פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מה אתם אומרים על סוגיית אום אל פאחם?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מה אתם אומרים על סוגיית אום אל פאחם?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מה אתם אומרים על סוגיית אום אל פאחם? נושא הבא
עמוד: מתוך 3

דותן716 דותן716 מנותק

143 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  13:30:47  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דותן716 שלח ל- דותן716 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי דותן716

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ירושלים אדומה

ציטוט:

אתר וואן והכתב ארז נעמן הם בני זונות שמעוותים את המציאות, ומציגים שלא בצדק את העלייה שלנו ללאומית כאילו היא הושגה בזכות יתרון לא הוגן.

לגבי אום אל פאחם, אני חושב שלא יהיה נכון ספורטיבית לנסות להשיג הפרש שערים אסטרונומי ולהשפיל אותם.
לנצח ב 6 עד 8 שערים, אם אפשרי, ולקוות שאשקלון ידהימו מול הכח נשמע לי עוד סביר והוגן פחות או יותר (הכח ניצחו אותם 0-6), אבל לא ראוי שננסה להשיג הפרש דו-ספרתי של שערים, גם אם הסיטואציה במגרש תאפשר זאת.

אסתפק בניצחון כלשהו והישרדות אינשאללה במבחנים.

לא ראוי לנסות להשיג הפרש דו ספרתי? אנחנו נלחמים על החיים שלנו בנאדם! לנצח ולקבור אותם בכמה שיותר שערים, אל תהיה לי אביר. זו לא השפלה ברגע שיש לנו על מה לשחק.. ממש לא..

וארז נעמן, אם אתה קורא את האשכול הזה, שתדע שתמיד היית כתב מציק וכנראה בנאדם משועמם מאוד...

אצלי הספורטיביות מעל הכל, ואני מעדיף ללכת בגאון למבחנים מלנצח 0-14 את אום אל פאחם ולהישאר בליגה בזכות הפרש שערים (על יבנה או על הפועל סאסי). אני חושב שזה גם יפגע אנושות בשם הטוב שיש למועדון שלנו בארץ.

סליחה כבודו עולה חדש? פספסת את העונה של אום-אל-פאחם שכתבת את הפוסט ההזוי הזה?

כבודו אינו עולה חדש ולא פספס את העונה של אום אל פאחם. כבודו גם שם לב שאף קבוצה לא ניצחה השנה את אום אל פאחם בהפרש דו-ספרתי.
אין לי בעיה שהגיע התור שלנו לתת להם בראש ובכך ליצור משחק הוגן מול היריבות שלנו (וזה בדיוק מה שקרה שנה שעברה עם אורתודוקסים לוד במחזור האחרון). יש לי בעיה עם זה שבהינתן סיטואציה מסוימת על המגרש שלנו ובמגרשים אחרים, נדע כמה שערים אנחנו צריכים כדי להישאר בליגה ונשחק בטירוף עד הדקה ה-90 כדי להבקיע עוד ועוד שערים מול קבוצה מפורקת של שחקני נוער. זה לדעתי לא קרה במשחקים האחרים של אום אל פאחם השנה, ולכן זה לא יהיה כל כך ספורטיבי.

בכל מקרה, ההימור שלי שהכח, ירושלים ויבנה לא יפסידו, ואני גם לא מאמין שנצליח להבקיע 14 שערים בכלל, ככה שהדיון תיאורטי למדי. מצד שני, בספורט כבר היו דברים מעולם ולא ניתן לדעת איזו אום אל פאחם נקבל מולנו, ולכן אני מקווה שלא נגיע לסיטואציה שאנחנו מובילים 0-9 בדקה ה-75 ומנסים להבקיע עוד 4-5 שערים. לא רוצה להישאר ככה בליגה.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  15:42:23  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אצלי ספורטיביות מעל לכל ולכן אני מקווה שנביס את א.א.פ בהפרש גדול ככל האפשר ומתפלל למעידה של הפועל י-ם או הכח. סיכוי נמוך שכל התסריטים האלה באמת יתרחשו, אבל צריך לקוות.
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  15:52:09  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בוא אני אקשה עליך דותן.

אתה אומר שאתה מעדיף "להישאר דרך המבחנים" כי אתה יודע שבמפגש כפול מול קבוצה מליגה א', סביר להניח שנישאר.

אבל בוא נשנה מעט את הסיטואציה האמתית.
היינו סופגים שער שוויון בדקה ה97 בוינטר.
ומסיימים את המחזור בשוויון נקודות עם אשקלון, כשהפרש השערים של אשקלון הוא 7+, ושלך 7-
ואתה יודע שבהנחה שאשקלון שמארחת את הכוח(שבינתיים בזכות התיקו מולנו הבטיחו סופית הישארות וגם לא בסכנה להתדרדר למבחנים)
תנצח אותה, אולי אפילו 0-2 או 0-3

והסיכוי היחיד שלך להימנע מירידה לליגה א', הוא לפרק את אום אל פאחם 0-15.

לא היית מנסה?
הייתה מעדיף לנצח 0-3 על הילוך שני ולרדת "יפה"?

אנחנו לא אלה שיצרנו את העיוות הזה, ולא נראה לי הוגן שבגלל שאנחנו משחקים נגדם במחזור האחרון, אנחנו נהיה הרחמנים.

אותה אשקלון שאתה לא רוצה להוריד אותה בצורה "מכוערת" רמסה את אום אל פאחם 0-7 בביתה לעיניי הקהל הביתי שלה, שזה הרבה יותר משפיל.

יבנה שמובילה עליך בסך כולל של 14 בהפרש השערים, עשתה את אותם 14 ב1-9 ו0-6 על אום אל פאחם.

כשאתה אירחת אותם בטדי הובלת 0-4 בדקה ה60 והחלטת לרחם, וזה נגמר "רק" ב0-5, למרות שכל אוהד שהיה בטדי באותו משחק יודע שהיינו יכולים לתקוע להם תשיעייה.
אם היינו עושים את זה, לא היינו צריכים לדבר על תוצאות אסטרונומיות עכשיו בשביל אולי לחלוף על הכוח, אלא לנצח "רק" 0-4 או 0-5...

אז לתקוע תשיעייה לאום אל פאחם באמצע הליגה כשאף אחד לא שם לב זה "כשר" אבל לתקוע להם תשיעייה במחזור הסיום כשעיניי כולם מסתכלות זה "מכוער"?

לא אוהב את הצביעות הזאת.

ושוב אני אגיד, לא אנחנו גרמנו לעיוות הלא ספורטיבי הזה, אלא ההתאחדות לכדורגל ברוב טמטומה.

שחקני קטמון צריכים לעשות כל מה שביכולתם על מנת להינצל מירידה.

וכן, אני מעדיף לחיות "מכוער" עם 0-15 ולהישאר בליגה הלאומית
מאשר למות "יפה" עם 0-3 ולרדת לליגה א'

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"

נערך על ידי - האדום מהכפר ב-10/05/2014 15:53:01
עבור לתחילת הדף

581 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  15:58:34  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואם מישהו רוצה להבין עד כמה גדול האבסורד בסיטואציה הזאת.

ביום שישי, אלפי אוהדי קטמון הולכים להתפלל שהקבוצה היחידה שיכולה להוריד אותה ישירות לליגה א' תכבוש(אשקלון)

רק בארץ שלנו קורים הדברים ההזויים והביזיוניים האלה.

עד מתי לוזון...עד מתי...

עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  16:05:37  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

ביום שישי, אלפי אוהדי קטמון הולכים להתפלל שהקבוצה היחידה שיכולה להוריד אותה ישירות לליגה א' תכבוש(אשקלון)

עד מתי לוזון...עד מתי...

לכן הטקטיקה צריכה להיות כזאת:
נותנים לפאחם להבקיע ראשונים,
דואגים שבאשקלון שמעו את הבשורה, שגורמת למאמץ אמיתי מול הכח.
ואז, כשאשקלון מובילים 1:0 אפשר לקרוע את פאחם 8:1...
עבור לתחילת הדף

581 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  16:16:31  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

עד מתי לוזון...עד מתי...

לכן הטקטיקה צריכה להיות כזאת:
נותנים לפאחם להבקיע ראשונים,
דואגים שבאשקלון שמעו את הבשורה, שגורמת למאמץ אמיתי מול הכח.
ואז, כשאשקלון מובילים 1:0 אפשר לקרוע את פאחם 8:1...

לאפשר לקבוצה שעדיין לא הבקיעה בפלייאוף התחתון להוביל עליך 0-1 בטדי במשחק קובע לירידה, יזמן ישר חקירות של וייצמן יער...

נראה לי שיהיה יותר פשוט לשבש לשעתיים את תקשורת האינטרנט, הסלולר, והרדיו באזור האיצטדיון של אשקלון, ובכך לתת לאשקלון את האשליה שאולי אנחנו לא מצליחים לפרוץ את הבונקר האום אל פחמי...

אם כבר מזימה זדונית, לרדת במחצית ב0-0 ובכך להכניס את שחקני אשקלון לטירוף שאולי אנחנו באמת לא מצליחים לכבוש(כאמור, גם תיקו יוכל לאפשר לאשקלון לחלוף על פנינו במידה והם ינצחו)

הבעיה בשיטה הזאת, שגם אם אשקלון ינצחו בסוף, אתה תצטרך להספיק לעשות 0-8 במחצית השנייה, לא כל כך פשוט, גם לא נגד הקונוסים מאום אל פאחם...

נערך על ידי - האדום מהכפר ב-10/05/2014 16:17:12
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  19:31:26  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ירושלים אדומה

ציטוט:

אתר וואן והכתב ארז נעמן הם בני זונות שמעוותים את המציאות, ומציגים שלא בצדק את העלייה שלנו ללאומית כאילו היא הושגה בזכות יתרון לא הוגן.

לגבי אום אל פאחם, אני חושב שלא יהיה נכון ספורטיבית לנסות להשיג הפרש שערים אסטרונומי ולהשפיל אותם.
לנצח ב 6 עד 8 שערים, אם אפשרי, ולקוות שאשקלון ידהימו מול הכח נשמע לי עוד סביר והוגן פחות או יותר (הכח ניצחו אותם 0-6), אבל לא ראוי שננסה להשיג הפרש דו-ספרתי של שערים, גם אם הסיטואציה במגרש תאפשר זאת.

אסתפק בניצחון כלשהו והישרדות אינשאללה במבחנים.

לא ראוי לנסות להשיג הפרש דו ספרתי? אנחנו נלחמים על החיים שלנו בנאדם! לנצח ולקבור אותם בכמה שיותר שערים, אל תהיה לי אביר. זו לא השפלה ברגע שיש לנו על מה לשחק.. ממש לא..

וארז נעמן, אם אתה קורא את האשכול הזה, שתדע שתמיד היית כתב מציק וכנראה בנאדם משועמם מאוד...

אצלי הספורטיביות מעל הכל, ואני מעדיף ללכת בגאון למבחנים מלנצח 0-14 את אום אל פאחם ולהישאר בליגה בזכות הפרש שערים (על יבנה או על הפועל סאסי). אני חושב שזה גם יפגע אנושות בשם הטוב שיש למועדון שלנו בארץ.

סליחה כבודו עולה חדש? פספסת את העונה של אום-אל-פאחם שכתבת את הפוסט ההזוי הזה?

כבודו אינו עולה חדש ולא פספס את העונה של אום אל פאחם. כבודו גם שם לב שאף קבוצה לא ניצחה השנה את אום אל פאחם בהפרש דו-ספרתי.
אין לי בעיה שהגיע התור שלנו לתת להם בראש ובכך ליצור משחק הוגן מול היריבות שלנו (וזה בדיוק מה שקרה שנה שעברה עם אורתודוקסים לוד במחזור האחרון). יש לי בעיה עם זה שבהינתן סיטואציה מסוימת על המגרש שלנו ובמגרשים אחרים, נדע כמה שערים אנחנו צריכים כדי להישאר בליגה ונשחק בטירוף עד הדקה ה-90 כדי להבקיע עוד ועוד שערים מול קבוצה מפורקת של שחקני נוער. זה לדעתי לא קרה במשחקים האחרים של אום אל פאחם השנה, ולכן זה לא יהיה כל כך ספורטיבי.

בכל מקרה, ההימור שלי שהכח, ירושלים ויבנה לא יפסידו, ואני גם לא מאמין שנצליח להבקיע 14 שערים בכלל, ככה שהדיון תיאורטי למדי. מצד שני, בספורט כבר היו דברים מעולם ולא ניתן לדעת איזו אום אל פאחם נקבל מולנו, ולכן אני מקווה שלא נגיע לסיטואציה שאנחנו מובילים 0-9 בדקה ה-75 ומנסים להבקיע עוד 4-5 שערים. לא רוצה להישאר ככה בליגה.

עם הגיון ברזל קשה להתווכח ,לחורר אותם 8,9 זה עוד ספורטיבי בעיינך אבל אם שומו שמיים נגיע לדו ספרתי אז איך אמרת "שמנו הטוב ייפגע אנושות"..לי אישית קשה להבין את זה. ושוב כמו שנאמר חוסר הספורטיביות כבר נקבע מזמן ע"י התתאחדות שמאפשרת לבדיחה הזו להתקיים לכן לנו נותר לעשות את מה שטוב לקטמון מבלי נקיפות מצפון.
עבור לתחילת הדף

Num 6 Num 6 מנותק

35 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  19:43:06  הצג פרופיל שלח ל- Num 6 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עושה הרושם שכולם שכחו שעד המשחק האחרון לא נצחנו 10 מחזורים. קודם נדאג שנבקיע יותר שערים מאום אל ואז נחשוב על הפרשים. אני מאוד מקווה שמישהו מטפל בזכיות של השחקנים לקראת המשחק. בכל הזדמנות בעיתונות הכתובה הם מתייחסים אל המשחק כאילו כבר ניצחו אותו.
עבור לתחילת הדף

Num 6 Num 6 מנותק

35 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  19:46:31  הצג פרופיל שלח ל- Num 6 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
*זכיות = זחיחות
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  19:54:13  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ממש נהדר, הדיון כאן, אם לנצח בתשע הפרש או בחמש עשרה. אתם מוכנים כולכם להירגע?! עוד לא צדנו את הדב, ואתם מתווכחים אם לעשות מהעור שלו שטיח או וילון...

אנחנו אוהדי הפועל ירושלים, להזכירכם, אין סוג של מפח נפש ספורטיבי שטרם חווינו. תנו לשחקנים שלנו להתכונן כמו שצריך ולעלות מפוקסים וחדים, בואו בהמוניכם ליציע למפגן של כח ואהבה, ומה שיהיה יהיה.
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  20:59:46  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים.

זה דיון מטופש למדי, בעיקר בגלל שהשחקנים יעשו בסופו של דבר את מה שהם רוצים ומצליחים לעשות. לא בטוח שזה ייגמר בניצחון, לא בטוח שנבקיע יותר משער אחת ויכול להיות שנבקיע שביעייה. אנחנו כאוהדים חיים בסרט כשאנחנו מנהלים דיון כזה.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  22:20:10  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתם טועים, אום אל-פאחם זה לא אורתודוכסים.

זו קבוצה שנלחמה לאורך כל העונה, ועשתה גם לנו חיים קשים. גם במחזורים האחרונים היא סיימה בהפסדים מינימליים מול אשקלון, ראשון והפועל ירושלים.

הם יירצו לרדת בכבוד, ואם אפשר לקחת אותנו על הדרך.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

לב אדום לב אדום מנותק

55 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  22:48:25  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באמת שאני לא מבין את כל ,וסליחה על הביטוי ,"הקשקשת" הזו.
קטמון היא אחת הקבוצות הספורטיביות בארץ ולא פעם אכלנו אותה בגלל עודף ספורטיביות,אנחנו קבוצה שכמעט אף פעם למעט המשחק האחרון שלא מבזבזת זמן ולא מתחזה לפצועים.לראיה חצי מהקבוצה גמרה את העונה בפציעות.אז סליחה לנצח את אום אל פאחם בתוצאה גם אסטרונומית אם זה יהיה אפשרי צריך לעשות.אם אום אל פאחם יחושו מושפלים זה בגלל כל העונה שלהם ולא עקב תוצאה כלשהיא אחת ויכלו מזמן להתפרק אם לא יכלו לעמוד בזה.אנחנו נלחמים על החיים שלנו בלאומית ומבחינתי ב2גע הזה
עבור לתחילת הדף

לב אדום לב אדום מנותק

55 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  22:49:44  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השלמה לפוסט הקודם..מבחינתי ברגע הזה לא דופקים חשבון לאף אחד.אז יאללה קטמון
עבור לתחילת הדף

דותן716 דותן716 מנותק

143 הודעות

נשלח - 12/05/2014 :  00:30:13  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דותן716 שלח ל- דותן716 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראשית,
יכול להיות שאני טועה ו/או מגזים ו/או שואף לסטנדרטים שאינם מקובלים במחוזותינו.

ובכל זאת,

1. האדום מהכפר, אני דווקא לא בטוח בכלל שנישאר אחרי המבחנים (במיוחד לאור התוצאות היום), ובכל מקרה זו לא הייתה המחשבה שהובילה אותי.

2. כמו בכל דבר בחיים, אין פה עניין של שחור ולבן. מבחינתי, הדיון הוא על גבולות הסביר בתחרות ספורטיבית.

3. לא השוויתי בין ניצחון ב-9 שערים לניצחון ב-10 שערים. מדובר על 7-8 שערים שצריך, אם וכאשר, במאבק מול הכח, לעומת 13-14 שערים שצריך כדי לעבור אולי את יבנה או י-ם.

4. בעוד שלנסות לעבור את הכח נראה לי לגיטימי (הכח ניצחו אותם 0-6 לפני שבועיים, ניצחנו אותם במחזור הקודם, והם זכו גם כן למשחק קל במחזור האחרון), להישאר בליגה בגלל ניצחון 0-14 במחזור האחרון לא נשמע לי משהו שהייתי שמח איתו. זכותו של כל אחד להרגיש אחרת.

5. נחזור רגע לסיפור אורתודוכסים ויפו. בשנה שעברה הדרישה של יפו למשחק מכריע הייתה חצופה מאין כמותה מכיוון שהובלנו עליהם בהפרש שערים, כולל המשחקים מול אורתודוכסים ובלעדיהם. אם הסיטואציה לפני המחזור האחרון הייתה שיפו מובילים עלינו ב-10 שערים ואנחנו יכולים להבקיע כמה שאנחנו רוצים במחזור האחרון מול לוד המפורקת, הייתי תומך בדרישה למשחק קובע על העליה. תקראו לי איך שאתם רוצים, זה נראה לי יותר הוגן.

6. חבל שקבוצות מפורקות מעוותות את כל העניין של הפרשי שערים, כי באופן עקרוני בליגה נורמלית זו דווקא הדרך הכי טובה לעשות שובר-שיוויון.

7. נדמה לי שהסיכוי שלא נצליח כלל לנצח את אא"פ הוא קלוש מדי מכדי לעצור מלדבר מה יהיה הפרש השערים.

נערך על ידי - דותן716 ב-12/05/2014 00:33:13
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מה אתם אומרים על סוגיית אום אל פאחם? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07