| משתמש |
מחזור 36 בלאומית - תודה לראשל"צ, אשקלון מקום 15!!!  |
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 11:03:50
|
פלייאוף עליון: הפועל פ"ת - נצרת עילית (משחק העלייה) [0-3] בני לוד - אחי נצרת [1:1] מכבי נתניה - הפועל רמת גן בית"ר תל אביב/רמלה - עפולה
פלייאוף תחתון: ראשון לציון - אשקלון [0:4] הרצליה - הפועל ירושלים [2:3] אום אל פאחם - יבנה [6:0] אשקלון ירדה למקום ה-15
טבלת הליגה:
|
נערך על ידי - אדום88 ב-09/05/2014 17:55:19 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 25/04/2014 : 19:45:23
|
הפועל פתח תקווה עשתה היום צעד ענק בדרך לליגת העל.
בהנחה שאחי נצרת לא ינצחו בקופסה ביום שני, הם יגיעו בשבוע הבא לעילות למשחק על עליה, כשתיקו פחות או יותר יספיק להם בשביל לקרר שמפניות.
בהחלט מעדיף אותם בליגת העל, עם האיצטדיון שלהם, והקהל שלהם, הם יוסיפו עוד קצת צבע לליגה האפורה שנוצרה שם.
ובטח שזה ראוי כשהיריבה העירונית האפורה וחסרת הקהל בדרך חזרה אלינו ללאומית.
|
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 13:33:37
|
אין לנו מה לבנות על הפסד של יבנה. יש להם עוד משחק מול פאחם, ינצחו בו ואז כנראה כבר לא נעבור אותם. צריך לקוות שאשקלון לא תשיג יותר מ 2 נקודות במשחקים שנותרו לה, ואז נצחון שלנו על פאחם יביא אותנו למבחנים, שאולי במקרה בהם נצליח לנצח ולהשאר בליגה. |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 14:18:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Offside
אין לנו מה לבנות על הפסד של יבנה. יש להם עוד משחק מול פאחם, ינצחו בו ואז כנראה כבר לא נעבור אותם. צריך לקוות שאשקלון לא תשיג יותר מ 2 נקודות במשחקים שנותרו לה, ואז נצחון שלנו על פאחם יביא אותנו למבחנים, שאולי במקרה בהם נצליח לנצח ולהשאר בליגה.
ומה יעזור לך הפסד של המקורית? גם אותם הסיכויים שלך לעבור קלושים
הפסד של יבנה טוב לך, כי במידה ואשקלון מנצחת היום את הרצליה, ומחייבת אותך לנצח בוינטר. במחזור הסיום יבנה מארחת את הרצליה, ואם שתיהן יגיעו עם פחות מ48 נקודות, אתה בוודאות תעקוף אחת מהן בהנחה שתנצח גם את אום אל פאחם.
נכון שכרגע זה נראה כמו תסריט הזוי, אבל חייבים להתכונן לתסריט שבו גם ניצחון בוינטר לא בטוח יספיק. צריך לזכור שלאשקלון יש שני משחקי בית, ומשחק הסיום שלה הוא נגד הכוח שאמורה היום להבטיח הישארות עם ניצחון על אום אל פאחם.
אי אפשר להסתכל רק על אשקלון ולקוות לטוב. במחזור הבא אשקלון תשחק בראשל"צ, זה משחק שלחלוטין הייתי רוצה בו תיקו, שיוכל להשאיר לנו סיכוי לעבור גם את ראשל"צ.
אם ננצח בוינטר, ונגיע למחזור האחרון כשראשל"צ, הרצליה, אשקלון ויבנה עם פחות מ48 נקודות, לא רק שנינצל מירידה בטוחה, אלא כנראה גם מהמבחנים. |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-02/05/2014 14:23:00 |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 14:27:24
|
אין לנו מה לבנות על הפסד של יבנה. יש להם עוד משחק מול פאחם, ינצחו בו ואז כנראה כבר לא נעבור אותם. צריך לקוות שאשקלון לא תשיג יותר מ 2 נקודות במשחקים שנותרו לה, ואז נצחון שלנו על פאחם יביא אותנו למבחנים, שאולי במקרה בהם נצליח לנצח ולהשאר בליגה.
מסכים ב 100%. בעניין המבחנים, ככל שנצליח להגיע אליהם, אני אופטימי אחרי העזיבה של עופר. אני מאמין שגם במצב הנוכחי, יש לנו סגל טוב מאשר כל קבוצת ליגה א' איתה נתמודד (הלוואי!). |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 14:33:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
איך זה קשור למה שכתבתי? המשחק של המקורית היום עם יבנה לא אמור לעניין אותנו, כי שתיהן, ככל הנראה, ישארו בליגה. אלא אם מישהו חושב שיבנה יעשו את הלא יאומן ויאבדו נקודות מול פאחם, ואז כן, יש לשאר המשחקים שלהם חשיבות. |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 14:53:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
איך זה קשור למה שכתבתי? המשחק של המקורית היום עם יבנה לא אמור לעניין אותנו, כי שתיהן, ככל הנראה, ישארו בליגה. אלא אם מישהו חושב שיבנה יעשו את הלא יאומן ויאבדו נקודות מול פאחם, ואז כן, יש לשאר המשחקים שלהם חשיבות.
מה זה "ככל הנראה" אם יבנה מפסידה היום, מנצחת את אא"פ, ומפסידה במחזור הסיום, היא תסיים עם 47 נקודות. במידה ואתה מנצח בוינטר ואת אא"פ, יש לך 48 נקודות, והופס אתה מעליהם.
במידה ויבנה ינצחו בטדי, בוודאות לא תוכל לעבור אותם, והנחת היסוד היא שהמקורית ביכולת הנוכחית שלך, תוציא נקודות מהרצליה וראשל"צ, וגם אותם לא תוכל לעבור.
אגב, במידה ויבנה אכן תנצח בטדי ואת אא"פ ותבטיח ירידה, היא תפתח רגליים רחב להרצליה במחזור הסיום אם הרצליה תהיה בסכנה, הם שונאים אותך, ותהיה בטוח שהם יעשו הכול בשביל להוריד אותך.
בקיצור ניצחון של יבנה היום ואיבדת סופית גם את יבנה וגם את הרצליה, ונשארת רק עם אשקלון וראשל"צ, עסק מסוכן למדי.
ניצחון של המקורית היום ככל הנראה יביא את יבנה למחזור הסיום בסכנת מבחנים לפחות, ואפילו אם היא תהיה בסכנת מבחנים בלבד, ולא נוכל לעבור אותם בכל מקרה, הם עדיין יילחמו בשביל לא להתדרדר למבחנים, ואז יש סיכוי שנוכל להוריד את הרצליה במידה וזאת תפסיד פעמיים.
אגב, אני סומך הרבה יותר על המקורית שתבטיח הישארות, ושחקניה יילחמו עבורנו בהרצליה ונגד ראשל"צ במחזור הסיום מאשר על יבנה. בכל זאת, לא דני מועלם ורמי תמר משחקים על כר הדשא, אלא אח של אסי, ומוסא סלמן, ואני לא צריך להזכיר לכם מי המאמן.
בקיצור, אני מקווה שמקורית תנצח היום את יבנה, ולא רק בגלל האהבה שלי אליהם והרצון שהם יישארו(ואז אולי בכלל הם יצליחו אותנו עם האיחוד במידה ונרד) |
 |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 15:21:42
|
כל התחשיבים לא שווים דבר כשהקבוצה משחקת ברמה כזאת, מתי נצחנו לאחרונה ? במצב הנוכחי גם השלוש נקודות במשחק האחרון אינם בטוחות |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 17:57:24
|
| אשקלון יצאו בתיקו. גם זה משהו במצב הנוכחי... |
I am City till I cry |
 |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 18:32:01
|
לסיכום המחזור:
אנחנו במאבק ישיר עם הפועל אשקלון על מקום 14 שמוביל למבחנים מול נציגת ליגה א'
המשחקים שנותרו לכחולים מהדרום- במחזור הבא: הפועל ראשון לציון בחוץ במחזור הסיום: הכח עמידר/ר"ג בבית
כמו כן - מזל טוב לחברים מפ"ת על העלייה הכמעט רשמית לליגת העל שם מקומכם הטבעי
|
נערך על ידי - אדום88 ב-02/05/2014 18:35:20 |
 |
|
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 18:33:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
אשקלון יצאו בתיקו. גם זה משהו במצב הנוכחי...
אנחנו נתונים כעת לחסדי הכח רמת גן לחלוטין - אם הם גמרו את העונה אולי משחק הבא לא יתעקשו מולנו. מצד שני אנחנו צריכים שיתעקשו מאוד במחזור האחרון באשקלון... אז אני לא יודע מה כדאי. אבל אם למישהו קשרים בוינה או עמידר כדאי להפעיל אותם עכשיו. |
 |
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 18:44:35
|
אני מוכן לחתום עכשיו על שני הפסדים של הכח.
יאללה ראשוניה |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 18:49:03
|
| יש לעמית ברבש שבוע להרים קבוצה שמסוגלת לנצח את הכח. זה הסיפור. שבת שלום |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 19:03:14
|
| יש מצב להתאחד עם הפועל פתח תקווה? |
 |
|
|
danhalifa
30 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 19:12:30
|
| יקראו לנו הפועל פת״ח-קטמון |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 20:39:08
|
תוצאות יחסית בסדר עבורנו.
משאירות לנו עדיין סיכויים גבוהים מאוד להישרדות.
שני ניצחונות יבטיחו ב90% לפחות מבחנים... |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-02/05/2014 20:43:17 |
 |
|
מחזור 36 בלאומית - תודה לראשל"צ, אשקלון מקום 15!!!  |
|
|
|