| משתמש |
גם מרטין נימלר לא מבין  |
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 22:37:54
|
| רק לילו עופר !! |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 22:46:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה
רק לילו עופר !!
נינו ברגיג!! |
 |
|
|
Dor
29 הודעות |
נשלח - 03/05/2014 : 23:40:07
|
| לכל אלה שלא מבינים עמית ברבש מאמן תותח כבר מול הכח תיווכחו כאשר הסמכות בידיו |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 04/05/2014 : 01:16:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בני סובטקין
על חוסר הבנה בכדורגל של אוהדים אין מה להלין. אף אחד לא מבין כלום. אבל חוסר ההכרות את הכדורגל הישראלי הוא כבר עלוב. לא מעט מאמנים מטלפנים ביומיים האחרונים לחברי הועד ולמנכ"ל. ככה זה עובד בכדורגל הישראלי. ביניהם יש אפילו כמה ראויים. תחשבו לבד. אף אחד לא מדבר על להכניס כדורגל לקבוצה ששנתיים בנויה על תרגיל משולש בהתקפה שבכלל המאמן הקודם הכניס לקבוצה. עכשיו זה זמן המוטיבציה, המבצע אנטבה, הטירוף. ולמועדון שלנו יש כוח. הלוזריות וההקטנה העצמית של אנשים כאן היא טבעית, אבל היא לא במקום. יש מספיק מאמנים, מוכחים, שיבואו לשני משחקים עם אופציה במקרה של הישארות. ירידה לא תהיה על שמם, הישארות תעשה אותם גדולים. אם לברבש היו הרבה רעיונות, מקצועיים ומנטאליים, שהמאמן הקודם התעלם מהם, סבבה, מוריד ראש, שיוביל אותנו. משום מה לא נראה לי שזה המצב. לא צריך לשדר שנגמר, כי לא נגמר. לא נגמר בכלל. סמכות על הקוים, שי ודן על המגרש, עידן שחייב לנו. יהיה בסדר. ננצח. מספיק כבר להוריד את הראש, יהיה לזה מספיק זמן בהמשך. ההנהלה צריכה לשדר שלא נגמר, להיפך, זה לגמרי אפשרי.
נו באמת, להחתים איזה מאמן שיושב שנה בבית בהחתמת בזק, ואם הוא יצליח לגנוב ניצחון בוינטר אז לתת לו עוד עונה על סמך זה? זה נשמע לך רציני?
כל מאמן שיסכים לבוא לכאן לשני משחקים ולקחת סיכון שהוא יהיה "חתום" על ירידת ליגה, הוא כנראה לא יהיה מציאה גדולה.
"להמר" על העונה הבאה על סמך מישהו שיבוא ויוציא 3 נקודות בוינטר, זה הזוי על גבול החסר אחריות.
המשחק בוינטר זה משחק פתוח לגמרי שכל תוצאה בו אפשרית. גם מוריניו לא בהכרח יבטיח לך 3 נקודות(דווקא ישתלב טוב עם ה0-0 שהיו נגדם עד היום) ומנגד זה לא שעם ברבש ההפסד הוא ודאי
צריך לסיים עם מה שיש, ולקוות לטוב, ולא להתחיל לבצע מהלכים פזיזים ונואשים.
בסוף מרוב ייאוש ינחיתו פה איזה חכמולוג שיעשה לך סלט בהרכב, אף אחד לא ימצא את עצמו,אתה תקבל 3 חתיכות ותבכה כל הדרך חזרה לירושלים.
זה תלוי הרבה יותר בשחקנים מאשר במאמן. הם צריכים להתאבד על המגרש, להביא את ה3 נקודות האלה, להתפלל שאשקלון לא תנצח בראשון, לעשות את העבודה מול אום אל פאחם, ואז להתאמן חזק למשחק המבחן, לתת את הכל, לנצח, ולהישאר ליגה.
כן זה נשמה כמו תסריט דמיוני במצב הנוכחי, אבל לא כזה מופרך.
אני דווקא אופטימי... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 04/05/2014 : 01:31:15
|
נכון מאוד אך כמו שאמרו פה בשביל משחק אחד (נגד אום אל פאחם לא צריך מאמן ואפשר לעלות על נערים ג') זה מטומטם.
מטומטם בדיוק כמו ההתפטרות של עופר בזמן הזה שלא מניבה לנו שום דבר. אפילו כבוד לא נשאר לו להציל.. |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 04/05/2014 : 18:19:03
|
אדום , אל תזלזל באום אל פאחם . ביכולת שלנו במשחקים האחרונים אנחנו לא הרבה יותר טובים ואני לא יתפלא אם הם יוציאו נגדנו נקודה או יותר. למרות שאני חושב שנפסיד להכח והמשחק נגד אום אל פאחם יהיה לפרוטוקול |
 |
|
גם מרטין נימלר לא מבין  |
|
|
|