פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דקה של שכרון חושים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  דקה של שכרון חושים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם דקה של שכרון חושים נושא הבא
עמוד: מתוך 2

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 10/02/2010 :  14:35:13  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לצערי לא הצלחתי להגיע
אבל
שלא נצטער על הגול הזה בדקה ה - 85
לי עובר בראש כבר 24 שעות המשחק בנתיבות בעונה הראשונה
ואני מתפלל ששום סיפור לא חוזר על עצמו
ולכן נחישות מתחילה אצלנו וזה אומר גבעת רם - יום ששי 13:45
אין סיבה להיות במקום אחר
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 10/02/2010 :  17:56:45  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה היה מאוד קרוב להיות שחזור של נתיבות, מה שהיה קרוב לודאי שובר אותנו. אבל למזלנו זה לא היה, ויצאנו בסה"כ עם תוצאה טובה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 10/02/2010 :  18:44:18  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי שום תחושת פספוס מהמשחק הזה. מלבד תשעים השניות שאחרי הגול של כפיר, בכל רגע נתון במהלך המשחק הייתי חותם על תיקו. בחלקים די נרחבים של המשחק איבדנו לגמרי את האמצע. הקשרים ההתקפיים שלנו שבכמה משחקים השנה עשו מה שהם רוצים על המגרש לא הצליחו להתמודד עם האגרסיביות של שגב ולא באו לידי ביטוי (ובהמשך גם הוחלפו). לאור מה שהתפתח על המגרש, אנחנו צריכים להיות שמחים עם התיקו הזה. מילה טובה מגיעה לשני הבלמים שלנו איוש ותשרה שהיו בפוקוס בדקות הלחץ.
העידוד, למרות מיעוט האוהדים, היה באמת בלתי-נתפס. אי אפשר להביא חלק מהאנרגיות האלו גם למשחקי הבית?
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 10/02/2010 :  20:21:30  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

אי אפשר להביא חלק מהאנרגיות האלו גם למשחקי הבית?

סיכמנו שמי שזורק כפפה גם מרים אותה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 10/02/2010 :  20:33:22  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

אי אפשר להביא חלק מהאנרגיות האלו גם למשחקי הבית?

את הגגון צריך להביא.
עבור לתחילת הדף

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 10/02/2010 :  21:42:25  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהחלט תוצאה טובה!
כיף לשמוע על הקהל!!! כבוד! הלוואי ויכולתי להגיע
יום שישי להגיע מוקדם! בלי בית שמש! להביא חברים! ולעודד כמו שצריך
כמו המערכון של אסי וגורי.. "יהיה מזג אוויר" אז לבוא!!!
יאללה הפועל!
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 11/02/2010 :  09:32:34  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה יום מתיש גם פיזית ובעיקר מנטלית. הנסיעה הארוכה, לאחר משהו כמו 4-5 שעות שינה בלילה, הרגה אותי. וגם המשחק לא היה קל.

מדהים כמה פעמים הספקתי להסתכל בשעון באותה דקה של שכרון חושים, ולקלל למה הזמן לא מתקדם. אני מודה שהיה לי דה-ז'אבו למשחק בנתיבות. אני שמח שבסופו של דבר יצאנו בתיקו. תוצאה סבירה בהתחשב לאיך שהתפתח המשחק. אבל עד שלא עלינו סופית, אני לא הולך להרגע...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם דקה של שכרון חושים נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07