| משתמש |
גם מרטין נימלר לא מבין  |
|
בני סובטקין
44 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 14:21:14
|
כשרוב הקהל רצה להשאיר את ליאור זדה ושני חברי הנהלה הלכו מעל הראש של כולם - שתקנו. כשלכולם היה ברור שטסלפפה לא מתאים ללאומית - שתקנו. כשלכולם היה ברור אחרי פאחם הראשון שצריך להחליף מאמן - שתקנו.
כשמרימים ידיים וממנים את עוזר המאמן שאחראי כמו המאמן - צריך להפסיק לשתוק. יש עוד סיכוי טוב להשאר בליגה, צריך לנצח פעמיים. כבר עשינו את זה, הדנא השתנה, זו קבוצה שהוכיחה שהיא ווינרית ברגעים המכריעים, אפשר לנצח. זה מקום שמושך אליו מאמנים, יש מספיק מאמנים ראויים שירצו להגיע עם אפשרות להמשיך במקרה של הישארות. קדימה, להביא אדם ראוי שיעיר את המערכת ויביא נקודות. זה אפשרי.
|
|
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 14:42:37
|
מסכים איתך. עמית ברבש בתור מאמן זה לא זעזוע, הוא מוכר במערכת ואחראי בדיוק כמו עופר למצב. צריך למנות דמות חדשה לשני משחקים הבאים ויש מספיק מאמנים טובים שיסכימו לזה, והתירוץ לא מכיר את השחקנים והמערכת היא לא מקובלת, אני אגלה לו את הסוד שהוא לא מכיר על השחקנים: מהתאריך 28.2 (10 מחזורים) כולם בושה וחרפה ונראים כמו הצל של עצמם. |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 14:47:13
|
כל מילה.
אנחנו מועדון צעיר וחייבים ללמוד מטעויות. עשינו טעות קשה שהבאנו (השארנו) מאמן שאין לו הרבה מושג בכדורגל ומעולם לא אימן קבוצת כדורגל מקצוענית, בואו לא נעשה את זה שוב. עוזר המאמן אחראי לכשלון בדיוק כמו המאמן, לא נוצר פה שום זעזוע בלתת לו את השרביט, להפיך, אנחנו משדרים כניעה, משהו שלא אופייני למועדון שלנו.
ועד יקר- יש לנו 24 שעות קריטיות ביותר- ללמוד מהטעויות שלנו, להביא מאמן שאימן יום או יומיים בחייו כדורגל מקצועני ולנסות לנצח את שני המשחקים הקרובים שלנו, זה הסיכוי היחיד שלנו, בואו לא נאבד אותו.
|
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 14:56:01
|
| אני בניגוד למי שלכתב מעליי, לא חושב שיש הרבה מאמנים בחוץ שהם מציאה גדולה, אבל בשאר מסכים איתם. צודקים החברים. צריך מאמן, חייב להתאמץ, למצוא, ולהילחם עד הרגע האחרון. |
נערך על ידי - קראנקו ב-03/05/2014 14:57:14 |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 14:58:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ועד יקר- יש לנו 24 שעות קריטיות ביותר- ללמוד מהטעויות שלנו, להביא מאמן שאימן יום או יומיים בחייו כדורגל מקצועני ולנסות לנצח את שני המשחקים הקרובים שלנו, זה הסיכוי היחיד שלנו, בואו לא נאבד אותו.
לדעתי, הצעה לא חכמה, וחבל על המאמץ וההוצאה הכספית. למעשה הכל תלוי עכשיו בשחקנים. עיזבו שיטת משחק וכל מיני מילים גבוהות. לצערי במשחק נגד ראשון השחקנים (חוץ מג'וני) שיחקו כמי שאינם רוצים להישאר ליגה. זו הבעייה ואיתה צריך להתמודד. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 15:04:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
כל מילה.
אנחנו מועדון צעיר וחייבים ללמוד מטעויות. עשינו טעות קשה שהבאנו (השארנו) מאמן שאין לו הרבה מושג בכדורגל ומעולם לא אימן קבוצת כדורגל מקצוענית, בואו לא נעשה את זה שוב. עוזר המאמן אחראי לכשלון בדיוק כמו המאמן, לא נוצר פה שום זעזוע בלתת לו את השרביט, להפיך, אנחנו משדרים כניעה, משהו שלא אופייני למועדון שלנו.
נו באמת, אפילו אם תצליח להביא לפה את אברם גרנט בחינם
יש לך 6 ימים עד המשחק מול הכוח, בתוכם יום הזיכרון ויום העצמאות. אתה באמת חושב שב6 ימים גם מאמן בשיעור קומה רציני יוכל לעשות שינוי אמתי בקבוצה שלא משחקת כדורגל כבר חודשיים?
ומול אום אל פאחם גם אני יכול להיות על הקווים ואני מבטיח לך שזה יסתיים במינימום 0-3.
אפילו אם תגיע למבחנים ויהיה לך עוד משחק "על הישארות", זה עדיין לא מספיק זמן בשביל שמאמן יכיר את הקבוצה, את השחקנים, את התפקוד שלהם, את הנפש שלהם.
זאת לא ברצלונה שכל משחק שלה משודר וברגע אתה מוצא כל משחק שלה באינטרנט. שודרנו אולי 6 פעמים השנה בערוץ הספורט, ושאר המשחקים שלנו לא צולמו.
ההתפטרות של עופר היא זעזוע מספיק בשביל השחקנים לעשות סוויץ' בראש ולירוק דם בוינטר ולהביא 3 נקודות יקרות מפז.
ברבש מכיר את השחקנים והם מכירים אותו. וברור שגם הוא חלק מהכישלון, אין ספק. ועדיין כרגע זה המהלך הכי נכון שאפשר לעשות. זעזוע אחרון רגע לפני שהספינה טובעת, מאמן שמכיר את השחקנים ותפקודם. ואולי בדרך נס נצליח להינצל בסוף.
אגב נכון שעופר כשל כישלון חרוץ. אבל הכישלון החרוץ הוא גם של השחקנים. אני לרגע לא מוריד מהם את האשמה.
לספוג 3 שערים בדקה ה90 מתוך 5 משחקי פלייאוף, זה נטו מנטליות פגומה וחוסר אחריות של שחקנים.
בכל מקרה זה מה יש ועם זה ננצח אין טעם להתחיל לדון בכל מיני מאמנים כאלה ואחרים. יש לנו 6 ימים עד המשחק מול הכוח צריך לתת אמון בברבש, להרים את השחקנים, לשפר את מצב רוחם, ולהבהיר להם שלא הכול אבוד, ו3 נקודות בוינטר ככל הנראה יספיקו לפחות למבחנים.
יאללה הפועל! |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-03/05/2014 15:05:56 |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 15:08:10
|
שום אמון בברבש. הוא אחראי בדיוק כמו עופר למצב. אינני מכיר מצב שמאמן הולך הביתה והעוזר נשאר לאמן. זה לא לויאלי ולא הגון. לא מבין איך הכישלון של עופר הוא לא הכישלון של העוזר שלו. ההיכרות עם השחקנים לא חשובה. חשובה דמות, סמכוצ. מישהו שיאסוף את מה שיש לשני משחקים. זה עצוב, אבל נראה שהרמנו דגל לבן. אסור להסכים לזה. למצוא מאמן אמיתי עכשיו. |
 |
|
|
אהוד788
75 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 15:25:02
|
| לא להשאיר את ברבש. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 15:26:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי idans
מסכים איתך. עמית ברבש בתור מאמן זה לא זעזוע, הוא מוכר במערכת ואחראי בדיוק כמו עופר למצב. צריך למנות דמות חדשה לשני משחקים הבאים ויש מספיק מאמנים טובים שיסכימו לזה, והתירוץ לא מכיר את השחקנים והמערכת היא לא מקובלת, אני אגלה לו את הסוד שהוא לא מכיר על השחקנים: מהתאריך 28.2 (10 מחזורים) כולם בושה וחרפה ונראים כמו הצל של עצמם.
אחת מההצעות ההזויות שנשמעו פה שתהיו לי בריאים ,אם לא הבנתם העונה נגמרה. אם נשרוד זה לא יהיה קשור למאמן לשחקנים או לכדורגל ,סתם משהו בסגנון המחצית השנייה מול הרצליה.,נס ותו לא. שנה הבאה כבר יביאו מאמן מתאים ,אני מקווה. |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 17:10:57
|
וואו אתם פשוט הזויים
יודעים מה, נזרום אתכם, לא להשאיר את ברבש
את מי תביאו לשני משחקים? את ואן חאל? את לושמברגו?
בחיאת דינאק, מי יסכים לבוא לשני משחקים לקבוצה שנמצאת רגל וחצי בליגה א'?
אפילו שייע לא יהיה עד כדי כך פראייר.
צאו מהסרט הזה כבר
ברבש יאמן בוינטר
ונגד אום אל פאחם מצידי שיתנו לגולה לאמן, זה לא באמת משנה, זה לא באמת משחק כדורגל
אם היה מדובר בשבועיים אחורה, הייתי אומר לכם בסדר, יש עוד 4 משחקים, קטמון מסובכת קשה עם עוד 3-4 קבוצות, סבבה.
אבל אף מאמן שפוי לא יבוא במצב הזה.
זה מה יש ועם זה נצא לקרב
את עופר כבר גמרנו עם הביקורות והקללות
בואו ננסה לא לגמור את ברבש שנקלע באמת לסיטואציה לא פשוטה.
אם אתם באמת מאמינים שאפשר לעשות את זה, תפסיקו להתעסק בפנטזיות שלא יקרו, ותסתכלו קדימה.
מאמן חדש לא יהיה פה, אז חאלאס לחפור על זה. |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 17:17:45
|
אני יודע שזה לא יקרה , אבל הצעד הכי נכון לעשות הוא למנות את שי אהרון למאמן עד סוף העונה . די ברור לכולם , כולל שי , שהפער בין הרצון שלו לנצח וההבנה המצוינת שלו בכדורגל לבין היכולת הגופנית שמונעת ממנו לממש את הרצון וההבנה גדול מאוד . לכן מתבקש שהוא ינצל את הידע וההבנה שלו בכדורגל וידריך את הקבוצה מהקווים . |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 17:50:27
|
מישהו פה כתב על לויאליות. לויאליות של עוזר מאמן רלוונטית כשהמאמן מפוטר. לא כשהוא מתפטר. אם יש איזשהו מאמן פנוי שבקבוצה חושבים שהוא מתאים כמאמן לעונה הבאה, פנוי ומוכן לבוא עכשיו, אז ללכת ולהחתים אותו כבר עכשיו. אם אין, אז ברבש הוא המאמן לשני המחזורים שנותרו (ולמבחנים במידה ונגיע לשם) וזהו. |
 |
|
|
אהוד788
75 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 18:00:11
|
לחבורה כזו לוזרית של אוהדים כנראה מגיע להשאר עם העוזר של טלספפה בתור מאמן.
חבל. |
 |
|
|
בני סובטקין
44 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 18:06:59
|
על חוסר הבנה בכדורגל של אוהדים אין מה להלין. אף אחד לא מבין כלום. אבל חוסר ההכרות את הכדורגל הישראלי הוא כבר עלוב. לא מעט מאמנים מטלפנים ביומיים האחרונים לחברי הועד ולמנכ"ל. ככה זה עובד בכדורגל הישראלי. ביניהם יש אפילו כמה ראויים. תחשבו לבד. אף אחד לא מדבר על להכניס כדורגל לקבוצה ששנתיים בנויה על תרגיל משולש בהתקפה שבכלל המאמן הקודם הכניס לקבוצה. עכשיו זה זמן המוטיבציה, המבצע אנטבה, הטירוף. ולמועדון שלנו יש כוח. הלוזריות וההקטנה העצמית של אנשים כאן היא טבעית, אבל היא לא במקום. יש מספיק מאמנים, מוכחים, שיבואו לשני משחקים עם אופציה במקרה של הישארות. ירידה לא תהיה על שמם, הישארות תעשה אותם גדולים. אם לברבש היו הרבה רעיונות, מקצועיים ומנטאליים, שהמאמן הקודם התעלם מהם, סבבה, מוריד ראש, שיוביל אותנו. משום מה לא נראה לי שזה המצב. לא צריך לשדר שנגמר, כי לא נגמר. לא נגמר בכלל. סמכות על הקוים, שי ודן על המגרש, עידן שחייב לנו. יהיה בסדר. ננצח. מספיק כבר להוריד את הראש, יהיה לזה מספיק זמן בהמשך. ההנהלה צריכה לשדר שלא נגמר, להיפך, זה לגמרי אפשרי. |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 20:25:42
|
עמית ברבש ושי אהרון הם חלק מהכישלון כך שלהעמיד אותם על הקווים זוהי רק בררת מחדל (חלק מההתנהלות של עופר הייתה דומיננטיות של שי). אם אכן ניתן למנות מאמן בלי לנהוג בחוסר אחריות תקציבי (שכר מינימום + מענק הישארות), ואם אכן מאמנים טובים מתדפקים על דלתנו, אני בעד. אם לא - חבל לבצע עוד צעד של כוונות טובות שלא יועיל, וצריך להמשיך להילחם בכלים שלרשותנו (בעברית: שישחקו למען השם). באופן כללי - קל להיות חכם לאחר מעשה. אני לא חושב שמישהו חזה משבר כ"כ דרמטי בשלב כ"כ מאוחר של העונה. מזכיר לי את השטויות שעשינו בתחילת הדרך (מירו וכו') - טירונות. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 22:03:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אהוד788
לחבורה כזו לוזרית של אוהדים כנראה מגיע להשאר עם העוזר של טלספפה בתור מאמן.
חבל.
לא לגאון כדורגל כמוך שרוצה להחתים מאמן חדש ל 60 דקות. מה הקשר ללוזריות?? המועדון לא יודע איפה הוא יהיה בשנה הבאה ,אם הוא בכלל יתקיים במסגרת הנוכחית ,בלי מושג על תקציב ויעדים ואתם רוצים להקריץ מאמן שלא מכיר אף שחקן בסגל כדי שבטקטיקה גאונית ירים את חבורת המבולבלים האלו לנצחון סוחף בוינטר??? ואם הוא לא יצליח אז נפטר אותו נכון?
למי שמשעמם מספיק יש בכלל תקדים עולמי להצעה הגאונית הזו שלכם? |
 |
|
גם מרטין נימלר לא מבין  |
|
|
|