| משתמש |
מקרה מכוער של אלימות ביציע כלפי אוהדים שלנו ביום ו  |
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 19/05/2014 : 21:13:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בוח
הייתי במגרש ולא ראיתי את זה. עכשיו אני פה בפורום מתבונן מהצד ורואה איך תוקפים פה חף מפשע (אדום88), ולכן אני אעמוד (באיחור) להגן עליו - לטענתו (ושוב, אני לא ראיתי אבל אני מאמין לו) הוא ראה מקרה של אלימות במגרש. יתר על כן, הוא גם זכר מספיק סימנים של התוקף (ואולי גם את שמו) כדי לדווח עליו פנימית כי לדעתו מגיע לו שנקיא אוהד כזה מתוכנו, או לפחות נוקיע את מעשה האלימות שלו. אם אני הייתי רואה דבר כזה, אולי הייתי מרגיש בדיוק כמוהו. אבל מה קרה בפועל? במקום להוקיע את מעשה האלימות תוקפים את אדום88. תוקפים את הדברים והסגנון שלו (כאילו מה כבר הוא אמר), אומרים שאותו בחור הוא אוהד מוכר ונאמן ואין סיכוי שזה קרה (??). אז נכון שיכול להיות שהוא ראה חצי סיפור. יכול להיות שזאת היתה הגנה עצמית. יכול להיות שהיו שם דחיפות שמרחוק נראו כמו אגרוף. יכולים להיות הרבה דברים. אבל אל תגנו על בחור שנצפה מתנהג באלימות על ידי זה שתתקפו את מי שהתלונן עליו. כל השרשור הזה היה ראוי לו להגמר אחרי ההודעה של מרכוס: זה לא גלש שם למכות אבל בהחלט מקרה מכוער מאוד ואז של לאסלו היה אירוע של דחיפה אחרי ויכוח. אף אחד לא הוכא. האירוע נסגר בהתנצלות ההדית.תפסיק להיות היסטרי ותרגע, ילד. אבל הרפלקס המותנה שהביא להשתלחות בפותח השרשור בעוד ועוד הודעות רק הוציאה את כולנו רע.
אני הייתי שם ממש איפה שזה קרה הייתה דחיפה אחת (שבאמת הייתה לא במקום ולא מכובדת ואסור שדבר כזה יחזור על עצמו) שנגמרה בלחיצת יד והתנצלות הדדית אני מוקיע את המעשה אבל לקלל ולהשתלח ככה בבן אדם זו חוצפה ואלימות אז אדום 88 נא דורש נא מקים |
 |
|
|
נער קאזו
124 הודעות |
נשלח - 20/05/2014 : 01:01:26
|
| אדום 88 וכל שאר האנשים היה מקרה של אלימות אבל כמו שנאמר המקרה הזה נסגר, בהתנצות משמה נסגר ונגמר ודיי לא קיים, להעלות את זה בצורה שאתה העלת לא מכבדת את האדם ומכפישה אותו ולא לא צריך להוקיע אותו אני לא הייתי שמה אבל אני מכיר את הנפש הפועלת ואת הרצח אופי שיצרו לו פה אני לא מקבל בסדר הבן אדם התנצל הביא חרטה אז דיי, למה להמשיך להוקיז את דמו ולייצר ממנו מפלצת אלימה שרק הולכת מכות דיי זה בן אדם טוב שלא פוגע באנשים ועם הוא עשה טעות אז כמו שהוא ואנשים אחרים רשמו פה הוא ביקש סליחה והתנצל וזה נגמר אז דיי תורידו תשירשור הזה ודיי לעשות לא תסקילה בכיכר העיר שאתם עושים ואדום 88 יש דבר כזה שנקרא אלימות מילולית ואתה קצת גולש לשמה |
על תגידו יום יבוא תביאו את היום |
 |
|
מקרה מכוער של אלימות ביציע כלפי אוהדים שלנו ביום ו  |
|
|
|