פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מה אתם אומרים על סוגיית אום אל פאחם?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מה אתם אומרים על סוגיית אום אל פאחם?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מה אתם אומרים על סוגיית אום אל פאחם? נושא הבא
עמוד: מתוך 3

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 09/05/2014 :  23:44:58  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בוואן כמובן לא איחרו לפרסם כתבה בעניין:

http://www.one.co.il/Article/233314.html

לדעתי המקרה הזה, בתוספת למקרה לוד, צריך ללמד כבר את קברניטי ההתאחדות המטומטמים שחייבים לבטל את העדיפות להפרש שערים במידה ויש שוויון נקודות.

מאזן משחקים בין הקבוצות הוא הדבר הכי הוגן(אבל בעייתי בליגה של פלייאוף תחתון כשאחד הקבוצות אירחה פעמיים את השנייה)

ואפשר גם לעשות משחק קובע בין קבוצות שסיימו עם מספר נקודות זהה, לא בושה.

כמו במקרה לוד, צר לי שאנחנו צריכים להשפיל קבוצה עד עפר בשביל להשיג משהו, סך הכל אלה שחקני כדורגל, בני אדם, ובמקרה של אום אל פאחם מדובר גם כרגע פחות או יותר בקבוצת הנוער מחוזקת, הרוב שם זה ילדים בני 18-19 שהולכים לקבל חוויה מאוד לא נעימה בשישי הבא.

עצוב לי עליהם.

אבל יותר עצוב לי על ההתאחדות לכדורגל שלנו, ששנה אחר שנה לא לומדת ממקרי העבר ומאפשרת לביזיונות האלה לקרות...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"

דותן716 דותן716 מנותק

143 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  00:05:58  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דותן716 שלח ל- דותן716 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתר וואן והכתב ארז נעמן הם בני זונות שמעוותים את המציאות, ומציגים שלא בצדק את העלייה שלנו ללאומית כאילו היא הושגה בזכות יתרון לא הוגן.

לגבי אום אל פאחם, אני חושב שלא יהיה נכון ספורטיבית לנסות להשיג הפרש שערים אסטרונומי ולהשפיל אותם.
לנצח ב 6 עד 8 שערים, אם אפשרי, ולקוות שאשקלון ידהימו מול הכח נשמע לי עוד סביר והוגן פחות או יותר (הכח ניצחו אותם 0-6), אבל לא ראוי שננסה להשיג הפרש דו-ספרתי של שערים, גם אם הסיטואציה במגרש תאפשר זאת.

אסתפק בניצחון כלשהו והישרדות אינשאללה במבחנים.
עבור לתחילת הדף

ירושלים אדומה ירושלים אדומה מנותק

92 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  00:35:15  הצג פרופיל שלח ל- ירושלים אדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דותן716

אתר וואן והכתב ארז נעמן הם בני זונות שמעוותים את המציאות, ומציגים שלא בצדק את העלייה שלנו ללאומית כאילו היא הושגה בזכות יתרון לא הוגן.

לגבי אום אל פאחם, אני חושב שלא יהיה נכון ספורטיבית לנסות להשיג הפרש שערים אסטרונומי ולהשפיל אותם.
לנצח ב 6 עד 8 שערים, אם אפשרי, ולקוות שאשקלון ידהימו מול הכח נשמע לי עוד סביר והוגן פחות או יותר (הכח ניצחו אותם 0-6), אבל לא ראוי שננסה להשיג הפרש דו-ספרתי של שערים, גם אם הסיטואציה במגרש תאפשר זאת.

לא ראוי לנסות להשיג הפרש דו ספרתי? אנחנו נלחמים על החיים שלנו בנאדם! לנצח ולקבור אותם בכמה שיותר שערים, אל תהיה לי אביר. זו לא השפלה ברגע שיש לנו על מה לשחק.. ממש לא..

וארז נעמן, אם אתה קורא את האשכול הזה, שתדע שתמיד היית כתב מציק וכנראה בנאדם משועמם מאוד...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  00:37:09  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם תפשפשו ותחפשו מי עומד מאחורי הכח ר"ג תבינו מדוע הכתבה הזו פורסמה זמן קצר אחרי ההפסד שלהם לקטמון.

אל תתפלאו אם יתחילו להתפרסם ידיעות שאא"פ לא יופיעו למשחק.

אי הופעה למשחק עלולה להביא להפסקת פעילותה של אא"פ. אני מתקשה להאמין שקבוצה שהגיעה לכל המשחקים שלה כל העונה פתאום לא תופיע למשחק, אלא אם יופעלו עליה לחצים לא כשרים.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  04:14:25  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אני דווקא בעד הפרש תלת ספרתי
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  04:53:45  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל מה שאנחנו צריכים להתעסק בו לקראת מול אום אל פאחם הוא: קהל, קהל, קהל - והרבה!!!

לטובת זה ההנהלה חייבת להתגייס ולגבות מחיר אחיד של 10/20 ש"ח עבור כרטיס.

יאללה הפועל!!!!!!+
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  07:41:55  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר לראות בטוקבקים של הכתבה הזאת שכל האוהדים בארץ, לא חשוב מאיזה קבוצה,
הבינו את מה שאדון נעמן המסית מתעקש כאילו לא להבין, שזכותנו לגבות את מס אום אל פאחם כרצוננו.
עבור לתחילת הדף

פועל שחור פועל שחור מנותק

40 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  09:12:34  הצג פרופיל שלח ל- פועל שחור הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ארז נעמן זה לא אותו אחד שיש לו או הייתה לו מניה בקביליו?
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  10:07:37  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברור שצריך לנסות להבקיע כמה שיותר, הענין הוא שאני לא רואה שום תסריט בו הכח לא מוציאה לפחות נקודה באשקלון. הם בדיוק ירדו אז נראה למישהו פה שהם ילחמו?
חוץ מזה אני גם לא בטוח שנוכל להבקיע כל כך הרבה. היו כמה קבוצות שהתקשו נגדם כמו הכח לאחרונה ואפילו נתניה..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

דותן716 דותן716 מנותק

143 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  10:38:42  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דותן716 שלח ל- דותן716 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ירושלים אדומה

ציטוט:

לא ראוי לנסות להשיג הפרש דו ספרתי? אנחנו נלחמים על החיים שלנו בנאדם! לנצח ולקבור אותם בכמה שיותר שערים, אל תהיה לי אביר. זו לא השפלה ברגע שיש לנו על מה לשחק.. ממש לא..

וארז נעמן, אם אתה קורא את האשכול הזה, שתדע שתמיד היית כתב מציק וכנראה בנאדם משועמם מאוד...

אצלי הספורטיביות מעל הכל, ואני מעדיף ללכת בגאון למבחנים מלנצח 0-14 את אום אל פאחם ולהישאר בליגה בזכות הפרש שערים (על יבנה או על הפועל סאסי). אני חושב שזה גם יפגע אנושות בשם הטוב שיש למועדון שלנו בארץ.

נערך על ידי - דותן716 ב-10/05/2014 10:42:31
עבור לתחילת הדף

ירושלים אדומה ירושלים אדומה מנותק

92 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  10:44:17  הצג פרופיל שלח ל- ירושלים אדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

אצלי הספורטיביות מעל הכל, ואני מעדיף ללכת בגאון למבחנים מלנצח 0-15 את אום אל פאחם ולהישאר בליגה בזכות הפרש שערים. אני חושב שזה גם יפגע אנושות בשם הטוב שיש למועדון שלנו בארץ.

מה לא ספורטיבי פה בדיוק? הרי כל הליגה התעללה בהם. אתה מעדיף למות יפה מלחיות מכוער, בזמן ש''המכוער'' פה בכלל לא מכוער אלא ליגיטימי בהחלט.
השם הטוב של המועדון לא יפגע, כי יש לנו על מה לשחק ויש לנו סיבה להבקיע את אותם גולים
תלך אתה למבחנים ותתמודד שם עם קבוצה רעבה ולפתוח איתה עכשיו במלחמת עולם, אני מעדיף להשאר בליגה בלי מבחנים.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  10:54:37  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ציטוט:

אצלי הספורטיביות מעל הכל, ואני מעדיף ללכת בגאון למבחנים מלנצח 0-14 את אום אל פאחם ולהישאר בליגה בזכות הפרש שערים (על יבנה או על הפועל סאסי). אני חושב שזה גם יפגע אנושות בשם הטוב שיש למועדון שלנו בארץ.

סליחה כבודו עולה חדש? פספסת את העונה של אום-אל-פאחם שכתבת את הפוסט ההזוי הזה?
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  11:40:49  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפני כל התחזיות והקישקושים למינהם כאן
צריך קודם כל לנצח אחרת גם למבחנים לא נגיע
אז רבותי אל יתהלל חוגר כמפתח
היהירות מן השטן קודם לנצח ואחר כך לחשוב
על הפרשים
למרות שזאת אום אל פאחם
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  12:32:38  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בואו נרגע , לאור היכולת שלנו אני מסתפק
ב 1-0 קטן , מעבר לכך שהכח לא יפסידו לאשקלון.
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  12:36:21  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להגיע ולתת כל מה שאפשר, על המגרש וביציע, ללא קשר למה שיקרה באשקלון.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 10/05/2014 :  12:48:10  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גילוי נאות חשוב. ארז נעמן, כותב הידיעה הזו, היה גם "בעל זכות" ביפו, לפחות בשנה שעברה. כזכור זו היתה עונה טראומטית בה יפו הפסידו את העליה בגלל שני מהלכים - 1. סיכמו תוך כדי משחק שהם מפסיקים להבקיע לאורתודוקסים 2. נכשלו בניסיון למנוע מאורתודוקסים להגיע לטדי.
נדמה לי שזה קצת מסביר מאיפה הגיע הטון של הידיעה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מה אתם אומרים על סוגיית אום אל פאחם? נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07