פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אוי לבושה, להשפלה ולביזיון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אוי לבושה, להשפלה ולביזיון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם אוי לבושה, להשפלה ולביזיון נושא הבא
עמוד: מתוך 2

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  20:50:05  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן. כל הכבוד לו, נתן משחק מרשים ואחראי ומצטלם באצילות המרבית.
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 23/05/2014 :  21:08:45  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פולדש

אכן. כל הכבוד לו, נתן משחק מרשים ואחראי ומצטלם באצילות המרבית.

אם היית רואה את כל הראיון היית רואה שזה הרבה מעבר לאצילות, יותר כמו אהבה של ממש. אבל לא משנה באמת.רק חבל שהוא היחיד היום שהיה נראה שבאמת אכפת לו
עבור לתחילת הדף

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 24/05/2014 :  07:58:31  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

מביתי בחו״ל הדבר הכי מרגש היה לראות את הראיון עם שלום עקיבא אחרי המשחק. הבנאדם כמעט בכה שהוא הוריד אותנו. חבל שהוא היה היחיד על המגרש שיש לו גם אהבה אמיתית לקטמון וגם יכולת ברגליים, דבר שאי אפשר להגיד על אף אחד משחקנינו

עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 24/05/2014 :  08:35:12  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באמת אין לי שום דבר נגד טבריה ואוהדיה.
הקבוצה - באה נכון למשחק והשכילה לקחת את המתנה שקיבלה.
האוהדים - שימחה טבעית ואמיתית. אם אני חושב איזה קבוצות צריכות להיות בליגה הלאומית, אני מעדיף קבוצות פריפריה בעלות קהל על צעצועים של עיריות וקבוצות נטולות אוהדים עם הנהלה מקושרת.

באשר אלינו:
1. אנחנו משלמים במזומן על טעויות של טירונים. הגענו לא נכון למשחק הזה כמו שהגבנו לא נכון לאירועים אחרים במהלך העונה. האם ההפסד אתמול חמור יותר מההפסד לראשון? התיקו עם אשקלון? התיקו עם רמלה? התיקו עם יבנה?
2. ההתרשמות שלי מאתמול היא לא מקבוצה ושחקנים שלא רוצים אלא שלא יכולים: משחק ההתקפה שלנו כלל שוב ושוב מהלכים שהגנת טבריה ידעה להתמודד איתם ללא קושי. כואב לראות את שי אהרון שמהלכים שעשו אותו פעם החלוץ הטוב בלאומית היום כמעט מצליחים לו = איבוד כדור. כואב לראות את שמש שהפסיק לפגוע. כואב לראות שמהקבוצה המהירה שראינו בתחילת העונה, אין אף אחד שיודע להריץ מתפרצת או התקפת מעבר - התקפות מהן באים רוב הגולים. כואב לראות שמה שהספסל שלנו יודע להפיק ברגעים קשים כאלה זה את עוז צבאג ומאור עידה.
3. מזכיר לי את עונת מבשרת הראשונה - גם אז, עם קצת מזל היינו עומדים ביעד שלנו, אבל ההתנהלות שלנו הייתה שגויה, ושפכנו כסף במקומות הלא נכונים. לכן המסר העיקרי שלי כרגע היא לא להפוך את העונה הבאה לעונת מבשרת השנייה:

א. הקו שצריך להנחות אותנו הוא המשך בניית המועדון לשנים, ולהפוך אותו למועדון מוביל בכדורגל הישראלי שמקומו בליגת העל.
ב. ההתנהלות כאילו אין מחר לא הוכיחה את עצמה. היעד שלנו לא צריך להיות "לחזור לליגה הלאומית כמה שיותר מהר" אלא לבנות קבוצת ליגה לאומית ולעלות איתה (הבהרה: אין לי התנגדות לכך שזה יקרה תוך שנה).
ג. בניית קבוצה כוללת מחלקת ילדים ונוער, כוללת מתקנים ראויים וכוללת השקעה בשחקנים צעירים. התשובה של העיריה שהקמת מתקן אימונים ראוי תיקח כשנתיים אינה אופטימלית אבל אפשר לחיות איתה, וחשוב יותר להשקיע את המשאבים בכך שנדע להפיק מהמתקנים את מה שאנו צריכים ובלנווט את התכנון וההקמה למקומות הרצויים לנו ממלחמות עולם לקיצור השנתיים ל- 1.8 שנה (אינני טוען שצריך להרפות לחץ כיוון שמשמעות הנ"ל היא התארכות השנתיים). את מחלקת הנוער צריך לבנות גם במצב המתקנים הנוכחי. אשמח לשמוע על תובנות מהשנה האחרונה של נערים ב' (12 נקודות ליגה ב- 18 המחזורים הראשונים, 30! בעשרת המחזורים האחרונים).
ד. הגיע הזמן להבין שתכנון תקציבי כולל את חלון ההעברות וכולל אחוז בצ"מ גבוה. ההבנות שלנו עם חלק מהתורמים "הכבדים" צריכות להיות שבשגרה הם נותנים מעט אולם הם יעמדו לצדנו אם נזדקק לכסף גדול. צריך להבין שכישלון מסע השנור האמצע שנתי בשנים האחרונות נובע מתחושת "זאב, זאב".

זה לא הכישלון הראשון בתולדות הפועל קטמון וכנראה גם לא האחרון. לקראת המשחק ביום ג' אנחנו צריכים ללמוד מאשקלון ולשחק אם לא למען ההישארות אז לפחות למען הכבוד. אגיע לטבריה (40 דקות מביתי) כי אני אוהד הפועל קטמון. אם נשחק בשנה הבאה בצפון (התקדימים מראים שזהו התרחיש הריאלי), אני מבטיח נוכחות בלא מעט משחקים, אתם מוזמנים לעבור לקפה בדרך חזור.

כשם שהראינו בעבר שאנחנו יודעים להפיק לקחים, גם הפעם נצא מחוזקים ונדע לבוא נכון יותר לעונה הבאה.
עבור לתחילת הדף

dd63 dd63 מנותק

39 הודעות

נשלח - 24/05/2014 :  09:53:43  הצג פרופיל שלח ל- dd63 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בדיחה עם מוסר השכל בהמשך לדברים של צפוני :
דייג (לא טבריאני) טובע עם הסירה שלו. תוך כדי שקיעה הוא קורה לקב"ה שיציל אותו. תוך כמה דקות מגיעה עוד ספינת דייגים וזורקת לו חבל. הדייג מסרב ומפנה את ידיו לשמיים - פניתי ליושב במרומים והוא יציל אותי. אחרי כמה דקות מגיעה משחתת של חיל הים, גם לה הוא מסרב מאותה סיבה. אח"כ מגיע מסוק ומשלש אליו לוחם שיעלה אותו. גם לא הוא מסרב כי הוא אדם מאמין ורק משמים תבוא לו הישועה. בהמשך הוא מסרב גם לדולפין שרוצה לקחת אותו על גבו ובסופו של דבר טובע ומגיע לשמים. כשהוא עומד מול בורא עולם ושואל למה לא נענית לתפילות שלי, אומר לו האלוקים, יא חמר אחד שלחתי לך ספינות, מסוקים ואפילו דולפינים.... גם ליכולות שלי יש גבול....

ולמוסר השכל: אם היו שומרים על היתרון מול אשקלון ולא חוטפים גול בדקה האחרונה של ההארכה, שניה אחת אחרי החמצה של גול בטוח, היו עם 50 נקודות ולא מגיעים למבחנים. אם היו נלחמים כמו שצריך ולא חוטפים גול בשניה האחרונה של הדרבי, היו עם 49 נקודות ולא מגיעים למבחנים (סאדר היו מגיעים עם 47 נקודות). אם היו לוקחים את המתנה שנתנו להם אשקלון והכוח מהשבוע שעבר ובסה"כ עושים לאום אל פחם מה שעשו להם כל הקבוצות בשני סיבובים, לא היו מגיעים למבחנים (הכוח במבחנים לא היתה מפסידה 3:0 לטבריה בוינטר). אני כבר לא מדבר על כל ההזדמנויות להעפיל לפליי אוף העליון.
יש כאן כישלון מקצועי שאין לו אח ורע בשנים האחרונות בכדורגל הישראלי אבל גם כישלון ניהולי חמור. ההנהלה לא השכילה להבין כבר בסוף הליגה הסדירה, עם כל השלשות שחטפנו בבית שהמאמן איבד את חדר ההלבשה. ההנהלה לא השכילה להבין בינואר שנשארנו בלי מגן שמאלי וזרקה גם את המגן הימני וכך נשארנו עם קבוצה שאתמול 45 דקות במחצית השניה עושה אותו תרגיל מהאמצע ונבלמת ללא כל קושי. וכן, לדעתי ההנהלה נכשלה גם בכך שהסכימה להגרלה לגבי המשחק בוינטר. מכיוון שכבר ויטרנו פעם אחת מול ראשון, היה צריך אפילו ללכת לערכאות בנושא.
לטבריה צריכה הקבוצה להגיע כשרק דבר אחד מול עיניה: אשקלון מהמחזור האחרון ששיחקה רק על הכבוד ועל הזכות לרדת כמו גברים תוך כדי ציפייה לנס.

dd
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם אוי לבושה, להשפלה ולביזיון נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07