| משתמש |
מה אתם אומרים על סוגיית אום אל פאחם?  |
|
dd63
39 הודעות |
נשלח - 12/05/2014 : 07:35:20
|
הספורטיביות היחידה שצריכה להיות היא על המגרש ולא בתוצאה. בתוך המסגרת הזו צריכה קטמון לעות למשחק הכי לוחמניים, תוקפניים, אגריסביים ורעים שאי פעם היו ולהכניס כמה שיותר שערים וכמה שיותר מהר. ברור לנו שהסיכוי שהפועל ים/יבנה/הכוח יפסידו הוא גבוה יותר מהסיכוי שנעבור קבוצה מליגה א' בשני משחקים (מדבר על סמך הביצועים של קטמון מתום הסיבוב הראשון ותצוגות הנפל בפלייאוף) ולכן צריך להבקיע כמה שיותר ולנסות לעשות את הבלתי יאומן ללא מבחנים, תוך כדי ניצול כל סיכוי תיאורטי שקיים. |
dd |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 12/05/2014 : 07:35:41
|
אני מצפה מהקבוצה שלי שתעלה לכל משחק בכל מסגרת במטרה להבקיע מקסימום ולספוג מינימום כך שאם נחגוג מול אא"פ אני לא רואה שום כיסוי להאשמה באי-ספורטיביות. ריאלית - אשקלון לא תנצח את הכוח, סביר שגם סאסי ויבנה ישיגו לפחות נקודה, והבדלי היכולת בינינו לבין אא"פ הם לא של 20-0 אלא בערך של 5-0 (זה לא אורתודוקסים), כך שנצטרך להילחם על מקומנו במבחנים, עקב אובדן הנקודות מול ביטר רמלה, אשקלון, הפועל, יבנה וראשון ולא משום סיבה אחרת.
במחשבה כללית יותר איך הוגן שההתאחדות תתמודד עם מצבים כאלה: בליגה ג' נקבע שיהיה משחק שובר שוויון כיוון שקיימים הפרשי רמות עצומים בתוך הליגה, והליגה הזו אמורה להכיל קבוצות שהן התארגנות שחקנים חובבים ברמה נמוכה, ולכן לא נכון להכריע מאבק עליה על ניצחון 15-0 או 18-0. בליגות הגבוהות יותר, אני סבור שזה יהיה עוול לבטל את הפרש השערים, כיוון שקבוצה שמנצחת משחקים בהפרש 2-3 שערים צריכה לקבל יתרון על קבוצת 1-0 קטנים. לכן - ההחלטה הנמהרת של ההתאחדות בנוגע לליגה א' שגויה מיסודה. מה כן - קיימת באליפויות שונות הגדרה שקבוצה המפסידה את כל משחקיה נמחקת מספירת הנקודות. שיטה זו מתאימה בדיוק למקרים נוסח אא"פ, וניתן להכיל אותה על כל סיבוב ליגה. כלל כזה, במידה ואכן ננצח את אא"פ, היה מוחק את תוצאות הקבוצה בסיבוב השני ובפליאוף והופך את ההתמודדות להוגנת יותר. אורתודוכסים - לא זוכר אם הם ניצחו בסיבוב השני כך שיכול להיות שגם שם זה היה הפתרון הנכון. לדעתי את אורתודוכסים היה צריך לפרק כיוון שלא הופיעו למשחקים (בניגוד לאא"פ), ולשם כך לא היה צורך בהמצאת תקנות, הן קיימות. |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 13/05/2014 : 14:03:10
|
זה בסדר חברים הבעיה נפתרה
ההתאחדות מצאה פתרון נוח לביזיון, להוציא אותנו מטדי הביתי ורחב הידיים, לאיצטדיון קטן ולא ביתי, שבו מובטח שלא ננצח בתוצאה אסטרונומית.
פתאום בא לי באמת לנצח איזה 0-15 ולהישאר ולהניף להם משולשת מול הפנים.
ברור לי שזה לא יקרה, בוינטר אנחנו נזיע ונירק דם על כל שער, ננצח 0-3, 0-4, אולי 0-5, אבל לא רואה יותר מזה.
הלוואי ואתבדה.
ההתאחדות מדברים על חוסר ספורטיביות?
מה יותר לא ספורטיבי מאשר להעביר קבוצה שנמצאת בסכנת ירידה מוחשית ממגרשה הביתי...
אם היינו מארחים את אשקלון הם בחיים לא היו חושבים בכלל להזיז לנו את המשחק מטדי.
רק בגלל שמדובר באום אל פאחם המפורקת הם מרשים לעצמם להזיז אותנו.
התאחדות מושחתת, ליגה מושחתת, כדורגל רקוב מהיסוד.
נקווה ששני דברים יקרו בשנה הבאה:
נהיה קבוצה מספיקה טובה בשביל לא להסתבך בתחתית ובכל הגועל נפש הזה.
אבי לוזון לא יהיה יו"ר ההתאחדות, והמנהלת החדשה תתחיל להזיז פה דברים, כי אי אפשר כבר לסבול את הצחנה שעולה מהמקום הרקוב הזה... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 13/05/2014 : 20:52:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
זה בסדר חברים הבעיה נפתרה
ההתאחדות מצאה פתרון נוח לביזיון, להוציא אותנו מטדי הביתי ורחב הידיים, לאיצטדיון קטן ולא ביתי, שבו מובטח שלא ננצח בתוצאה אסטרונומית.
פתאום בא לי באמת לנצח איזה 0-15 ולהישאר ולהניף להם משולשת מול הפנים.
ברור לי שזה לא יקרה, בוינטר אנחנו נזיע ונירק דם על כל שער, ננצח 0-3, 0-4, אולי 0-5, אבל לא רואה יותר מזה.
הלוואי ואתבדה.
ההתאחדות מדברים על חוסר ספורטיביות?
מה יותר לא ספורטיבי מאשר להעביר קבוצה שנמצאת בסכנת ירידה מוחשית ממגרשה הביתי...
אם היינו מארחים את אשקלון הם בחיים לא היו חושבים בכלל להזיז לנו את המשחק מטדי.
רק בגלל שמדובר באום אל פאחם המפורקת הם מרשים לעצמם להזיז אותנו.
התאחדות מושחתת, ליגה מושחתת, כדורגל רקוב מהיסוד.
נקווה ששני דברים יקרו בשנה הבאה:
נהיה קבוצה מספיקה טובה בשביל לא להסתבך בתחתית ובכל הגועל נפש הזה.
אבי לוזון לא יהיה יו"ר ההתאחדות, והמנהלת החדשה תתחיל להזיז פה דברים, כי אי אפשר כבר לסבול את הצחנה שעולה מהמקום הרקוב הזה...
מספיק לנו התקוות לטווח הקרוב - נקווה שנישאר בליגה הלאומית
|
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 13/05/2014 : 23:24:14
|
חמודים.
שרפתם שנה בליגה עם עולה אחת מתוך 32 קבוצות. אירחתם באשדוד. נעלו אתכם מחוץ למשחקים חשובים על לא עוון בכפכם. שיחקתם את רוב המשחקים העונה באמצע השבוע.
אתם באמת חושבים שמגיע לכם משהו, או שלמישהו אכפת? רק קחו את הזעם, ותתמכו איתו בקבוצה שלכם. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
דותן716
143 הודעות |
נשלח - 16/05/2014 : 17:00:30
|
| מחצית. לא משנה מה תהיה התוצאה בסיום, אני מתנצל על היהירות והזלזול שהפגנתי כלפי היכולת של אום אל פאחם להפתיע. מקווה שבסוף נצליח לנצח. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 16/05/2014 : 18:15:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דותן716
מחצית. לא משנה מה תהיה התוצאה בסיום, אני מתנצל על היהירות והזלזול שהפגנתי כלפי היכולת של אום אל פאחם להפתיע. מקווה שבסוף נצליח לנצח.
כנ"ל |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 16/05/2014 : 18:18:53
|
על זה נאמר היהירות מהשטן כל השבוע כל החכמים הפציצו אותנו בתחזיות של כמה נקרע את אום אל פאחם אז מה אתם אומרים עכשיו?
|
 |
|
מה אתם אומרים על סוגיית אום אל פאחם?  |
|
|
|