משתמש |
דקה של שכרון חושים |
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 10/02/2010 : 14:35:13
|
לצערי לא הצלחתי להגיע אבל שלא נצטער על הגול הזה בדקה ה - 85 לי עובר בראש כבר 24 שעות המשחק בנתיבות בעונה הראשונה ואני מתפלל ששום סיפור לא חוזר על עצמו ולכן נחישות מתחילה אצלנו וזה אומר גבעת רם - יום ששי 13:45 אין סיבה להיות במקום אחר |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 10/02/2010 : 17:56:45
|
זה היה מאוד קרוב להיות שחזור של נתיבות, מה שהיה קרוב לודאי שובר אותנו. אבל למזלנו זה לא היה, ויצאנו בסה"כ עם תוצאה טובה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 10/02/2010 : 18:44:18
|
אין לי שום תחושת פספוס מהמשחק הזה. מלבד תשעים השניות שאחרי הגול של כפיר, בכל רגע נתון במהלך המשחק הייתי חותם על תיקו. בחלקים די נרחבים של המשחק איבדנו לגמרי את האמצע. הקשרים ההתקפיים שלנו שבכמה משחקים השנה עשו מה שהם רוצים על המגרש לא הצליחו להתמודד עם האגרסיביות של שגב ולא באו לידי ביטוי (ובהמשך גם הוחלפו). לאור מה שהתפתח על המגרש, אנחנו צריכים להיות שמחים עם התיקו הזה. מילה טובה מגיעה לשני הבלמים שלנו איוש ותשרה שהיו בפוקוס בדקות הלחץ. העידוד, למרות מיעוט האוהדים, היה באמת בלתי-נתפס. אי אפשר להביא חלק מהאנרגיות האלו גם למשחקי הבית? |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 10/02/2010 : 20:21:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
אי אפשר להביא חלק מהאנרגיות האלו גם למשחקי הבית?
סיכמנו שמי שזורק כפפה גם מרים אותה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 10/02/2010 : 20:33:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
אי אפשר להביא חלק מהאנרגיות האלו גם למשחקי הבית?
את הגגון צריך להביא. |
|
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 10/02/2010 : 21:42:25
|
בהחלט תוצאה טובה! כיף לשמוע על הקהל!!! כבוד! הלוואי ויכולתי להגיע יום שישי להגיע מוקדם! בלי בית שמש! להביא חברים! ולעודד כמו שצריך כמו המערכון של אסי וגורי.. "יהיה מזג אוויר" אז לבוא!!! יאללה הפועל! |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 11/02/2010 : 09:32:34
|
היה יום מתיש גם פיזית ובעיקר מנטלית. הנסיעה הארוכה, לאחר משהו כמו 4-5 שעות שינה בלילה, הרגה אותי. וגם המשחק לא היה קל.
מדהים כמה פעמים הספקתי להסתכל בשעון באותה דקה של שכרון חושים, ולקלל למה הזמן לא מתקדם. אני מודה שהיה לי דה-ז'אבו למשחק בנתיבות. אני שמח שבסופו של דבר יצאנו בתיקו. תוצאה סבירה בהתחשב לאיך שהתפתח המשחק. אבל עד שלא עלינו סופית, אני לא הולך להרגע... |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
דקה של שכרון חושים |
|