משתמש |
שחקנים אפסים לא מגיע לכם אוהדים כאלו  |
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 23/05/2014 : 19:20:16
|
שחקנים אפסים לא מגיע לכם אוהדים כאלו אתם שחקנים פח בלי נשמה תתביישו לכם לא מגיע לכם אוהדים ניפלאים טיפה רוח לחימה לא נתתם טיפה נשמה לא נתתם מקווה לא לראות אף אחד מכם בעונה הבאה פשוט אפסים שלא מגיע להם אהדה
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 23/05/2014 : 22:03:08
|
צריך בשנה הבאה לעשות קבוצה חדשה.אף אחד מהשחקנים לא מניה בטוחה אצלנו. ולא רק בגלל היום. יש שחקן מצטיין בקבוצה ? יש מישהו אחד הראוי למילה טובה ? נאדא.לא יודע איך האנשים האלה חיים עם עצמם.אני מזמן היו מפטרים אותי מהעבודה אם הייתי עובד כמו שהם עובדים.ושלא יספרו לי שזה כדורגל ויש מתח ועליות וירידות.גם לי בכיתה יש לחץ ומתח ושלושים תלמידים ואני לא עושה במכנסיים כל שבוע. מי שמקצועו "שחקן" זה מחייב אותו עונה שלמה יום אחרי יום.גם להפיל את הכל על המאמן נראה לי קלוש. |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 00:13:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
צריך בשנה הבאה לעשות קבוצה חדשה.אף אחד מהשחקנים לא מניה בטוחה אצלנו. ולא רק בגלל היום. יש שחקן מצטיין בקבוצה ? יש מישהו אחד הראוי למילה טובה ? נאדא.לא יודע איך האנשים האלה חיים עם עצמם.אני מזמן היו מפטרים אותי מהעבודה אם הייתי עובד כמו שהם עובדים.ושלא יספרו לי שזה כדורגל ויש מתח ועליות וירידות.גם לי בכיתה יש לחץ ומתח ושלושים תלמידים ואני לא עושה במכנסיים כל שבוע. מי שמקצועו "שחקן" זה מחייב אותו עונה שלמה יום אחרי יום.גם להפיל את הכל על המאמן נראה לי קלוש.
+1 |
 |
|
שוקו-נומדר
44 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 10:34:24
|
באמת תודה רבה לכם על זה שירקתם בפנים שלנו תודה רבה לכם שאחרי כל משחק שאנחנו אחריכם מעודדים ונותנים לכם הרגשה ביתית, אתם עולים למשחק בכלל בלי רצון לשחק כדורגל בלי אכפתיות פשוט מחרבנים על כולנו מול קבוצת מהצפון שבלי להתבייש אני יכול להגיד שבליגה ב' שיחקנו מול קבוצות טובות יותר . תודה רבה לעידן שמש שכנראה חתם כבר בקבוצה אחרת ופשוט לא התאים לו להיפצע או בכלל לשחק ב3 חודשים האחרונים ובפרט אתמול ולכן הוא הפסיד בכל המאבקים מול השומר שלו, שומר שהוא ברמה של שחקן בליגה ז' - רק מראה לכם כמה אכפת לעידן שמש וחשוב לו היה המשחק אתמול . אני חותם על כך שאתמול בערב רוב שחקני הקבוצה חגגו עם בנות הזוג\חברים, במועדונים ופאבים, כי פשוט לא אכפת לכם . תודה גם להנהלה שלא מבינה כלום בכדורגל והביאה אותנו למצב הזה. מתברר שכנראה צריכים להבין דבר מה בכדורגל מלבד לשבת עם מאמן ולאכול את כל מה שהוא אומר , ולצאת לאוהדים בהצהרה שהוא מאמן מקסים. אם רוצים להמשיך, דברים חייבים להשתנות, לבנות רק על ירושלמים בלי זבל מהשפלה . בקשה קטנה לי מההנהלה למרות הביקורת - אני מבקש שבמשחק האחרון בטבריה השחקנים יעלו עם חולצות ללא לוגו הקבוצה - אני אוהד של קטמון מתבייש לראות כאלה אנשים לובשים את חולצת המועדון שלנו ! תעשו טובה לכולם תקנו להם חוצה אפורה שתתאים לצבע שלהם תדפיסו מספר " 0 " ותשלחו אותם לטבריה ומשם הביתה !!!!
|
נערך על ידי - שוקו-נומדר ב-24/05/2014 10:37:22 |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 10:43:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
שחקנים אפסים לא מגיע לכם אוהדים כאלו אתם שחקנים פח בלי נשמה תתביישו לכם לא מגיע לכם אוהדים ניפלאים טיפה רוח לחימה לא נתתם טיפה נשמה לא נתתם מקווה לא לראות אף אחד מכם בעונה הבאה פשוט אפסים שלא מגיע להם אהדה
אין ספק שהפער בין מה שנעשה ביציע למתרחש על הקווים והדשא מעולם לא היה גדול יותר ,אבל לדעתי מתחילת הפלייאוף התחתון הבעייה לא הייתה של רוח הלחימה אלא הרבה יותר פשוטה ,אין להם מושג מה לעשות עם הכדור. הקבוצה נראיתה אומללה כשהיא הגנה שהיא התקיפה לא בגלל חוסר רצון אלא בגלל חוסר התמצאות מוחלט במגרש. לא יעזור כבר שנתיים אין מאמן על הקווים התוצאה שאין קבוצה על הדשא. |
 |
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 11:13:52
|
אני רוצה לחזק את מה שאמרו לפני ולומר שאני לא מצליח להבין דבר אחד בסיסי,איך ההנהלה חשבה שדיבורים על האיחוד באמצע העונה יתרמו להצלחת הקבוצה? תראו מה קורה בין רעננה ורמת השרון? רק כשהסתיימה הליגה התחילו הדיבורים? מה בער להנהלה? מה בער לליפקין? מה הפלא שדווקא בעת התחלת הדיבורים על האיחוד הקבוצה הפסיקה לתפקד? ואיך ההנהלה מאפשרת למאמן להמשיך לעבוד אחרי שכולם רואים שהאיש נכשל? נכונה השאיפה להתנהלות אחרת,אבל זו גם קבוצת ספורט שמתחרה בליגה מקצוענית וכשהמאמן לא נותן מענה לשינויים שמתרחשים במגרש בזמן המשחק ושההנהלה מסרבת לראות שהמאמן נכשל ובגלל נסיון להתנהלות אחרת,המאמן ממשיך בתפקידו עד שאי אפשר לתקן,זה בעייתי אני מציע להחליף את ההנהלה בכח רענן וחדש,אני מציע להביא מאמן שמכיר את הליגות הנמוכות ואני מציע להחליף את קאדר השחקנים ,להביא שחקנים לוחמים ולהשאיר את מי שנלחם(ג'וני)
יאללה הפועל |
חרובי טל |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 11:35:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
אז נגד הכח הם נלחמו ואתמול לא? לא נראה לי. הם נלחמו ולא הצליחו. אתה מדבר כמו אדון והם המשרתים שלך. אוהדים נפלאים? אוהדים.. חלקם יותר טובים וחלקם פחות טובים. חלק שמו מניה, חלק לא שמו מניה, חלק מעודדים, חלק לא. תפסיקו לעוף על עצמכם. |
I am City till I cry |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 11:42:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch
אני רוצה לחזק את מה שאמרו לפני ולומר שאני לא מצליח להבין דבר אחד בסיסי,איך ההנהלה חשבה שדיבורים על האיחוד באמצע העונה יתרמו להצלחת הקבוצה? תראו מה קורה בין רעננה ורמת השרון? רק כשהסתיימה הליגה התחילו הדיבורים? מה בער להנהלה? מה בער לליפקין? מה הפלא שדווקא בעת התחלת הדיבורים על האיחוד הקבוצה הפסיקה לתפקד? ואיך ההנהלה מאפשרת למאמן להמשיך לעבוד אחרי שכולם רואים שהאיש נכשל? נכונה השאיפה להתנהלות אחרת,אבל זו גם קבוצת ספורט שמתחרה בליגה מקצוענית וכשהמאמן לא נותן מענה לשינויים שמתרחשים במגרש בזמן המשחק ושההנהלה מסרבת לראות שהמאמן נכשל ובגלל נסיון להתנהלות אחרת,המאמן ממשיך בתפקידו עד שאי אפשר לתקן,זה בעייתי אני מציע להחליף את ההנהלה בכח רענן וחדש,אני מציע להביא מאמן שמכיר את הליגות הנמוכות ואני מציע להחליף את קאדר השחקנים ,להביא שחקנים לוחמים ולהשאיר את מי שנלחם(ג'וני)
יאללה הפועל
לא נסחפת קצת? להחליף את ההנהלה? אני לא רואה המון קופצים על התפקיד המאד קשה הזה. גם לא ראיתי אותך בשירשור חידוש החברות. נעשו המון טעויות השנה. נלמד מהן ונתחזק. אבל בוא נפסיק להגיב כמו האוהדים המגעילים של סאסי. אנחנו קהילה וקהילה זה מחוייבות.
|
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 11:43:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch אני מציע להחליף את ההנהלה בכח רענן וחדש,אני מציע להביא מאמן שמכיר את הליגות הנמוכות ואני מציע להחליף את קאדר השחקנים ,להביא שחקנים לוחמים ולהשאיר את מי שנלחם(ג'וני)
אולי נחליף גם את האיצטדיון, את האפסנאי ואת האוהדים?
וברצינות, אני לא רואה שההמונים צובאים על המקומות הפנויים בהנהלה. אם לא שמת לב, יש בסה"כ ארבעה מועמדים על שלושה תפקידים. זו אחת הבעיות העיקריות שלנו.
|
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 11:50:02
|
אתם מדברים כאילו הסגל הזה רץ כל העונה ביחד.
יש בערך 4 שחקנים מההרכב המקורי בהרכב של המשחקים האחרונים (עמית, עידן ושי, עזו בעמדה אחרת). חלק מהשחקנים נמצאים בקבוצה חודשיים או שלושה, חלק נמצאים קצת יותר אבל משחקים מחוץ לעמדה או שנזכרו בהם רק בעקבות מכת הפציעות/הרחקות והם נזרקו למגרש.
אני לא אגונן על התצוגה המחפירה שראינו אתמול, אבל הפוסט הזה די גועלי. התנהלנו לא נכון, המאמן שלנו לא היה מספיק טוב וקאדר השחקנים הורכב טלאי על טלאי בעקבות פציעות. לא שאני חושב שאלירן אוחנה ועאבד מורג'אן היו מעלים אותנו לליגת העל, אבל קשה להתעלם מהעובדה שמרכז השדה שלנו היה הרבה יותר חלש מהצמד לעיל.
אני מציע לאנשים להירגע. גם בתור הפועל ירושלים ידענו ירידות ליגה ומשברים, וגם בתור קטמון - נהיה מה שנהיה בעתיד - צריך לדעת לצמוח ולא ללכלך על כולם בדרך. עם חלק מהשחקנים האלה אתה תצא לקרב בשנה הבאה, כנראה. |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 11:51:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
אתם מדברים כאילו הסגל הזה רץ כל העונה ביחד.
יש בערך 4 שחקנים מההרכב המקורי בהרכב של המשחקים האחרונים (עמית, עידן ושי, עזו בעמדה אחרת). חלק מהשחקנים נמצאים בקבוצה חודשיים או שלושה, חלק נמצאים קצת יותר אבל משחקים מחוץ לעמדה או שנזכרו בהם רק בעקבות מכת הפציעות/הרחקות והם נזרקו למגרש.
אני לא אגונן על התצוגה המחפירה שראינו אתמול, אבל הפוסט הזה די גועלי. התנהלנו לא נכון, המאמן שלנו לא היה מספיק טוב וקאדר השחקנים הורכב טלאי על טלאי בעקבות פציעות. לא שאני חושב שאלירן אוחנה ועאבד מורג'אן היו מעלים אותנו לליגת העל, אבל קשה להתעלם מהעובדה שמרכז השדה שלנו היה הרבה יותר חלש מהצמד לעיל.
אני מציע לאנשים להירגע. גם בתור הפועל ירושלים ידענו ירידות ליגה ומשברים, וגם בתור קטמון - נהיה מה שנהיה בעתיד - צריך לדעת לצמוח ולא ללכלך על כולם בדרך. עם חלק מהשחקנים האלה אתה תצא לקרב בשנה הבאה, כנראה.
+1 |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 12:01:21
|
להפסיק עם האצבע באמצע משחק. אני חושב שסטטיסטית זה יותר הכניס אותנו לצרות. זה מלחיץ את השחקנים שלנו ומדרבן את השחקנים היריבים ואת האוהדים שלהם |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 12:20:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch
יאללה הפועל
אני מציע להתעלם מההודעה שלך. היא טיפוסית לחוסר היכולת הישראלית להתמודד עם כשלון מלווה בדרישה מיידית להחלפת כולם מייד ועכשיו. אתה משעמם. מה שכן אם זה בוער בך תציע את עצמך או אחרים למשרת הועד או המנהל.
דרך אגב - אורי והוועד אכן טעו השנה ,טעויות סבירות וצפויות ,זה חלק מהמקצוע במיוחד בגוף חדש שצומח. |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 12:28:39
|
לא רוצה להגן על השחקנים. אבל כן חושב שהגיע הזמן שגם אנחנו נעשה חשבון נפש.
האם אנחנו באמת כאלו אוהדים מדהימים? האם באמת נתנו את הכל, עודדנו כל הזמן,בצורה מיטבית, גם כשקבוצה שיחקה פחות טוב? האם הרמנו את הקבוצה ודחפנו את השחקנים, או שאולי ההפך - המצב במגרש הרים את הקהל? כמה נקודות אנחנו שווים לקבוצה?
ניראה לי שבעיקר ברגעים כאלו לא יזיק אם נשמור על קצת צניעות ופרופורציות. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
אדום בלב
71 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 12:42:09
|
תעשה טובה עם השחקנים היו רוצים כמונו לנצח הכל היה ניראה אחרת על מישחק כמו אתמול צריך להרביץ לשחקנים ולא לעודד והיו הרבה שעודדו אז תפסיק להאשים תקהל כי זה קישקוש |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 24/05/2014 : 13:13:04
|
לא האשמתי את הקהל. אין לו שום חלק בהפסד אתמול. והשחקנים שיחקו בזמן האחרון בצורה איומה, ואתמול ביישו אותנו וגם אותם, בשידור ישיר.
ויחד עם זאת, ועם כל הכאב והכעס, ובעיקר ברגעים כאלו, צורם לי לקרוא הודעות שחצניות שמאדירות את הקהל. מספיק שנסתכל בממוצע הצופים העונה וניראה שיש גם לנו כקהל לאן להתקדם. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
שחקנים אפסים לא מגיע לכם אוהדים כאלו  |
|