| משתמש |
אני מתבייש  |
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 09:55:22
|
אני מתבייש בזה שילד בן 13 קיבל מכות אתמול מבעל תפקיד בקבוצה. אני מתבייש בכמה שהפורומים שלנו שקטים בעקבות המקרה. אני מקווה שהמקרה יטופל במהרה ושתהיה אמירה ברורה שלנו שאנחנו לא מקבלים אלימות גם כשהתוקפן הוא מצד שלנו, ואיש יקר ככל שיהיה
|
נערך על ידי - papirus5 ב-02/05/2014 09:56:05 |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 10:25:01
|
| אם זה אכן קרה אין לו מקום בקבוצה , יקר או לא יקר |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 10:28:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי papirus5
אני מתבייש בזה שילד בן 13 קיבל מכות אתמול מבעל תפקיד בקבוצה. אני מתבייש בכמה שהפורומים שלנו שקטים בעקבות המקרה. אני מקווה שהמקרה יטופל במהרה ושתהיה אמירה ברורה שלנו שאנחנו לא מקבלים אלימות גם כשהתוקפן הוא מצד שלנו, ואיש יקר ככל שיהיה
אין לפורומים מושג על מה אתה מדבר אז תרגיש חופשי להגיד מה בדיוק קרה. תודה. |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 10:45:21
|
| אני מתבייש מזה ששחקנים שלנו ככל הנראה מהמרים בהימורים בלתי חוקיים. מעניין לי את התחת תקרית מינורית עם איזה ילד עם פה ג'ורה מסאדר בזמן שאנחנו יורדים ליגה. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 11:29:02
|
| מישהו פה מוכן להגיד לנו מה קרה?! |
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 11:45:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
אני מתבייש מזה ששחקנים שלנו ככל הנראה מהמרים בהימורים בלתי חוקיים.
הפועל קטמון ירושלים = קהל בלי קבוצה. |
avanti livorno
|
נערך על ידי - רוברט נסטה מארלי ב-02/05/2014 11:46:01 |
 |
|
|
mstl
43 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 12:08:04
|
קהל - נהדר. מאמן - לא מתאים לליגה הלאומית ובמיוחד לא למאבקי התחתית. שחקנים - כל מילה מיותרת. |
 |
|
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 12:19:01
|
| במה מדובר? |
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 12:46:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי papirus5
|
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 13:00:43
|
| איתן עכשיו מדבר על זה ברדיו קטמון |
 |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 13:00:45
|
אשר גולה בן אדם נדיר, אבל הוא היה חייב להתאפק!!!
אני מאוכזב, אשר היקר מכל. |
 |
|
|
Gorbin
54 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 13:11:25
|
בזמן האחרון התנתקתי מהקבוצה. ועכשיו אני מבין בדיוק למה. נאבדה התשוקה, הרוח הקטמונית, והאיחוד שאני מחכה לו כבר שנתיים נראה רחוק למרות כל האירועים האחרונים עם סאסי, והקירוב לחתימה. כרגע, חוץ מאיחוד, אין שום דבר שיכול לעזור לנו. זאת הפעם הראשונה שאני מבין את אוהדי המקורית. אנחנו מרביצים לילד בן 13, מוכרים משחקים, מקללים וגם שותפים לאירוע אלימות במשחק נגד המקורית. ואז, אנחנו קוראים להם ״ לה פמיליה באדום״. אז לא פלא שהרבה מהם לא רוצים איחוד. אז נכון, אנחנו לא הרבצנו לילד בן 13, אלא מישהו שהיה על הספסל. ונכון, רק 2 שחקנים מכרו משחקים. ונכון, הבריונים של סאסי הם אלו שהתחילו את המהומה. א-ב-ל זה עדיין לא מוציא אותנו טוב מול כולם ולכן אני מבין את אוהדי המקורית.
צריך להעיף את מי שהרביץ לילד. ולהתאחד, ל-ה-ת-א-ח-ד. |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 13:23:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Gorbin
בזמן האחרון התנתקתי מהקבוצה. ועכשיו אני מבין בדיוק למה. נאבדה התשוקה, הרוח הקטמונית, והאיחוד שאני מחכה לו כבר שנתיים נראה רחוק למרות כל האירועים האחרונים עם סאסי, והקירוב לחתימה. כרגע, חוץ מאיחוד, אין שום דבר שיכול לעזור לנו. זאת הפעם הראשונה שאני מבין את אוהדי המקורית. אנחנו מרביצים לילד בן 13, מוכרים משחקים, מקללים וגם שותפים לאירוע אלימות במשחק נגד המקורית. ואז, אנחנו קוראים להם ״ לה פמיליה באדום״. אז לא פלא שהרבה מהם לא רוצים איחוד. אז נכון, אנחנו לא הרבצנו לילד בן 13, אלא מישהו שהיה על הספסל. ונכון, רק 2 שחקנים מכרו משחקים. ונכון, הבריונים של סאסי הם אלו שהתחילו את המהומה. א-ב-ל זה עדיין לא מוציא אותנו טוב מול כולם ולכן אני מבין את אוהדי המקורית.
צריך להעיף את מי שהרביץ לילד. ולהתאחד, ל-ה-ת-א-ח-ד.
נכון להתאחד עם בריגדת המטומטמים של סאדר ,לפחות זו הפעילה שלהם ברשת וביציע ,זה מה שאנחנו צריכים כדי להרגיע את הנפש השסועה שלך.
כן אם אשר גולה היכה חרא קטן שקילל שייתפטר ,אם 2 שחקנים הימרו על ברצלונה בבטים של אבו-גוש ווואלה לא אידיאלי אבל השמיים לא נפלו ,לא מעניין אותי מה הערימת מתוסכלים/מקללים/שקרנים פולטים מהפה מקלדת שלהם ,חבל שאתה אוכל את כל הזבל שהם מוכרים.
הפרובוקציות שלהם גרמו לאשר לאבד את תפקידו גרמו לעוז להיות מורחק ולאוהדים שלנו לקבל את הצילומים של האלימים ביציע ,אז נכון בכל המקרים (למעט השלט) שחקנינו/מנהלינו היו צריכים להתנהג אחרת אבל אוהדי סאדר שהיו מעורבים בכל המקרים האלו הם רפש. (ותסלחו לי שאני עדין עדיין מדובר בפורום שילדים גולשים בו). |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 13:31:23
|
ראשית, הם קראו לעצמם לה פמיליה באדום בעודם מקללים נשים וטף בחנייה. שנית, על איזה אירוע אלימות אתה מקשקש?. עמידה על חופש הביטוי שלנו מול הקלגסים של סאסי היא לא אלימות. אני לא אומר שקטמון תלית שכולה תכלת אבל אתה ממציא דברים וחבל. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 13:51:34
|
אני מתבייש בך. על הרפיסות והזחילה לאיחוד עם החבורה הנאלחת . וגם בשחקנים על הרפיסות והרפיון שלהם.
|
נערך על ידי - שמאש ב-02/05/2014 13:52:06 |
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 02/05/2014 : 14:02:14
|
לאסלו- אתה לא יכול לכתוב "מעניין לי את התחת תקרית מינורית" על מצב בו בעל תפקיד אצלנו אולי (מדגיש אולי, כי אני רק ניזון משמועות) הרביץ לילד בן 13. אם זה קרה והבנתי שיש סיכוי גבוה שכן, זה דבר נוראי שמבייש את כולנו, ודורש פעולה מיידית וחריפה של ההנהלה.
מצד שני גורבין גם ההודעה שלך מקוממת ומלאת חוסר דיוקים. בשום מקום כולל בכתבות לא דובר על מכירת משחקים. לא הייתה שום אלימות של אוהדי קטמון בשום שלב, האלימות היחידה בשני הדרבים האחרונים הייתה כלפי האוהדים, אחרי הדרבי השני מאוהדי הפועל ירושלים, ובמהלך הדרבי השלישי משוטרים וסדרנים. האוהדים היחידים בעיר שצריכים להתבייש זה חבורה של חלק מאוהדי הפועל ירושלים שלאורך כל הפלייאוף (!) באים לעודד את הקבוצות שמשחקות נגדנו, ומאז הצבעת ה93% מנסים באובססיביות לחסל כל סיכוי לקירוב ודיאלוג. |
 |
|
אני מתבייש  |
|
|
|