פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

המשחק נגד שגב נדחה ליום ג'.(9.2)

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  המשחק נגד שגב נדחה ליום ג'.(9.2)
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם המשחק נגד שגב נדחה ליום ג'.(9.2) נושא הבא
עמוד: מתוך 3

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 04/02/2010 :  18:14:14  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני עדיין עצבני מהדחיה של המשחק, יום לפני מועד קיומו, ומאוד הייתי רוצה לשמוע מה אומרים על כך נציגינו בהנהלה.
האם מישהו פנה למחוז הדרום של משטרת ישראל כדי להבין מדוע ההחלטה התקבלה יום לפני המשחק, לאחר שמאות אנשים הכינו כבר את תכניותיהם לסוף השבוע בהתאם למועד המקורי?
האם מישהו פנה להתאחדות לכדורגל?
מדוע עלינו לקיים משחק כה חשוב במועד כל כך לא נח, גם לאוהדים ומן הסתם גם לשחקנים, כאשר יש אין-ספור סופי שבוע פנויים בין עכשיו לסוף העונה?

הבעיה היא שמן הסתם אין עם מי לדבר, לא בהתאחדות לכדורגל ובודאי לא במשטרת ישראל.

עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 04/02/2010 :  18:23:07  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק יתקיים, כנראה, בשלישי ב15:00. בדימונה.
המועד והמקום לא נקבעו סופית, לכן אין הודעה רשמית. אך זה מה שמסתמן.
בכל מקרה, תפנו את צהרי יום שלישי. אין לנו מה לעשות וזה מה שיהיה.

בכל מקום, בכל מצב. לא?

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 04/02/2010 :  18:31:10  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Tziki

Any Time Any Day Any Where
אני שם

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 04/02/2010 :  18:36:28  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כוס אמק, היום היחיד בשבוע שבצהריים שלו אני לא יכול להזיז כלום. חייבים להילחם על זה שהמשחק יידחה לסוף שבוע אחר

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 04/02/2010 :  18:49:22  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין גבול לטמטום. ההתאחדות אפילו עוד יותר גרועים מהמשטרה בעניין הזה. איזה סיבה בעולם יש לא להזיז את המשחק לאחת מאינספור הפגרות הצפויות, כולל אחת שתהיה בדיוק עוד שלושה שבועות. זה הרי בדיוק מה שעשו עם משחק דחוי שהיה לבית שמש לא מזמן. יום שלישי בשלוש בדימונה זה שואה. אני אישית אצליח כנראה להגיע איכשהו למחצית השנייה (בתקווה שזה לא יהיה עוד יותר מוקדם) וגם לזה יידרשו אינסוף תמרונים בעבודה. אבל מה כבר אפשר לצפות מגוף שלא מצליח להבין שאם יש עשר קבוצות אז כנראה שאפשר לארגן סיבוב שני עם תשעה מחזורים ובלי קבוצות חופשיות.

בכל מקרה, כל מי שכן יכול חייב להגיע, זה עדיין המשחק הכי חשוב של הקבוצה שלנו.
עבור לתחילת הדף

yonatan yonatan מנותק

19 הודעות

נשלח - 04/02/2010 :  19:29:01  הצג פרופיל שלח ל- yonatan הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
i will come all the way from peru to see this game
vamos hapoel, viva katamon!!!
עבור לתחילת הדף

נער קאזו נער קאזו מנותק

124 הודעות

נשלח - 04/02/2010 :  20:00:32  הצג פרופיל שלח ל- נער קאזו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גועללל נפשש יום לפני פתאום הם נזכרו שאופס לא מתאים לארחחח שבוע שלם היה להם לתכנן את זה ויום שלישי די תקוע בכל מקרה אני יהיה שמה אייפה שזה לא יהיה דימונה נתיבות באר שבע סיני מצרים אין ברירה חייבים להגיעעעעעע

על תגידו יום יבוא תביאו את היום
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 04/02/2010 :  20:01:25  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אריה דיין

החלטת המשטרה עושה עוול קשה לשגב שלום ומעניקה לנו יתרון בלתי-ספורטיבי לא מוצדק. לא יכול להיות ששגב שלום לא תוכל לארח בביתה משחק שהוא בעל חשיבות מכרעת גם עבורה.

לדעתי - הנהלת שגב שלום חייבת לדרוש מההתאחדות לכדורגל להתערב כדי שהמשחק יתקיים (מתי שיתקיים) אצלה בבית. לדעתי - הנהלת קטמון חייבת להודיע להנהלת שגב שלום כבר עכשיו שהיא תומכת בקיום המשחק אך ורק בשגב שלום.

אנחנו מסוגלים לעלות לליגה ב' גם בלי עזרתה של משטרה גזענית שלא אוהבת לראות יותר איך מאות יהודים שמתארחים ביישוב ערבי.

אריה ידידי,
היתרון, היחיד וגם זה אולי ובספק שנוצר לטובת שגב, הוא עניין הביתיות.
לפי מה שהבנתי היום, המשטרה הציבה בפני שגב כבר בתחילת השבוע, דרישות שונות, שלהן עלות כספית משמעותית, נוכח טענת הנהלת שגב שלמשחק יגיעו מאות אוהדים שלהם[!], וזאת כמובן בתוספת לאוהדי קטמון שהיו צפויים להגיע למשחק.

מעבר לכך - הפגיעה היא אך ורק בקטמון:
- פגיעה בהכנה המקצועית למשחק;
- פגיעה בהכנה הגופנית והמנטלית של השחקנים ביום המשחק;
- הקטנה משמעותית של כמות האוהדים שיגיעו למשחק.

איני סבור שיש לתת להחלטת המשטרה אופי גזעני. אני הרבה יותר חושש משיקולים שאינם ספורטיווים ושאינם טהורים דווקא מצד הנהלת שגב.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 04/02/2010 :  21:35:44  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לי ספק שלהנהלת שגב שלום הייתה יד בהחלטה הזאת. כמות האוהדים שלנו שתוכל להגיע ביום שלישי בצהריים קטנה משמעותית מהכמות בשישי, לכן לשגב נוצר יתרון מהדחייה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

דאבל פס דאבל פס מנותק

15 הודעות

נשלח - 04/02/2010 :  22:02:30  הצג פרופיל שלח ל- דאבל פס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבה נרחבת בנושא

http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1054
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 04/02/2010 :  22:10:31  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה לאתר דאבל-פס המצוין על הכתבה האינפורמטיבית.

מה שמעורר שם תמיהה אלה הציטוטים בסוף.
ליאור זדה: "כולי תקווה שההתאחדות תדחה את המשחק לאחד מסופי השבוע הפנויים. "
אבי לוי,מנהל אגף הליגות החובבניות בהתאחדות לכדורגל: "שתי הקבוצות פנו להתאחדות וביקשו לקיים את המשחק כמה שיותר מוקדם."

מישהו פה יוצא לא אמין (בהנחה שהנהלת קטמון לא פועלת בניגוד לדעתו של המאמן).

אני פונה שוב לנציגינו בהנהלה: אנא עשו ככל יכולתכם שהמשחק ייערך באחד מסופי השבוע הפנויים, ותקדימים לכך לא חסרים, כפי שציין המשורר הפורטוגלי המלומד.
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 05/02/2010 :  08:37:33  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק חייב לעבור לאחד מהסופי שבוע...

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 05/02/2010 :  11:09:33  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל העניין הזה מדיף ריח עז של גזענות. כל משחק בין יהודים לערבים בארץ הזאת מכניס את המשטרע ללחץ אטומי. בגלל היא דורשת משגב שלום אלף שוטרים וסדרנים וסגרה להם את המגרש.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

אודי ארנון אודי ארנון מנותק

74 הודעות

נשלח - 05/02/2010 :  14:19:06  הצג פרופיל שלח ל- אודי ארנון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צריך לדרוש שהמשחק יהיה בסוף שבוע. זה עניין עקרוני. אם הסידורים עולים כסף, אוהדי קטמון כבר מאומנים מליגה א'. רק בארבעים לא נכמסים.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 05/02/2010 :  14:44:21  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מכיוון שחשוב לשתי הקבוצות לקיים את המשחק כמה שיותר מוקדם, אני לא מבין מה הבעיה לקיים אותו בסופ"ש הקרוב, ולדחות את המשחקים שלנו ושל שגב שאמורים להתקיים בסופ"ש להזדמנות אחרת (כמדומני שאנחנו מול חורה), לאחת מהפגרות.

כל הסיפור הזה נראה לי מסריח...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם המשחק נגד שגב נדחה ליום ג'.(9.2) נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07