פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עוד לא אבדה תקוותנו(ספקולציות ותסריטי הישארות כאן)

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עוד לא אבדה תקוותנו(ספקולציות ותסריטי הישארות כאן)
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם עוד לא אבדה תקוותנו(ספקולציות ותסריטי הישארות כאן) נושא הבא
עמוד: מתוך 2

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  20:49:55  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התוצאות של היום יחסית בסדר עבורנו(ניצחון של המקורית על יבנה היה עוד יותר עוזר, אבל לא נהיה חזירים, העובדה שאשקלון לא ניצחה מדהימה עבורנו)

התוצאות של היום מבשרות בשורה חשובה וטובה:

שני ניצחונות כמעט בוודאות יחלצו אותנו מהמקום ה15!

הנה רוב התסריטים האפשריים לשני המחזורים הקרובים:

הנה התסריט היחיד בו קטמון תסיים במקום ה15 עם שני ניצחונות:

אשקלון מנצחת את שני המשחקים הנותרים לה (ראשל"צ חוץ, הכוח בית)
ראשל"צ מנצחת בטדי במחזור הסיום
הפועל ירושלים מוציאה לפחות תיקו בהרצליה
הרצליה מוציאה לפחות נקודה משני המשחקים הנותרים לה (הפועל-ים בית, יבנה חוץ)
יבנה מנצחת לפחות אחד משני המשחקים הנותרים לה (אא"פ חוץ, הרצליה בית)

אם אפילו אחד מהתנאים שכתבתי כאן לא יתממש, קטמון תסיים לפחות במקום ה14 בתום העונה הסדירה.

מה צריך לקרות על מנת שקטמון תנצח פעמיים ותגיע למבחנים?:

יש המון המון תסריטים כאלה, מי שרוצה להתעמק ולכתוב את כולם מוזמן.

מה צריך לקרות על מנת ששני ניצחונות יספיקו להישארות ללא מבחנים?

שניים מארבעת התסריטים האפשריים צריכים להתממש:

ראשל"צ מוציאה רק נקודה משני המשחקים שנותרו לה (אשקלון בית, הפועל-ים חוץ)
אשקלון לא מנצחת את שני המשחקים שנותרו לה (ראשל"צ חוץ, הכוח בית)
הרצליה מפסידה בשני המשחקים שנותרו לה (הפועל-ים בית, יבנה חוץ)
יבנה לא מנצחת בשני המשחקים שנותרו לה (אא"פ חוץ, הרצליה בית)

מה צריך לקרות על מנת שתיקו בוינטר וניצחון על אא"פ יספיק למבחנים?:

בהנחה שיבנה מנצחת את אא"פ בשבוע הבא, רק קבוצה אחת נוכל לעקוף וזאת אשקלון:

שאשקלון לא תנצח את אחד משני המשחקים שנותרו לה (ראשל"צ חוץ, הכוח בית)
או לחליפין שתנצח אחד ותפסיד אחד, וקטמון תנצח את אא"פ בתוצאה אסטרונומית(משהו באיזור ה0-17)

מה צריך לקרות על מנת שהפסד בוינטר וניצחון על אא"פ יספיק למבחנים?

שאשקלון לא תצבור יותר מנקודה בשני המשחקים שנותרו לה (ראשל"צ חוץ, הכוח בית)

בשורה התחתונה, המצב של קטמון קשה, אבל רחוק מלהיות אנוש.
שני ניצחונות יספיקו ב90% לפחות מבחנים.
תיקו בוינטר וניצחון על אא"פ עדיין יכול להספיק לנו למבחנים אם אשקלון תמשיך לא לנצח.
אפילו הפסד בוינטר עדיין לא בטוח מוריד אותנו סופית, ועדיין אפשר לקוות ששחקני אשקלון ימשיכו לפשל.

אבל דבר אחד ברור, המשחק בוינטר הופך להיות כרגע המשחק על החיים שלנו, אסור לחשוב על שום דבר אחד מלבד ניצחון, חייבים לעלות עם הרכב התקפי עם כמה שיותר כלים יצירתיים, וללכת רק על ניצחון.
להכוח יספיק תיקו להבטיח הישארות, וסיכוי גבוה שהם ישחקו בונקר בשביל לנסות לסחוט 0-0 שלישי רצוף מולנו.

אני מקווה שהמאמן החדש יעלה עם הרכב סופר התקפי, שני מגנים תוקפים בכנפיים, ועם עוז ושי בקישור ההתקפי.
אפשר לעשות את זה, זה לא בשמיים!

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"

נערך על ידי - האדום מהכפר ב-02/05/2014 20:55:04

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  21:26:36  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

התוצאות של היום יחסית בסדר עבורנו(ניצחון של המקורית על יבנה היה עוד יותר עוזר, אבל לא נהיה חזירים, העובדה שאשקלון לא ניצחה מדהימה עבורנו)

התוצאות של היום מבשרות בשורה חשובה וטובה:

שני ניצחונות כמעט בוודאות יחלצו אותנו מהמקום ה15!

הנה רוב התסריטים האפשריים לשני המחזורים הקרובים:

הנה התסריט היחיד בו קטמון תסיים במקום ה15 עם שני ניצחונות:

אשקלון מנצחת את שני המשחקים הנותרים לה (ראשל"צ חוץ, הכוח בית)
ראשל"צ מנצחת בטדי במחזור הסיום
הפועל ירושלים מוציאה לפחות תיקו בהרצליה
הרצליה מוציאה לפחות נקודה משני המשחקים הנותרים לה (הפועל-ים בית, יבנה חוץ)
יבנה מנצחת לפחות אחד משני המשחקים הנותרים לה (אא"פ חוץ, הרצליה בית)

אם אפילו אחד מהתנאים שכתבתי כאן לא יתממש, קטמון תסיים לפחות במקום ה14 בתום העונה הסדירה.

מה צריך לקרות על מנת שקטמון תנצח פעמיים ותגיע למבחנים?:

יש המון המון תסריטים כאלה, מי שרוצה להתעמק ולכתוב את כולם מוזמן.

מה צריך לקרות על מנת ששני ניצחונות יספיקו להישארות ללא מבחנים?

שניים מארבעת התסריטים האפשריים צריכים להתממש:

ראשל"צ מוציאה רק נקודה משני המשחקים שנותרו לה (אשקלון בית, הפועל-ים חוץ)
אשקלון לא מנצחת את שני המשחקים שנותרו לה (ראשל"צ חוץ, הכוח בית)
הרצליה מפסידה בשני המשחקים שנותרו לה (הפועל-ים בית, יבנה חוץ)
יבנה לא מנצחת בשני המשחקים שנותרו לה (אא"פ חוץ, הרצליה בית)

מה צריך לקרות על מנת שתיקו בוינטר וניצחון על אא"פ יספיק למבחנים?:

בהנחה שיבנה מנצחת את אא"פ בשבוע הבא, רק קבוצה אחת נוכל לעקוף וזאת אשקלון:

שאשקלון לא תנצח את אחד משני המשחקים שנותרו לה (ראשל"צ חוץ, הכוח בית)
או לחליפין שתנצח אחד ותפסיד אחד, וקטמון תנצח את אא"פ בתוצאה אסטרונומית(משהו באיזור ה0-17)

מה צריך לקרות על מנת שהפסד בוינטר וניצחון על אא"פ יספיק למבחנים?

שאשקלון לא תצבור יותר מנקודה בשני המשחקים שנותרו לה (ראשל"צ חוץ, הכוח בית)

בשורה התחתונה, המצב של קטמון קשה, אבל רחוק מלהיות אנוש.
שני ניצחונות יספיקו ב90% לפחות מבחנים.
תיקו בוינטר וניצחון על אא"פ עדיין יכול להספיק לנו למבחנים אם אשקלון תמשיך לא לנצח.
אפילו הפסד בוינטר עדיין לא בטוח מוריד אותנו סופית, ועדיין אפשר לקוות ששחקני אשקלון ימשיכו לפשל.

אבל דבר אחד ברור, המשחק בוינטר הופך להיות כרגע המשחק על החיים שלנו, אסור לחשוב על שום דבר אחד מלבד ניצחון, חייבים לעלות עם הרכב התקפי עם כמה שיותר כלים יצירתיים, וללכת רק על ניצחון.
להכוח יספיק תיקו להבטיח הישארות, וסיכוי גבוה שהם ישחקו בונקר בשביל לנסות לסחוט 0-0 שלישי רצוף מולנו.

אני מקווה שהמאמן החדש יעלה עם הרכב סופר התקפי, שני מגנים תוקפים בכנפיים, ועם עוז ושי בקישור ההתקפי.
אפשר לעשות את זה, זה לא בשמיים!

בואו נהיה ריאלים לרגע ונעזוב את כל הספקולציות בצד ותסלח לי אדום אחרי ההשקעה שעשית...אנחנו הולכים להפסיד בוינטר כמעט בוודאות ולנצח את פאחם כמעט בוודאות ,מה שאומר שאנחנו תלויים באשקלון (שהיא הקבוצה החלשה ביותר שנותרה) שלא תצבור יותר מנקודה ב 2 המשחקים שנותרו. אין תסריט אחר לדעתי.

ובהערת אגב ספק אם ננצח במבחנים את המתמודדת מליגה א' אבל עוד חזון למועד.
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 02/05/2014 :  21:47:26  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי שלא מאמין שלא ייכנס לת'רד הזה.

תאמין לי, אחרי החודשיים האחרונים, הפכתי פסימי כמו שמעולם לא הייתי.

יצאתי אתמול במחצית למלחה, בידיעה מוחלטת שאין סיכוי שקטמון תשווה את התוצאה.

ועם זאת, חייבים להמשיך להאמין ולקוות כל עוד יש סיכוי(ויש סיכוי)

למרות היכולת המחפירה של השחקנים, לא הייתי פוסל ניצחון הרואי בוינטר.

ההתפטרות של עופר יכולה בהחלט להוות מפנה אחרון רגע לפני הסוף.

פתאום קבוצה שהייתה תקועה בתבנית מסוימת שכשלה שבוע אחרי שבוע, תשחק בתבנית אחרת, שחקנים פתאום ישתחררו, ואולי לראשונה אחרי הרבה זמן נראה את הקבוצה הזאת משחקת באמת כדורגל.

תוסיף לעובדה הזאת את זה שהכוח פחות או יותר הבטיחה היום את ההישארות(זקוקה רק לנקודה), ותקבל הזדמנות באמת לא מופרכת לנצח את המשחק הזה.

ברור לי שהסיכויים לא לטובתנו, אבל חייבים להמשיך להאמין.

אני אישית אהיה בוינטר ואוציא את הגרון שלי, ולא אפסיק להאמין עד הרגע האחרון.

עברנו יותר מדי בשביל להרים ידיים עכשיו.
צריך להרים את השחקנים ולשדר להם ששום דבר לא אבוד ושאפשר לעשות את זה.

תחושת ה"בטוח נפסיד, ואנחנו תלויים רק באשקלון" בטוח לא תעשה טוב, לא לאוהדים ולא לשחקנים.

תנסה לשנות גישה, לפחות עד שהעסק ייחתם סופית...אין לך מה להפסיד, רק להרוויח...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

שוקו-נומדר שוקו-נומדר מנותק

44 הודעות

נשלח - 03/05/2014 :  10:28:48  הצג פרופיל שלח ל- שוקו-נומדר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התסריטים\ ספקולציות הגיוניים מאוד וכמו שרשמת יש עדיין תקווה
להישאר בליגה, או להילחם במשחקי מבחן .
אבל לצערי הרב, יש כאן אלמנט ששכחת להזכיר, אנחנו מאוד רוצים להישאר, את השחקנים זה ממש אבל ממש לא מעניין .
אז צר לי לאכזב אותך אבל הם יפסידו בווינטר ויש מצב שהם מפסידים גם באום אל פאחם .
עצוב, חבל אבל זאת המציאות .
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 03/05/2014 :  11:08:35  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאור יכולותנו במשחקים האחרונים, תקוותנו אבדה כמעט לגמרי. למעט במקרה של נס, לא נצליח להישאר בליגה. ניראה לי שהתקווה העיקרית שלנו להישאר היא אם אחת מהקבוצות שמעלינו לא תצליח לפתוח את העונה, או אם יהיה איחוד בשרון. מצער שהגענו למצב הזה, אבל זה מה יש.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 03/05/2014 :  11:48:33  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם נגיע למבחנים, יש סיכוי לפגוש את טבריה של שלום עקיבא או קביליו יקירתנו.שתיהן סיימו בשקום השני בשני המחוזות.
קל לא יהיה.
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 03/05/2014 :  17:23:41  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צר לי לאכזב אבל אנחנו יורדים מהמקום ה 15.
נכון שיש עוד סיכוי תאורטי אבל כבר תקופה
ארוכה אנחנו משחקים הכי גרוע בליגה (להוציא
את א.א.פ) ולא ראיתי אפילו סימנים של שיפור.
עדיף להתחיל לתכנן את העונה הבאה בליגה א.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 03/05/2014 :  20:24:48  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנה עוד ספקולציה לחובבי הז'אנר (אני בינהם):
רמה"ש כרגע בעמדת ירידה ללאומית. במידה שתרד (סביר מאוד) ושהאיחוד עם רעננה יקרה (לפי הדיווחים המגעים מתקדמים), תהיה יורדת אחת פחות אצלנו. כלומר מקום 14 תשאר ומקום 15 תלך למבחנים
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 03/05/2014 :  20:33:04  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

רמה"ש כרגע בעמדת ירידה ללאומית. במידה שתרד (סביר מאוד) ושהאיחוד עם רעננה יקרה (לפי הדיווחים המגעים מתקדמים), תהיה יורדת אחת פחות אצלנו. כלומר מקום 14 תשאר ומקום 15 תלך למבחנים

מתפלא עלייך מרילי, על התרחיש הזה בונים פה כבר חודש.
עבור לתחילת הדף

1358 הודעות

נשלח - 03/05/2014 :  20:42:45  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

ציטוט:

תודה שאתה מתפלא עלי. אשתי כבר הפסיקה
אבל ההתפתחות של היום היא שרמה"ש בדרך לירידה.
עבור לתחילת הדף

1358 הודעות

נשלח - 03/05/2014 :  20:44:07  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

ציטוט:

תודה שאתה מתפלא עלי. אשתי כבר הפסיקה
אבל ההתפתחות של היום היא שרמה"ש בדרך לירידה.
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 03/05/2014 :  22:01:46  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא רלוונטי. אם יהיה איחוד בשרון מתפנה מקום אחד (בדיוק כמו שאם יהיה איחוד בירושלים מיקומנו הופך ללא רלוונטי)
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 03/05/2014 :  22:33:47  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

זה לא רלוונטי. אם יהיה איחוד בשרון מתפנה מקום אחד (בדיוק כמו שאם יהיה איחוד בירושלים מיקומנו הופך ללא רלוונטי)

אני לא מחסידי תקוות השווא האלו, אבל סתם בשביל הסקרנות - מה קורה אם האיחוד בשרון מתבצע רק אחרי משחקי המבחן?
עבור לתחילת הדף

dd63 dd63 מנותק

39 הודעות

נשלח - 03/05/2014 :  22:44:22  הצג פרופיל שלח ל- dd63 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא רק שאנחנו נראים גרוע, זה הולך ונהיה רע ממשחק אחד לשני (לפחות במשחקי הבית. בדרבי הקבוצה שיחקה טוב יותר מאשר נגד אשקלון, מול אשקלון טוב יותר מאשר נגד יבנה ומול יבנה קצת יותר (רק קצת) טוב מאשר נגד ראשון.
בשלב הזה רק מלחמה על המגרש תעזור וזה כנראה משהו שכבר אין לשחקנים. יבנה וראשון קבוצות לא טובות אבל באו לכאן ונלחמו עם כל הכוחות - שריון תותחנים וצנחנים - וקטמון נלחמו עם תזמורת צהל מצוידת בתוף מרים. מצד שני הלוחם היחידי שאולי עוד היה כאן בחודשים האחרונים נזרק בבושת פנים. לא משנה מה הסיבה ומה הוא עשה כל עוד שזה לא בגדר הפלילי או הלא מוסרי צריך להחזיר את ג'ורג'י ל-180 דקות של מלחמה. אולי הוא יצליח לסחוף את החברים למלחמה ואולי על הדרך גם להרים כמה כדורים לחלוצים במקום ששמש ושטיין יצטרכו לרוץ באגפים להרים לעצמם כדורים ולבוא לנגוח בעצמם. את אורי כהן כבר אי אפשר להחזיר אבל אלירן עוד בסביבה ובלעדיו אין אפילו שחקן אחד בקבוצה שיודע לרוץ על הקו ולהרים כדור...

dd
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 03/05/2014 :  23:20:05  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי dd63

לא רק שאנחנו נראים גרוע, זה הולך ונהיה רע ממשחק אחד לשני (לפחות במשחקי הבית. בדרבי הקבוצה שיחקה טוב יותר מאשר נגד אשקלון, מול אשקלון טוב יותר מאשר נגד יבנה ומול יבנה קצת יותר (רק קצת) טוב מאשר נגד ראשון.
בשלב הזה רק מלחמה על המגרש תעזור וזה כנראה משהו שכבר אין לשחקנים. יבנה וראשון קבוצות לא טובות אבל באו לכאן ונלחמו עם כל הכוחות - שריון תותחנים וצנחנים - וקטמון נלחמו עם תזמורת צהל מצוידת בתוף מרים. מצד שני הלוחם היחידי שאולי עוד היה כאן בחודשים האחרונים נזרק בבושת פנים. לא משנה מה הסיבה ומה הוא עשה כל עוד שזה לא בגדר הפלילי או הלא מוסרי צריך להחזיר את ג'ורג'י ל-180 דקות של מלחמה. אולי הוא יצליח לסחוף את החברים למלחמה ואולי על הדרך גם להרים כמה כדורים לחלוצים במקום ששמש ושטיין יצטרכו לרוץ באגפים להרים לעצמם כדורים ולבוא לנגוח בעצמם. את אורי כהן כבר אי אפשר להחזיר אבל אלירן עוד בסביבה ובלעדיו אין אפילו שחקן אחד בקבוצה שיודע לרוץ על הקו ולהרים כדור...

הודעה ראשונה - כדורבנות. האסטרטגיה המשונה של לוותר על לוחמים, ולעלות עם בלרינות מטרידה. זה התחיל עם סמיר, המשיך עם אדלשטיין, שאמנם לא הספיק להוכיח את עצמו, אבל הנחישות שלו הייתה מבטיחה, וממשיך עם ג'ורג'י שאני לא יודע מה הוא עשה או לא עשה, אבל הוא חסר מאד על המגרש. וזו לא תזמורת צה"ל אלא להקת המחול של פיקוד מרכז, שבקרוב תהפוך ללהקת המחול של פיקוד א' דרום לצערנו.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 04/05/2014 :  11:06:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

ציטוט:
נשלח במקור על ידי dd63

הודעה ראשונה - כדורבנות. האסטרטגיה המשונה של לוותר על לוחמים, ולעלות עם בלרינות מטרידה. זה התחיל עם סמיר, המשיך עם אדלשטיין, שאמנם לא הספיק להוכיח את עצמו, אבל הנחישות שלו הייתה מבטיחה, וממשיך עם ג'ורג'י שאני לא יודע מה הוא עשה או לא עשה, אבל הוא חסר מאד על המגרש. וזו לא תזמורת צה"ל אלא להקת המחול של פיקוד מרכז, שבקרוב תהפוך ללהקת המחול של פיקוד א' דרום לצערנו.

צר לי לומר את זה אבל אתם חיים באשליות שמונעות בעיקר מחיבה לשחקנים מסויימים.

1. סמיר היה קשר אחורי טוב לליגה א. לא יותר מזה. אין לו ראיית משחק והפאולים המיותרים שלו היו פחות נסבלים על ידי השופטים בלאומית.
2. אדלשטיין עשה רושם חביב מאוד, אבל חוץ מלהתחמק משחקנים ולהגיע עד איזור דגל הקרן, לא יצא ממנו הרבה. ושוב, אל תתנו את הדוגמה של ליגה א' כי כולנו יודעים כמה המרחק גדול בין שתי הליגות (ואנחנו חווים את זה על בשרנו). אגב, אני חושב שעידה אחרי מספר משחקים לא טובים והתאקלמות (חלק מהמחיר של להגיע לקבוצה באמצע עונה) הראה שהוא טוב יותר והצליח להפיק יותר (היי, הוא הבקיע. זה כבר יותר ממה שאדלשטיין עשה אצלנו).
3. ג'ורג'י שחקן מוכשר אבל עם אופי בעייתי. קבוצה שרצה טוב אולי יכולה להחזיק מעמד איתו, אבל קבוצה במשבר מנטלי לא צריכה מישהו שרב עם כולם ומעורב באלימות בחדר ההלבשה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם עוד לא אבדה תקוותנו(ספקולציות ותסריטי הישארות כאן) נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07