פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בונוס לשחקנים מהאוהדים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בונוס לשחקנים מהאוהדים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם בונוס לשחקנים מהאוהדים נושא הבא  

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 08/05/2014 :  13:32:35  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני רוצה להציע כאן שאנחנו האוהדים נעניק בונוס כספי לשחקנים אם יעשו מאמץ ויישארו בליגה הלאומית. אני יודע שזה 24 שעות לפני הכוח אבל עדיין.אני מוכן לתרום סכום של 200 ש"ח לטובת בונוס לשחקנים.אם כל אחד מאיתנו יתרום משהו, נשיג סכום יפה שיחולק בין כולם.
תגובות?

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 08/05/2014 :  13:41:52  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תכל'ס זה רעיון טוב לקנות את השחקנים שלנו כדי שהם לא ימכרו בעצמם :)
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 08/05/2014 :  13:47:56  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאור תצוגות הנפל המזעזעות של השבועות האחרונים, אולי היה ראוי יותר שהשחקנים יממנו לנו את הכרטיסים והנסיעה לוינטר...
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 08/05/2014 :  14:23:42  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תורם 200
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 08/05/2014 :  15:34:59  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

אני רוצה להציע כאן שאנחנו האוהדים נעניק בונוס כספי לשחקנים אם יעשו מאמץ ויישארו בליגה הלאומית. אני יודע שזה 24 שעות לפני הכוח אבל עדיין.אני מוכן לתרום סכום של 200 ש"ח לטובת בונוס לשחקנים.אם כל אחד מאיתנו יתרום משהו, נשיג סכום יפה שיחולק בין כולם.
תגובות?

קיבלו מעל ומעבר ,יציבות ,חשיפה והזדמנות. אם לא קנסנו אותם אז גם אין מה לתת בונוס.

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם בונוס לשחקנים מהאוהדים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07