פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ושוב שני משחקים משמעותיים מתנגשים להם

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ושוב שני משחקים משמעותיים מתנגשים להם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם ושוב שני משחקים משמעותיים מתנגשים להם נושא הבא  

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 18/05/2014 :  01:35:11  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
והפעם מדובר על משחק הגומלין במבחנים
והמשחק השני בחצי גמר הפלייאוף של הכדורסל

שניהם יתקיימו ביום שלישי ה27.5

הפעם הזזת שעות לא תהיה אפקטיבית במיוחד, כי משחק הפלייאוף החשוב בכדורסל יתקיים או בנס ציונה או בחיפה.

אני קורא לועד המנהל ממחר אחרי ההגרלה לבקש מההתאחדות להקדים ביום או לאחר ביום\יומיים את המשחק.

אבל שלא יזיזו אותו ליום שישי, כי המשחק השלישי בפלייאוף הכדורסל יתקיים ביום שישי ב16:00 במלחה.

לטיפולכם!

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"

בני סובטקין בני סובטקין מנותק

44 הודעות

נשלח - 18/05/2014 :  09:20:09  הצג פרופיל שלח ל- בני סובטקין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רביעי ב14:10 נוח לך מותק? שידעו לסדר לך בדיוק מתי שטוב לך
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 18/05/2014 :  09:32:47  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם היית חבר עמותה, היית כבר קורא בפורום חברי העמותה שלא ניתן להזיז את היום. וניראה לי שהגיע הזמן שתבין שהקריאות שלך מיותרות. אין שום אינטרס לחברי הועד המנהל לא לדאוג לשעת משחק נוחה ככל האפשר, גם בלי הבקשות הללו. ויחד עם זאת, יש אילוצים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 18/05/2014 :  13:11:24  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

והפעם מדובר על משחק הגומלין במבחנים
והמשחק השני בחצי גמר הפלייאוף של הכדורסל

שניהם יתקיימו ביום שלישי ה27.5

הפעם הזזת שעות לא תהיה אפקטיבית במיוחד, כי משחק הפלייאוף החשוב בכדורסל יתקיים או בנס ציונה או בחיפה.

אני קורא לועד המנהל ממחר אחרי ההגרלה לבקש מההתאחדות להקדים ביום או לאחר ביום\יומיים את המשחק.

אבל שלא יזיזו אותו ליום שישי, כי המשחק השלישי בפלייאוף הכדורסל יתקיים ביום שישי ב16:00 במלחה.

לטיפולכם!

בהתחשב בכך שהמשחק בטבריה ישוחק בצהריים והכדרוסל בערב, נראה לי שיהיה אפשרי להגיע (בעיקר במידה והמשחק יהיה מול חיפה) ובכל אופן הבעיה הגדולה של רובנו עם המשחק של שלישי בצהריים הוא קיומו ביום שלישי בצהריים
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 20/05/2014 :  01:16:52  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בני סובטקין

לא מבין איך ציניות קשורה לעניין...

עזוב אותי
מה עם חברי הבריגדה שעובדים ימים כלילות בשביל שאוהדים כפויי טובה כמוך יגיעו למשחקים ותהיה אחלה אווירה ואחלה עידוד?

אני כולה אוהד אחד כפול מתוסכל
אבל חברי הבריגדה שבאים גם לכדורסל הם עשרות...

בכל מקרה הבעיה פחות או יותר נפתרה.
המשחק בטבריה הוא ב16:00
והמשחק בחיפה הוא ב20:45

אפילו אם תהיה הארכה+פנדלים והמשחק יסתיים ב19:00, זה עדיין מספיק זמן להגיע לחיפה בנחת,ובהנחה שהמשחק בטבריה יסתיים בהכרעה בתום 90 הדקות, אולי אפילו עם עצירה במק'דונלדס של צומת אלונים

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"

נערך על ידי - האדום מהכפר ב-20/05/2014 04:13:40
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 20/05/2014 :  06:44:02  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בני סובטקין

לא מבין איך ציניות קשורה לעניין...

עזוב אותי
מה עם חברי הבריגדה שעובדים ימים כלילות בשביל שאוהדים כפויי טובה כמוך יגיעו למשחקים ותהיה אחלה אווירה ואחלה עידוד?

אני כולה אוהד אחד כפול מתוסכל
אבל חברי הבריגדה שבאים גם לכדורסל הם עשרות...

בכל מקרה הבעיה פחות או יותר נפתרה.
המשחק בטבריה הוא ב16:00
והמשחק בחיפה הוא ב20:45

אפילו אם תהיה הארכה+פנדלים והמשחק יסתיים ב19:00, זה עדיין מספיק זמן להגיע לחיפה בנחת,ובהנחה שהמשחק בטבריה יסתיים בהכרעה בתום 90 הדקות, אולי אפילו עם עצירה במק'דונלדס של צומת אלונים

אח שלי, בלי ציניות, הדאגה שלך לאוהדים מרגשת. ויחד עם זאת, אתה קצת מזלזל בחברי הועד המנהל בכך שקראת להם להזיז את המשחק, ולא בפעם הראשונה. תאמין לי שהם עושים מאמצים גדולים לדאוג שכמה שיותר אוהדים יוכלו להגיע למשחקים, חרף האילוצים. ועוד דבר, חברי הבריגדה לא זקוקים לעזרה שלך. יש להם קשר ישיר עם הועד המנהל.

כך או כך, אני שמח שהבעיה נפתרה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם ושוב שני משחקים משמעותיים מתנגשים להם נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07