| משתמש |
מכתב לאוהדי הפועל מיוסי ליפקין  |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 09/05/2014 : 11:03:29
|
עד המוות , אם היית קורא פה באופן קבוע היית רואה את הביקורת שמועברת פה על טעויות שנעשות במועדון . |
 |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 09/05/2014 : 11:05:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
כתבתי פוסט ארוך אבל הוא נמחק לי אז אחסוך לכם אותו. רק אברך אותכם ששוב אתם צודקים, בפעם המיליון. לא נראה לי הגיוני שטעיתם אי פעם, כי אתם מדהימים, נפלאים, המיזם המצוין, הקהל הטוב, והצודק, והחכם, והנאור. שלא מצליח אף פעם לבקר את עצמו. שיהיה לכם בהצלחה.
גם את הפוסט הקצר יכולת לחסוך. נמאסתם! |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 09/05/2014 : 11:26:04
|
כתבתי פוסט ארוך אבל הוא נמחק לי אז אחסוך לכם אותו. רק אברך אותכם ששוב אתם צודקים, בפעם המיליון. לא נראה לי הגיוני שטעיתם אי פעם, כי אתם מדהימים, נפלאים, המיזם המצוין, הקהל הטוב, והצודק, והחכם, והנאור. שלא מצליח אף פעם לבקר את עצמו. שיהיה לכם בהצלחה.
רק חבל שהכדור רגל שלנו לא משהו. עם הזמן נשפר גם את זה.
שבענו מהנושא הזה.
|
 |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 09/05/2014 : 11:30:47
|
אנחנו באמת יותר מידי נאורים שאתה מרשה לעצמך להתבטא ככה בבית שלנו. נראה אותך מצייץ בפורומים של השחר האדום העולה והפועל יש רק אחת מ-1926 / קקמון זונה. הרי גם מי שמתבטא שם בעד האיחוד חייב להוסיף באותה נשימה שקקמון זונה וגם הוא שונא את קטמון פן יחשדו בו בהיותו משת"פ . וכידוע לכולם , על בגידה אין מחילה , לא ככה? פחדן. |
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 09/05/2014 : 12:22:03
|
אין כבר מה לומר לאוהדי המקורית על מה שנאמר,אני רק רוצה לומר אם נגזר עלינו לרדת ליגה,לו יהי,אני רק מקווה שלמדנו משהו מהכשלון הספורטיבי,כי בצד שלנו,האוהדים ,עשינו את המכסימום כולל בדרבי השלישי ואם יש נחמה בירידה,עדיף לפגוש את יפו ולא את הפועל ירושלים
ובלי קשר אני מקווה שננצח את הכח וגם את א.א.פאחם ומה שיהיה אחכ שיהיה
תודה לך הפועל על עונה מרגשת |
חרובי טל |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 09/05/2014 : 13:21:35
|
כל מילה בסלע. וטוב לנו ככה עם עצמנו. לא טוב לך איתנו, היה שלום. כאן זה פורום אוהדי קטמון. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 09/05/2014 : 21:59:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי elhananm
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
מקווים לשיתוף פעולה וצעידה משותפת גם בעתיד, עד שנגיע.
אלחנן, אני צריך את הטלפון של עורכי הדין שלך שתובעים אותי על שימוש ב"נולדנו לסבול". יש לי עוד תיק בשבילם.
אהבתי. יש לי אחד בשבילך, פליליסט, אוהד המקורית דווקא (מסכן, הוא באמת נולד לסבול...), קרוב משפחה,נשוי לביתו החמודה של בלמנו המיתולוגי ליאון-תחנה אחרונה- אזולאי, עורכת דין מוצלחת בזכות עצמה. שמע, אם אני מצליח להתבדח איתך מגאורגיה הרחוקה בשעה הזויה זו של הלילה (אצלנו שעה יותר מאוחר), על הנושא ההזוי הזה, סימן שבכל זאת יש משהו בדבר ההזוי הזה שנקרא קטמון... רק ניצחון מחר (היום) שמעת? לא פחות, אחרת התביעה יוצאת לדרך...
אלחנן, נראה לי אצל עד-ש רק איומים עובדים |
 |
|
|
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 09/05/2014 : 22:15:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי elhananm
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
מקווים לשיתוף פעולה וצעידה משותפת גם בעתיד, עד שנגיע.
אלחנן, אני צריך את הטלפון של עורכי הדין שלך שתובעים אותי על שימוש ב"נולדנו לסבול". יש לי עוד תיק בשבילם.
אהבתי. יש לי אחד בשבילך, פליליסט, אוהד המקורית דווקא (מסכן, הוא באמת נולד לסבול...), קרוב משפחה,נשוי לביתו החמודה של בלמנו המיתולוגי ליאון-תחנה אחרונה- אזולאי, עורכת דין מוצלחת בזכות עצמה. שמע, אם אני מצליח להתבדח איתך מגאורגיה הרחוקה בשעה הזויה זו של הלילה (אצלנו שעה יותר מאוחר), על הנושא ההזוי הזה, סימן שבכל זאת יש משהו בדבר ההזוי הזה שנקרא קטמון... רק ניצחון מחר (היום) שמעת? לא פחות, אחרת התביעה יוצאת לדרך...
אלחנן, נראה לי אצל עד-ש רק איומים עובדים
הצליח לי הפעם... שבת שלום ושמחה סוף סוף מגודאורי -גרוזיה |
נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות... |
 |
|
מכתב לאוהדי הפועל מיוסי ליפקין  |
|
|
|