פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מכתב לאוהדי הפועל מיוסי ליפקין

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מכתב לאוהדי הפועל מיוסי ליפקין
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מכתב לאוהדי הפועל מיוסי ליפקין נושא הבא
עמוד: מתוך 2

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 08/05/2014 :  20:05:04  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוסי ליפקין פנה אלינו וביקש לפרסם את המכתב הנ"ל בפורום שלנו. אנחנו מנצלים את ההזדמנות כדי להודות לו שוב על המאמצים, הזמן והרצון הטוב. מקווים לשיתוף פעולה וצעידה משותפת גם בעתיד, עד שנגיע.

להלן המכתב:

"שלום לכולם.
כידוע כבר לכולם השיחות לרכישת הפועל ירושלים כשלו.
הכישלון הוא קודם כל שלי ובאחריותי אבל ההפסד הוא של כולנו.
קשה לסכם משא ומתן שנמשך שנה בכמה משפטים אבל אנסה.
הדרך היחידה לקנות את הפועל ירושלים היא על ידי אדם בעל אמצעים אשר יאלץ להשקיע בין שישה לעשרה מיליון שקל, אני הקצבתי לרכישה ארבעה מיליון שקל מכספי ועוד כשני מיליון שקל הובטחו לי כעזרה מטעם לארי טננבוים בתנאי שיש קבוצה מאוחדת.
במהלך המשא ומתן כשהתברר שהסכום לא יספיק, הסכים לארי טננבוים להעלות את תרומתו לשלושה וחצי מיליון שקל ואני הסכמתי לוותר מראש על חמישים אחוז בעלות לטובת האוהדים. למרבה הצער הדבר רק סיבך את המשא ומתן כיוון שכל הסכמה שלי עם סאסי נדרשה כעת לקבל גם אישור של העורך דין של קטמון ושל ירון ומרכוס חברי הוועד הממונים על נושא האיחוד.
אני חייב לציין פה לטובה את שניהם שבאו ברצון עז להצליח במשימה וניסו לפתור כל נושא שעלה ואין לי שום טענה כלפיהם אלא להפך.
ועדיין המשא ומתן הפך מסורבל יותר. כמובן שאי אפשר להוציא את סאסי נקי מהכישלון כיוון שבסופו של התהליך העברתי לו הסכם שכל בר דעת היה קופץ עליו ואילו סאסי בחר להעלב מתיקונים מסוימים שהיו חייבים להיעשות, כדי שההסכם יתאים להסכם שלי מול קטמון והתנער מכל ההבנות שכבר הושגו.
בסיכומו של דבר נחלנו כישלון חרוץ ולצערי מתנגדי האיחוד שהינם מיעוט קטן בשתי הקבוצות יכולים לחגוג ולחזור לחלומותיהם השגויים שכך טוב יותר. הלוואי ואתבדה אבל ליבי לא מנבא גדולות ונצורות לקבוצת נעורי וגם לא לאחותה הצעירה שאותה אני אוהד לא פחות.
כולי תקווה שיבוא האדם הנכון שיוכל לאחד סוף סוף את שתי הקבוצות ולהצעיד קבוצה מאוחדת אחת למקומה הראוי. חבל לי שאני לא האדם הזה.

יוסי"

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 08/05/2014 :  20:38:07  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ערב טוב לחבר ליפקין,

נמצאת לא מתאים לשחרר את הפועל ירושלים מכבלי סאסי, אולם נמצאת אדם ישר, נדיב ואמיץ ואוהד הפועל אמיתי.
לאן שתלך שמור לך מקום של כבוד בתולדות הפועל קטמון ירושלים, ונשמח תמיד לראותך איתנו ביציע.
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 08/05/2014 :  20:41:22  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל מילה של צפוני.
עבור לתחילת הדף

אדום בלב אדום בלב מנותק

71 הודעות

נשלח - 08/05/2014 :  22:23:04  הצג פרופיל שלח ל- אדום בלב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברוך שפיטרנו מימתי שדיברו איתך על איחוד רק היתדרדרנו עם נירד ליגה זה באשמתך הישרה לי8י שבא.ת שיחקנו כדורגל מדהים היה כיף לבוא למישחקים אתה אשם במצב שלנו נקווה שאפשר עדיין לתקן אבל גם עם לא נילך אחרי קטמון לכל מקום יאלה קטמון להישתגע
עבור לתחילת הדף

mac40 mac40 מנותק

79 הודעות

נשלח - 08/05/2014 :  22:35:40  הצג פרופיל שלח ל- mac40 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

"ברוך שפיטרנו מימתי שדיברו איתך על איחוד רק היתדרדרנו עם נירד ליגה זה באשמתך הישרה"

לב אדום - אני האחרון שמאמין בסתימת פיות וזו לא הכוונה. אבל ככה לדבר על אדם שניסה בכל מועדו (וכספו) לסייע...
נעלבתי בשמו ובשם כל מי שאכפת לו.
לפני הכל (כן, גם לפני ניצחונות לשיטתך) צריכים להיות בני אדם.

מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 08/05/2014 :  23:13:12  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

מקווים לשיתוף פעולה וצעידה משותפת גם בעתיד, עד שנגיע.

אלחנן, אני צריך את הטלפון של עורכי הדין שלך שתובעים אותי על שימוש ב"נולדנו לסבול". יש לי עוד תיק בשבילם.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 09/05/2014 :  02:23:29  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

מקווים לשיתוף פעולה וצעידה משותפת גם בעתיד, עד שנגיע.

אלחנן, אני צריך את הטלפון של עורכי הדין שלך שתובעים אותי על שימוש ב"נולדנו לסבול". יש לי עוד תיק בשבילם.

אהבתי.
יש לי אחד בשבילך, פליליסט, אוהד המקורית דווקא (מסכן, הוא באמת נולד לסבול...), קרוב משפחה,נשוי לביתו החמודה של בלמנו המיתולוגי ליאון-תחנה אחרונה- אזולאי, עורכת דין מוצלחת בזכות עצמה.
שמע, אם אני מצליח להתבדח איתך מגאורגיה הרחוקה בשעה הזויה זו של הלילה
(אצלנו שעה יותר מאוחר), על הנושא ההזוי הזה, סימן שבכל זאת יש משהו בדבר ההזוי הזה שנקרא קטמון...
רק ניצחון מחר (היום) שמעת? לא פחות, אחרת התביעה יוצאת לדרך...

נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות...
עבור לתחילת הדף

אדום בלב אדום בלב מנותק

71 הודעות

נשלח - 09/05/2014 :  03:41:59  הצג פרופיל שלח ל- אדום בלב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mac40

"ברוך שפיטרנו מימתי שדיברו איתך על איחוד רק היתדרדרנו עם נירד ליגה זה באשמתך הישרה"

לב אדום - אני האחרון שמאמין בסתימת פיות וזו לא הכוונה. אבל ככה לדבר על אדם שניסה בכל מועדו (וכספו) לסייע...
לפני הכל (כן, גם לפני ניצחונות לשיטתך) צריכים להיות בני אדם.

עבור לתחילת הדף

אדום בלב אדום בלב מנותק

71 הודעות

נשלח - 09/05/2014 :  03:56:21  הצג פרופיל שלח ל- אדום בלב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[quote]נשלח במקור על ידי mac40

לפני הכל (כן, גם לפני ניצחונות לשיטתך) צריכים להיות בני אדם. מיבחנתי כל שנה שקטמון קימת (לא משנה באיזה ליגה)היא עדיפה על איחוד ואני לא רוצה ולא צריך אנשים כמהו שיבאו ויסגרו לי תקבוצה אז מיבחינתי ברוך שפיטרנו מיוסי ליפקין ואני מקווה מאוד שלא יבוא עוד מישהו שינסה לעשות איחוד דפוק כזה
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 09/05/2014 :  04:31:19  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוסי ליפקין תודה על הכל!
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 09/05/2014 :  08:10:30  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה לך ליפקין, מקווה שהקשר איתך לא יפסק למרות שסאסי הפיל את האיחוד.
"אדום בלב" דיבורים על האיחוד אולי פגעו בשחקנים ובריכוז הכח להצלחת קטמון. ליפקין בטח לא אשם, אל תזהם את הנושא

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 09/05/2014 :  08:30:53  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אדום בלב התגובה שלך לא לעניין
בלשון המעטה לא רוצה לרדת לפסים בוטים יותר
יוסי ליפקין היה ויהיה מוערך עי אוהדי קטמון
גם אם אתה לא תהיה בינהם
תודה לך יוסי ליפקין
תמיד מוזמן לשבת איתנו ביציע של קטמון
בתקווה לימים אדומים טובים יותר
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 09/05/2014 :  09:52:46  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה לך יוסי,
היית התקווה הגדולה ביותר של הפועל ירושלים בעשרים השנים האחרונות.
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 09/05/2014 :  10:22:11  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכישלון הוא ממש לא של יוסי ליפקין . סאסי
פשוט דחה כל סעיף שעלול לרצות את קטמון והוא
האשם היחיד בכשלון נסיון האיחוד.
עבור לתחילת הדף

עד המוות הפועל עד המוות הפועל מנותק

38 הודעות

נשלח - 09/05/2014 :  10:24:28  הצג פרופיל שלח ל- עד המוות הפועל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבתי פוסט ארוך אבל הוא נמחק לי אז אחסוך לכם אותו.
רק אברך אותכם ששוב אתם צודקים, בפעם המיליון.
לא נראה לי הגיוני שטעיתם אי פעם, כי אתם מדהימים, נפלאים,
המיזם המצוין, הקהל הטוב, והצודק, והחכם, והנאור.
שלא מצליח אף פעם לבקר את עצמו.
שיהיה לכם בהצלחה.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 09/05/2014 :  10:53:51  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל

כתבתי פוסט ארוך אבל הוא נמחק לי אז אחסוך לכם אותו.
רק אברך אותכם ששוב אתם צודקים, בפעם המיליון.
לא נראה לי הגיוני שטעיתם אי פעם, כי אתם מדהימים, נפלאים,
המיזם המצוין, הקהל הטוב, והצודק, והחכם, והנאור.
שלא מצליח אף פעם לבקר את עצמו.
שיהיה לכם בהצלחה.

התשובה המתבקשת לפוסט הקצר שלך היא "לא, אתם" ברוח "ארץ נהדרת". אבל יותר ברצינות, אנחנו כל, אבל כל הזמן טועים, כי אנחנו עושים. אתם אף פעם, אבל אף פעם לא טועים, כי אתם פשוט לא עושים. זו עמדה נורא נוחה לא לעשות כלום חוץ מלבוז לכל האחרים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מכתב לאוהדי הפועל מיוסי ליפקין נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07