פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הידיעה בדף הפייסבוק של איחוד אדום

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הידיעה בדף הפייסבוק של איחוד אדום
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם הידיעה בדף הפייסבוק של איחוד אדום נושא הבא
עמוד: מתוך 2

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 08/05/2014 :  16:31:53  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי shimon

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי shimon

[quote]נשלח במקור על ידי eupheu

[quote]נשלח במקור על ידי shimon

קודם כל רבי מאיר אני האחרון שתומך בסאסי אני מת שהוא יעוף לנו מהקבוצה מספיק הוא זיין אותנו 20 שנה , עכשיו אליך eupheu העסקה נפלה לא בגלל האי סיכום של ליפקין עם סאסי הוא נפל בגלל שהועד המנהל של קטמון לא הסכים לקבל את ההבנות שליפקין וסאסי הגיעו אליהם , יש הסכם בין ליפקין לסאסי!! והועד המנהל שלכם לא קיבל את ההסכם הזה, מזה משנה באיזה צורה הפועל תתקיים ?? שיהיה איחוד שכל הצד האדום ישב יחד ולא בנפרד רק ככה נחזיר את הפועל לימים יפים !!במקום זה מתעסקים בקטנות שתמיד יצוצו

מאמין לך shimon. אבל סאסי הוא כמו העקרב שרוצה לחצות את הנהר. הוא חייב לעקוץ את מי שעוזר לו לחצות אפילו אם הוא יטבע יחד איתו.
אנחנו לא מוכנים להיות בקומבינה איתו וליפקין כנראה יותר תמים ולכן מוכן לקומבינה מסוכנת כזאת.
אבל אפילו ליפקין מעיד שסאסי הוא זה ששיחק את המשחקים אחרי שהועברה לו "הצעה הוגנת ומכובדת שמתיישבת עם ההסכם שעומד מול קטמון".
אז נכון שנציגינו מאד חשדניים כלפי סאסי, אבל לא אנחנו הפלנו את האיחוד.

חבל לי מאוד על זה שאין איחוד באמת , הפעם העקרב ישאר לבד הרבה אוהדים לא יגיעו למשחקים וזה כנראה הסוף של הפועל ירושלים וגם של הפועל קטמון , אם הניסיון הזה לא צלח לא רואה את זה קורה לעולם

בוא אלינו למשחקים (לא חייב להיות אוהד, סתם לשמור על קשר). ליגה א' יכולה להיות מאד מעניינת.

נערך על ידי - רבי מאיר ב-08/05/2014 16:34:02
עבור לתחילת הדף

shimon shimon מנותק

13 הודעות

נשלח - 08/05/2014 :  16:37:20  הצג פרופיל שלח ל- shimon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי shimon

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי shimon

קודם כל רבי מאיר אני האחרון שתומך בסאסי אני מת שהוא יעוף לנו מהקבוצה מספיק הוא זיין אותנו 20 שנה , עכשיו אליך eupheu העסקה נפלה לא בגלל האי סיכום של ליפקין עם סאסי הוא נפל בגלל שהועד המנהל של קטמון לא הסכים לקבל את ההבנות שליפקין וסאסי הגיעו אליהם , יש הסכם בין ליפקין לסאסי!! והועד המנהל שלכם לא קיבל את ההסכם הזה, מזה משנה באיזה צורה הפועל תתקיים ?? שיהיה איחוד שכל הצד האדום ישב יחד ולא בנפרד רק ככה נחזיר את הפועל לימים יפים !!במקום זה מתעסקים בקטנות שתמיד יצוצו

מאמין לך shimon. אבל סאסי הוא כמו העקרב שרוצה לחצות את הנהר. הוא חייב לעקוץ את מי שעוזר לו לחצות אפילו אם הוא יטבע יחד איתו.
אנחנו לא מוכנים להיות בקומבינה איתו וליפקין כנראה יותר תמים ולכן מוכן לקומבינה מסוכנת כזאת.
אבל אפילו ליפקין מעיד שסאסי הוא זה ששיחק את המשחקים אחרי שהועברה לו "הצעה הוגנת ומכובדת שמתיישבת עם ההסכם שעומד מול קטמון".

חבל לי מאוד על זה שאין איחוד באמת , הפעם העקרב ישאר לבד הרבה אוהדים לא יגיעו למשחקים וזה כנראה הסוף של הפועל ירושלים וגם של הפועל קטמון , אם הניסיון הזה לא צלח לא רואה את זה קורה לעולם

בוא אלינו למשחקים (לא חייב להיות אוהד, סתם לשמור על קשר). ליגה א' יכולה להיות מאד מעניינת.

תודה רבה על ההזמנה אבל אסרב בנימוס , לא אשב ביציע שחגג גול מול הקבוצה שלי,שיהיה לכם בהצלחה בליגה המחורבנת הזאת בתקווה ששנה הבאה האיחוד כן יצא לפועל וקודם כל בין הקהלים
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 08/05/2014 :  16:43:21  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי shimon

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי shimon

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי shimon

תודה רבה על ההזמנה אבל אסרב בנימוס , לא אשב ביציע שחגג גול מול הקבוצה שלי,שיהיה לכם בהצלחה בליגה המחורבנת הזאת בתקווה ששנה הבאה האיחוד כן יצא לפועל וקודם כל בין הקהלים

בשביל האיחוד בין הקהלים הזמנתי אותך. אני כמעט מבין את הסירוב, אבל אם אתה מקווה שאיחוד יצא לפועל וקודם כל בין הקהלים, ביקור שלך יעזור.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם הידיעה בדף הפייסבוק של איחוד אדום נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07