פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דקה של שכרון חושים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  דקה של שכרון חושים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם דקה של שכרון חושים נושא הבא
עמוד: מתוך 2

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 09/02/2010 :  17:51:28  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואז בא השער של שגב.

משחק לא רע. שיפוט עלוב. התלכלכות על התלכלכות של שגב. 30 שקלים הסטוריים ונקודה אחת.

יאללה, לגבעת רם!

....מי בא לבית שמש בשישי?

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 09/02/2010 :  17:58:02  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי כבש וכמה קהל היה ?
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 09/02/2010 :  18:01:34  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בדקה אחת עלינו ליגה ודקה אחר כך נשארנו ליגה.
מלול כבש . היו 100.
אין לי קול.אני בד"כ אוהב מאד להיות צרוד אבל היום...

עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 09/02/2010 :  19:03:27  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צריך להודות על האמת, לפי מה שהיה במשחק עד להבקעת השער של קטמון היינו חותמים על תוצאת תיקו, שיש בה שיקוף של מה שקרה במשחק.
שגב שיחקו בנחישות רבה, וסיכנו מספר פעמים את שער קטמון, במיוחד במחצית השנייה.
מאידך, אצל מרבית שחקני קטמון הנחישות לא היתה בשיאה. לא ראינו הרבה תקלים, גליצ'ים.
השער של כפיר בא אחרי החמצה מסמרת שיער, כאשר הוא היה לבד מול השוער.
שחקנים שבלטו, לדעתי: ג'וני, שהחליף את אלון סגיר במחצית השנייה, שכדרכו שיחק בנחישות, בעט מספר בעיטות מסוכנות לכיוון השער. בנוסף הייתי מציין לטובה את ניסים אזרזר ואת מושיקו תשרה.
נכון שהיתה דקה שבה הובלנו את הטבלה ב- 7 נקודות. אבל התיקו אינו אסון, ואולי טוב שהפער נשאר כפי שהיה ויש בכך כדי לשמור על מתח חיובי של הקבוצה וגם שלנו האוהדים.
למשחק הגיעו כ- 60 אוהדים ואוהדות שהפגינו עידוד מעולה כל המשחק.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-09/02/2010 19:22:05
עבור לתחילת הדף

נער קאזו נער קאזו מנותק

124 הודעות

נשלח - 09/02/2010 :  19:37:32  הצג פרופיל שלח ל- נער קאזו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בא'סה בא'סה דקה אחת זה היה ניראה כאילו אנחנו יוצאים מגדרינו ואז הגיעה הגול המקרי הזה שגב אומנם שלטו במגרש אבל לא היוו כל כך איום על השער כך שהגול שלהם הוא למעה בין האיומים היחידים הממשיים שלהם

על תגידו יום יבוא תביאו את היום
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 09/02/2010 :  20:34:13  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הגול של שגב ממש לא היה מקרי.כל המשחק שלהם מבוסס על כדורי גובה ואחד מס' 10 שהכול עובר דרכו.בפעם היחידה שההגנה שלנו לא הסתדרה בזמן להגבהה,חטפנו.
עדיין תלויים בעצמנו.
ובנצח מסובי.

עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 09/02/2010 :  21:12:23  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ותיק כתב -
מאידך, אצל מרבית שחקני קטמון הנחישות לא היתה בשיאה. לא ראינו הרבה תקלים, גליצ'ים.

לא מסכים בכלל. שטויות. מה זה "הנחישות לא היתה בשיאה"? יש לך מדד נחישות? דווקא ראיתי אחלה מלחמה, במשחק קשה, במגרש קשה, מול יריב קשה. בניגוד לימי מבשרת, עם הקבוצה הזו אין שום בעיה בענייני רצון, מלחמה ומוטיבציה.

עם שאר ההודעה שלך אני מסכים - תוצאה טובה, משקפת, קהל נדיר, אנחנו נעלה. הכל בסדר, חוץ מיפו.

סאסי - אני מאמין לו!

נערך על ידי - סלאמה ב-09/02/2010 21:14:12
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 09/02/2010 :  21:21:34  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סלאמה? אני אוהב אותו.

מה חדש עם זוזוט והפסבוק?
עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 09/02/2010 :  21:37:18  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרכב ומהלך מדו"ח השופט:
http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=237047
גולה הצליח לקבל עוד צהוב - מס' 6.
והערה לסלאמה:
1. ברור שאין כל מקום להשוואה למה שהיה במבשרת. אני חוזר ואומר שהקבוצה משחקת בעונה זו משחק קבוצתי, מסודר ורואים שהיא מאומנת היטב.
2.אינשטיין אמר, כזכור, שהכל יחסי. אז אין לי "סרגל/מדד נחישות" מדוייק.
אבל תחושתי, ואם יורשה לא רק תחושתי, היתה אצל כמה מהשחקנים פחות נחישות להאבק על כל כדור, גליצים וכיוצ"ב. זה לא אומר שלא היתה בכלל נחישות ומלחמה.

עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 09/02/2010 :  21:37:51  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השחקנים שלנו בהחלט נלחמו היום.
מעולם לא הייתי כל כך מאוכזב מתוצאה טובה.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 09/02/2010 :  21:41:38  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

....מי בא לבית שמש בשישי?

אני מאוד מקווה שהתשובה היא אף אחד. בשישי כולם מגיעים ב 12:30 לגבעת רם, מוכנים למשחק עם עידוד מטורף. במחצית אפשר להתפלל לאלוהים שבית שמש יעשו בשבילנו את העבודה. אבל כולם צריכים להיות בפוקוס רק על המשחק נגד חורה. חייבים להגיע מוקדם למשחק, חייבים עידוד מעולה וחייבים לנצח.

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 09/02/2010 :  22:03:10  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היו כוסיות?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 09/02/2010 :  22:05:49  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא שיחקנו את המשחק הרגיל שלנו, הרוב היה מבוסס על בעיטות שוער ובלמים לכיוון החוד, ללא קישור. שגב קבוצה טובה, עם לא מעט שחקנים מעל רמת הליגה, למרות זאת, וחרף העובדה שבסופו של יום התיקו טוב לנו, לטעמי הגענו להזדמנויות קורצות יותר משלהם. השופט היה בדיחה רעה, בהתחלה זה היה נראה שהוא מכור, בהמשך היה נראה שהוא פשוט מפחד מהם, או דביל, או דביל שמפחד מהם.מס' 10 שלהם, מאהר אלחמאדה, היה נהדר, הניע להם את כל המשחק והשוער שלהם, למרות ההשמטות בתחילת המשחק היה אף הוא מצוין. כואב לי על ניצן גולן, שנתן משחק טוב והתמודד יפה עם עשרות כדורי הגובה שלהם, ולבסוף נכנע לנגיחה.
לגבי הנחישות - בולשיט. אי אפשר כל פעם שלא ננצח להיתלות במנטרה הלעוסה הזאת. השחקנים התאמצו מאד, שיחקו מול קבוצה ברמה דומה, במגרש חרא שלא נותן לפתח משחק, והשמחה שלהם בשער העידה יותר מהכל כמה הם רוצים. יש כאן חבורת גברים עם אחדות מטרה, אפשר וחייבים לסמוך עליהם.
אבל הסיפור של המשחק היה בכלל ביציע.
קצת פחות מ 100 אמיצים, עזבו את הכל, ביזבזו כסף על דלק, מימנו לאבו-בילאלים את הסדרנים , הגיעו לפאקינג דימונה ונתנו תצוגת עידוד מדהימה. אני גאה להיות שייך, כל מיתר קול נמתח עד הקצה.
מעולם לא היה להפועל ירושלים גרעין קהל כל כך משובח, מיומן ומאומן. יחידה מובחרת במלוא מובן המילה. 100 אוהדים + גגון פח, רעש של 1000.
חוויה .
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 10/02/2010 :  12:36:37  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

היו כוסיות?

אבל זה הכול חול פה ,פפי.אנחנו נבריח השממה .
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 10/02/2010 :  12:55:10  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
על השיפוט מתוך אתר דאבל פס

"איגוד השוכחים: אמש נערך משחק ההשלמה בליגה ג' דרום שלמעשה היה משחק העונה בין מכבי שגב שלום להפועל קטמון ירושלים,מסתבר שבבוקר המשחק לא היה שופט זמין לשפוט את הקרב המסקרן ובלית ברירה נסע משבץ השופטים האיזורי שי אוסדון כדי לנהל את המשחק ומיודעי דבר גם העבירו בהצלחה מרובה,אגב זהו משחקו הראשון העונה כשופט בליגות א,ב,ג."

מי הם אותם יודעי דבר?

עבור לתחילת הדף

2510 הודעות

נשלח - 10/02/2010 :  13:17:13  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

על השיפוט מתוך אתר דאבל פס

"איגוד השוכחים: אמש נערך משחק ההשלמה בליגה ג' דרום שלמעשה היה משחק העונה בין מכבי שגב שלום להפועל קטמון ירושלים,מסתבר שבבוקר המשחק לא היה שופט זמין לשפוט את הקרב המסקרן ובלית ברירה נסע משבץ השופטים האיזורי שי אוסדון כדי לנהל את המשחק ומיודעי דבר גם העבירו בהצלחה מרובה,אגב זהו משחקו הראשון העונה כשופט בליגות א,ב,ג."

מי הם אותם יודעי דבר?

הדיווח הזה מעורר כמה שאלות:
1. מהי הצלחה של שופט? האם, למשל, העובדה שלפחות אחד הקוונים לא שלט כל כך בחוקי הנבדל היא הצלחה?
2. האם מתוקף היותו משבץ השופטים האיזורי הוא מתמקד בעיקר בסדרות חינוך - ע"ע סדרת החינוך שעשה לשוער של שגב אחרי הפגיעה בג'וני, העיכוב בשובו של גילי גור למגרש [כולל צהוב על התחזות] וההסברים הארוכים לשחקני שגב שזה לא יפה לפגוע במכוון בשחקני הקבוצה היריבה.
3. האם תבריזי ישובץ פעם נוספת למשחק של קטמון?

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-10/02/2010 13:18:57
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם דקה של שכרון חושים נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07