הייתי חושב על זה ,זה אומר שאין לי זכות לבקר? מוזר לומר זאת יש כאן כשלון מהדהד וצריך ללמוד מהטעויות כדי שנוכל להציג בליגה א' קבוצה חזקה
אין שום קשר בין התגובה שלי למסקנה שלך. זה שיש כשלון מקצועי זה ברור לכולם ,זה שההנהלה טעתה בחלק מההחלטות גם זה ברור בין זה ובין הפסיקה המתלהמת שלך להחליף את כולם ,הנהלה ועד שחקנים המרחק הוא אינסופי.
מה שמשעשע אותי זו ההמלצה שלך להביא מאמן שמכיר את הליגות הנמוכות ,דווקא יש לי אחד שתפור עלינו ,בחור חמוד בשם טסלפפה....
בכל מקרה ההנהלה והועד ,לדעתי ,לא עשו בחירות לא סבירות (שאני אישית לא מסכים לכולן) לאורך תקופה ממושכת שמצדיקה את התגובות המשעממות האלו של לזרוק את כולם.
חמוד טלספפה אבל נכשל גם בליגה א',לו היו שמים לב כבר אז ,אולי לא היינו נמצאים במצב הזה בעונה הזאת בלאומית,"בזכותו" של הבחור הנחמד איבדנו יתרון מבטיח בשנה שעברה והזדקקנו לנס אורטודוכסים,לא פחות
|
חרובי טל |
נערך על ידי - talikch ב-24/05/2014 16:23:22 |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 15:28:53
|
יאללה הפועל
חמוד טלספפה אבל נכשל גם בליגה א',לו היו שמים לב כבר אז ,אולי לא היינו נמצאים במצב הזה בעונה הזאת בלאומית,"בזכותו" של הבחור הנחמד איבדנו יתרון מבטיח בשנה שעברה והזדקקנו לנס אורטודוכסים,לא פחות
ומילה למי שקורא כאן ולא מגיב כי אין לו ביצים ורץ בעילום שם לחבר'ה בפורום האחר כדי להסית ולהדיח,תמותו,לא פחות
??? תמותו ??? זהו השתגעת לגמרי להזמין לך אמבלונס??? לא מכיר אותך אבל נראה שעובר עליך משהו קח הפסקה תרגע קצת.
עניינית ,בזמן שאתה לוקח את הכדור ,עופר מאמן כושל אין ספק אבל להגיד שההחלטה לתת למאמן שעלה איתנו ליגה היא החלטה לא סבירה ושמצדיקה את סילוקם היא אמירה מתלהמת. (ושוב אני מתנגד עקבי לעופר כבר שנה שנייה אבל יכול להבין למה הוא המשיך איתנו).
מציע לך לערוך את ההודעה שלך ,תחסוך לילדים שגולשים פה את החוויה..תודה. |
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 15:36:39
|
טל וקופיקו, תחסכו את זה מאיתנו בבקשה. את דיוני התמותו והכדורים, נהלו בבקשה בפורום בו אתם נוהגים להתקוטט. גם ככה קשה ורע לנו. |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 15:52:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
טל וקופיקו, תחסכו את זה מאיתנו בבקשה. את דיוני התמותו והכדורים, נהלו בבקשה בפורום בו אתם נוהגים להתקוטט. גם ככה קשה ורע לנו.
על איזה פורום אתה מדבר? כולכם השתגעתם...הבנאדם התפוצץ פה בלי שום פרובוקציה. תחסוך לי את ההטפות שלך גם ככה קשה לי חלקית. |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 16:01:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
אתם מדברים כאילו הסגל הזה רץ כל העונה ביחד.
יש בערך 4 שחקנים מההרכב המקורי בהרכב של המשחקים האחרונים (עמית, עידן ושי, עזו בעמדה אחרת). חלק מהשחקנים נמצאים בקבוצה חודשיים או שלושה, חלק נמצאים קצת יותר אבל משחקים מחוץ לעמדה או שנזכרו בהם רק בעקבות מכת הפציעות/הרחקות והם נזרקו למגרש.
אני לא אגונן על התצוגה המחפירה שראינו אתמול, אבל הפוסט הזה די גועלי. התנהלנו לא נכון, המאמן שלנו לא היה מספיק טוב וקאדר השחקנים הורכב טלאי על טלאי בעקבות פציעות. לא שאני חושב שאלירן אוחנה ועאבד מורג'אן היו מעלים אותנו לליגת העל, אבל קשה להתעלם מהעובדה שמרכז השדה שלנו היה הרבה יותר חלש מהצמד לעיל.
אני מציע לאנשים להירגע. גם בתור הפועל ירושלים ידענו ירידות ליגה ומשברים, וגם בתור קטמון - נהיה מה שנהיה בעתיד - צריך לדעת לצמוח ולא ללכלך על כולם בדרך. עם חלק מהשחקנים האלה אתה תצא לקרב בשנה הבאה, כנראה.
תודה! |
I am City till I cry |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 16:02:27
|
יאללה הפועל
טוב שיש אנשים שפויים |
I am City till I cry |
 |
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 16:19:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
טל וקופיקו, תחסכו את זה מאיתנו בבקשה. את דיוני התמותו והכדורים, נהלו בבקשה בפורום בו אתם נוהגים להתקוטט. גם ככה קשה ורע לנו.
אני מתנצל מפני מי שנפגע,לא הבנתם את הכוונה |
חרובי טל |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 17:04:06
|
השיקול של ההנהלה לדעתי, במינוי המאמן היה כספי.עופר הסכים לעבוד בשכר נמוך וההנהלה קפצה על זה.מקווה שלמדנו לקח. קנית בזול-שילמת ביוקר.מאמן הוא הבורג המרכזי החסר בקבוצה.הוא בוחר את השחקנים, את שיטת המשחק, את הטקטיקה הקבוצתית ואת ניהול המשחק.לעופר לא היה כלום מזה.השחקנים התנהגו בגלל שלא הייתה סמכות מקצועית.אף מאמן לא היה משחק בשיטה של קטמון.זו שיטה של שכונה לא של ליגה לאומית. |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 18:17:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
השיקול של ההנהלה לדעתי, במינוי המאמן היה כספי.עופר הסכים לעבוד בשכר נמוך וההנהלה קפצה על זה.מקווה שלמדנו לקח. קנית בזול-שילמת ביוקר.מאמן הוא הבורג המרכזי החסר בקבוצה.הוא בוחר את השחקנים, את שיטת המשחק, את הטקטיקה הקבוצתית ואת ניהול המשחק.לעופר לא היה כלום מזה.השחקנים התנהגו בגלל שלא הייתה סמכות מקצועית.אף מאמן לא היה משחק בשיטה של קטמון.זו שיטה של שכונה לא של ליגה לאומית.
+1 |
 |
|
שחקנים אפסים לא מגיע לכם אוהדים כאלו  |
|
|
|